Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πατάω τα power και volume down και δεν μπαινει σε hboot, τι κανω λάθος?

Edit: ολα οκ

Πρώτα κρατάς το volume down πατημένο και μετά το power για όση ώρα χρειαστεί.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω εαν ξερετε καποια εφαρμογη η addons που να μπορω να τερματιζω τις κλησεις απο το τρ η απο το power button τωρα τρεχω την Runnymede_Desire_4.9(παρα πολυ καλη) με την aosp oxygen μπορουσα να το κανω απο το μενου

Συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα υπαρχει ενα μικρο σφαλμα στην πρωτη προταση. Το data++ υπαινισεται απλα την υπαρξη του CM7/CM7r2 hboot, κατι που δινει περισσοτερο χωρο στο data partition (εξ' ου και το ++) μικραινοντας το system. Παρολ' αυτα σε αυτη την περιπτωση, δεν υφισταται καποιο script μεταφορας τμηματος της εφαρμογης στην καρτα αλλα μενει εξ' ολοκληρου στην εσωτερικη nand του τηλεφωνου, εκμεταλλευομενη η ρομ το (αρκετα) μεγαλυτερο data partition.

Διαφορετικη ειναι η περιπτωση του data2ext ή data2whatever, που προφανως εννοει και η φιλη eltsele, το οποιο εννοποιει nand και ext3/4 partition στην καρτα, εμφανιζοντας και στις ρυθμισεις του τηλεφωνου (αποθηκευτικος χωρος) το συνολο τους. Εκει οντως απαιτειται class 6 και πανω καρτας, καθως σε διαφορετικη περιπτωση θα laggαρει αισθητα το τηλεφωνο.

Συνοψιζοντας, να προτεινω, απο προσωπικη εμπειρια, οτι για καποιον που δε θελει τις απειρες εφαρμογες, παιχνιδια κλπ αλλα λιγες και καλες, ορθοτερο ειναι να κανει s-off το τηλεφωνο του, να αλλαξει hboot σε CM7r2 και να παιζει απλα με το διαθεσιμο χωρο του τηλεφωνου για εφαρμογες. Με βαση τον πινακα του alpharev θα εχει 287 mb διαθεσιμα για apps (διπλασια απ οτι σε stock). Ουτως ή αλλως η nand μνημη του κινητου ειναι απειρως πιο γρηγορη απ' οτι οποιασδηποτε κλασης καρτα, ενω αν δει και ξεμεινει απο χωρο παντα μπορει μεσα απο τη ρυθμιση των εφαρμογων να κανει μεταφορα στην καρτα και να ξαλαφρωνει τη nand. ;) Ελπιζω να βοηθησα λιγο και να μην κουρασα με τα πολλα λογια. :O

Θα χρειαστω καποιες διευκρινισεις.

Δοκιμασα προσφατα την AcesMod007-3D και μου laggαρε απιστευτα. Εχω μια kingston 16gb class4 και cm7r2 hboot. Το lag οφειλοταν στο A2SD+, ή στο οτι μεταφερει στο πρωτο boot the dalvic cache to sdext partition? H Dalvic cache κανονικα χρησιμοποιει το /system partition, το /cache partition ή το /data partition? Προσπαθω να τα αποσαφηνισω για να καταλαβω τι ρομ μπορω να βαλω, διοτι ψαχνω καποια με sense που να μην μου γονατιζει τη συσκευη λογω αργης sd.

Θα χρειαστω καποιες διευκρινισεις.

Δοκιμασα προσφατα την AcesMod007-3D και μου laggαρε απιστευτα. Εχω μια kingston 16gb class4 και cm7r2 hboot. Το lag οφειλοταν στο A2SD+, ή στο οτι μεταφερει στο πρωτο boot the dalvic cache to sdext partition? H Dalvic cache κανονικα χρησιμοποιει το /system partition, το /cache partition ή το /data partition? Προσπαθω να τα αποσαφηνισω για να καταλαβω τι ρομ μπορω να βαλω, διοτι ψαχνω καποια με sense που να μην μου γονατιζει τη συσκευη λογω αργης sd.

Ακριβώς αυτό έγραψα παραπάνω αν διαβάσεις, έψαχνα ROM που να μην επηρεάζεται από την ταχύτητα της SD. Και τη βρήκα, και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σταθερή και ΓΡΗΓΟΡΗ και ΟΜΟΡΦΗ (Sense 2.1 +3.0).

Κύριοι, δεν είναι άλλη από την Data++ έκδοση αυτής εδώ. Οπωσδήποτε την Data++ version και όχι την άλλη αν έχεις CM7r2.

Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Από ότι διάβασα έχει κάποια θεματάκια στις κλήσεις. Δηλαδή drop calls ή να κόβει τη φωνή. Ισχύουν? Επίσης θέλει align το partition με κάποιο tool όπως έδινε η Cool3D (αν θυμάμαι καλά) ή απλά κάνεις το ext4 κάνεις τα wipe σου, flashάρεις hboot και ρομ και είσαι ΟΚ?

Κατέβασα χθες τη Revolution και σήμερα την AceS007 και θέλω να ξεβαρεθώ για να περάσω κάποια γιατί το ταλαιπωρώ εβδομάδες!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Εγώ έγραψα στο thread του XDA για dropped calls αλλά από την άλλη ομολογώ πως είναι χάλια έτσι κι αλλιώς η λήψη μέσα στο σπίτι μου, απλά ίσως σε πολύ δύσκολες συνθήκες να κόβει λίγο περισσότερο, όχι σε βαθμό ενοχλητικό. Το radio άλλωστε είναι το τελευταίο που έχουμε της Gingerbread.

Για align δεν έχω χρειαστεί ποτέ, απλά φορμάρω την κάρτα στο GParted με MiB alignment μια φορά και 1 gb ext4 και δεν ξανακάνω τίποτα. Full wipes μόνο θέλει και έφυγες.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Ακριβώς αυτό έγραψα παραπάνω αν διαβάσεις, έψαχνα ROM που να μην επηρεάζεται από την ταχύτητα της SD. Και τη βρήκα, και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σταθερή και ΓΡΗΓΟΡΗ και ΟΜΟΡΦΗ (Sense 2.1 +3.0).

Κύριοι, δεν είναι άλλη από την Data++ έκδοση αυτής εδώ. Οπωσδήποτε την Data++ version και όχι την άλλη αν έχεις CM7r2.

Επειδή έχω την Cool3d και δεν μπορώ να τραβήξω video, μήπως η συγκεκριμένη ROM είναι εντάξη με το video?

Επειδή έχω την Cool3d και δεν μπορώ να τραβήξω video, μήπως η συγκεκριμένη ROM είναι εντάξη με το video?

Ναι γιατί βασίζεται σε Sense 2.1 με αρκετά στοιχεία από το 3.0, σε αντίθεση με τις καθαρά Sense 3.0 ROM που είναι ομορφότερες μεν, προβληματικότερες (και πιο αργές) δε. Η χρυσή τομή μεταξύ ομορφιάς και χρηστικότητας κατ'εμέ είναι αυτές με το 2.1 και ολίγον από 3.0 για το δικό μας κινητό κατά τη γνώμη μου. Έχω περάσει από τα extras και ένα camera fix βέβαια και δεν την έχω δοκιμάσει χωρίς αυτό. Επίσης δεν τραβάει σωστό βίντεο αν έχουμε το κινητό όρθιο, αλλά θέλει σε landscape mode αλλιώς παραμορφώνει (αυτό δεν έχει διορθωθεί σε καμία ROM).

Να σημειώσω πως η έκδοση των Google maps που έχει είναι κρακαρισμένη και λειτουργεί το Google Navigation κανονικά στην Ελλάδα!

Υ.Γ. Συνεχίζεται η καθημερινή χρήση της RevolutioN 2.0 και πραγματικά είναι άψογη. Έχω βάλει και 40 apps περίπου (δε χρειάζομαι παραπάνω) και έχω 120 mb free internal memory ακόμη, με άψογη απόκριση και όλα αυτά με τη μαμά κάρτα class 2 του Desire! Μου φαίνεται με αυτή θα μείνω αντί να παλεύω με τα Data2SD και το lag τους.

Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Ευχαριστω για την απαντηση, δεν ειχα προσεξει το ποστ που ανεφερες για την DATA++. Την δοκιμασα και ειναι πολυ καλη, γρηγορη. Ωστοσο εχω ακομα την απορια τι να προσεχω στις ρομ που δοκιμαζω λογω αργης καρτας sd. Το script A2SD+ ? Η μεταφορα της dalvic cache στην sd? κατι αλλο που δεν γνωριζω?

