petidis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 καλημερα, εχω μεγαλο προβλημα με το desire μοθ, δεν αναγνωριζει την καρτα sd με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω ρομ. το κινητο κολλαει στην εκκινηση και μου παει μονο μεχρι το bootloader. προσπαθω να περασω official αλλα μου βγαζει σφαλμα 107, κατι με την usb. τα φωτα σας παρακαλω, οποιος μπορει θα του ημουν υποχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 καλημερα, εχω μεγαλο προβλημα με το desire μοθ, δεν αναγνωριζει την καρτα sd με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω ρομ. το κινητο κολλαει στην εκκινηση και μου παει μονο μεχρι το bootloader. προσπαθω να περασω official αλλα μου βγαζει σφαλμα 107, κατι με την usb. τα φωτα σας παρακαλω, οποιος μπορει θα του ημουν υποχρεος USB brick μυρίζομαι... Τι έκανες ακριβώς και με ποια σειρά και έφτασες ως εκεί; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 @Makinen έκανα κανονικά full wipe (data/cache/dalvik) πριν περάσω τις ROMs, οπότε δυστυχώς δεν νομίζω να φταίει αυτό. Μάλλον θα έχει κάποιο θέμα η HTC, το οποίο ελπίζω να λύσει γρήγορα. Ειδικά αφού έχει αναφερθεί και από άλλου χρήστες. Πάντως αυτό που παρατήρησα, είναι ότι την τοποθεσία μου τη βρίσκει κανονικά (και στο GMaps και στο Weather Widget). Τον καιρό όμως δεν μπορεί να τον συγχρονίσει και πετάει συνεχώς το παραπάνω μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nchris_ Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Γειά σε όλους. Έχω το Desire και νομίζω πως ήρθε και για μένα η ώρα να βάλω μια ROM γιατι το θέμα με την μνήμη δεν παλεύεται πλέον. Είπα να δοκιμάσω την MIUI αλλα στο site της δεν έχει οδηγίες για το απλό Desire. Μπορώ να χρησιμοποιήσω οδηγίες για άλλο κινητο? Επιπλέον, επειδή δεν έχω Windows, αλλά Ubuntu, έχει κανείς flash/root μέσω Ubuntu? Οι οδηγίες στην αρχή του topic μυρίζουν πολύ windows και φοβάμαι μην κολλήσω κάπου χωρίς επιστροφή. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petidis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 USB brick μυρίζομαι... Τι έκανες ακριβώς και με ποια σειρά και έφτασες ως εκεί; τιποτα απολυτως, μετα απο επανεκινηση μου το εκανε, υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 τιποτα απολυτως, μετα απο επανεκινηση μου το εκανε, υπαρχει λυση? Μετά την προχθεσινή περιπέτεια που πέρασα είμαι πλέον πεπεισμένος πως τα πάντα έχουν λύση αν δεν είναι ζημιά στο hardware. Το πραγματικά ολικό brickάρισμα που λέμε του κινητού από λαλακία στο software είναι πραγματικά κατόρθωμα να το κάνεις και πρέπει να πας γυρεύοντας (πχ να τραβήξεις το καλώδιο την ώρα που φλασάρει κλπ κλπ). Το θέμα είναι να δούμε τι έχει γίνει στο δικό σου... Ποιο recovery έχεις; Έχει λειτουργία USB storage ή κάπως έτσι ώστε να κάνεις χρήση της κάρτας SD μέσα από το recovery; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petidis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Μετά την προχθεσινή περιπέτεια που πέρασα είμαι πλέον πεπεισμένος πως τα πάντα έχουν λύση αν δεν είναι ζημιά στο hardware. Το πραγματικά ολικό brickάρισμα που λέμε του κινητού από λαλακία στο software είναι πραγματικά κατόρθωμα να το κάνεις και πρέπει να πας γυρεύοντας (πχ να τραβήξεις το καλώδιο την ώρα που φλασάρει κλπ κλπ). Το θέμα είναι να δούμε τι έχει γίνει στο δικό σου... Ποιο recovery έχεις; Έχει λειτουργία USB storage ή κάπως έτσι ώστε να κάνεις χρήση της κάρτας SD μέσα από το