Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο revolutionary.io θα πας. Υπήρχαν σε κάποιο ποστ αναλυτικές οδηγίες αλλά δεν το έχω πρόχειρο τώρα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα εχω hboot 6.93 1002, s-oof ,baseband version 32.49.00.32u_5.11.05.27,android v. 2.2.2,build number 2.29.405.14,ειναι με stock froyo το κινητο , official updates και θελω να ξεκινησω να κανω root για αρχη , και μετα να παρουν σειρα τα υπολοιπα 4ext κλπ κλπ για να περασω μια custom rom που εχω βρει. παιδια οταν παω να κανω root με unrevoked μου βγαζει στο τελος μηνυμα "is your firmware too new??" και δεν μπορω να το κανω.λιγο help γιατι δεν εχω και πολλες αντοχες, θα το σπασω το κινητο :P

sorry για το μεγαλο ποστ :)

Έτσι το είχα κάνει πριν 2 μιση χρόνια και είχα βοηθησει και καποιο αλλο μελος, ορίστε οι οδηγίες:

...μπορεις να βαλεις αλλο recovery (δηλ. οχι το clockworkmod αλλα το amon_ra) και επειτα να εγκαταστησεις οτι αλλη ρομ θελεις. Χρησιμοποιεις και παλι το unrevoked αλλα πριν συνδεσεις το κινητο θα πας file->cystom recovery και θα του δωσεις το αρχειο amon_ra-κλπ-κλπ.img . Δυστυχως τωρα δεν εχω ενα προχειρο λινκ να σου δωσω αλλα με μια αναζητηση στο xda θα το βρεις ευκολα.

Εαν το κανεις αυτο και το unrevocked στο τελος της διαδικασιας σου πει error rooting failed κ.α. , πηγαινε και απεγκατεστησε την εφαρμογη zysploit και ξανακανε απο την αρχη την ιδια διαδικασια. ελπιζω να σε βοηθησα.

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Αγόρασα πρόσφατα από ένα παιδί το desire hd. Το τηλέφωνο είναι root, έχει android 4.2.2. Δουλεύει μια χαρά αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με το gps. Βασικά δεν λειτουργεί καθόλου. Κατέβασα το gps status k gps test κ κανένα από αυτά δεν βρίσκει δορυφόρους. Έκανα reset κ download agps αλλά κανένα αποτέλεσμα. Το navigon επίσης δεν λειτουργεί. Μόνο το google maps βρίσκει τοποθεσία αλλά υποθέτω μέσω internet. Μετά δεν κάνει πλοήγηση.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα μιας κ δε μπορώ να αντρέξω όλες αυτές τις σελίδες και από ένα ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.

Επίσης επειδή είδα οτι μπορεί να παίζει θέμα κεραίας, άνοιξα προσεκτικά το καπάκι στο φλας της κάμερας κ έλεγξα με πολύμετρο κ είναι οκ οι επαφές τόσο στο καπάκι όσο και στο κινητό. Τώρα να πω πως δεν κάνουν μεταξύ τους επαφή; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Το παλληκάρι που το αγόρασα ανέφερε οτι το gps δούλευε μια χαρά με παλαιότερες εκδόσεις και δεν είχε κανένα πρόβλημα, απλά εκείνος δεν το πολυχρησιμοποιούσε. Με την Jellytime που είχε βάλει τελευταία δεν το είχε δοκιμάσει.

Ευχαριστώ.

Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν δοκιμασεις

Εκτος αν οντως ειναι hw το προβλημα.

Επισης δε βρισκομαστε στο σωστο θεμα :)

Ποιος μπορει να μου προτεινει μια rom που να παιζει απροβληματιστα σε 4 (και ανω) Android ... oπου να δουλεει το radio η καμερα και το video κανονικα...

• 2 weeks later...

καλησπερα ρε μαγκιες εχω παθει κατι αλλα δεν ξερω τι ειχα την εφαρμογη black mart για οσους καταλαβαν καταλαβαν και εκανα την εξυπναδα να παω απο κει και να κανω ενημερωση των εφαρμογων μετα απο κει οποτε ναοιγω μια εφαρμογη μου βγαζει αυτο το μηνυμα

[ATTACH]35316[/ATTACH]

[ATTACH]35317[/ATTACH]

[ATTACH]35318[/ATTACH]

δεν μπορς να δουλεψω ουτε το τιτανιουμ γιατι αρχησα να διαγραφω εφαρμογες για να ξεκολισει και τωρα εγιναν ολα μην πω τιποτα μπορει καποιος να βοηθησει ειναι ιος???