Το δοκιμασα, μια χαρα βιντεο τραβαει.

Ευχαριστω για την απαντηση, δεν ειχα προσεξει το ποστ που ανεφερες για την DATA++. Την δοκιμασα και ειναι πολυ καλη, γρηγορη. Ωστοσο εχω ακομα την απορια τι να προσεχω στις ρομ που δοκιμαζω λογω αργης καρτας sd. Το script A2SD+ ? Η μεταφορα της dalvic cache στην sd? κατι αλλο που δεν γνωριζω?

Και τα 2 αυτά προκαλούν αρκετό lag αν δεν έχεις σβέλτη κάρτα (class 6 συγκεκριμένα). Προφανώς σε κάθε ROM λειτουργεί διαφορετικά, αλλά γενικά απόφυγε αυτά τα 2.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Ναι γιατί βασίζεται σε Sense 2.1 με αρκετά στοιχεία από το 3.0, σε αντίθεση με τις καθαρά Sense 3.0 ROM που είναι ομορφότερες μεν, προβληματικότερες (και πιο αργές) δε. Η χρυσή τομή μεταξύ ομορφιάς και χρηστικότητας κατ'εμέ είναι αυτές με το 2.1 και ολίγον από 3.0 για το δικό μας κινητό κατά τη γνώμη μου. Έχω περάσει από τα extras και ένα camera fix βέβαια και δεν την έχω δοκιμάσει χωρίς αυτό. Επίσης δεν τραβάει σωστό βίντεο αν έχουμε το κινητό όρθιο, αλλά θέλει σε landscape mode αλλιώς παραμορφώνει (αυτό δεν έχει διορθωθεί σε καμία ROM).

Να σημειώσω πως η έκδοση των Google maps που έχει είναι κρακαρισμένη και λειτουργεί το Google Navigation κανονικά στην Ελλάδα!

Υ.Γ. Συνεχίζεται η καθημερινή χρήση της RevolutioN 2.0 και πραγματικά είναι άψογη. Έχω βάλει και 40 apps περίπου (δε χρειάζομαι παραπάνω) και έχω 120 mb free internal memory ακόμη, με άψογη απόκριση και όλα αυτά με τη μαμά κάρτα class 2 του Desire! Μου φαίνεται με αυτή θα μείνω αντί να παλεύω με τα Data2SD και το lag τους.

Ευχαριστώ φίλε μου, θα την δοκιμάσω και εγώ

καλησπερα παιδια. εχω ενα μικρο θεματακι με τη supernova που εβαλα χτες (εν συντομια: rom - supernova rooted, radio - 5.17.05.23, s-on, ext4 1gb). παρατηρησα οτι δεν υπαρχει ο φακος της HTC που μου αρεσε και με ειχε βολεψει και βοηθησει πολλες φορες, οποτε προσπαθησα να τον περασω πρωτα με το titanium backup που τον ειχα τραβηξει απο την original froyo rom αλλα το titanium κολλουσε στην προσπαθεια να την επαναφερει και δεν την ολοκληρωνε οσο και να περιμενα. δοκιμασα και την περασα χειροκινητα βρισκοντας το σχετικο apk, αλλα δεν δουλευει, δεν αναβει το led καθολου, οποια και απο τις 3 ρυθμισεις αν εχω επιλεξει. κατεβασα και καποιους αλλους φακους απο το market, με τους οποιους μου αναβει το led αλλα δεν μπορω να ρυθμισω την ενταση (σε οσους εχουν τετοια δυνατοτητα). εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω; θα προτιμουσα να περασω της htc αν ειναι δυνατον. να πω ακομα οτι ο Droidzone (o developer της supernova) μου ειπε οτι πρεπει να την κανω push με το recovery αλλα μεχρι εκει, αυτο ομως τι ειναι και πως γινεται; οταν μπαινω στο recovery δεν βλεπω καποια επιλογη για εγκατασταση apk..θα επρεπε να υπαρχει; καποιος user μου ειπε να την κανω system app μεσω του titanium, αλλα πρωτον ειπαμε οτι στην επαναφορα της το titanium κολλαει, ενω οταν την εχω εγκαταστησει χειροκινητα και παω να την κανω system app μεσω του titanium, παλι κολλαει στην προσπαθεια. καποια βοηθεια;
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Γεια σας,

Έχω το htc desire και συχνά μου βγάζει το μήνυμα Mounted Read Card only ή Could not read SD card και κάποιες φωτογραφίες εξαφανίζονται από την γκάλερι ή δεν μπορώ καν να τραβήξω φωτογραφία.

Από τις πρώτες μέρες που χρησιμοποίησα το κινητό είχα αυτό το πρόβλημα (να σημειώσω ότι τότε δεν είχα καμία εγκατεστημένη εφαρμογή από το market).

Τελικά πήγα σε ένα htc center και διαπίστωσαν ότι είχε πρόβλημα η κάρτα και μου την αντικατέστησαν. Όμως μετά από λίγες μέρες το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε και με τη νέα κάρτα μνήμης.

Πιστεύετε ότι έχει πρόβλημα η συσκευή;

Δοκιμαστε αυτη την rom και δεν θα χασετε. Ειναι απιστευτα γρηγορη περιπου σαν μια 2.1+3 sense rom ειναι sense 3.5 full εχει πολυ καλη διαρκεια μπαταριας περιπου 2 μερες με φυσιολογικη χρηση και εχει και τα RCMix tweaks μεσα που σου επιτρεπει να αλλαξεις rosie και να κανεις το scrolling τελειως smooth κ εχει και το beats audio!!! Επισης αν εχετε το hboot cm7/r2 μπορειτε να περασετε το script του amarullz και να εχετε τεραστια χωρητικοτητα για της εφαρμογες σας!!! Την χρησιμοποιω 3 μερες ειναι απιστευτη για την ωρα δεν ξερω αν μετα αρχισει να τα lags αλλα για την ωρα ειναι πιο γρηγορη και απο πολυ ελαφροτερες rom!!! καλο flashing

Y.Γ. 1)Δεν εχω αποψη για την stock hboot version μονο για την cm7/r2 αλλα απο οτι διαβασα πρεπει να ειναι και αυτη πολυ καλη!!!

2)Θα προτεινα να χρησιμοποιησετε και αυτο το recovery για μενα ειναι πολυ ανωτερο απο clockworkmod! Και επισης ο developer αυτης της rom εχει βοηθησει για να φτιαχτει αυτο το recovery οποτε... http://4ext.net/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961

Edited by halaros2

LG G2 D-802

Rom:RSK team supercharged Eos rom

HTC Desire(retired): RSK supersense Rom

Halaros2:Member of RSK team!!!

εγω μολις την εβαλα, αφου εκανα και αλλαγη hboot στο cm7 με το fastboot τελικα, και για αρχη μου φαινεται λιγο αργη, τρωει μερικα σκαλωματα, βεβαια εγω προερχομαι απο oxygen, αλλα μου ειχε λειψει το sense. Οι υπολοιποι που την εχετε βαλει τι γνωμη εχετε; θα την αφησω λιγες μερες ακομα για δοκιμη και αν δεν... παω αλλου.

Οντως καποτε τρωει λιγα σκαλωματα ωρες ωρες αλλα αν παιξεις λιγο με το OC Deamon μετα παει σφαιρα :) και ειναι πολυ ομορφη!!

καλησπερα παιδια. εχω ενα μικρο θεματακι με τη supernova που εβαλα χτες (εν συντομια: rom - supernova rooted, radio - 5.17.05.23, s-on, ext4 1gb). παρατηρησα οτι δεν υπαρχει ο φακος της HTC που μου αρεσε και με ειχε βολεψει και βοηθησει πολλες φορες, οποτε προσπαθησα να τον περασω πρωτα με το titanium backup που τον ειχα τραβηξει απο την original froyo rom αλλα το titanium κολλουσε στην προσπαθεια να την επαναφερει και δεν την ολοκληρωνε οσο και να περιμενα. δοκιμασα και την περασα χειροκινητα βρισκοντας το σχετικο apk, αλλα δεν δουλευει, δεν αναβει το led καθολου, οποια και απο τις 3 ρυθμισεις αν εχω επιλεξει. κατεβασα και καποιους αλλους φακους απο το market, με τους οποιους μου αναβει το led αλλα δεν μπορω να ρυθμισω την ενταση (σε οσους εχουν τετοια δυνατοτητα). εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω; θα προτιμουσα να περασω της htc αν ειναι δυνατον. να πω ακομα οτι ο Droidzone (o developer της supernova) μου ειπε οτι πρεπει να την κανω push με το recovery αλλα μεχρι εκει, αυτο ομως τι ειναι και πως γινεται; οταν μπαινω στο recovery δεν βλεπω καποια επιλογη για εγκατασταση apk..θα επρεπε να υπαρχει; καποιος user μου ειπε να την κανω system app μεσω του titanium, αλλα πρωτον ειπαμε οτι στην επαναφορα της το titanium κολλαει, ενω οταν την εχω εγκαταστησει χειροκινητα και παω να την κανω system app μεσω του titanium, παλι κολλαει στην προσπαθεια. καποια βοηθεια;