recovery; recovery 2.5.0.7. Έχει λειτουργία USB storage, αλλα την sd δεν την κανει mount - e:cant mpunt /dev/block/mmcblk0 (or /dev/block/mmcblk0p1) hboot 0.93.001 ps, με καπιοιες official ρομ που δοκιμασα μου λεει το σφαλμα 107 για την usb και σε 1-2 ακομα που δοκιμασα μου λεει κατι για id, αλλα τσεκαρα το s/n και ειναι ελληνικο αποτι φαινεται Edited December 14, 2011 by petidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio1979 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εχθές έλαβα μία αναβάθμιση για το Desire μου. Δεν κατάφερα να την ολοκληρώσω λόγω έλλειψης χώρου στη μνήμη του τηλεφώνου(μου ζητούσε τουλάχιστον 25 MB ελεύθερα!) και έτσι την έσβησα.Από σήμερα όμως, όταν είμαι στο ιντερνετ, μου εμφανίζεται συνέχεια η εξής ειδοποίηση: Λυπούμαστε!Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας com.htc.bgp.Προσπαθήστε αργότερα.Αναγκαστικό κλείσιμο. Επικοινώνησα με την Htc Hellas και αρχικά μου ζητήθηκε να σβήσω τα πάντα, ενεργοποιώντας τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Το έκανα αλλά το μήνυμα συνέχιζε να εμφανίζεται!Στη συνέχεια μου ζητήσανε κάποια στοιχεία της συσκεύης και παραδέχτηκαν πως υπάρχει πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα τι συμβαίνει.Εχει συμβεί σε πολύ κόσμο, πρόσθεσαν, και θα μου στείλουν την καινούρια αναβάθμιση όταν βγει.Γνωρίζετε κάτι;Μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός του να περιμένω; Και κάτι τελευταίο γιατί ακόμα μαθαίνω το κινητό μου:Εχω αποθηκεύσει τα περισσότερα στην sd card (χάρτες πλοήγησης, επαφές, εφαρμογές κτλ), αλλά τώρα δεν ξέρω πως θα τις επαναφέρω σε λειτουργία.Τα βρίσκω όλα στο File Explorer, αλλά δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω.Οποιος μπορεί να βοηθήσει πραγματικά θα με σώσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 @Gio1979 Καλώς όρισες και χρόνια πολλά και για τις γιορτές που έρχονται! Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρω παρόμοιο πρόβλημα με το ίδιο μήνυμα σφάλματος. Ευτυχώς πάντως που το παραδέχτηκαν, οπότε φαντάζομαι ότι αναμένεται και λύση. Προσωπικά δεν πέρασα κάποια ενημέρωση... Απλά το FC άρχισε να εμφανίζεται μόνο του. Εκτός αν αναβαθμίστηκε κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο. Παρατήρησα κάτι, που μάλλον δείχνει ότι το πρόβλημα είναι "τοπικό" και για αυτό δεν έχει αναφερθεί εκτός Ελλάδας (όπως ειπώθηκε προηγουμένως). Για κάποιο λόγο, όταν στο weather widget μου εμφανίζει ως τοποθεσία "Miami", γίνεται κανονικά update και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα δεδομένα για τον καιρό. Όταν το γυρνάει σε Athens, καπάκια πετάει και το FC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ποτε θα ναι ετοιμη η 4.0 custom περιπου βρε παιδια? θελω να αλλαξω ρομ..κουραστηκα.. και λεω και χωρις sense.. θελω να πηγαινει σφαιρα.. :):) ακουω προτασεις.. :):):) Δουλεύουν τα πάντα στην beta της ICS rom εκτός από ό,τι έχει να κάνει με την κάμερα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές οι οποίες ίσως να χρησιμοποιούσες όσο ήσουν σε Froyo και Gingerbread και δεν τρέχουν γιατί δεν έχουν ακόμη αναβαθμιστεί από τους δημιουργούς τους για την καινούρια έκδοση του OS. Φυσικά αυτό δεν είναι πρόβλημα της rom και σύντομα θα λυθεί. ;) Ps. Δεν γνωρίζω καθόλου τί παίζει με παιχνίδια μιας και δεν παίζω κανένα στο κινητό, αλλά παρακολουθώντας το thread κάποια από τα πολύ γνωστά έχουν αναφερθεί ότι παίζουν. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio1979 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου! Για την δεύτερη ερώτηση; @Gio1979 Καλώς όρισες και χρόνια πολλά και για τις γιορτές που έρχονται! Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρω παρόμοιο πρόβλημα με το ίδιο μήνυμα σφάλματος. Ευτυχώς πάντως που το παραδέχτηκαν, οπότε φαντάζομαι ότι αναμένεται και λύση. Προσωπικά δεν πέρασα κάποια ενημέρωση... Απλά το FC άρχισε να εμφανίζεται μόνο του. Εκτός αν αναβαθμίστηκε κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο. Παρατήρησα κάτι, που μάλλον δείχνει ότι το πρόβλημα είναι "τοπικό" και για αυτό δεν έχει αναφερθεί εκτός Ελλάδας (όπως ειπώθηκε προηγουμένως). Για κάποιο λόγο, όταν στο weather widget μου εμφανίζει ως τοποθεσία "Miami", γίνεται κανονικά update και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα δεδομένα για τον καιρό. Όταν το γυρνάει σε Athens, καπάκια πετάει και το FC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παιδιά όταν το κινητό το έχουμε root με την official Rom,μπορούμε να πάρουμε επίσημη αναβάθμιση από HTC(γενικά μιλάω,όχι μόνο για το desire);;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου! Για την δεύτερη ερώτηση; Τι εννοείς? Αν έχεις τις εφαρμογές σε .apk τις τρέχεις και εγκαθίστανται. Αν τις έχεις μεταφέρει από την διαχείριση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης είναι ήδη εγκατεστημένες άρα θα τις βρεις στα προγράμματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κατανοήσει ακριβώς το θέμα. Παιδιά όταν το κινητό το έχουμε root με την official Rom,μπορούμε να πάρουμε επίσημη αναβάθμιση από HTC(γενικά μιλάω,όχι μόνο για το desire);;; Ναι, αλλά χάνεται το root. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Γειά σας παιδιά.... Χρειάζομαι και πάλι τα φώτα σας.Προσπάθησα σήμερα να περάσω δυο ρομ και κόλλησαν και οι δύο. Πρώτα προσπάθησα να περάσω την gingerburst και κόλλησε στο titaniumbuckup 2 φορές.την πέρασα πάλι και τίποτα.τα ίδια.οπότε πήγα παρακάτω και είπα να περάσω την cm7 όπου και αυτή κόλλησε..... όλα τα έκανα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας. και έχς περάσει 3-4 ρομ μεχρι σήμερα.... τι μπορεί να φταίει? ποιά ρομ χωρίς sense μου προτείνεται? Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια καλημερα, εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν εχω παρει (μπορει να μην γινεται γιαυτο δεν απαντησε καποιος), εχω περασει στο desire official 2,3,3 και θελω να βαλω καποια custom rom, ο οδηγος που υπαρχει στην πρωτη σελιδα γραφει μονο για froyo, τι πρεπει να κανω για να βαλω μια sence custom rom? υπαρχει καπου καποιος οδηγος? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Γειά σας παιδιά.... Χρειάζομαι και πάλι τα φώτα σας.Προσπάθησα σήμερα να περάσω δυο ρομ και κόλλησαν και οι δύο. Πρώτα προσπάθησα να περάσω την gingerburst και κόλλησε στο titaniumbuckup 2 φορές.την πέρασα πάλι και τίποτα.τα ίδια.οπότε πήγα παρακάτω και είπα να περάσω την cm7 όπου και αυτή κόλλησε..... όλα τα έκανα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας. και έχς περάσει 3-4 ρομ μεχρι σήμερα.... τι μπορεί να φταίει? ποιά ρομ χωρίς sense μου προτείνεται? Όταν λες κόλλησες στο titanium backup τι εννοείς ακριβώς; Στην εγκατάσταση του busybox; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια καλημερα, εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν εχω παρει (μπορει να μην γινεται γιαυτο δεν απαντησε καποιος), εχω περασει στο desire official 2,3,3 και θελω να βαλω καποια custom rom, ο οδηγος που υπαρχει στην πρωτη σελιδα γραφει μονο για froyo, τι πρεπει να κανω για να βαλω μια sence custom rom? υπαρχει καπου καποιος οδηγος? ευχαριστω Οδηγός δε χρειάζεται διαφορετικά βήματα. Ίσα ίσα που είναι και απλούστερο λόγω του διαφορετικού προγράμματος που θα χρησιμοποιήσεις, γιατί δίνει root και S-OFF με ένα βήμα. Πήγαινε στο http://revolutionary.io/ και ξεκίνα από κει για S-OFF και Root και μετά τα βήματα είναι ίδια. Απλά αντί για Alpharev και Unrevoked χρησιμοποιείς αυτό. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 σε ευχαριστω για την απαντηση σου, θελω να σε ρωτησω ακομα κατι, το hboot version πως το βρισκω? το serial naumber το γραφει κατω απο την μπαταρια? μολις μου βρει το key μετα τι κανω,δεν γραφει στο site την διαδικασια? sd καρτα θα χρειαστω αλλη απο αυτη που εχει μεσα το desire( pio γρηγορο class εννοω)? πες μου σε παρακαλω μια custom rom σταθερη να δοκιμασω με νεο sense ,η καποια αλλη που εσυ νομιζεις. και για τελος θα ακολουθησω την διαδικασια πο εχει στην πρωτη σελιδα που λεει πως κανουμε Install custom rom φανταζομαι. σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου,αλλα εχω πελαγωσει και φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και δεν ειναι εποχες για νεα κινητα. Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Καλημέρα παιδιά, Εχω την επίσημη Rom 2.2 και σκέφτομαι να περάσω την 2.3 official. α) Διαβάζω ότι είναι πιο γρήγορη όμως απο οτι βλέπω απο πολλούς το πρόβλημα χώρου γίνεται πιο έντονο. Σωστά? β) Καποιες εφαρμογές που έχω πληρώσει οταν αναβαθμιστώ σε 2.3 πρέπει να τις ξαναπληρώσω? Πως μπορώ να τις σώσω? γ) Αν περάσω την επίσημη 2.3 δυσκολεύει η διαδικασία να περάσω αργότερα κάποια custom Rom σε σχέση με το αν την Φλάσαρα απο την 2.2? Φυσικά με ενδιαφέρει να έχω αρκετή εσωτερική μνήμη, μιας και δεν μπορώ να φορτώσω όσες εφαρμογές θα ήθελα στην υπάρχουσα μνήμη του Desire όποτε εχω αρκεστεί σε μερικές βασικές εφαρμογές. Το μόνο που με κωλύει στο να φλασάρω Custom rom είναι να μην καταστρέψω τη συσκευή μου μιας και δεν είμαστε για νέες αγορές. Αν περάσω unofficial Rom υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαλάσει η συσκευή μου? Η αλήθεια είναι ότι έχω αγοράσει μια γρηγορη 8gb μνήμη. Γενικά ψάχνω μια Rom με χώρο, γρήγορη και σταθερή. δ) Τι μου προτείνετε ως πιο έμπειροι? Να περάσω την official 2.3 ή να πάω κατευθείαν σε κάποια custom Rom. Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 σε ευχαριστω για την απαντηση σου, θελω να σε ρωτησω ακομα κατι, το hboot version πως το βρισκω? το serial naumber το γραφει κατω απο την μπαταρια? μολις μου βρει το key μετα τι κανω,δεν γραφει στο site την διαδικασια? sd καρτα θα χρειαστω αλλη απο αυτη που εχει μεσα το desire( pio γρηγορο class εννοω)? πες μου σε παρακαλω μια custom rom σταθερη να δοκιμασω με νεο sense ,η καποια αλλη που εσυ νομιζεις. και για τελος θα ακολουθησω την διαδικασια πο εχει στην πρωτη σελιδα που λεει πως κανουμε Install custom rom φανταζομαι. σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου,αλλα εχω πελαγωσει και φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και δεν ειναι εποχες για νεα κινητα. Νικος Για αναλυτικές οδηγίες δες το post που έχει κάνει ο darkpain σελ 211, νομίζω. Αν δεν είναι σωστή η σελίδα που σου λέω, ρίξε μια μάτια στις τελευταίες 10, κάπου αναφέρεται. Αλλιώς όταν θα είμαι σε pc θα σου πω που ακριβώς είναι. Ναι, θα χρειαστείς γρήγορη κάρτα αλλιώς θα έχεις lag σοβαρό. Και με γρήγορη μπορεί να έχεις κάποιες μικροκαθυστερήσεις αλλά με την class2 του Desire δεν είναι για Roms με app2SD/data2SD κλπ. Ναι το SN το βρίσκεις εκεί αλλά και στο τηλ αν πας Ρυθμίσεις-Πληροφορίες-Ταυτότητα τηλ. Γις εγκατάσταση Rom την 1η σελίδα. Διάβασε απλά καλά τις διαδικασίες, να καταλάβεις τι θέλει και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, μπορείς φυσικά να ρωτήσεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 σας ευχαριστω πολυ παιδια αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια απο τις δυο εκδοσεις hboot version εχω, πως το βρισκω? μου το ζηταει στο revolutionary... tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Καλημέρα παιδιά, Εχω την επίσημη Rom 2.2 και σκέφτομαι να περάσω την 2.3 official. α) Διαβάζω ότι είναι πιο γρήγορη όμως απο οτι βλέπω απο πολλούς το πρόβλημα χώρου γίνεται πιο έντονο. Σωστά? β) Καποιες εφαρμογές που έχω πληρώσει οταν αναβαθμιστώ σε 2.3 πρέπει να τις ξαναπληρώσω? Πως μπορώ να τις σώσω? γ) Αν περάσω την επίσημη 2.3 δυσκολεύει η διαδικασία να περάσω αργότερα κάποια custom Rom σε σχέση με το αν την Φλάσαρα απο την 2.2? Φυσικά με ενδιαφέρει να έχω αρκετή εσωτερική μνήμη, μιας και δεν μπορώ να φορτώσω όσες εφαρμογές θα ήθελα στην υπάρχουσα μνήμη του Desire όποτε εχω αρκεστεί σε μερικές βασικές εφαρμογές. Το μόνο που με κωλύει στο να φλασάρω Custom rom είναι να μην καταστρέψω τη συσκευή μου μιας και δεν είμαστε για νέες αγορές. Αν περάσω unofficial Rom υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαλάσει η συσκευή μου? Η αλήθεια είναι ότι έχω αγοράσει μια γρηγορη 8gb μνήμη. Γενικά ψάχνω μια Rom με χώρο, γρήγορη και σταθερή. δ) Τι μου προτείνετε ως πιο έμπειροι? Να περάσω την official 2.3 ή να πάω κατευθείαν σε κάποια custom Rom. α) Περίπου. Οι διαφορές είναι μικρές ως προς το χώρο. Δεν θα δεις καμιά δραματική μείωση. Είναι... δραματικά μικρός ήδη! β) Όχι. Συνδέονται με το gmail account σου. γ) Όχι. Αν διαβάσεις καλά τις οδηγίες και τις ακολουθήσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δύσκολα καταστρέφεται συσκευή. Πρακτικά δεν καταστρέφεται απλά το λέμε γιατί πάντα υπάρχει μια πιθανότητα. δ) Αν το πρόβλημά σου είναι ο χώρος με τη 2.3 δε τα λυθεί. Οπότε μπορείς να πας από τώρα σε custom. Εκτός αν θες απλά να τη δοκιμάσεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 σας ευχαριστω πολυ παιδια αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια απο τις δυο εκδοσεις hboot version εχω, πως το βρισκω? μου το ζηταει στο revolutionary... tnx Πήγαινε Ρυθμίσεις-Τροφοδοσία και απενεργοποίησε την Γρήγορη εκκίνηση. Μετά κλείσε το κινητό και κρατά πατημένο το volume down και το Power. Θα σε πάει σε μια άσπρη οθόνη με κάτι γράμματα. Στην 1η γραμμή λέει την έκδοση του HBOOT. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 tnx το βρηκα εχω 1,02,0001 παω πλαισιο να παρω καρτα και ο θεος να βαλει το χερι του, εχεις να μου προτεινεις καποια σταθερη ρομ απο αυτες που εχεις δοκιμασει? Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Όταν λες κόλλησες στο titanium backup τι εννοείς ακριβώς; Στην εγκατάσταση του busybox; Κόλλησε κατά την διαδικασία του restore.αλλά με ανησύχησε το γεγονός ότι κόλλησε και η cm7.αυτή ουσιαστικά σερνόταν....μέχρι που κολλούσε το σύστημα τελείως σε 2 λεπτά. Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts