Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Μια γρήγορη ερώτηση, αν και φαντάζομαι θα έχει ξανααπαντηθεί αλλά δεν την βρίσκω :(. Θέλω να αλλάξω καρτούλα και να βάλω μια 16άρα. Για να γίνουν όλα γρήγορα και ανώδινα εφόσον έχω custom ROM με AP2SD+ αρκούν τα παρακάτω η θα βρεθώ προ εκπλήξεων?

1. Nandroid backup & αντιγραφεί FAT32 της παλιά κάρτας στο PC

2. Format της νέας κάρτας σε FAT32 και ext3 με gparted ή EASUS partition master.

3. Αντιγραφή του περιεχομένου του παλιού FAT32 στη νέα κάρτα.

4. Εισαγωγή της νέας στη τηλέφωνο και nandroid restore

Με αυτά θα έχω το τηλέφωνο όπως πριν ή θα καταρεύσει? :P

Ευχαριστώ

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα.απο σημερα το πρωι το κινητο δεν θελει να μπει σε sleep mode... Παροτι το εχω βαλει και στη τροφοδοσια αλλα και στην προβολη να σβηνει η οθονη με απο 15" αν δεν πατησω το power δεν σβηνει... Καμια ιδεα???

Κάποιο application θα έχεις που δεν επιτρέπει το κινητό σου να "κοιμηθεί"

Καλημέρα σας,

Μια γρήγορη ερώτηση, αν και φαντάζομαι θα έχει ξανααπαντηθεί αλλά δεν την βρίσκω :(. Θέλω να αλλάξω καρτούλα και να βάλω μια 16άρα. Για να γίνουν όλα γρήγορα και ανώδινα εφόσον έχω custom ROM με AP2SD+ αρκούν τα παρακάτω η θα βρεθώ προ εκπλήξεων?

1. Nandroid backup & αντιγραφεί FAT32 της παλιά κάρτας στο PC

2. Format της νέας κάρτας σε FAT32 και ext3 με gparted ή EASUS partition master.

3. Αντιγραφή του περιεχομένου του παλιού FAT32 στη νέα κάρτα.

4. Εισαγωγή της νέας στη τηλέφωνο και nandroid restore

Με αυτά θα έχω το τηλέφωνο όπως πριν ή θα καταρεύσει? :P

Ευχαριστώ

Λογικά θα τα πάρει κανονικά... δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Αν δεν κάτσει, κάνεις restore στην παλιά κάρτα και ψάχνεις νέο τρόπο πλέον :)

Ποιός είναι ο πιό εύκολος τρόπος να κάνω root την τελευταία official 2.3.3, αν υπάρχει;

Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς να κάνεις root μια ρομ που δεν υπάρχει.

Διάβασε την πρώτη σελίδα όπου λέει πως να κάνεις την τελευταία official 2.2 froyo

εκανα partition στην sd ΕΧΤ3 σβηστηκαν τα παντα απο την sd μεχρι εδω ολα οκ

ο υπολογιστησ μου αναγνςριζει μονο το ενα partition to fat 32 εγω το αλλο πως θα το δω και απο που;

μου ειπαν για το root explorer αυτο για να το κατεβασω πρεπει να πληρωσω;

οποιος ξερει ας με βοηθησει τα εχω δει ολα και προκοπη δεν εχω κανει...

Edited by Danath

εκανα partition στην sd ΕΧΤ3 σβηστηκαν τα παντα απο την sd μεχρι εδω ολα οκ

ο υπολογιστησ μου αναγνςριζει μονο το ενα partition to fat 32 εγω το αλλο πως θα το δω και απο που;

μου ειπαν για το root explorer αυτο για να το κατεβασω πρεπει να πληρωσω;

οποιος ξερει ας με βοηθησει τα εχω δει ολα και προκοπη δεν εχω κανει...

Να σε βοηθησουμε αλλα εγω δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα ? Οτι δεν ξερεις αν εχεις κανει σιγουρα το EXT3 ?

Κατεβασε απο το market το Titanium Backup στην πρωτη οθονη του προγραμματος θα μαθεις αν εισαι και ποσο χωρο εχεις.

Να σε βοηθησουμε αλλα εγω δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα ? Οτι δεν ξερεις αν εχεις κανει σιγουρα το EXT3 ?

Κατεβασε απο το market το Titanium Backup στην πρωτη οθονη του προγραμματος θα μαθεις αν εισαι και ποσο χωρο εχεις.

το προβλημα ειναι απο που θα δω το EXT3 και πως θα μπορω να βαλω πραγματα μεσα σε αυτο η στο fat 32

το προβλημα ειναι απο που θα δω το EXT3 και πως θα μπορω να βαλω πραγματα μεσα σε αυτο η στο fat 32

έχεις καταλάβει το λόγο που κάνουμε ext partiton? έχεις κάνει root και έχεις βάλει κάποια rom που να υποστηρίζει a2sd ή data2sd?

το ext δεν είναι για δική σου χρήση. ουσιαστικά το χρησιμοποιεί η rom ως εικονική μνήμη και μεταφέρει εκεί ότι χρειάζεται. και να το δεις λοιπόν δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. για δική σου χρήση θα συνεχίσεις να έχεις τον εναπομείναντα χώρο fat32 της κάρτας σου...

ωραια! αρα λοιπον περναω μια Rom στον χωρο (FAt32) και μετα την flasharo ;

ναι περνάς το zip της rom στην sd και φλασάρεις από recovery. καλό είναι να κάνεις ένα Nadroid backup (από recovery) πριν φλασάρεις. επίσης μάλλον θα χρειαστείς και full wipe για να μην έχεις πρόβλημα κατά την εκκίνηση μετά το φλασάρισμα.

Ακριβώς ,και μετά άσε τη ρομ να κάνει τη δουλειά της με το ext3 εφόσον υποστηρίζει A2SD.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπέρα!

Έκανα hard reset στο desire μου με ofiicial 2.2 για πρώτη φορά και πράγματι έδωσα λύση σε 1-2 κολληματάκια που είχε!

με το mybackup pro έκανα το απαραίτητο back up για να μην χάσω εφαρμογές,επαφές,μην. κ.λ.π. και όλα πήγαν κατ'ευχήν!

μετά το mybackup pro μου έδινε τη δυνατότητα να εγκαταστήσω μια μια τις εφαρμογές που ειχα πρίν..πράγματι μια μια τις εγκατέστησα!Έπειτα μπαίνοντας στο market βλέπω ένα διαφορετικό περιβάλλον από ότι είχα συνηθίσει να βλέπω(ή πιό

ενημερωμένο ή μη) και στις λήψεις μου δεν υπάρχει καμία εφαρμογή απο τις ήδη εγκατεστημένες..και ρωτώ..τις ενημερώσεις των εφαρμογών που κατά καιρούς έκανα,τώρα θα μπορώ να τις κάνω;;ή απλά θα τις έχω χωρίς ενημερώσεις;

και αν θέλω να τις έχω ενημερωμένες τι πρέπει να κάνω;

carpe diem

Η απλα διαβασε τους οδηγους του 1ου post και θα καταλαβεις τα παντα , ετσι απλα και γρηγορα :ninja:

Μια βοηθεια παιδια...

Εχω τις επαφες σε gmail και θελω να τις σβησω μονο απο το κινητο και να εισαγω απο την καρτα μνημης ενα αρχειο vcf πιο παλιο για να βρω ενα χαμενο τηλεφωνο ατομου.

Μετα να τις ξανασβησω και να ξανασυγχρονισω με το gmail απο τον υπολογιστη με wifi.

Τι πρεπει να κανω ωστε να μην παθω καμμια ζημια με τις επαφες που εχω τωρα και ειναι αυτες που θλεω να κρατησω ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπέρα!

Έκανα hard reset στο desire μου με ofiicial 2.2 για πρώτη φορά και πράγματι έδωσα λύση σε 1-2 κολληματάκια που είχε!

με το mybackup pro έκανα το απαραίτητο back up για να μην χάσω εφαρμογές,επαφές,μην. κ.λ.π. και όλα πήγαν κατ'ευχήν!

μετά το mybackup pro μου έδινε τη δυνατότητα να εγκαταστήσω μια μια τις εφαρμογές που ειχα πρίν..πράγματι μια μια τις εγκατέστησα!Έπειτα μπαίνοντας στο market βλέπω ένα διαφορετικό περιβάλλον από ότι είχα συνηθίσει να βλέπω(ή πιό

ενημερωμένο ή μη) και στις λήψεις μου δεν υπάρχει καμία εφαρμογή απο τις ήδη εγκατεστημένες..και ρωτώ..τις ενημερώσεις των εφαρμογών που κατά καιρούς έκανα,τώρα θα μπορώ να τις κάνω;;ή απλά θα τις έχω χωρίς ενημερώσεις;

και αν θέλω να τις έχω ενημερωμένες τι πρέπει να κάνω;

Έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του market μέσα από την διαχείριση εφαρμογών και επανήλθαν όλα στα

φυσιολογικά!

carpe diem

Μια βοηθεια παιδια...

Εχω τις επαφες σε gmail και θελω να τις σβησω μονο απο το κινητο και να εισαγω απο την καρτα μνημης ενα αρχειο vcf πιο παλιο για να βρω ενα χαμενο τηλεφωνο ατομου.

Μετα να τις ξανασβησω και να ξανασυγχρονισω με το gmail απο τον υπολογιστη με wifi.

Τι πρεπει να κανω ωστε να μην παθω καμμια ζημια με τις επαφες που εχω τωρα και ειναι αυτες που θλεω να κρατησω ?

Ευχαριστω.

θα μπορούσες να κάνεις διαγραφή του λογαριασμού google από το τηλέφωνο και μετά να δοκιμάσεις να εισάγεις την επαφή που θέλεις. αλλά γιατί τέτοια διαδικασία? δεν νομίζω να επηρεάσει σε τίποτα τις επαφές σου. το vcf που λες είναι μια επαφή ή πολλές? μπορείς να κάνεις εισαγωγή στο τηλέφωνο και όχι στο google account και μετά αν δεν τις θέλεις τις διαγράφεις ή απλά επιλέγεις να μην εμφανίζονται.

τέλος αν είναι αυτούσιο vcf αρχείο γιατί δεν το ανοίγεις από το pc σου με πχ με το outlook ή ακόμα και με το notepad για να δεις το τηλέφωνο της επαφής που ψάχνεις....

θα μπορούσες να κάνεις διαγραφή του λογαριασμού google από το τηλέφωνο και μετά να δοκιμάσεις να εισάγεις την επαφή που θέλεις. αλλά γιατί τέτοια διαδικασία? δεν νομίζω να επηρεάσει σε τίποτα τις επαφές σου. το vcf που λες είναι μια επαφή ή πολλές? μπορείς να κάνεις εισαγωγή στο τηλέφωνο και όχι στο google account και μετά αν δεν τις θέλεις τις διαγράφεις ή απλά επιλέγεις να μην εμφανίζονται.

τέλος αν είναι αυτούσιο vcf αρχείο γιατί δεν το ανοίγεις από το pc σου με πχ με το outlook ή ακόμα και με το notepad για να δεις το τηλέφωνο της επαφής που ψάχνεις....

Ευχαριστω.

Το αρχειο αυτο εχει πολες επαφες μεσα κι εγω θελω βασικα μονο μια που εχω χασει.Δοκιμασα να το ανοιξω και με microsoft outlook αλλα εισαγει μονο μια επαφη και με Notepad που το σκεφτηκα βγαζει ...αλαμουρνεζικα.

Αν εισαγω στο τηλ το αρχειο vcf ο λογαριασμος gmail δεν θα επιρεαστει ?

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.

Το αρχειο αυτο εχει πολες επαφες μεσα κι εγω θελω βασικα μονο μια που εχω χασει.Δοκιμασα να το ανοιξω και με microsoft outlook αλλα εισαγει μονο μια επαφη και με Notepad που το σκεφτηκα βγαζει ...αλαμουρνεζικα.

να σου πω την αλήθεια δεν το έχω κάνει γιατί λίγο πρίν πάρω android κινητό είχα φροντίσει να περάσω τις επαφές μου στο google και ξεμπέρδεψα. αλλά από την στιγμή που θα επιλέξεις εισαγωγή στο τηλέφωνο δεν έχει κανένα λόγο να τα μπερδέψει με τις επαφές του google.

το vcf στο pc το άνοιξες με διπλό κλικ? μου έχει τύχει και μένα να εμφανίζει μόνο την πρώτη επαφή έτσι. δοκίμασες να πας από την εισαγωγή του outlook? επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το notepad+ και από τις επιλογές του προγράμματος να αλλάξεις την κωδικοποίηση του αρχείου μήπως εμφανιστεί σωστά.

Καλημερα σε ολους, επειδη εχω χασει καποια επεισοδια τον τελευταιο καιρο, θα μπορουσε να με/μας ενημερωσει καποιος για το ποτε καταφθανει το τζιτζεροψωμο στο desire μας ή για το τί ακουγεται τουλαχιστον...;

Σας ευχαριστω :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ευχαριστω.