Σου εφτιαξα ενα flashable script για να το κανεις install απο το recovery.:D

Κανε 1 nandroid backup πρωτα και μετα install zip from sdcard και επελεξε το αρχειο αυτο και καντο install:)

Κατεβασε το απο εδω , βαλτο στην sdcard σου στον κεντρικο φακελο(αυτο που συναντας μολις ανοιγεις την sdcard) και στην περιπτωση που δεν μπορεσεις να το κανεις install απλα δοκιμασε να το κανεις install manual αυτο;)

Γεια σας,

Έχω το htc desire και συχνά μου βγάζει το μήνυμα Mounted Read Card only ή Could not read SD card και κάποιες φωτογραφίες εξαφανίζονται από την γκάλερι ή δεν μπορώ καν να τραβήξω φωτογραφία.

Από τις πρώτες μέρες που χρησιμοποίησα το κινητό είχα αυτό το πρόβλημα (να σημειώσω ότι τότε δεν είχα καμία εγκατεστημένη εφαρμογή από το market).

Τελικά πήγα σε ένα htc center και διαπίστωσαν ότι είχε πρόβλημα η κάρτα και μου την αντικατέστησαν. Όμως μετά από λίγες μέρες το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε και με τη νέα κάρτα μνήμης.

Πιστεύετε ότι έχει πρόβλημα η συσκευή;

Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα,εμενα μου το ειχε κανει αυτο και εκανα repair(scan for errors) την καρτα μου απο τα Windows και διορθωνοταν.... οσπου μια μερα ηθελε format.... Τωρα μου το εχει κανει 1-2 ακομη αλλα ευτυχως νομιζω το ξεπερασε:p Βεβαια το κανω αραια και που κανενα repair απο το 4ext recovery και παρατηρησα οτι τρελενεται οταν κολλαει καμια φορα και βγαζω την μπαταρια,τοτε ειναι που θελει repair:lol: . Δεν πιστεω οτι το κινητο φταει....ισως τα προγραμματα ή η κακη διαχειριση στον τροπο λειτουργια της καρτας γιατι και εμενα ηταν καινουργια καρτα,class 10.

Προσπαθησε να την κανεις repair απο τα Windows ή αλλο προγραμματακι και δες τι θα γινει..........

Αν στο ξανακανει, κανε ενα backup και κανε format και repair και θα εισαι ενταξει νομιζω:happy:

Καποιος ειχε πει πιο πισω οτι με την Acesmod007 3d λογω του A2SD καμια 30αρια εφαρμογες χωραει??

Να σας πληροφορησω οτι εχω stock hboot,s-off με την συγκεκριμενη ROM σε A2SD και εχω 213 εφαρμογες και ~72MB ελευθερα(με αρκετα μεγαλα παιχνιδια)... οποιος δεν με πιστευει εχω και screenshot;)

Edited by darkpain

καλησπερα

Που μπορω να βρω οδηγο για να περάσω custom rom στο Htc που εχω?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

καλησπερα

στην πρωτη σελίδα σε αυτό το thread υπάρχουν τα πάντα...

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

καλησπερα

Επίσης εδώ υπάρχουν τα πάντα ακόμη και σε βίντεο!

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Σου εφτιαξα ενα flashable script για να το κανεις install απο το recovery.:D

Κανε 1 nandroid backup πρωτα και μετα install zip from sdcard και επελεξε το αρχειο αυτο και καντο install:)

Κατεβασε το απο εδω , βαλτο στην sdcard σου στον κεντρικο φακελο(αυτο που συναντας μολις ανοιγεις την sdcard) και στην περιπτωση που δεν μπορεσεις να το κανεις install απλα δοκιμασε να το κανεις install manual αυτο;)

Σε ευχαριστώ παρά πολύ φίλε μου! Τα κατεβασα να τα εχω για μελλοντική χρήση, γιατί σε πρόλαβε ο droidzone, έβγαλε χτες βράδυ νέα έκδοση της supernova, την έβαλα με το που βγήκε αφού δεν είχα κάνει full restore ακόμα στο κινητό και είδα ότι αυτή είχε το φακό της HTC ενσωματωμένο και δουλεύει μια χαρά. Και η Rom ως τώρα μια χαρά πάει και την εχω ήδη φορτώσει με μπόλικα (νέα αλλά κι από restore) προγράμματα κι εχω 776mb internal ελεύθερα ακόμα (το ext4 το εχω ορίσει στα 1024mb)!

Αν όμως δω να έχει προβλήματα αυτή, θα γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση και θα κάνω τις λύσεις σου!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

PS. και κατι μου ελεγε το username σου....τελικα θυμηθηκα! εσυ εχεις φτιαξει το transportation in athens ε;!; πολυ καλη εφαρμογη!! θενκ γιου και γι αυτη!

Edited by Ergaleios
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Επίσης εδώ υπάρχουν τα πάντα ακόμη και σε βίντεο!

χιλια ευχαριστω, ειμαι στο update, αλήθεια ποια rom νομιζεις οτι ειναι η ποιο καλη ρομ?

Εχω φορτώσει την desireGRedition αλλα στο πρωτο boot μενει κολημένο, τι να φταίει?

Edited by steliosk

χιλια ευχαριστω, ειμαι στο update, αλήθεια ποια rom νομιζεις οτι ειναι η ποιο καλη ρομ?

Εχω φορτώσει την desireGRedition αλλα στο πρωτο boot μενει κολημένο, τι να φταίει?

Για το ποια ROM αξίζει τον κόπο είναι ανάλογα τι ζητάς. Θέλεις όμορφα γραφικά και εφέ από Sense 3.5; Θέλεις σταθερότητα και να είναι σαν εργοστασιακή αλλά να έχει άπειρο χώρο για εφαρμογές; Θέλεις κάτι ενδιάμεσο; Θέλεις κάτι εντελώς διαφορετικό από το Sense της HTC; Όπως καταλαβαίνεις είναι σα να με ρωτάς "ποιο αυτοκίνητο να πάρω" χωρίς να διευκρινίζεις τι ζητάς από ένα αυτοκίνητο και κυρίως πόσα χρήματα διαθέτεις.

Αν μένει κολλημένο στο boot παραπάνω από μισή ώρα, τότε είτε: έχεις λάθος HBOOT και δεν έχεις διαβάσει ποιο χρειάζεται η ROM που εγκαθιστάς, είτε έχεις λάθος τα partitions στην κάρτα SD. Σε κάθε περίπτωση όμως αν αργεί λίγο ειδικά στο πρώτο boot ΜΗΝ κάνεις το λάθος να βγάλεις μπαταρίες κλπ να ξεκολλήσει γιατί είναι απολύτως φυσιολογικό και του κάνεις κακό.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Για το ποια ROM αξίζει τον κόπο είναι ανάλογα τι ζητάς. Θέλεις όμορφα γραφικά και εφέ από Sense 3.5; Θέλεις σταθερότητα και να είναι σαν εργοστασιακή αλλά να έχει άπειρο χώρο για εφαρμογές; Θέλεις κάτι ενδιάμεσο; Θέλεις κάτι εντελώς διαφορετικό από το Sense της HTC; Όπως καταλαβαίνεις είναι σα να με ρωτάς "ποιο αυτοκίνητο να πάρω" χωρίς να διευκρινίζεις τι ζητάς από ένα αυτοκίνητο και κυρίως πόσα χρήματα διαθέτεις.

Αν μένει κολλημένο στο boot παραπάνω από μισή ώρα, τότε είτε: έχεις λάθος HBOOT και δεν έχεις διαβάσει ποιο χρειάζεται η ROM που εγκαθιστάς, είτε έχεις λάθος τα partitions στην κάρτα SD. Σε κάθε περίπτωση όμως αν αργεί λίγο ειδικά στο πρώτο boot ΜΗΝ κάνεις το λάθος να βγάλεις μπαταρίες κλπ να ξεκολλήσει γιατί είναι απολύτως φυσιολογικό και του κάνεις κακό.