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

καλησπερα ρε μαγκιες εχω παθει κατι αλλα δεν ξερω τι ειχα την εφαρμογη black mart για οσους καταλαβαν καταλαβαν και εκανα την εξυπναδα να παω απο κει και να κανω ενημερωση των εφαρμογων μετα απο κει οποτε ναοιγω μια εφαρμογη μου βγαζει αυτο το μηνυμα

[ATTACH]35316[/ATTACH]

[ATTACH]35317[/ATTACH]

[ATTACH]35318[/ATTACH]

δεν μπορς να δουλεψω ουτε το τιτανιουμ γιατι αρχησα να διαγραφω εφαρμογες για να ξεκολισει και τωρα εγιναν ολα μην πω τιποτα μπορει καποιος να βοηθησει ειναι ιος???

Τι το θες το ριμαδι το black mart...aν δεν εχεις nandroid backup δυσκολα το γλυτωνεις το restore to defaults

Ποιος μπορει να μου προτεινει μια rom που να παιζει απροβληματιστα σε 4 (και ανω) Android ... oπου να δουλεει το radio η καμερα και το video κανονικα...
Τελικά βρήκες κάτι που να "παίζει" όλα αυτά απροβλημάτιστα, ψάχνω και εγώ αλλά δεν βρίσκω...
"Ταν ή επί τας"

Τελικά βρήκες κάτι που να "παίζει" όλα αυτά απροβλημάτιστα, ψάχνω και εγώ αλλά δεν βρίσκω...

Mετα απο αρκετες δοκιμες η μονη που βρηκα σε 4.2.2 η οποια παιζει απροβληματιστα όντος σταθερη ειναι η CM10.1_VJ_4.2.2_V6.3_May24 αλλα επειδη ειναι βασισμενη πανω σε cyanogen δεν εχει radio fm

Mετα απο αρκετες δοκιμες η μονη που βρηκα σε 4.2.2 η οποια παιζει απροβληματιστα όντος σταθερη ειναι η CM10.1_VJ_4.2.2_V6.3_May24 αλλα επειδη ειναι βασισμενη πανω σε cyanogen δεν εχει radio fm
Αυτη μου άρεσε πολυ ρε μαμωτο, αλλα δεν καταφερα να την κανω να "δει" την καρτα SD για εγκατασταση και λειτουργεια εφαρμογων. Ηταν και υπερηχητικα ταχυτατη σε σχεση με την bitias των RSK που εχω τωρα η οποια κανει το κινητο να σερνεται και την κραταω μονο και μονο για το οτι αναγνωριζει το παρτισιον της SD σαν εξτρα ρομ.

Ειμαι σιγουρος οτι φταιει η απειρια μου που δεν μπορω να την κανω να την δει, αλλά μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου, δυστυχως...

"Ταν ή επί τας"

Αυτη μου άρεσε πολυ ρε μαμωτο, αλλα δεν καταφερα να την κανω να "δει" την καρτα SD για εγκατασταση και λειτουργεια εφαρμογων. Ηταν και υπερηχητικα ταχυτατη σε σχεση με την bitias των RSK που εχω τωρα η οποια κανει το κινητο να σερνεται και την κραταω μονο και μονο για το οτι αναγνωριζει το παρτισιον της SD σαν εξτρα ρομ.

Ειμαι σιγουρος οτι φταιει η απειρια μου που δεν μπορω να την κανω να την δει, αλλά μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου, δυστυχως...

Έχεις χρησιμοποιήσεις τις εντολές για την ενεργοποίηση του a2sd στο Terminal και δεν σου 'είδε' το partition;

Περίεργο; Ποτέ δεν είχα πρόβλημα!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

βοηθαει αδερφε εχς παντα μπακ απ αλλα τελικα το βρηκα ηταν απο το avg antivirus pro εβαλα παλι το φρεε και ηρεμισα εκανα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Έχεις χρησιμοποιήσεις τις εντολές για την ενεργοποίηση του a2sd στο Terminal και δεν σου 'είδε' το partition;

Περίεργο; Ποτέ δεν είχα πρόβλημα!!

Ναι με ενεργοποιημενο απο το τερμιναλ το A2SD αλλα τιποτα...
"Ταν ή επί τας"

Από 4 και πάνω θα έχετε προβλήματάκια πάντα. Την Gingerbread δεν μπορούν να την ανταγωνιστούν σε σταθερότητα.

Γιατί όμως ψάχνετε οπωσδήποτε για 4+ rom? Κυκλοφορούν αρκετές Gingerbread με look ics/jelly bean. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μήπως εφαρμογές που είναι μόνο διαθέσιμες σε ics/Jb?

Εγώ χρησιμοποιώ την Mildwild Jelly Gingerbread (βασισμένη σε Cyanogenmod Gingerbread 2.3.7) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Edited by antonius

+1 για Mildwild. Είναι η ROM που κατέληξα μετά από πολύ ψάξιμο. Συγκεκριμένα την 4.9 την κράτησα για καθημερινή και δεν έχω πρόβλημα εδώ και μήνες. Βασίζεται στην oxygen 2.3.7

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

παιδια θελω τη βοηθεια σας...κανω εγκατασταση την RSK rom 4.2.2

αλλα στις επιλογες για την καρτα μνημης δεν ξερω τι να επιλεξω και κατι δεν παει καλα .....

εγω καρτα 8gb class 6... τι επιλογες να δωσω γιατι μου βγαζει οτι εχω διαθεσιμα ακομα 5 mb sto internal storage!

Τα φωτα σας :D

καλημερα και καλο μηνα,

δεν καταφερα κατι χθες με την ρομ που εβαλα και ξαναγυρισα στην οφισιαλ μεχρι να δω τι παιζει :/

καποια σταθερη ρομ που να αξιζει την ολη διαδικασια παιζει?

παλια ειχα oxygen και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη και απο θεμα μπαταριας και χωρου, αλλα μου εκανε κατι κολληματα

και ειχε παθει και το μαρκετ κατι δικα του και δεν μπορουσα να κατεβασω.

θελω να δοκιμασω τωρα αυτη που λεει ο φιλος πιο πανω την Mildwild, τι λετε ?

Edited by Leone_Sport

Εγώ χρησιμοποιώ την Mildwild Jelly Gingerbread (βασισμένη σε Cyanogenmod Gingerbread 2.3.7) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Φίλε έχω κάποιες ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι να την δοκιμάσω και θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορείς να τις απαντήσεις.

Από ταχύτητα πως πάει σε σχέση με την stock; Σταθερότητα;

Radio και camera δουλεύουν ικανοποιητικά;

Έχει ελληνικά μενού;

Έχω πάρει backup τα sms με το sms backup. Θα μπορούν να γίνουν restore στην καινούργια rom;

Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ την stock 2,2 με root και δεν έχω το πρόβλημα της μικρής μνήμης για τις εφαρμογές καθώς τις περνάω στην sd με το link2sd. Υποθέτω και με την rom που προτείνεις θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο, σωστά;

Thanks

Φίλε έχω κάποιες ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι να την δοκιμάσω και θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορείς να τις απαντήσεις.

Από ταχύτητα πως πάει σε σχέση με την stock; Σταθερότητα;

Radio και camera δουλεύουν ικανοποιητικά;

Έχει ελληνικά μενού;

Έχω πάρει backup τα sms με το sms backup. Θα μπορούν να γίνουν restore στην καινούργια rom;

Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ την stock 2,2 με root και δεν έχω το πρόβλημα της μικρής μνήμης για τις εφαρμογές καθώς τις περνάω στην sd με το link2sd. Υποθέτω και με την rom που προτείνεις θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο, σωστά;

Thanks

Ταχύτητα : Εξαιρετική

Σταθερότητα : Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα όσο τη χρησιμοποιώ. Όλα δουλεύουν οκ

Radio και Camera : Δουλεύουν κανονικά και τα 2 χωρίς προβλήματα

Ελληνικό μενού : Έχει ελληνικό μενού όπως επίσης έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο

Για το backup δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά αν το εγκαταστήσεις στη νέα ρομ λογικά θα μπορείς να κάνεις restore.

Όσον αφορά το πρόβλημα της μικρής μνήμης η ρομ αυτή έχει τα εξής βοηθήματα (προεγκατεστημένα)

-Έχει A2SD support οπότε σου μεταφέρει τις εφαρμογές σου ολόκληρες στην κάρτα sd αν έχεις κάνει ex3 ή ext4 partition στην sd κάρτα σου

-Έχει apps2sd οπότε αν δεν έχεις κάνει partition εγκαθιστά το μεγαλύτερο μέρος της εφαρμογής στην sd (ότι ακριβώς κάνεις τώρα με το link2sd)

-Μεταφέρει την Dalvik στην SD

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

την έβαλα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δούλεψαν όλα κανανικά

Μάλλον όμως θα επιστρέψω στην stock. Μου λείπει το sense :)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

την έβαλα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δούλεψαν όλα κανανικά

Μάλλον όμως θα επιστρέψω στην stock. Μου λείπει το sense :)

Η αλήθεια είναι ότι το γραφικό περιβάλλον του sense είναι δύσκολο να το αποχωριστείς,,κι εμένα μου λείπει. Ο Mildwild απ ότι έχω δει έχει ξεκινήσει και Sense custom rom πάντως (έτσι για την ιστορία) αλλά δεν είναι 100% έτοιμη. Όταν την βγάλει μάλλον εκεί θα πάω..μου αρέσει κι εμένα πολύ το Sense UI.

πριν λιγες μερες εβγαλε την mildwild 5 αλλα δεν την εχω δοκιμασει
Δώσε παραπομπή φίλε μου να την δοκιμάσω εγώ, ευχαριστώ.
"Ταν ή επί τας"

Δώσε παραπομπή φίλε μου να την δοκιμάσω εγώ, ευχαριστώ.

Την δοκίμασα, μου έβγαλε κάποια προβλήματα, κυρίως στην επαναφορά εφαρμογών με το titanium, οπότε στο δίωρο έφαγε σουτ