Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και να περάσετε στο τμήμα που πραγματικά επιθυμείτε.

Αν κάποιος/-α περάσει στο ΤΕΙ Κοζάνης ας μου κάνει ένα PM (ιδιαίτερα αν περάσει στο τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού γιατί είμαι φοιτητής στο πτυχίο στο τμήμα αυτό) για να δώσω πληροφορίες ή να βοηθήσω με την εγγραφή.

Καλή επιτυχία και πάλι, καλά μυαλά, καλό διάβασμα και καλή -φοιτητική- ζωή χωρίς πολλές "ατασθαλίες". ;)

:shifty:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια πειραζει που χρησιμοποησα καπου blanco(διορθωτικο υγρο) στο μηχανογραφικο??????????????Νομιζω οχι γιατι το χαρτι που συμπληρωνουμε νομιζω το παιρνουμε πισω σωστα?Αυτοι εκι σε κομπιουτερ δε τα περνανε??Please απαντηστε μου

τούλαχιστον πριν 2 χρόνια που έδωσε η αδερφή μου μηχανογραφικό. Υπαγορεύεις τις σχολές σε ένα τυπά που κάθεται σε έναν υπολογιστή. Στα βγάζει τυπωμένα, ελέγχεις αν όλα είναι οκ όπως τα θες και μετά πέφτουν οι υπογραφές. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει η διαδικασία..

@ddd13: Κανένα πρόβλημα με το blanco απλά μην κάνεις εσύ κανα λάθος και το πεις στο PC. ;)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Οχι δεν έχει αλλάξει η διαδικασία. Πας στη γραμματεία, πας στο χειριστή υπολογιστή και του τα υπαγορεύεις π.χ. (σχολή)313 (προτίμηση)43. Μετά σου εκτυπώνει σελίδες όπως του μηχανογραφικού και πας και τις ελέγχεις. Επειτα ξαναπάς στο χειριστή και αν είναι όλα ok σου εκτυπώνει αλλά 2, βάζεις τζίφρες σε όλα και παίρνεις μια φωτοτυπία και το μηχανογραφικό. Τέλος, πας στη γραμματεία και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡ!

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Δεν το έχω καταθέσει ακόμα άλλα το ετοίμασα.

Έχουμε κ λέμε

1. ΗΜΜΥ ΕΜΠ

2. πληροφορικής τηλεπικοινωνιών αθήνα

3.πληροφορική οικονομικού αθήνα

4.΄πληροφορική πειραία

5. ηλεκτρολόγων μηχανικών κια τεχνολογίας Πάτρα

6. ΗΜΜΥ Θεσ/νίκη

7. Μηχανικών Η/Υ & πληροφορικής πάτρας

8. Επίστημης υπολογιστών Ηράκλειο

9. Πληροφορική Θεσ/νίκη

10. Μηχανικών Η/Υ τηλ/νιών & δικτύων βόλος

11. Εφαρμοσμένης πληροφορικής μακεδονίας (θεσ/νίκη)

12 Μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων σάμος

13. ΤΕΙ πληροφορικής Αθήνα

14 ΤΕι πληροφορικής Θεσ/νίκη

Το μηχανογραφικό μου είχε τις εξής σχολές:

1o και 4ο πεδίο

1. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ ΕΜΠ

2. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας

3. Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

4. Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

5. Πληροφορική ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ)

6. Πληροφορική Πειραιά

7. ΤΕΙ Πληροφορικής Αθήνας

8. Κινηματογράφου Θεσ/νίκης

9. Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Πρώτες προτιμήσεις?

1. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ

2. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσ/νίκης

3. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη)

4. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πάτρας

5. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος)

6. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Κρήτης (Χανιά)

7. Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

8. Πολιτικών Μηχανικών Θεσ/νίκης

9. Πολιτικών Μηχανικών Θράκης (Ξάνθη)

10. Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας

11. Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος)

Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν τα πιάνω τα παραπάνω!

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metal4ever (20 Ιούλ. 2004 , 13:17)

16726 moria, pernaw nomiki komotinis?

Με μια μικρή και διόλου απίθανη πτώση περνάς φίλε μου...

Παίδες τώρα που τελείωσαν τα μηχανογραφικά οι προβλέψεις για τις βάσεις θα είναι ασφαλέστερες οπότε όποιος ακούει κάτι ας το αναφέρει! (χωρίς να σημαίνει δηλαδή ότι οι δημοσιογράφοι θα 'χουν δίκιο :rolleyes: αλλά λέμε :p)

Πάντως ρε παιδιά δε σας καταλαβαίνω εσάς που θέλετε ΗΜΜΥ ΕΜΠ και μπορεί να μην περάσετε και βάζετε 2η επιλογή Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Αθήνας! Γιατί όχι ΗΜΜΥ Θεσ/νίκης; Μια χαρά σχολή είναι κι αυτή! Όσο για το οικονομικό ούτε οι πρώτοι θα είστε ούτε οι τελευταίοι που φεύγετε σε άλλη πόλη για να σπουδάσετε. Εν ανάγκη πιάστε και μια δουλεία αν πραγμάτικά θέλετε να γίνετε ΗΜΜΥ! Είναι κρίμα να μην πραγματοποιείτε τα όνειρα σας επειδή κάποιος γονιός δεν αντέχει να σας αποχωριστεί και προβάλλει ως "επιχείρημα" το οικονομικό. Στο κάτω κάτω αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υπάρχουν και οι εστίες. Τα λέω αυτά γιατι έχω εκνευρίστει με μια παρόμοια περίπτωση: Μια πολύ στενή μου φίλη δεν την άφηναν οι γονείς της να δηλώσει ψυχολογία Κρήτης (ενώ ήταν σχεδόν απίθανο να περάσει Αθήνα) με πρόσχημα το οικονομικό (ενώ είχαν αρκετή οικονομική άνεση). Έτσι η κοπέλα μπόρει (δεν έμαθα ακόμα τι δήλωσε τελικά) να σπουδάσει κάτι που δεν την ενδιαφέρει, μόνο και μόνο για να είναι Αθήνα ενώ το όνειρο της ήταν η ψυχολογία! :mad:

Τώρα, όσο για το δικό μου μηχανογραφικό, το έχω κατάθεσει από τις 9/7 αλλά πρόσφατα είδα το thread (το οποίο thread κατάφερα και διάβασα όλο(!), αχ θυμήθηκα πάλι τις πανελλήνιες!) οι 6 πρώτες επιλογές έχουν ώς εξής:

1.ΗΜΜΥ ΕΜΠ

2.ΗΜΜΥ Θεσ/νίκης

3.Πολ. μηχανικών ΕΜΠ

4.Πολ. μηχανικών Θεσ/νίκης

5.Μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ

6.Μηχανολόγων μηχανικών Θεσ/νίκης

Συνολικά έβαλα 25 σχολές με τελευταία μια τελείως μα τελείως άσχετη με τις υπόλοιπες:Κινηματογράφου Θεσ/νίκης (Είπα να κάνω...καλλιτεχνικό επίλογο!) Τις ενδιάμεσες δεν τις θυμάμαι. Άλλωστε αν κρίνω απο τα μόρια μου (19001) μάλλον παίζει ότι θα περάσω σε μία από τις 2-3 πρώτες. (Αχ μακάρι στην πρώτη,μακάρι στην πρώτη,μακάρι στην πρώτη!!!)

Καλή επιτυχία σε όλους!

P.s.: By the way αυτό είναι το πρώτο μου post!

παιδια, ερωτησούλα: ηλεκτρονικός μηχανικός πολυτεχνείο κρήτης, ή computer science στο university of Edinburgh που είναι το καλύτερο στη Βρετανία στον τομέα μαζί με το Cambridge....?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (22 Ιούλ. 2004 , 15:36)

Πάντως ρε παιδιά δε σας καταλαβαίνω εσάς που θέλετε ΗΜΜΥ ΕΜΠ και μπορεί να μην περάσετε και βάζετε 2η επιλογή Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Αθήνας! Γιατί όχι ΗΜΜΥ Θεσ/νίκης; Μια χαρά σχολή είναι κι αυτή! Όσο για το οικονομικό ούτε οι πρώτοι θα είστε ούτε οι τελευταίοι που φεύγετε σε άλλη πόλη για να σπουδάσετε. Εν ανάγκη πιάστε και μια δουλεία αν πραγμάτικά θέλετε να γίνετε ΗΜΜΥ! Είναι κρίμα να μην πραγματοποιείτε τα όνειρα σας επειδή κάποιος γονιός δεν αντέχει να σας αποχωριστεί και προβάλλει ως "επιχείρημα" το οικονομικό. Στο κάτω κάτω αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υπάρχουν και οι εστίες. Τα λέω αυτά γιατι έχω εκνευρίστει με μια παρόμοια περίπτωση: Μια πολύ στενή μου φίλη δεν την άφηναν οι γονείς της να δηλώσει ψυχολογία Κρήτης (ενώ ήταν σχεδόν απίθανο να περάσει Αθήνα) με πρόσχημα το οικονομικό (ενώ είχαν αρκετή οικονομική άνεση). Έτσι η κοπέλα μπόρει (δεν έμαθα ακόμα τι δήλωσε τελικά) να σπουδάσει κάτι που δεν την ενδιαφέρει, μόνο και μόνο για να είναι Αθήνα ενώ το όνειρο της ήταν η ψυχολογία! :mad:

μέχρι αθήνα-θεσσαλονίκη, αλλού δεν θέλεισ?

Τώρα, όσο για το δικό μου μηχανογραφικό, το έχω κατάθεσει από τις 9/7 αλλά πρόσφατα είδα το thread (το οποίο thread κατάφερα και διάβασα όλο(!), αχ θυμήθηκα πάλι τις πανελλήνιες!) οι 6 πρώτες επιλογές έχουν ώς εξής:

1.ΗΜΜΥ ΕΜΠ

2.ΗΜΜΥ Θεσ/νίκης

3.Πολ. μηχανικών ΕΜΠ

4.Πολ. μηχανικών Θεσ/νίκης

5.Μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ

6.Μηχανολόγων μηχανικών Θεσ/νίκης

Συνολικά έβαλα 25 σχολές με τελευταία μια τελείως μα τελείως άσχετη με τις υπόλοιπες:Κινηματογράφου Θεσ/νίκης (Είπα να κάνω...καλλιτεχνικό επίλογο!) Τις ενδιάμεσες δεν τις θυμάμαι. Άλλωστε αν κρίνω απο τα μόρια μου (19001) μάλλον παίζει ότι θα περάσω σε μία από τις 2-3 πρώτες. (Αχ μακάρι στην πρώτη,μακάρι στην πρώτη,μακάρι στην πρώτη!!!)

Καλή επιτυχία σε όλους!

P.s.: By the way αυτό είναι το πρώτο μου post!

μέχρι αθήνα-θεσσαλονίκη? αλλού δεν θέλεισ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (22 Ιούλ. 2004 , 13:36)

Πάντως ρε παιδιά δε σας καταλαβαίνω εσάς που θέλετε ΗΜΜΥ ΕΜΠ και μπορεί να μην περάσετε και βάζετε 2η επιλογή Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Αθήνας! Γιατί όχι ΗΜΜΥ Θεσ/νίκης;

Απο ότι βλέπω με το μηχανογραφικο σου εμεις θα πρέπει αν απορουμε για το πως δηλώνεις ΗΜΜΥ και Πολιτικους Μηχανικους! :)

Ακουσε με, υπάρχουν 2 "αποψεις" μεταξυ αυτών που επιλέγουν ΗΜΜΥ. Αυτοί που θελουν απλα Πολυτεχνειο και βαζουν ΗΜΜΥ, Μηχανολογους, Πολιτικους και αυτοί που θελουν Πληροφορικη. Αυτοί βαζουν ΗΜΜΥ ΕΜΠ (οι Αθηναιοι παντα) και μετα αυτο που τους αρέσει περισσότερο, δηλαδη πληροφορικη. Οι ΗΜΜΥ ειναι κατι σαν πασπαρτου, εχουν το πλεονεκτημα του γενικου πτυχιου. Αν ομως δεν το πιανουν στην Αθηνα τοτε αντι να ξενιτευτουν απλα επιλέγουν καποια αλλη πληροφορικη. Παντα βεβαια υπάρχουν και φαντικοι ΗΜΜΥιτες που βαζουν ΗΜΜΥ σε όλη την Ελλαδα.

Και οσο για το οικονομικο, μη το βλεπεις ετσι. Σκεψου πως με τα λεφτα που εξοικονομεις κανεις ανετοτατα ενα καλο μεταπτυχιακο εξω.

Καλα αποτελεσματα παιδια!

...και προς Θεου επιμένω, ΟΧΙ εφημερίδες! Περισυ 10 Αυγουστου και καλα με "εσωτερικη" πρηροφορηση με όλη τη διαδικασια σχεδον τελειωμενη τα αποτελέσματα που προέβλεπαν δεν είχαν ουδεμια σχέση με τη πραγματικότητα!

Καλα μπανια!

Παιδιά την michelle την έφερα εγώ στο forum, θέλω τα εύσημα! :p

By The Way, Welcome Michelle κι εγώ δήλωσα σχολή κινηματογράφου και μάλιστα 8η όπως είδες! :) Όσο για την απορία σου την εξηγεί ο papajohn. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τους γονείς, εμένα πχ. μου το είπανε να πάω στη συμπρωτεύουσα αλλά δεν χρειάζεται να τους επιβαρύνω κι άλλο! Καλό είναι και το di!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...