plankton69 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Γενικά,πίνω απ'όλες τις μπύρες...heineken και corona όμως,οι προτιμήσεις μου... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Τα καλύτερα site για τη μπύρα: all4beer.com beer.gr Ποια είναι η αγαπημένη σας μπυραρία; Εμένα το Vale Vale στην Αργυρούπολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Τα καλύτερα site για τη μπύρα: Ποια είναι η αγαπημένη σας μπυραρία; Εμένα το Vale Vale στην Αργυρούπολη. Σήμερα πήγαμε σε μια μπυραρία στου Γκύζη κάπου σε μια πλατεία Αργεντινής απέναντι, πάνω στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δεν κράτησα το όνομα, αλλά πολύ ωραίο κλίμα και χαλαρή ατμόσφαιρα! Όσο για μπύρα, αυτή που μου άρεσε πολύ είναι η Fix. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Krusovice Βεργινα και Kaiser κατα καποιο παραξενο τροπο οταν δοκιμασα την Κορονα δεν μου αρεσε καθολου μου φανηκε πολυ νερουλη Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Σήμερα πήγαμε σε μια μπυραρία στου Γκύζη κάπου σε μια πλατεία Αργεντινής απέναντι, πάνω στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δεν κράτησα το όνομα, αλλά πολύ ωραίο κλίμα και χαλαρή ατμόσφαιρα! Όσο για μπύρα, αυτή που μου άρεσε πολύ είναι η Fix. Συγγνωμη ρε φιλε..αλλα πηγες σε μπυραρια γ@ματη φανταζομαι...και ειπιες μπυρα που σερβιρουν στα πανυγηρια :lost: και σ'αρεσε κιολας :confused: σε τετοια μαγαζια πρεπει να δοκιμαζεις μπυρες τις οποιες δεν εχεις το περιθωριο να τις βρεις αλλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Amstel & Heineken τώρα απολαμβάνω την δεύτερη... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Συγγνωμη ρε φιλε..αλλα πηγες σε μπυραρια γ@ματη φανταζομαι...και ειπιες μπυρα που σερβιρουν στα πανυγηρια :lost: και σ'αρεσε κιολας :confused: σε τετοια μαγαζια πρεπει να δοκιμαζεις μπυρες τις οποιες δεν εχεις το περιθωριο να τις βρεις αλλου. Ναι όντως η μπυραρία (αν και νομίζω δεν έχει μόνο μπύρες, αλλά κυρίως μπύρες) ήταν και γ.....ώ τις μπυραρίες, αλλά τι έχει δηλαδή η μπύρα; Μια χαρά μου φάνηκε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ναι όντως η μπυραρία (αν και νομίζω δεν έχει μόνο μπύρες, αλλά κυρίως μπύρες) ήταν και γ.....ώ τις μπυραρίες, αλλά τι έχει δηλαδή η μπύρα; Μια χαρά μου φάνηκε! εμενα μια χαρα με φαινεται η φιξ, αν και οταν πας σε μπυραριες δοκιμασε και καμια αλλη, μπορει και να σαρεσει περισσοτερο ;) εμενα η αγαπημενη μου ειναι η mcfarland βαρελι :D αλλα την βρισκω μονο σε μια μπυραρια στην draft στον φλοισβο (αν και εχει χαλασει αρκετα το μαγαζι, παω μονο και μονο για την συγκεκριμενη μπυρα :up:) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Σε μπυραρια FIX πηρες ? :p Ελα ρε... FIX εχει και ο περιπτερας κατω απο το σπιτι σου. FIX SUX by the way Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ναι όντως η μπυραρία (αν και νομίζω δεν έχει μόνο μπύρες, αλλά κυρίως μπύρες) ήταν και γ.....ώ τις μπυραρίες, αλλά τι έχει δηλαδή η μπύρα; Μια χαρά μου φάνηκε! δεν ειναι μπυρα! μπυρα που την βρισκεις στο περιπτερο,αποψη μου δεν ειναι μπυρα. επισης εφοσον εχεις την δυνατοτητα να πηγαινεις σε τετοια μαγαζια (μπυραριες) καλο ειναι να πινεις ΜΠΥΡΕΣ. να πινεις κατι το οποιο δυσκολευεσαι να το βρεις αλλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 δεν ειναι μπυρα! μπυρα που την βρισκεις στο περιπτερο,αποψη μου δεν ειναι μπυρα. επισης εφοσον εχεις την δυνατοτητα να πηγαινεις σε τετοια μαγαζια (μπυραριες) καλο ειναι να πινεις ΜΠΥΡΕΣ. να πινεις κατι το οποιο δυσκολευεσαι να το βρεις αλλου. Ωραία, σκοτώστε με που ήπια μια πολυσυνηθισμένη μπύρα. Next time, θα φροντισω να πιω μια "διαφορετική"....