σε ευχαριστω κια πάλι, θα ήθελα ομορφα γραφικα απο sence 3.5.:)

σε ευχαριστω κια πάλι, θα ήθελα ομορφα γραφικα απο sence 3.5.:)

Έχε υπόψιν ότι λίγο πολύ όλες οι Sense 3.5 ROM για το Desire δεν έχουν εξελιχθεί ακόμη αρκετά και έχουν αρκετά θέματα, από μικρά (δε δουλεύει η σύνδεση USB με το PC) έως μεγάλα (κόλλημα και επανεκκίνηση τηλεφώνου σε άκυρες στιγμές).

Από αυτά που διαβάζω στο XDA οι δύο πιο απροβλημάτιστες και δημοφιλείς γι'αυτό που ζητάς είναι αυτές εδώ:

[ROM] BlissMod007 (Sense3.5 | GB2.3.5 | Stable | A2SD+) [sTOCK | CM7] [v04 | 27/10]

και

[ROM][02.11.11]Runnymede 5.0[CM7r2][sTOCK][XD2SDX][A2SD++][bEATS][RCTWEAKS]

Δοκίμασε ποια σου κάθεται καλύτερα και κράτησέ τη. Καλή τύχη.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Δοκιμαστε αυτη την rom και δεν θα χασετε. Ειναι απιστευτα γρηγορη περιπου σαν μια 2.1+3 sense rom ειναι sense 3.5 full εχει πολυ καλη διαρκεια μπαταριας περιπου 2 μερες με φυσιολογικη χρηση και εχει και τα RCMix tweaks μεσα που σου επιτρεπει να αλλαξεις rosie και να κανεις το scrolling τελειως smooth κ εχει και το beats audio!!! Επισης αν εχετε το hboot cm7/r2 μπορειτε να περασετε το script του amarullz και να εχετε τεραστια χωρητικοτητα για της εφαρμογες σας!!! Την χρησιμοποιω 3 μερες ειναι απιστευτη για την ωρα δεν ξερω αν μετα αρχισει να τα lags αλλα για την ωρα ειναι πιο γρηγορη και απο πολυ ελαφροτερες rom!!! καλο flashing

Y.Γ. 1)Δεν εχω αποψη για την stock hboot version μονο για την cm7/r2 αλλα απο οτι διαβασα πρεπει να ειναι και αυτη πολυ καλη!!!

2)Θα προτεινα να χρησιμοποιησετε και αυτο το recovery για μενα ειναι πολυ ανωτερο απο clockworkmod! Και επισης ο developer αυτης της rom εχει βοηθησει για να φτιαχτει αυτο το recovery οποτε... http://4ext.net/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961

δεν έχω γενικά καλή εμπειρία απο custom sense rom (είμαι με Oxygen καιρό τώρα και έχω κατασταλάξει πλέον), αλλά είπα να κάνω μια μικρή αλλαγή σε sense μήπως και κρατήσω κάποια....ε λοιπόν στο δικό μου τηλ αυτή η rom χάνει τα αυγά και τα πασχάλια:( . Μέχρι πριν να εγκαταστήσω εφαρμογές ήταν εντυπωσιακά γρήγορη και απροβλημάτιστη, μόλις έκανα επαναφορά εφαρμογών ξεκινησαν τα κολλήματα μέχρι σε σημειο να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο....delete κατευθειάν...αναφέρομαι στην δικιά μου περίπτωση πάντα.

δεν έχω γενικά καλή εμπειρία απο custom sense rom (είμαι με Oxygen καιρό τώρα και έχω κατασταλάξει πλέον), αλλά είπα να κάνω μια μικρή αλλαγή σε sense μήπως και κρατήσω κάποια....ε λοιπόν στο δικό μου τηλ αυτή η rom χάνει τα αυγά και τα πασχάλια:( . Μέχρι πριν να εγκαταστήσω εφαρμογές ήταν εντυπωσιακά γρήγορη και απροβλημάτιστη, μόλις έκανα επαναφορά εφαρμογών ξεκινησαν τα κολλήματα μέχρι σε σημειο να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο....delete κατευθειάν...αναφέρομαι στην δικιά μου περίπτωση πάντα.

+1 και απο μενα...! ισως φταιει η class 4 sd που εχω....

βασικα αυτο φταιει.....!

Edited by sakis697

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off