Jump to content

[Off-topic] Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

vakon_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα unistall του office 2007 (έχω win 7 ) & προσπαθώ εδώ και μια ώρα να κατεβάσω την free έκδοση του office 2003 & ενώ δείχνει κανονικά να κατεβαίνει μου βγάζει μήνυμα ότι ¨ the expected version of the product was not found on your system" , έχω κάνει και επανεκκίνηση του λαπτοπ. τι άλλο πρέπει να κάνω? , διότι πρέπει να βρεθεί μια λύση σύντομα.

Έκανα unistall του office 2007 (έχω win 7 ) & προσπαθώ εδώ και μια ώρα να κατεβάσω την free έκδοση του office 2003 & ενώ δείχνει κανονικά να κατεβαίνει μου βγάζει μήνυμα ότι ¨ the expected version of the product was not found on your system" , έχω κάνει και επανεκκίνηση του λαπτοπ. τι άλλο πρέπει να κάνω? , διότι πρέπει να βρεθεί μια λύση σύντομα.

Free έκδοση του 2003; Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Βασικά έγραφα στο google "free download office 2003 full version " και μου έβγαιναν κάμποσες σελίδες , τις διάβασα και δεν έγραφε πουθενά για update & έτσι πατούσα νομίζοντας ότι ήταν η full version. Το μόνο κακό είναι ότι το λάπτοπ μου δεν έχει cd για να μπορώ να το περάσω. Edited by vakon_

Βασικά έγραφα στο google "free download office 2003 full version " και μου έβγαιναν κάμποσες σελίδες , τις διάβασα και δεν έγραφε πουθενά για update & έτσι πατούσα νομίζοντας ότι ήταν η full version. Το μόνο κακό είναι ότι το λάπτοπ μου δεν έχει cd για να μπορώ να το περάσω.

Κατέβασε τώρα όπως είσαι το open office.

Sent from my MOTO Defy :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Κάνε αυτό που λέει ο από πάνω, αν θες δωρεάν κατέβασε το open Office.

Αυτό που κατεβάζεις τώρα μπορεί να είναι και ιός αντί για Office.

Βασικό είναι να μην βάζεις στο μηχάνημα σου ό,τι βρεις στο δίκτυο. Free έκδοση του office δεν υπάρχει, απλά με αυτούς τους όρους που έψαξες σου έβγαλε διάφορα sites για direct download, τύπου rapidshare δηλαδή, όπου υπάρχει παράνομο λογισμικό. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι αυτό που τελικά κατέβασες είναι αυτό που ήθελες και ότι είναι ασφαλές, συνήθως ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Προτίμησε το openoffice καλύτερα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...