Jump to content

iPad 2 (2011)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως έβαλες όλα τα παραπάνω στη γραμμή ειδοποίησεων? Έκανες jalebreak με καθαρή εγκατάσταση της 5. 0. 1? Με apsinth 0.3?

Ναι, ειναι το sbsettings τα εικονιδια που βλέπεις.

Εγκαθιστάς την εφαρμογη και εισάγεις το εικονίδιο της στην λίστα των εφαρμογών που θέλεις να λαμβάνουν ειδοποιησεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας.Υπάρχει κάποιο tip στο σαφαρι για να πηγαίνει κατευθείαν στο τέλος και στην αρχή μιας σελίδας;Χωρίς δηλαδή να χρειάζεται σκρόλ...Ισως υπάρχει αλλά δεν το έχω βρεί.

Γειά σας.Υπάρχει κάποιο tip στο σαφαρι για να πηγαίνει κατευθείαν στο τέλος και στην αρχή μιας σελίδας;Χωρίς δηλαδή να χρειάζεται σκρόλ...Ισως υπάρχει αλλά δεν το έχω βρεί.

Οταν εχεις κατεβει αν πατησεις πανω απο την διευθυνση url θα ανεβει αυτοματα στην αρχη..για το τερμα κατω δεν ξερω..

Sent from my GS2 with Tapatalk

Οταν εχεις κατεβει αν πατησεις πανω απο την διευθυνση url θα ανεβει αυτοματα στην αρχη..για το τερμα κατω δεν ξερω..

Sent from my GS2 with Tapatalk

Α ωραία σε ευχαριστω!Αν ξέρει κάποιος για το κατέβασμα ας πει.

Καλησπερα παιδια! Λιγο ασχετο με αυτα που συζητατε αυτο που θα ρωτησω. Μηπως ξερει καποιος ποσο παει ενα καλο μεταχειρισμενο Ipad2, 16αρι χωρις 3G;;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Θα το βρεις 350-400 ευρώ,και καινούριο σε σκρουτζομαγαζα από 470.

Εγώ αυτό έχω και το έχω κατάευχαριστηθεί,όσο για 3g μια χαρά μέσω του κινητού μου,απλά και εύκολα :-)

Άσε που όπου κάθομαι (καΦε) κατά 90% έχει ασύρματη σύνδεση δωρεάν.

Edited by ampelift
giphy.gif

Τελικά μόνο εμένα μου φαίνεται οτι απο την 5.0 στην 5.01 η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα?

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

Γυρω στο 300αρι υπαρχει πιθανοτητα να βρω καμια καλη περιπτωση;;

Αν κάνεις λιγο υπομονή μόλις ανακοινωθεί το 3 το 2 θα το βρεις σίγουρα κάνα 300αρι.

Εκτός και αν είσαι τυχερός και πετύχεις τώρα κάνα βιαστικό που θα θέλει λεφτά άμεσα.

giphy.gif

Τελικά μόνο εμένα μου φαίνεται οτι απο την 5.0 στην 5.01 η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα?

Δεν είσαι ο μόνος ,και εγώ drain battery έχω,σε 2.5 ώρες στην καφετέρια από 100% έπεσε στο 60%.

giphy.gif

Αν κάνεις λιγο υπομονή μόλις ανακοινωθεί το 3 το 2 θα το βρεις σίγουρα κάνα 300αρι.

Εκτός και αν είσαι τυχερός και πετύχεις τώρα κάνα βιαστικό που θα θέλει λεφτά άμεσα.

Αυτο ακριβως σκεφτομαι και εγω αλλα δεν ξερω ποτε θα βγει το 3. Ξερεις κατι;

Αυτο ακριβως σκεφτομαι και εγω αλλα δεν ξερω ποτε θα βγει το 3. Ξερεις κατι;

Κάτι λένε για Φλεβάρη η Μάρτη το event για την παρουσίαση,οπότε λογικά Απρίλιο η Μάιο Ελλάδα.

Για τσεκαρε λιγο-http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/ipad/47227-k%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-ipad-2-350-e/

giphy.gif

Κάτι λένε για Φλεβάρη η Μάρτη το event για την παρουσίαση,οπότε λογικά Απρίλιο η Μάιο Ελλάδα.

Για τσεκαρε λιγο-http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/ipad/47227-k%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-ipad-2-350-e/

Ενδιαφερον. Αν δεν ειναι και κολλημενος στα 350, μπορει να το τσιμπησουμε στα 320. Ψαχνω γυρω στο 300αρι αλλα τι ειναι 20 ευρω πανω. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου φιλε μου!

Στείλε του PM η καν του ένα τηλ,δεν χάνεις τίποτα δεν νομίζω να έχει θέμα για 30 ευρώ.

Ούτως η άλλος μέχρι να έρθει Ελλάδα το 3 να το δοκιμάσουν να βγουν τα όποια updates για τυχών bugs ,να δουμε και την μπαταρία γιατί με της αναλύσεις που ακούω ότι θα εχει με ρετινα και δεν συμμαζεύεται είμαι πολύ περίεργος τι θα παίζει με την αυτονομία,και βέβαια την ram .

giphy.gif

Και εγω το ιδιο εχω παρατηρησει:mad:

Ενημερώνω οτι το bug του Safari, που κρασαρει όταν γράφουμε ποστ σε φόρουμ, δεν ειναι τελικα bug του συγκεκριμένου browser αλλα του iOS 5.

Χρησιμοποιω αυτες τις μέρες σαν κύριο browser τον Dolphine. Κρασαρει κι αυτός αλλα όχι τόσο συχνα. Μια δυο φορές την μέρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω οποιονδηποτε 3rd party browser εβαλα δεν με βολεψε γιατι ολοι κανουν σπασιματα και επισης το παρατεταμενο πατημα δεν πιανει με την πρωτη οπως στο Σαφαρι.

Σαφαρι rules!!!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Εγω οποιονδηποτε 3rd party browser εβαλα δεν με βολεψε γιατι ολοι κανουν σπασιματα και επισης το παρατεταμενο πατημα δεν πιανει με την πρωτη οπως στο Σαφαρι.

Σαφαρι rules!!!

Και πλέον πιστεύω οτι ειναι θέμα ram. Αμέσως μετα το κρας απο 25ΜΒ πηγαίνει στα 150+.

Ναι ο Safari ειναι πιο γρήγορος και δεν έχει το πρόβλημα που περιγράφεις.

Προσωπικά επειδη γράφω πολλα ποστ σε φορουμ με ενοχλεί αφάνταστα αυτο το bug. Δεν ειναι δυνατόν να διαβάζουμε απο τον safari και να γράφουμε απο το tapatalk.

Πραγματικα θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι σπαστικο το θεμα με τους browsers,

Αλλα επισης πιστευω οτι ειναι πολυ καλο και το tapatalk...για posting σε forums.

Καλημερα σε ολους.

παιδια γεια σας ξανα!εχετε να προτεινετε καποιο καλο προγραμμα για να μετατρεπει τα video στην σωστη μορφη για ipad σε πολυ καλη αναλυση αν γινεται??α και να μπορω να ενσωματωσω subs:rolleyes::rolleyes:

παιδια γεια σας ξανα!εχετε να προτεινετε καποιο καλο προγραμμα για να μετατρεπει τα video στην σωστη μορφη για ipad σε πολυ καλη αναλυση αν γινεται??α και να μπορω να ενσωματωσω subs:rolleyes::rolleyes:

Για υποτίτλους, πολύ καλό είναι το iSubtitle. Δες τα SmartConverter και Total Video Converter για μετατροπές.

Καλό και free είναι επίσης και το format factory.

Αλλ γιατι θες κατι τετοιο απο τη στιγμη που μπορεις να παιξεις τα παντα απο το ipad χωρις να κανεις convert και ενσωματωση ?

Με την καταλληλη εφαρμογη βεβαια πχ avplayerHD etc...

Καλό και free είναι επίσης και το format factory.

Αλλ γιατι θες κατι τετοιο απο τη στιγμη που μπορεις να παιξεις τα παντα απο το ipad χωρις να κανεις convert και ενσωματωση ?

Με την καταλληλη εφαρμογη βεβαια πχ avplayerHD etc...

Προφανώς για θέματα μεγέθους αρχείων (χωρητικότητας) ,εκεί αποσκοπεί το convert.

giphy.gif

Προφανώς για θέματα μεγέθους αρχείων (χωρητικότητας) ,εκεί αποσκοπεί το convert.

Μα γιατι αν ενα αρχειο avi ειναι 700mb και το κανεις mp4 γίνεται μικροτερο?

Δε νομιζω οτι εχει διαφορα..

• The title was changed to iPad 2 (2011)
  • The topic was unpinned