Jump to content

Πανελλήνιες 2005

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω.

Μπορει καποιος αν περασει σε μια σχολη φετος,να παει απο του χρονου να αρχισει?

Γινεται αυτο??

Mutilator :shifty:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 5 Ιούλ. 2004 , 15:30)

Να ρωτησω.

Μπορει καποιος αν περασει σε μια σχολη φετος,να παει απο του χρονου να αρχισει?

Γινεται αυτο??

Από τη στιγμή που θα γραφτείς,μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Φυσικά τα εξάμηνα και τα μαθήματα θα τρέχουν.

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

diladi ipostirizeis oti to opa einai kalitero tou kapodistrikou???den xero giati alla epeidi psaxno to programma spoudon kai ton dio mou fainetai pio eukolo to opa kai pio 'oraio' to kapodistriako(den einai tixaio nomizo oti sto opa exeis 4 mathimata to ejamino eno sto kapodistriako to ligotero 5).Esi exeis mpei ilektrologous sto emp??an nai pos sou fainetai giati apo polous exo akousei oti mpikan kai apogoiteutikan giati apo ti mia an thes na telioseis exei tou p****i to diabasma kai genika akouw oti perimenan kati allo...isos pio pollous ipologistes kai oxi tosi fisiki sta prota examina

Sidoma:

Ne ime ilektrologos protoetis sto EMP.

I sxoli ine poly orea ala me mia VASIKI proipothesi: THELI NA STISIS KOLO. Oxi diavazo mia fora stin eksetastiki ke ade... Genika i sxoli exi pola mathimatika ke fisiskes, trelo spasimo, ala ti na kanume. Ine ipovathro gia ales katefthinsis opos Tilepikinonies.

Ego leo OPA adi gia kapodistriako dioti exo akusi apo polus pola kalla logia. Oxi pos i diafora me to DI ine tromeri, ala to gegonos oti sindiazi ke liga ikonomika ine pleonektima. Ine ke thema gustu.

Παιδια θα ηθελα τις αποψεις σας.Εχω μαζεψει 16800 μορια γενικο βαθμο προσβασης και ενδιαφερομαι για 2ο,4ο και 5ο πεδιο.Στο 2ο και 4ο τα μορια ειναι πανω κατω ιδια 16800 και στο 5ο εινααι 17000.Σκεφτομαι αρκετα τη σχολη οικονομικων επιστημων αθηνας.(στο καποδιστριακο πανεπιστημιο νομιζω ειναι).Ενδιαφερομαι γενικα για οικονομικες σχολες αλλα που να συνδυαζουν οσο το δυνατον μαθηματικα και πληροφορικη και θελω σχολες αθηνας και πειραια και 2η επιλογη πατρα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos27m ( 5 Ιούλ. 2004 , 11:31)

Ωραια ολα αυτα παιδια αλλα δεν βλεπω κανεις να απανταει στο πια σχολη προτεινει....Μηχανικων υπολογιστων και πληροφορικης πατρας,πληροφιρικης και τηλεπικοινωνιων αθηνας ή οπα????

Προσωπικα προτιμω την πληροφορικη του ΟΠΑ και με 18604 μορια την εχω σιγουρη. CU there.

Κι εγώ ΟΠΑ θα βάλω πρώτα μετά αυτό στην Πατρα και αμέσως μετά Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Αθήνας.

Κάτι άλλο: Λέω να βάλλω Φυσική για να πάω στην κατεύθυνση της Πληροφορικής. Τι λέτε? (Εννοείται ότι τα μορια δε μου επιτρέπουν κατα πασα πιθανότητα την εισαγωγή μου στο ΟΠΑ και στα παραπάνω της Πληροφορικής...)

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Και μόλις επέστρεψα από το site του Καποδιστρ. Πανεπ. Αθηνών όπου στο τμήμα της Φυσικής δεν έιχε την κατεύθυνση "Ηλεκτρονικη/ υπολογιστες-Τηλεπικοινωνίες/ Αυτοματισμός". Γιατί??? Μέχρι το 2001 υπήρχε σίγουρα. Ας μου πει κάποιος plz.

Τουλάχιστον στο Μαθηματικό της Πατρας υπάρχει ο τομέα "Πληροφορικής και Υπολογιστικών Μαθηματικών"?

spread it out!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi ( 7 Ιούλ. 2004 , 01:44)

Και μόλις επέστρεψα από το site του Καποδιστρ. Πανεπ. Αθηνών όπου στο τμήμα της Φυσικής δεν έιχε την κατεύθυνση "Ηλεκτρονικη/ υπολογιστες-Τηλεπικοινωνίες/ Αυτοματισμός". Γιατί??? Μέχρι το 2001 υπήρχε σίγουρα. Ας μου πει κάποιος plz.

Τουλάχιστον στο Μαθηματικό της Πατρας υπάρχει ο τομέα "Πληροφορικής και Υπολογιστικών Μαθηματικών"?

Δεν ξέρω για την Αθήνα αν δεις όμως στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο τα τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών έχουν τομείς Ηλεκτρονικής και Πληροφορικής που θέλεις.Γενικότερα πάντως από αυτά τα τμήματα(Φυσικής και Μαθηματικών) μπορείς να ασχοληθείς με Ηλεκτρονική, Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες κτλ. διότι σχετίζονται με την τεχνολογία.Αν δεν έχουν κάποια Πανεπιστήμια κατευθύνσεις ίσως να έχουν μαθήματα τα οποία μπορείς να επιλέξεις.

Μπες στις ιστοσελίδες των Πανεπιστημίων(κάτι που ίσως έχεις ήδη κάνει :D ) και δες για τα προγράμματα σπουδών.

Αν τελικά μπείς στο Φυσικό ίσως να είναι λίγο δύσκολα διότι θα έχεις να μάθεις τρελή φυσική και τρελά μαθηματικά αλλά εκτός απο το οτι είναι ενδιαφέροντα, το φυσικό έχει πολλά 'τεχνολογικά' μαθήματα τα οποία θα σου αρέσουν.

Ελπίζω να βοήθησα.

It's the question that drives us...

@tzalex: Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Μία διευκρίνηση αν μπορείς: Σε προπτυχιακές σπουδές αναφέρεσαι, έτσι?

Οποιος άλλος μπορεί ας μας δώσει τα φώτα του... (Αύριο πρέπει να έχω έτοιμο το μηχανογραφικό)

spread it out!

@iRi: Ναι, στις προπτυχιακές σπουδές υπάρχουν πολλά 'τεχνολογικά' μαθήματα να πάρεις εκτός απο τη Φυσική και τα Μαθηματικά.
It's the question that drives us...

σήμερα μας είπαν στο σχολείο πότε δίνουμε μηχανογραφικά... 19 Ιούλιου 8 η ώρα το αργότερο στην φιλοθέη! :cry: ρε είναι τρέλοι οι άνθρωποι? ποίος ξυπνάει πρωι? η τελευταία φορά που ήμουν ξύπνιος τόσο νωρίς ήταν από ξενύχτι που δεν είχα κοιμηθεί ακόμα! Πάλι από τα τελευταία το σχολείο μου... να δω τελικά πότε θα πάω διακοπές... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 7 Ιούλ. 2004 , 14:03)

σήμερα μας είπαν στο σχολείο πότε δίνουμε μηχανογραφικά... 19 Ιούλιου 8 η ώρα το αργότερο στην φιλοθέη! :cry: ρε είναι τρέλοι οι άνθρωποι? ποίος ξυπνάει πρωι? η τελευταία φορά που ήμουν ξύπνιος τόσο νωρίς ήταν από ξενύχτι που δεν είχα κοιμηθεί ακόμα! Πάλι από τα τελευταία το σχολείο μου... να δω τελικά πότε θα πάω διακοπές... :mad:

:lol: :lol:

Εμένα το σχολείο μου είναι από τα πρώτα, αύριο καταθέτω το μηχανογραφικό δελτίο και την Δευτέρα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια για Κρήτη. :p :p

Πέστε ρε ΗΜΜΥ, πέστε! Κάνε κάτι ρε Papajohn, να σου 'ρθω να πλακωνόμαστε για το εκπαιδευτικό, ρίξε τις βάσεις!! :D

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Το μηχανογραφικό πρέπει να το πας συγκεκριμένη ώρα???

spread it out!

Από τις οχτώ μέχρι τις μία! (το δικό μου σχολείο)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Πεφτουμε πεφτουμε............

........στα δίχτυα της Λογικης Σχεδίασης που γράφουμε αυριο! :)

A, και για να μη νομίζεις πως η Δοιήκηση Επιχειρήσεων είναι ασχετη με τη σχολή που θέλεις, στο Β εξάμηνο υπάρχει μαθημα ΚΟΡΜΟΥ Πολιτικη Οικονομία! Αχ αχ αχ αχ ποιος το διαβάζει;;; Αχ αχ α χ αχ ποιος το περνάει;;;

Παιδια ΟΠΑ τι λεει? Καλο ειναι? Το'βαλα πρωτη μου επιλογη και αν εγραψα καλα θα παιχτει μεταξυ ΟΠΑ - Παν. Μακεδονιας (2η επιλογη)...

Εσεις τι λετε?

Ποια σχολή του ΟΠΑ εννοείς πατριώτη;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...