Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Polu kala kaneis kai kratas tis epifulaxeis sou, omws auto pou ithela na pw einai oti den einai aparaithto na kathorisoun se poia sxolh tha mpeis auta ta 2 moria...

Den lew, mporei na paixoun rolo, mporei kai na einai ashmanta sthn telikh... :)

H aderfh mou gia 3 moria perase sthn sxolh pou ithele.... :) :)

Dld an eixe 3 moria parapanw tha pernage se mia sxoli pou apo mamakia ths thn eixe dhlwsei kai den thn ithele katholou....

Se kati tetoies periptwseis eisai ontws kwlofardos... :)

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTBoY (28 Μάι. 2004 , 15:23)

Polu kala kaneis kai kratas tis epifulaxeis sou, omws auto pou ithela na pw einai oti den einai aparaithto na kathorisoun se poia sxolh tha mpeis auta ta 2 moria...

Den lew, mporei na paixoun rolo, mporei kai na einai ashmanta sthn telikh... :)

Shmantikotata einai! Egw exasa th sxolh prwths epiloghs gia 1 molis morio! Kai otan leme gia 1, ennoume gia ena mamhmeno morio...

Παιδιά τι ακριβώς έλεγε το δεύτερο Σ/Λ γιατί δε θυμάμαι να σας πω τι το έβαλα!!

Edit: Το θυμήθηκα εγώ σωστό το έβαλα αλλά ίσως και να έχετε δίκιο...

Edit2: Ξέρετε φέτος πως λειτουργεί η αναβαθμολόγηση; Σε διαφορά μεγαλύτερη από 12 μόρια ναι μεν επιστρατεύεται ο τρίτος βαθμολογητής πλην όμως ο βαθμός που θα πάρεις είναι (Β1+Β2+Β3)/3 και όχι όπως πέρυσι!! Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει στη ζωή μου! Ευχηθείτε να μην πέσετε σε έναν απρόσεκτο γιατί την κάτσατε τη βάρκα. Ήδη στην περιοχή μου έχουν σημειωθεί τέτοια κρούσματα π.χ. Άλγεβρα (10+60+62)/3=44 αντί για (60+62)/2=61 που θα ήταν πέρυσι! Μα τι μ..κες άνθρωποι...

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (28 Μάι. 2004 , 18:11)

π.χ. Άλγεβρα (10+60+62) /3=44 αντί για (60+62)/2=61 που θα ήταν πέρυσι! Μα τι μ..κες άνθρωποι...

Λιγο δυσκολο αλλα πραγματι ειναι βλακεια.

Nai alla nomizw oti o 3os vathmologiths sxedon panta den vazei megaluterh vathmologia se sxesh me tous allous 2...alla kai pali den xerw an mas sumferei kati tetoio... :(

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

Μην μου λέτε για 3ο βαθμολογητή και αγριεύομαι. Πέρσυ στην έκθεση ο 1ος που έβαλε 15 και κάτι, ο δεύτερος 9, και ο τρίτος 11....έλεος!!

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Παιδιά πώς σας φάνηκε η Φυσική Γενικής Παιδείας; Εμένα μια χαρά και τα θέματα μου άρεσαν ήταν λίγο εναντίον της θεωρητικής :p! Αλλά κι αυτοί μας ξεθεώνουν στην Ιστορία και μας ξεσκίζουν στην Έκθεση!! :D

Άντε μόνο τρία μαθήματα, όλε! :cool:

ΥΓ. Ρε κορίτσια έλεος με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια δε μπορώ να συγκεντρωθώ ο άνθρωπος την ώρα που γράφω... :whistle: :happy:

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Πολύ καλά έγραψα. 19 νομίζω. Έκανα μία ******* με τις πράξεις (μία απλοποίηση) στο 4ο και βγήκε λάθος νούμερο αλλά κατά τα άλλα είμαι ΟΚ.

Πάντως ήταν τσιμπημένα τα θέματα.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

τα θέματα ήταν δύσκολα φέτος...πόλυ δύσκολα σε σχέση με πέρυσι

όλα σωστά εκτός απο το τελευταίο υποερώτημα του 4ου ναι μέν έγραψα σαωστά την εξίσωση αλλα έκανα μαμακειαρα στα λογαρίθμια!!!

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

και εγώ έσκισα...μόνο την ενδόθερμη/εξώθερμη έγραψα ανάποδα. Η αιτιολόγιση ήταν σωστή αλλά έβαλα το α/β ανάποδα... 3 μόναδες στα 100. Δεν πειράζει. Η θεωρητική πάντως με παιδιά που μίλησα πρέπει να έπιασε πάτο... Αρκετά τους βοήθησαν με τα θέματα στα μαθηματικά γενικής... κάπου έπρεπε να τους δυσκολέψουν κιόλας!

Και εμένα οι καθηγητής του σχολείου και του φροντιστηρίου μου είπαν ότι ήταν πολύ δύσκολα. Πήγα όμως πάρα πολύ καλά. :) 3 μαθήματα ακόμα. Ένα 20 και στην ανάπτυξη εφαρμογών και πάμε καλά. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Είπαν πως το 4ο δε λυνόταν. Ισχύει; Εγώ που το είδα απλά μου φάνηκε "έξυπνο" όχι άλυτο.
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Λυνόταν. Απλά δεν έβγαινε καλό νούμερο. έπρεπε να τα αφήσεις κλάσματα γιατί οι διαιρέσεις δεν έβγαιναν.

Ego kana 17 egrapsa :(

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Σε ποια σελίδα βγαίνουν τα ΘΕΜΑΤΑ ποιο γρηγορα? και περίπου τι ώρα?

Και σε ποια σελιδα βγαίνουν πρώτα οι λύσεις και περιπου τι ώρα?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (29 Μάι. 2004 , 14:08)

Είπαν πως το 4ο δε λυνόταν. Ισχύει; Εγώ που το είδα απλά μου φάνηκε "έξυπνο" όχι άλυτο.

Μια χαρά λυνότανε κι ας τη θεωρητική να χτυπιέται!! :lol:

Τα νουμεράκια ήταν λίγο μούφικα κι εγώ στο τέλος έκανα ένα αριθμητικό παρακμιακό λάθος. :whistle:

@antonis_wrx: Πιστεύω ότι θα στα δώσουν τα τρία μόρια άμα πας για κατοστάρικο. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (29 Μάι. 2004 , 19:06)

Φερτε μου μια θηλια να την τυλιξω στο λαιμο μου...Καταστραφηκα...

ξεκοοολλλαααα!!!περυσινός συμμαθητής μου με μαθηματικά κατ 11 πέρασε μηχανολόγος μηχανικός Η/Υ στον Βόλλο...

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

μια ερώτηση κρίσεως: τι έχετε σκοπό να διαβάσετε αυτές τις μέρες? εγώ σήμερα έκανα φυσική κατ, αύριο ΑΟΔΕ (δεν μαθαίνεται με τίποτα) και την Δευτέρα πληροφορική... Λέτε να το μετανιώσω που την έχω τόσο στο κλάσιμο?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (29 Μάι. 2004 , 22:02)

μια ερώτηση κρίσεως: τι έχετε σκοπό να διαβάσετε αυτές τις μέρες? εγώ σήμερα έκανα φυσική κατ, αύριο ΑΟΔΕ (δεν μαθαίνεται με τίποτα) και την Δευτέρα πληροφορική... Λέτε να το μετανιώσω που την έχω τόσο στο κλάσιμο?

Όχι ρε. Μόνο θεωρία χρειάζεται να διαβάσουμε, άμα διαβάζαμε τις ασκήσεις όλη την χρονιά. Εγώ προσωπικά άσκηση δεν νομίζω να χάσω με τίποτα, μόνο θεωρία αν πέσει τίποτα δυσνόητο. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Wirelessly posted (antonis_wrx_over_gprs: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Spyros86

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (29 Μάι. 2004 , 22:02)

Όχι ρε. Μόνο θεωρία χρειάζεται να διαβάσουμε, άμα διαβάζαμε τις ασκήσεις όλη την χρονιά. Εγώ προσωπικά άσκηση δεν νομίζω να χάσω με τίποτα, μόνο θεωρία αν πέσει τίποτα δυσνόητο. ;)

K egw askhseis den tis fovamai mou fainontai arketa eukoles.Isws epeidh eixa ma8ei paliotera qbasic pou moiazei arketa me thn "glwssa"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...