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ωραία, σκοτώστε με που ήπια μια πολυσυνηθισμένη μπύρα. Next time, θα φροντισω να πιω μια "διαφορετική"....... δεν σε "σκοτωνω" απλα σε βοηθαω για να εμπλουτισεις τον ουρανισκο σου και τιποτα παραπανω. και παντα φιλικα. εαν σε φερνω σε δυσκολη θεση,σου ζηταω συγγνωμη και την κοβω εδω την κουβεντα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 δεν σε "σκοτωνω" απλα σε βοηθαω για να εμπλουτισεις τον ουρανισκο σου και τιποτα παραπανω. και παντα φιλικα. εαν σε φερνω σε δυσκολη θεση,σου ζηταω συγγνωμη και την κοβω εδω την κουβεντα.:) μάλλον με παρεξήγησες, το "σκοτώστε" με, δεν το είπα για να σε θίξω, ούτε για να υπονοήσω κάτι, όπως την διακοπή της κουβέντας.....ποιος είμαι άλλωστε εγώ που θα σου ορίσω το εάν θα κόψεις ή μη μια συζήτηση,.....απλώς δεν ήξερα ότι είναι τόσο συνηθισμένη μπύρα (δεν είμαι και γνώστης των ποτών γενικώς και μου άρεσε το όνομα έτσι που το διάβασα, είπα λέω σαν Ελληνικό μου μοιάζει, λόγω της στάσης φιξ, ας δοκιμάσω)......next time θα φροντίσω να πάρω κάτι που δεν βρίσκεται τόσο συχνά......πάντως δεν ήθελα να σε προσβάλω, αν το πήρες έτσι..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 σαν την πρασινη δε εχει :D καλοκαιρακι παντα με κορονα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 μάλλον με παρεξήγησες, το "σκοτώστε" με, δεν το είπα για να σε θίξω, ούτε για να υπονοήσω κάτι, όπως την διακοπή της κουβέντας.....ποιος είμαι άλλωστε εγώ που θα σου ορίσω το εάν θα κόψεις ή μη μια συζήτηση,.....απλώς δεν ήξερα ότι είναι τόσο συνηθισμένη μπύρα (δεν είμαι και γνώστης των ποτών γενικώς και μου άρεσε το όνομα έτσι που το διάβασα, είπα λέω σαν Ελληνικό μου μοιάζει, λόγω της στάσης φιξ, ας δοκιμάσω)......next time θα φροντίσω να πάρω κάτι που δεν βρίσκεται τόσο συχνά......πάντως δεν ήθελα να σε προσβάλω, αν το πήρες έτσι..... καμια προσβολη φιλε μου! εγω ειμαι μια χαρα.απλα εγω σε πιεσα λιγο παραπανω. την επομενη φορα που θα πας...προτεινω να πιεις μια αγαπημενη μου μπυρα την Duvel και θα πεις να στην σερβιρει καποιος που ξερει να την βαζει στο ειδικο ποτηρι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Krombacher Radler φανατικα .. την εισαγω με τις κουτες! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Μα καλά, θα τσακωθείτε για τις μπύρες? :blink: Εσβησα ότι νόμιζα ότι έπρεπε να σβηστεί. Ειρήνη υμίν και ημίν. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 εγώ douvel πίνω πολύ αλλά σε bar δεν την βρίσκεις και εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 πίνω Corona Kozel Guiness κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εμένα μ'αρέσει η fischer.Την προτιμώ όταν βγαίνω έξω. Πάντως επειδή πηγαίνω που και που Γερμανία οι μπύρες εκεί είναι σε άλλο επίπεδο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Μα καλά, θα τσακωθείτε για τις μπύρες? :blink: Εσβησα ότι νόμιζα ότι έπρεπε να σβηστεί. Ειρήνη υμίν και ημίν. Ακολουθεί ΒΑΝ. You have been warned. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 καμια προσβολη φιλε μου! εγω ειμαι μια χαρα.απλα εγω σε πιεσα λιγο παραπανω. την επομενη φορα που θα πας...προτεινω να πιεις μια αγαπημενη μου μπυρα την Duvel και θα πεις να στην σερβιρει καποιος που ξερει να την βαζει στο ειδικο ποτηρι.:) Duvel, ε; Θα το κρατήσω το όνομα και θα την ζητήσω.......για να δούμε πώς θα είναι η Duvel! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ναι, Duvel τα σπαει. εχει πολυ αλκοολ σε προειδοποιω. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ναι, Duvel τα σπαει. εχει πολυ αλκοολ σε προειδοποιω. Λέγοντας πολύ αλκοόλ......για πόσο τοις εκατό vol μιλάς; Γιατί αυτό είναι σχετικό......πχ 5%, 12%....40% όπως η βότκα ή το ρούμι;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 πολυ αλκοολ για μπυρα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts