spinaci Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπέρα, Θέλω την βοήθεια σας!! Κατέβασα την επίσημη ROM για το Desire 2.3 Upgrade από το site της HTC που είναι για τους developers. Την πέρασα κανονικά όλα οκ, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω root!! Και επίσης δεν μπορώ να εγκαταστήσω την μαμά-rom με την γνωστή διαδικασία, λόγο μάλλον ότι την βλέπει ως προγενέστερη και εμφανίζει το το ακόλουθο μήνυμα: ΣΦΑΛΜΑ [140]:ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ. Το τηλ είναι αγορασμένο από Ελλάδα με P/N: 99HKZ… Ευχαριστώ, ελπίζω να μου βρείτε λύση γιατί έχω τρελαθεί και είμαι και αρχάριος σε αυτά τα κόλπα και τα έχω δει σκούρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπέρα παιδιά..Μετά από αρκετούς μήνες χρήσης της oxygen αντιμετωπίζω προβλήματα με το σήμα του κινητού. Έχω την 2.1.6 και βλέπω στο site http://download.oxygen.im/roms/ έχει βγει 2.3.1.. :pΑπλά flasharw το ζιπ με wipe κανονικά ή χρειαζεται κάποια άλλη διαδικασία για να γίνει update?ΣΑς ευχαριστώ Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 φλάσαρε το ζιπ και μην κάνεις τίποτα άλλο, υποτίθεται καλό είναι να κάνεις wipe cache, dalvik αλλα δεν χρειάζεται, ποτέ δεν τα έχω κάνει με oxygen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα, Θέλω την βοήθεια σας!! Κατέβασα την επίσημη ROM για το Desire 2.3 Upgrade από το site της HTC που είναι για τους developers. Την πέρασα κανονικά όλα οκ, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω root!! Και επίσης δεν μπορώ να εγκαταστήσω την μαμά-rom με την γνωστή διαδικασία, λόγο μάλλον ότι την βλέπει ως προγενέστερη και εμφανίζει το το ακόλουθο μήνυμα: ΣΦΑΛΜΑ [140]:ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ. Το τηλ είναι αγορασμένο από Ελλάδα με P/N: 99HKZ… Ευχαριστώ, ελπίζω να μου βρείτε λύση γιατί έχω τρελαθεί και είμαι και αρχάριος σε αυτά τα κόλπα και τα έχω δει σκούρα.. Εμ...αυτα τα ρωτάνε από πριν! Γίνεται πάλι root πια ακόμα και με τη μαμα GB (διάβασε λίγο παραπάνω εδώ άλλα και στο xda developers) άλλα είναι πιο δύσκολο και χρονοβόρο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 φλάσαρε το ζιπ και μην κάνεις τίποτα άλλο, υποτίθεται καλό είναι να κάνεις wipe cache, dalvik αλλα δεν χρειάζεται, ποτέ δεν τα έχω κάνει με oxygen Kαι όλες οι εφαρμογές θα σβηστούν ή με το update tpt δεν χανεται?! Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Γεια σας παιδια Ειναι δυνατον το desire μου να μην εχει Ελληνικη γλωσσα?? Παω στο settings-language & keyboard- κ οι μονες γλωσσες που εχει ειναι Εnglish,francais,italiano,espanol Eιναι δυνατον να μην εχει Ελληνικα?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Γεια σας παιδια Ειναι δυνατον το desire μου να μην εχει Ελληνικη γλωσσα?? Παω στο settings-language & keyboard- κ οι μονες γλωσσες που εχει ειναι Εnglish,francais,italiano,espanol Eιναι δυνατον να μην εχει Ελληνικα?? Απο που έχεις αγορασει το κινητο;;; Με αυτο εδώ,θα κανεις την δουλειά σου.... https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Απο που έχεις αγορασει το κινητο;;; Με αυτο εδώ,θα κανεις την δουλειά σου.... https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result Ευχαριστω πολυ αυτο ακριβως χρειαζομουν Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Μια επιπλεον ερωτηση Επειδη το μπροστινο cover μου εχει καποιες γρατζουνιες υπαρχει καποιος στην Αθηνα ή καποιο service (οχι της htc που εκει θα ειναι πανακριβη η αλλαγη) που να μπορει να μου βαλει το καινουριο εγγυημενα?? http://www.htcrepairparts.com/front-cover-housing-for-htc-desire-g7-p-3345.html Edited November 13, 2011 by panos23 Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Kαι όλες οι εφαρμογές θα σβηστούν ή με το update tpt δεν χανεται?! φλάσαρε κανονικά, δεν χάνεται τιποτα, κάνε και backup να είσαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Όλα μια χαρά σ'ευχαριστώ Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) to radio ειναι αυτό που φαίνεται στην υπογραφή μου αλλά ρε παιδιά έχω χαμηλό σήμα ..ΑΝ flasharw νέα έκδοση θα υπάρξει βελτίωση?Από που μπορώ να το κατεβάσω?και ποια η διαδικασία?ευχαριστώ.......................Τα κατάφερα και πάλι!έβαλα την τελευταια έκδοση και πάλι τα ίδια με το σήμα...Εχει να προτείνει κάποιος κάποια άλλη έκδοση καλύτερΗ? Edited November 14, 2011 by iceearth Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 to radio ειναι αυτό που φαίνεται στην υπογραφή μου αλλά ρε παιδιά έχω χαμηλό σήμα ..ΑΝ flasharw νέα έκδοση θα υπάρξει βελτίωση?Από που μπορώ να το κατεβάσω?και ποια η διαδικασία?ευχαριστώ.......................Τα κατάφερα και πάλι!έβαλα την τελευταια έκδοση και πάλι τα ίδια με το σήμα...Εχει να προτείνει κάποιος κάποια άλλη έκδοση καλύτερΗ? Εχεις δοκιμασει να απενεργοποιησεις το 3G??;) Γιατι εκτος οτι καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια εχει και χειροτερο σημα.... αν χρησιμοποιεις mobile internet μπορεις να το ενεργοποιεις πριν μπεις στο ιντερνετ! Πηγαινε Wireless and Networks-Mobile Networks-Network mode και επελεξε GSM ONLY! Θα εκπλαγεις ποση διαφορα θα δεις στην μπαταρια σου αλλα και στο σημα! Αν το εχεις κανει αυτο μπορεις να δοκιμασεις το 5.17.05.08 ,το λινκ και την διαδικασια θα το βρεις 2-3 σελιδες πισω αμα ψαξεις λιγο :p Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) επδ εχω την oxygen επελεξα use only 2G networks(saves battery) και έχεις δίκαιο μαν ;έχω ήδη καλύτερο σήμα!για να καταλαβω με 2G εχω κλησεις και σμσ μόνο? Edited November 15, 2011 by iceearth Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) http://techblog.gr/mobile/cyanogenmod-9-ice-cream-sandwich-5211/ CyanogenMod 9, Android Ice Cream Sandwich για 60+ smartphones τον Ιανουάριο αντε να δουμε και το ΙCS! :D:D:D:D edit: εχει ηδη βγει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1313577 Edited November 15, 2011 by taz17 Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Η αληθεια να λεγεται δεν το ειχα χρησιμοποιησει και πολυ,λιγο wifi για να κανω κανενα update,περισσοτερες κλησεις, λιγοτερα μηνυματα και λιγο ενα παιχνιδι που παιζω.....Για να σου αντεξει τοσο εξαρταται απο πολλους παραγοντες,απο την ROM,kernel,radio,cpu governors που εχεις και ποσα profiles για αυτους και κατα κυριο λογο η χρηση που του κανεις!Ολα ομως συνδεουνται μεταξυ τους.....Δηλαδη αν δεν εχεις τα υπολοιπα και του κανεις πολυ λιγη χρηση μπορει να μην σου αντεξει τοσο..;) Ημουν απο τους πρωτους που ειχα στην κατοχη μου το Desire στην Ελλαδα,το εχω απο τον προηγουμενο Μαη-Ιουνη.. και εχω καταφερει αρκετες φορες να το κανω να γονατισει και να μεινει απο μπαταρια σε 1-2 ωρες, αρκετες φορες:lol: απλα τις τελευταιες μερες δεν εχω προγραμματισει καθολου γιαυτο και αντεξε τοσο:p Έχω την ίδια ρομ με αυτή που αναφέρεστε αλλά εμένα κρατάει η μπαταρία περίπου στισ 12-14 ώρες......τραγικό.έχει και κάποια κολλήματα η ρομ αλλά οκ.αυτό με την μπαταρία όμως.τι ρυθμίσεις πρέπει να περάσω ώστε να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας?radio έχω το τελευταίο όπως φαίνεται στην υπογραφή μου και kernel 2.6.35.14-gingercakes-0.7g Επίσης εδώ διάβασα ότι οι κάρτες class 10 δεν είναι συμβατές με το κινητό μας??? τί παίζει? Edited November 15, 2011 by deepbluee Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Παιδιά ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του ClockworkMod recovery;;;; Εγω εχω την 2.5.0.7....πως μπορώ να βάλω την πιο καινούργια;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Eχω στα χέρια μου ένα htc desire με stock rom 2.29.405.5 και hboot 0.93 Ποιος ειναι ο σωστός τρόπος για να το κάνω root; Δοκίμασα με το unrevoked3 http://www.unrevoked.com/recovery/ αλλά δε γίνεται και μου πετάει μήνυμα "is your firmware too new?" Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Stock Froyo ή stock Gingerbread? Γιατί αν έχεις Gingerbread (που για να μην γίνεται με unrevoked, λογικά αυτό έχεις) θα πας με revolutionary. http://revolutionary.io/ Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Stock Froyo ή stock Gingerbread? Γιατί αν έχεις Gingerbread (που για να μην γίνεται με unrevoked, λογικά αυτό έχεις) θα πας με revolutionary. http://revolutionary.io/ Λάθος. Αν έχει HBOOT 0.93 όπως λέει έχει stock Froyo. Συν τις άλλοις αυτό μαρτυρά και η έκδοση της ROM. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνει. Μήπως είναι PVT4; (αν και έπρεπε κι αυτό να λειτουργεί)... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ολα καλα τελικα.το τηλεφωνο ειναι pvt3 και με την τριτη προσπαθεια,εγινε root με το unrevoked.ευχαριστω για τις απαντησεις σας Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Επίσης εδώ διάβασα ότι οι κάρτες class 10 δεν είναι συμβατές με το κινητό μας??? τί παίζει? Ναι, η καλύτερη κατηγορία που μπορείς να αγοράσεις για το Desire είναι class 6. Συγκεκριμένα η Sandisk mobile ultra bi-color. Οι διαφορές της συγκεκριμένης με οποιαδήποτε άλλη (ακόμη και τις class 10) είναι τρομακτικές, ειδικά αν χρησιμοποιείς data 2 SD όπως οι περισσότερες rom. Edited November 16, 2011 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλώς ήλθες στον κόσμο των custom ROMs, ένα τεράστιο και μαγικό κόσμο.:lol: Στα γρήγορα γιατί έχω διάλεξη να παρακολουθήσω σε 10 λεπτά: 1. Το σύστημα με τα ext4 partitions στην SD είναι ένας ευρηματικός τρόπος που σκέφτηκαν για να επεκτείνουν τη μικρή εσωτερική μνήμη του Desire. Γενικά στα πιο καινούρια κινητά δε θα δεις τον τρόπο αυτό να χρησιμοποιείται στις custom ROMs και σταδιακά θα εκλείψει. Όσο όμως ασχολούμαστε με το Desire, ο μόνος τρόπος να επεκτείνεις με κόλπο την εσωτερική του μνήμη ώστε να μην έχεις θέμα για την εγκατάσταση εφαρμογών (όπως είδες και μόνος) με το Data2SD ή για να περαστούν πράγματα έξτρα μαζί με τη ROM που δε θα χωρούσαν κανονικά είναι το partition στην κάρτα μνήμης. Σε μερικές ROM γίνεται πιο βαριά χρήση του partition στην κάρτα μνήμης οπότε και παίζει πολύ ρόλο να είναι ΚΑΛΗ class 6 η κάρτα σου αλλιώς θα έχεις lag και κολλήματα ενοχλητικά. Είναι δίκοπο μαχαίρι λοιπόν και η χρυσή τομή είναι κάπου ανάμεσα. Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Έχω 2-3 ερωτησούλες όσον αφορά το A2SD+ Κατά πως φαίνεται έχω το MIUI με υποστήριξη A2SD+ αφού το βλέπω και στο Quick System Info "Α2SD storage: 0.96GB, Free: 850MB". Δεν έχω καταλάβει αν το κάνει αυτόματα ή πρέπει να το κάνω εγώ. Ξεκίνησα να εγκαθιστώ κάποια προγράμματα και κάποια στιγμή πήρα το μήνυμα ότι δεν έχω αρκετή μνήμη. Κοιτάζω και το free του A2SD+ ήταν κόντα στο 0.96GB (είχε κατέβει ελάχιστα). Διάβασα ορισμένα πράγματα αλλά μάλλον με μπέρδεψαν περισσότερο. Τι έκανα; Ανοιξα έναν terminal emulator και εκτέλεσα το a2sd cachesd για να μεταφερθεί η Dalvik cache στο ext4 partition. Είδα το free να μειώνεται λίγο. Οι εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει όμως είχαν ακόμη την επιλογή "Move to SD" (υπέθετα ότι γίνονται αυτόματα). Άρχισαν να το κάνω και είδα να μειώνεται ο χώρος στην SD. Σε ένα FAQ όμως διάβασα ότι δεν πρέπει να το κάνω και ότι το κάνει το scriptακι αυτόματα (εδώ το διάβασα http://androidforums.com/desire-all-things-root/220627-faq-root-memory-a2sd-partitions-updated-10th-august-2011-a.html#%E2%80%9D3%E2%80%9D). Τι πρέπει και τι ΔΕΝ πρέπει τελικά να κάνω; Έχω MIUI 1.11.4. Ευχαριστώ. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε να λειτουργεί εντελώς αυτόματα το σκριπτ, και να μη γεμίζει η εσωτερική μνήμη. Επίσης σε τέτοια σκριπτάκια συνήθως απαγορεύεται το χειροκίνητο "move to SD " αλλά δεν έχω δουλέψει και ποτέ miui οπότε ίσως κάνω και λάθος. Κατά μεγάλη πιθανότητα κάτι δεν έχεις κάνει σωστά πάντως. Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Έχω 2-3 ερωτησούλες όσον αφορά το A2SD+ Κατά πως φαίνεται έχω το MIUI με υποστήριξη A2SD+ αφού το βλέπω και στο Quick System Info "Α2SD storage: 0.96GB, Free: 850MB". Δεν έχω καταλάβει αν το κάνει αυτόματα ή πρέπει να το κάνω εγώ. Ξεκίνησα να εγκαθιστώ κάποια προγράμματα και κάποια στιγμή πήρα το μήνυμα ότι δεν έχω αρκετή μνήμη. Κοιτάζω και το free του A2SD+ ήταν κόντα στο 0.96GB (είχε κατέβει ελάχιστα). Διάβασα ορισμένα πράγματα αλλά μάλλον με μπέρδεψαν περισσότερο. Τι έκανα; Ανοιξα έναν terminal emulator και εκτέλεσα το a2sd cachesd για να μεταφερθεί η Dalvik cache στο ext4 partition. Είδα το free να μειώνεται λίγο. Οι εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει όμως είχαν ακόμη την επιλογή "Move to SD" (υπέθετα ότι γίνονται αυτόματα). Άρχισαν να το κάνω και είδα να μειώνεται ο χώρος στην SD. Σε ένα FAQ όμως διάβασα ότι δεν πρέπει να το κάνω και ότι το κάνει το scriptακι αυτόματα (εδώ το διάβασα http://androidforums.com/desire-all-things-root/220627-faq-root-memory-a2sd-partitions-updated-10th-august-2011-a-.html#%E2%80%9D3%E2%80%9D). Τι πρέπει και τι ΔΕΝ πρέπει τελικά να κάνω; Έχω MIUI 1.11.4. Ευχαριστώ. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Έχω 2-3 ερωτησούλες όσον αφορά το A2SD+ Κατά πως φαίνεται έχω το MIUI με υποστήριξη A2SD+ αφού το βλέπω και στο Quick System Info "Α2SD storage: 0.96GB, Free: 850MB". Δεν έχω καταλάβει αν το κάνει αυτόματα ή πρέπει να το κάνω εγώ. Ξεκίνησα να εγκαθιστώ κάποια προγράμματα και κάποια στιγμή πήρα το μήνυμα ότι δεν έχω αρκετή μνήμη. Κοιτάζω και το free του A2SD+ ήταν κόντα στο 0.96GB (είχε κατέβει ελάχιστα). Διάβασα ορισμένα πράγματα αλλά μάλλον με μπέρδεψαν περισσότερο. Τι έκανα; Ανοιξα έναν terminal emulator και εκτέλεσα το a2sd cachesd για να μεταφερθεί η Dalvik cache στο ext4 partition. Είδα το free να μειώνεται λίγο. Οι εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει όμως είχαν ακόμη την επιλογή "Move to SD" (υπέθετα ότι γίνονται αυτόματα). Άρχισαν να το κάνω και είδα να μειώνεται ο χώρος στην SD. Σε ένα FAQ όμως διάβασα ότι δεν πρέπει να το κάνω και ότι το κάνει το scriptακι αυτόματα (εδώ το διάβασα http://androidforums.com/desire-all-things-root/220627-faq-root-memory-a2sd-partitions-updated-10th-august-2011-a.html#%E2%80%9D3%E2%80%9D). Τι πρέπει και τι ΔΕΝ πρέπει τελικά να κάνω; Έχω MIUI 1.11.4. Ευχαριστώ. Άνοιξε emulator και κάνε repair a2sd. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts