Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Σεπ. 2004 , 01:52)

50MB δεν είναι τίποτα τη σήμερον ημέρα. :rolleyes:

Μωρε συμφωνώ ότι δεν είναι τίποτα αλλά επειδή είναι δωρεάν νόμιζα ότι θα είναι πολύ λιγότερο.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (26 Σεπ. 2004 , 02:04)

Μωρε συμφωνώ ότι δεν είναι τίποτα αλλά επειδή είναι δωρεάν νόμιζα ότι θα είναι πολύ λιγότερο.

Ασε που, καλα ποσοι νομιζεις τα χρησιμοποιουν η θα τα χρησιμοποιησουν :o

Θελω να πω απο τους 60000 ουτε οι μισοι :)

Και δεν ειναι και πολλα,το gmail σου δινει 1000 MB xωρο για emails :D

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (26 Σεπ. 2004 , 02:13)

Και δεν ειναι και πολλα,το gmail σου δινει 1000 MB xωρο για emails :D

1000 MB;;; :blink: :blink:

Καλά μιλάμε έχω χάσει επεισόδια!! :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (26 Σεπ. 2004 , 02:18)

1000 MB;;; :blink: :blink:

Καλά μιλάμε έχω χάσει επεισόδια!! :whistle:

Δες την υπογραφή μου ;)

Παντως πιστευω πως λιγοι τα χρησιμοποιουν...εμεις οι φιλολογοι δεν σκαμπαζουμε και πολλά απο web hosting :p

Τα μηνύματα εκτός θέματος είναι εδώ : -off topic-Πανελλήνιες 2004

Για απωθημένα διαφόρου είδους, εδώ : Chat (χωρίς θέμα) - Μέρος 4ο (η γνωστή μας πατάτα)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Βγήκε το πρόγραμμα της σχολής μου. Ξεκινάμε μαθήματα 4 Οκτωβρίου. Το καλό είναι ότι τις περισσότερες μέρες είναι μεσημεράκι προς βραδάκι! ;)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (26 Σεπ. 2004 , 17:29)

Τα μηνύματα εκτός θέματος είναι εδώ : -off topic-Πανελλήνιες 2004

Για απωθημένα διαφόρου είδους, εδώ : Chat (χωρίς θέμα) - Μέρος 4ο (η γνωστή μας πατάτα)

Γιατι ρε γμτ τα περισσότερα off topic τα ξεκινάω εγώ; Τι στο καλό, στα γονίδια μου είναι;

(Αν το καλοσκεφτεί κανείς και το παραπάνω που έγραψα off topic είναι οπότε ας προσθέσω και κάτι άλλο ώστε να είμαι on topic:)

Στη σχολή μου δεν μας είπαν τίποτα για πρόγραμμα, μόνο ότι θα ξεκινήσουμε 4/10...

Ούτε εμάς μας είπαν (δεν έχω πάει δηλαδή ακόμα να γραφτώ :p) απλά το επίσημο site ενημερώθηκε.

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (27 Σεπ. 2004 , 00:10)

Γιατι ρε γμτ τα περισσότερα off topic τα ξεκινάω εγώ; Τι στο καλό, στα γονίδια μου είναι;

(Αν το καλοσκεφτεί κανείς και το παραπάνω που έγραψα off topic είναι οπότε ας προσθέσω και κάτι άλλο ώστε να είμαι on topic:)

Στη σχολή μου δεν μας είπαν τίποτα για πρόγραμμα, μόνο ότι θα ξεκινήσουμε 4/10...

Παντως στα περισσοτερα πανεπιστημια (αν οχι σε ολα ξεκινανε στις 4)

ιωαννινα,θεσσαλονικη,ροδο. . .

απο φιλους μου δηλαδη που μου λενε. . .

αντε να δουμε

Μισελ και γω αυτο εβλεπα και γελουσα

Δημιουργός Μισελ

Τελευταιο μηνυμα Μισελ :p

Αυριο παω για εγγραφη.

Το χαρτι για την αναβολη το ζηταμε τωρα? :worry:

Έγω αύριο πάω να πάρω τις εξετάσεις μου από το ΙΚΑ. Ελπίζω να μην τις έχουν χάσει...μεθαύριο γράφομαι :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα για εξετασεις στο τηλεφωνο, οποτε παω ετσι.

Αλλοι πηγαν ακτινογραφια θωρακος,αλλα στο ικα τους τις βγαλαν την ιδια μερα

Στην ΑΣΟΕΕ έλεγαν οι εξετάσεις να φέρουν όλες την σφραγίδα του ιδρύματος στο οποίο έγιναν. Πάω λοιπόν στο ΙΚΑ Ν.Σμύρνης και τις κάνω (την περασμένη Πέμπτη). Ζητάω να μου βάλουν σφραγίδα και μου λένε ότι πρέπει να πάω στο ΙΚΑ Καλλιθέας γιατί αυτό της Ν.Σμύρνης είναι κάτι σαν υποκατάστημα...Πάω στην Καλλιθέα και ζητάω σφραγίδα. Μου παίρνουν τις εξετάσεις, μου δίνουν να συμπληρώσω μία αίτηση και μου λένε να πάω την Δευτέρα να τις πάρω...Τώρα γιατί ήθελαν 2-3 εργάσιμες για να βάλουν μία σφραγίδα, δεν ξέρω...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (27 Σεπ. 2004 , 01:16)

Στην ΑΣΟΕΕ έλεγαν οι εξετάσεις να φέρουν όλες την σφραγίδα του ιδρύματος στο οποίο έγιναν. Πάω λοιπόν στο ΙΚΑ Ν.Σμύρνης και τις κάνω (την περασμένη Πέμπτη). Ζητάω να μου βάλουν σφραγίδα και μου λένε ότι πρέπει να πάω στο ΙΚΑ Καλλιθέας γιατί αυτό της Ν.Σμύρνης είναι κάτι σαν υποκατάστημα...Πάω στην Καλλιθέα και ζητάω σφραγίδα. Μου παίρνουν τις εξετάσεις, μου δίνουν να συμπληρώσω μία αίτηση και μου λένε να πάω την Δευτέρα να τις πάρω...Τώρα γιατί ήθελαν 2-3 εργάσιμες για να βάλουν μία σφραγίδα, δεν ξέρω...

:wacko:

τοση γραφειοκρατία για κάτι τοσο απλο. . .τι να πεις. . .

ξερεις αν το χαρτι για την αναβολη το παιρνουμε κατα την εγγραφη?

καλα θα ρωτησω και αυριο και θα σας πω :)

Το χαρτί για την αναβολή το παίρνεις με αίτηση, πρέπει να το ζητήσεις δλδ και να διευκρινήσεις ότι ειναι για στρατολογική χρήση. Μετά πας στο στρατολογικό και σου δίνουν αναβολη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (27 Σεπ. 2004 , 04:28)

Το χαρτί για την αναβολή το παίρνεις με αίτηση, πρέπει να το ζητήσεις δλδ και να διευκρινήσεις ότι ειναι για στρατολογική χρήση. Μετά πας στο στρατολογικό και σου δίνουν αναβολη.

Α,οκ σ'ευχαριστω.

θα το παω στο κεπ,εκει εκανα και τα υπολοιπα για το στρατο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (27 Σεπ. 2004 , 00:04)

Βγήκε το πρόγραμμα της σχολής μου. Ξεκινάμε μαθήματα 4 Οκτωβρίου. Το καλό είναι ότι τις περισσότερες μέρες είναι μεσημεράκι προς βραδάκι! ;)

Aυτό θα το δεις στην πορεία εν είναι καλό η κακό. :whistle:

Εμένα δεν θα μου άρεσε πάντως.Καλύτερα πρωι να τελειώνεις...

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

εμένα δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι ώρες... το βλέπω να πηγαίνω πρωι, να παρακολουθώ,μετά να αράζω για κανένα καφέ, για φαι, καμία βόλτα κλπ και να σπιτώνομαι το βραδάκι... ;)

Σήμερα βγήκε και το πρόγραμμα της δικής μου σχολής. Το είδα και...φρίκαρα!!! Τι 9ωρα είναι αυτά που έχει;;; Τι κουλά μαθήματα; :wacko:

Απελπισία με έχει πιάσει... :( :worry: :alien: :cry:

καλά δεν είχες δει τι μαθήματα έχεις από τον οδηγό σπουδών? εγώ πάντως σε ένα κοινωνιολογία δεν έχω σκόπο να πατήσω.. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Σεπ. 2004 , 16:14)

καλά δεν είχες δει τι μαθήματα έχεις από τον οδηγό σπουδών? εγώ πάντως σε ένα κοινωνιολογία δεν έχω σκόπο να πατήσω.. :p

Ntropi soy antwnis !!!

pws agnoeis etsi mia olokliri epistimi?e???

:worry:

tha soy deixw egw.... tha deis ti tha patheis!!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (27 Σεπ. 2004 , 16:11)

Σήμερα βγήκε και το πρόγραμμα της δικής μου σχολής. Το είδα και...φρίκαρα!!! Τι 9ωρα είναι αυτά που έχει;;; Τι κουλά μαθήματα; :wacko:

Απελπισία με έχει πιάσει... :( :worry: :alien: :cry:

:lol: :lol: :lol:

Για δες καλύτερα το πρόγραμμα! Μήπως είναι κάποια μαθήματα που επαναλβάνονται για πολλές ώρες; Σε αυτά τα μαθήματα χωρίζεστε σε τμήματα και παίρνει το καθένα κάποιες ώρες από αυτές. Τις υπόλοιπες θα τις σβήσεις.

Εμείς για παράδειγμα έχουμε πάρα πολλές ώρες Μηχανολογικό Σχέδιο Ι. Υπερβολικά πολλές ώρες... Όμως χωριζόμαστε σε τρία τμήματα και τις μοιραζόμαστε.

Don't worry be happy! Είστε και 260 άτομα, μη το ξεχνάς. Αναγκαστικά θα χωριστείτε σε αρκετά μαθήματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Σεπ. 2004 , 16:14)

Φέτος άλλαξαν κάποια (ή όλα δεν ξέρω) τα μαθήματα του Α' Εξαμήνου. Είμαστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσουμε το καινούριο σύστημα.

Εγώ Χημεία δεν έχω σκοπό να πατήσω... Αν και άκουσα ότι είναι επιλογής οπότε δεν το διαλέγω και ξεμπέρδεψα... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (27 Σεπ. 2004 , 16:17)

Ntropi soy antwnis !!!

pws agnoeis etsi mia olokliri epistimi?e???

:worry:

tha soy deixw egw.... tha deis ti tha patheis!!!

ναι δεν θα πάρω πτυχίο λόγω κοινωνιολογίας... ένω όλα τα υπόλοιπα θα τα περάσω με την πρώτη.. :rotfl:

Kala min eisai k toso sigoyros!!!!!!!

ti koinwniologia einai?????

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...