να σου πω την αλήθεια δεν το έχω κάνει γιατί λίγο πρίν πάρω android κινητό είχα φροντίσει να περάσω τις επαφές μου στο google και ξεμπέρδεψα. αλλά από την στιγμή που θα επιλέξεις εισαγωγή στο τηλέφωνο δεν έχει κανένα λόγο να τα μπερδέψει με τις επαφές του google.

το vcf στο pc το άνοιξες με διπλό κλικ? μου έχει τύχει και μένα να εμφανίζει μόνο την πρώτη επαφή έτσι. δοκίμασες να πας από την εισαγωγή του outlook? επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το notepad+ και από τις επιλογές του προγράμματος να αλλάξεις την κωδικοποίηση του αρχείου μήπως εμφανιστεί σωστά.

Καλημερα....Απετυχαν και οι δυο προσπαθειες...Ισως γιατι τις επαφες τις εχω σε κατηγοριες ..

Δοκιμασα να εισαγω το vcf και σε Nokia N70 Με το ιδιο αποτελεσμα.

Φιλικά Γιάννης

Καλημερα....Απετυχαν και οι δυο προσπαθειες...Ισως γιατι τις επαφες τις εχω σε κατηγοριες ..

Δοκιμασα να εισαγω το vcf και σε Nokia N70 Με το ιδιο αποτελεσμα.

sorry αλλά νομίζω ότι αρχίζω να στερεύω από ιδέες. δεν έχεις κανένα άλλο google account να δοκιμάσεις να κάνεις εισαγωγή εκεί από το pc σου. εκτός από csv υποστηρίζει και vcard, οπότε εκεί ίσως το διαβάσει κανονικά.

sorry αλλά νομίζω ότι αρχίζω να στερεύω από ιδέες. δεν έχεις κανένα άλλο google account να δοκιμάσεις να κάνεις εισαγωγή εκεί από το pc σου. εκτός από csv υποστηρίζει και vcard, οπότε εκεί ίσως το διαβάσει κανονικά.

Καλη ιδεα....Δεν το ειχα σκεφτει.Θα δοκιμασω.Ευχαριστω.

Edit

Εφτιαξα αλλο λογαριασμο gmail και ενω με αφηνει να εισαγω αρχειο τυπου google_onoma_00001.vcf δεν με αφηνει να εισαγω αρχειο pcsc_pcsc_00017.vcf

Λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Καλη ιδεα....Δεν το ειχα σκεφτει.Θα δοκιμασω.Ευχαριστω.

Edit

Εφτιαξα αλλο λογαριασμο gmail και ενω με αφηνει να εισαγω αρχειο τυπου google_onoma_00001.vcf δεν με αφηνει να εισαγω αρχειο pcsc_pcsc_00017.vcf

Λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα.

Γιαννη, γιατι δεν περνας το αρχειο .vcf στην καρτα μνημης και μετα απο τις επαφες κανε το εισαγωγη, δες το τηλεφωνο (επαφη) που ψαχνεις, μετα μετακινησε ή αντεγραψε την επαφη στις "google επαφες" κανε και συγχρονισμο και ετοιμος...

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Γιαννη, γιατι δεν περνας το αρχειο .vcf στην καρτα μνημης και μετα απο τις επαφες κανε το εισαγωγη, δες το τηλεφωνο (επαφη) που ψαχνεις, μετα μετακινησε ή αντεγραψε την επαφη στις "google επαφες" κανε και συγχρονισμο και ετοιμος...

Ελεγα να αποφυγω να μπλεξω το κινητο σε αυτη τη διαδικασια αλλα φαινεται οτι δεν γινεται...Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Καλημερα σε ολους, επειδη εχω χασει καποια επεισοδια τον τελευταιο καιρο, θα μπορουσε να με/μας ενημερωσει καποιος για το ποτε καταφθανει το τζιτζεροψωμο στο desire μας ή για το τί ακουγεται τουλαχιστον...;

Σας ευχαριστω :)

Αν είσαι ρουτ μην σκέφτεσαι την επίσημη αναβάθμιση ,την είδα στο desire HD και δεν είναι και εμφανισιακά τουλάχιστον ιδιαίτερη αλλαγή.

Σου προτείνω να πας εδώ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570 και να κατεβάσεις αυτή τη ρομ.Είναι 2.3 και έχει σχεδόν όλο το sense 3 μέσα.Θα πάθεις πλάκα το πόσο όμορφη και σταθερή είναι.

Με την επίσημη αναβάθμιση sense 3 γιοκ.:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης