kostakiss Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 κατεβαζω το rc2 καλα κανω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 κατεβαζω το rc2 καλα κανω?? Όπως το πάρεις. :) Αφού δεν την είχες βάλεις μέχρι τώρα, ίσως έπρεπε να πας κατευθείαν για την τελική έκδοση. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 κατι παιζει με το quicktime και δεν μου παιζει σωστα, αλλα ισως να εχω κανει εγω πατατα με τα Plugin που ειχα βαλει. Θα το δω εκτενεστερα το βραδυ και θα σας πω. Περνάς Quicktime μόνο του; :confused: Είναι τραγική εφαρμογή και βαριά. Δεν ξέρω αν έχεις δοκίμασει το Quicktime Alternative που δίνει τη δυνατότητα να παίζεις όλα τα mov αρχεία απ' ευθείας από Windows Media Player. Πολύ ελαφρύ, χωρίς task tray utilities, και φυσικά υποστηρίζει και Browsers. Το ίδιο και με το Real Alternative... μιας και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν βάλει τα RTM (για πολλούς λόγους). μήπως θα μπορούσε κάποιο καλό παιδί :) να ανεβάσει κάπου μερικά από τα HD wallpapers? (που είναι νέα σε σχέση με την RC1). ευχαριστώ πολύ. Ψάξε στα torrentaδικα, για το "70 Windows Vista Wallpapers" το οποίο περιέχει και κάποια χαζά (άσχετα), είναι κυρίως με θέμα τη φύση, αλλά έχει μέσα και αρκετά από τα Vista, όπως το εξόφυλλο του κουτιού της Beta 2 που ήταν και ένα από τα φόντα των Vista, κλπ κλπ. Θα σου αρέσει πιστεύω, αλλά με το λουλούδι (αν το έχεις πετύχει, ένα λουλούδι σε πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση ( :p ) δεν παίζεται με τίποτα. Το ίδιο και το χρυσό βουνό στην RC1 (εξώφυλλο και φόντο) που δυστυχώς δεν το έχει. κατεβαζω το rc2 καλα κανω?? Κάκιστα κάνεις. :X Η RC2 είναι η μόνη που είπαν ότι πολύ πιθανόν να μην μπορεί να αναβαθμιστεί. Βγήκε μόνο για να διορθώσει κάποια προβλήματα πριν την RTM, οπότε πρόταση μου είναι να κατεβάσεις την RTM. ΑΛΛΑ, την RC2 αν τη βάλεις, θα την έχεις επίσημα και νόμιμα ως τον 7ο του 2007, μια και το κλειδί που αποκτάς είναι νόμιμο και χωρίς χακιές. :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Ποιο καλό παιδάκι θα με βοηθήσει να αποκτήσω vista ultimate και τα office 2007 enterprise?Δεν τα βρίσκω και αν τα βρω κατεβάζει πολύ αργά. Περιμένω ΡΜ... :) Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Κάκιστα κάνεις. :X Η RC2 είναι η μόνη που είπαν ότι πολύ πιθανόν να μην μπορεί να αναβαθμιστεί. Βγήκε μόνο για να διορθώσει κάποια προβλήματα πριν την RTM, οπότε πρόταση μου είναι να κατεβάσεις την RTM. ΑΛΛΑ, την RC2 αν τη βάλεις, θα την έχεις επίσημα και νόμιμα ως τον 7ο του 2007, μια και το κλειδί που αποκτάς είναι νόμιμο και χωρίς χακιές. αυτα εδω? Microsoft Windows Vista Final Build 6000 RTM (6000.16386.061101-2205) X86 (32-BIT) - DVD (2.49GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Ποιο καλό παιδάκι θα με βοηθήσει να αποκτήσω vista ultimate και τα office 2007 enterprise?Δεν τα βρίσκω και αν τα βρω κατεβάζει πολύ αργά. Περιμένω ΡΜ... :) Ευχαριστώ!! Έλεγξε τα PM σου. αυτα εδω? Microsoft Windows Vista Final Build 6000 RTM (6000.16386.061101-2205) X86 (32-BIT) - DVD (2.49GB) Καλύτερα το Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates είναι πιο γρήγορο. Γενικώς όμως υπομονή, κατεβάζουν χιλιάδες κόσμου. Υ.Γ. Σσσσστ. Μεταξύ μας. ;-) Ασε που εχώ δεν τα κατέβασα. :x :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 ΥΣ μην ανησυχεις..απο rapidshare τα κατεβαζω ;) premium rulez :D office μονο τα αγγλικα δεν βγηκαν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 ΥΣ μην ανησυχεις..απο rapidshare τα κατεβαζω ;) premium rulez :D office μονο τα αγγλικα δεν βγηκαν? Ναι μόνο τα Αγγλικά για την ώρα. Ακούς εκεί... και τον Σκύλο ολόκληρο και την Πίττα χορτάτη... Τσκ τσκ τσκ τι είστε εσείς. :p Ώστε premium ε; Ωραία, όταν η M$ θα μας κυνηγάει ομαδικώς, εσένα θα έχει και τα στοιχεία της πιστωτικής σου μαζί. Αστειάκι. (Αστειάκι???) :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 κατι παιζει με το quicktime και δεν μου παιζει σωστα, αλλα ισως να εχω κανει εγω πατατα με τα Plugin που ειχα βαλει. Θα το δω εκτενεστερα το βραδυ και θα σας πω. Και εγω δεν εχω καταφερει να παιξω τα .mov της ψηφιακης μου. Ουτε με quicktime, ουτε με το alternative. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Είναι πλέον θέμα ημερών.. να μην σας πώ θα έχουμε VISTA MSDN μέσα στο WEEKEND για να παίζουμε ! Windows Vista available on Microsoft Volume Licensing Site! Windows Vista Business 32-bit English Disk Kit MVL DVD English Windows Vista Business 32-bit English Disk Kit MVL DVD UPG Windows Vista Business 64-bit English Disk Kit MVL DVD English SA Win Vista Enterprise 32-bit English Disk Kit MVL DVD English SA Win Vista Enterprise 32-bit English Disk Kit MVL DVD UPG English SA Win Vista Enterprise 32-bit English Disk Kit MVL MVLS Only DVD Language Packs SA Win Vista Enterprise 64-bit English Disk Kit MVL DVD English SA Win Vista Enterprise 64-bit English Disk Kit MVL MVLS Only DVD Language Packs News Source: licensing.microsoft.com Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Είναι πλέον θέμα ημερών.. να μην σας πώ θα έχουμε VISTA MSDN μέσα στο WEEKEND για να παίζουμε ! Windows Vista available on Microsoft Volume Licensing Site! Windows Vista Business 32-bit English Disk Kit MVL DVD English Windows Vista Business 32-bit English Disk Kit MVL DVD UPG Windows Vista Business 64-bit English Disk Kit MVL DVD English SA Win Vista Enterprise 32-bit English Disk Kit MVL DVD English SA Win Vista Enterprise 32-bit English Disk Kit MVL DVD UPG English SA Win Vista Enterprise 32-bit English Disk Kit MVL MVLS Only DVD Language Packs SA Win Vista Enterprise 64-bit English Disk Kit MVL DVD English SA Win Vista Enterprise 64-bit English Disk Kit MVL MVLS Only DVD Language Packs News Source: licensing.microsoft.com Όπως προανέφερα, υπάρχει χακιά που μετατρέπει (απ'ευθείας το iso αρχείο) από την BillGates μορφή στο MSDN .iso... βέβαια δε το έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά δε θα θέλει ούτε κλειδί (η αν θέλει δεν θα έχει πρόβλημα στο Activation) και δεν θα έχει ανάγκη "σπασίματος". :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 θελώ να κάνω εγκατάσταση τα vista αλλά ο σκληρός πρέπει να είναι primary. Και οι δύο μου σκληροί είναι dynamic, στον έναν έχω εγκαταστήσει τα XP και τον άλλο τον έχω κενό και θέλω να του εγκαταστήσω τα Τα vista. πηγαίνοντας στα εργαλεία διαχείρησης δεν μπορώ να βρώ κάποια επιλογή για μετατροπή δίσκου σε primary. τι πρέπει να κάνω;;; The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Nai alla twra me tin diathesimotita tou MSDN arxeiou (ISO) tha mporoun oi "eidikoi" na vroun tropo na kanoume dika mas kleidakia opws yparxei gia ta XP Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 θελώ να κάνω εγκατάσταση τα vista αλλά ο σκληρός πρέπει να είναι primary. Και οι δύο μου σκληροί είναι dynamic, στον έναν έχω εγκαταστήσει τα XP και τον άλλο τον έχω κενό και θέλω να του εγκαταστήσω τα Τα vista. πηγαίνοντας στα εργαλεία διαχείρησης δεν μπορώ να βρώ κάποια επιλογή για μετατροπή δίσκου σε primary. τι πρέπει να κάνω;;; Uhm... Format? :cool: Ειδάλλως πέρνα Partition Magic για να μετατρέψεις τον δίσκο (καλύτερα και τους δύο) σε primary. Nai alla twra me tin diathesimotita tou MSDN arxeiou (ISO) tha mporoun oi "eidikoi" na vroun tropo na kanoume dika mas kleidakia opws yparxei gia ta XP Σωστός σωστός Σωστότατος! :ninja: :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Nai alla twra me tin diathesimotita tou MSDN arxeiou (ISO) tha mporoun oi "eidikoi" na vroun tropo na kanoume dika mas kleidakia opws yparxei gia ta XP οκ αυτό αλλά το σημαντικό είναι το validation αλλιώς θα έχεις zombie-pc από τη στιγμή που αρχίσει το wga ban. ΔΕΝ είναι το θέμα το κλειδί αλλά να μπορεί ανά πάσα στιγμή (μέσω net, WU, MU etc) να το ελέγχει η Μ$ για να σου προσφέρει αναβαθμίσεις (όπως στα ΧΡ) αλλά και για να δουλεύουν τα Vista (στα ΧΡ δεν υπήρχε το ban). Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 κι εγώ έκανα partition με το partition magic 8,αλλά υπήρξε πρόβλημα καθώς έλεγε οτι δεν είναι συμβατό με τα vista,και έψαχνα 200 ώρες να βρώ κάποιο άλλο παρόμοιο. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Απο τότε που έβαλα τα Vista δεν έχω καθόλου ήχο στο pes 6. Εχετε καμιά ιδεά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 είχε ανακοινωθεί πρό καιρού,πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα απαιτείται το Online validation εκ νεου των vista Προκειμένου να αποδεικνύεται η αυθεντικότητα τους ώστε να αποτραπούν τα διάφορα τεχνάσματα παραβίασης τους. Windows Vista Validation Explained By Jeff Rosado November 3, 2006 With the news yesterday concerning revisions to Vista's EULA (see Windows Vista Licensing Terms Revised), there have been numerous questions regarding how Windows Vista validation will work for users who transfer a license, and how Microsoft will ensure that multiple systems are not using the same license. Microsoft has carefully spelled this out in the EULA which states "The software will from time to time validate the software, update or require download of the validation feature of the software. Validation verifies that the software has been activated and is properly licensed. Validation also permits you to use certain features of the software or to obtain additional benefits." The EULA further informs users that "During a validation check, the software will send information about the software and the device to Microsoft. This information includes the version and product key of the software, and the Internet protocol address of the device. Microsoft does not use the information to identify or contact you. By using the software, you consent to the transmission of this information." In other words, Windows Vista will 'phone home' and if the mothership determines that an improperly licensed version of Vista is being used, the user may neeed to reactivate the software, or they may receive reminders to obtain a properly licensed copy. In addition, some of the features of Vista may be disabled, and access to certain updates and upgrades from Microsoft may be blocked. The EULA makes it very clear that by using Windows Vista, the user consents to these checks being made, although it remains to be seen what considerations have been made for computers which will not be connected to the internet in terms of these checks. While the enthusiast community seems quite happy at the recent changes to the EULA, there are sure to be cries from the privacy groups regarding the 'phone home' features of Windows Vista. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Και μόνο που γράφει αυτό: "require download of the validation feature" δεν θα έχεις να ανησυχείς για τίποτα. ;-) Φαίνεται ότι θα πάει σαν στα XP2 το κομμάτι του Validation (which is Far too easy to be hacked/bypassed). Εξάλλου το ... κίνημα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να υπάρχουν όπως λέει και το άρθρο και άλλοι μέθοδοι για τα offline τερματικά. Πάντως η συμβολή σου porcupine με το άρθρο είναι σημαντική και εγώ προσωπικά έμαθα αρκετά. Τώρα πέραν αυτού, εγώ πιστεύω πως θα προχωρήσω σε μια αγορά του αυθεντικού Home Premium πακέτου με αναβάθμιση μια και 200Ευρώ (σε 4-5 δόσεις) δεν είναι πολλά για λογισμικό τέτοιου επιπέδου. ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: Όταν η Business έκδοση έχει 300Ευρά και δυνατότητα εγκατάστασης σε εως 5 Pc, με μια πιθανή αναβάθμιση από τα XP Home στα Vista Home Premium όπου τους σκάμε τα 200Ευρά, δε θα μπορούμε χωρίς "πρόβλημα" να το στήσουμε σε 3-4 PCιά;;;... Η αν γενικώς έχει ακουστεί κάτι. Νομίζω πως αν αναφέρονται ως 5 PC στην Business με 300Euro, όλο και κάτι αντίστοιχο θα παίζει στα Home Premium αναβάθμισης (όντως 200 θα έχουν?)... :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Τελικά μπορούμε να εγκαταστήσουμε την RTM πάνω απο την RC1? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Τελικά μπορούμε να εγκαταστήσουμε την RTM πάνω απο την RC1? Εννοείς να αναβαθμίσεις την RC1 σε RTM? Ναι, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, μπορεί όμως να αντιμετωπίσεις πρόβλημα μετά στη χακιά. Δε μου φαίνεται όμως και τρομερά πιθανό αυτό αν κάνεις τα βήματα που γράφει. Οπότε Go For It. :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Oxi den tha se afisei Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Εννοείς να αναβαθμίσεις την RC1 σε RTM? Ναι, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, μπορεί όμως να αντιμετωπίσεις πρόβλημα μετά στη χακιά. Δε μου φαίνεται όμως και τρομερά πιθανό αυτό αν κάνεις τα βήματα που γράφει. Οπότε Go For It. Από όσο θυμάμαι η RC1 δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Από όσο θυμάμαι η RC1 δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Η 1 μπορεί. Η 2 δε μπορεί. :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ρε παιδιά πολύ κόντρα μου πάνε τα vista!!! αφού κατάφερα και έκανα τον δεύτερο μου δίσκο basic και προχώρησα την εγκατάσταση, όταν ξεκινάει την εγγραφή των αρχείων σταματάει στο 49% λέγοντας ότι κάποια αρχεία λείπουν ή είναι corupted. την BillGates έκδοση έχω. γιατί μου το κάνει αυτό;; The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts