herc7387 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 (edited) Σωστα αφου τελειωσεις με το update.zip με τον ιδιο τροπο θα περασεις και το hotfix, με το xrecovery κανεις μονο install το hotfix χωρις κατι αλλο Εννοεις οτι μετα το install update zip παταω install custom zip και βρισκω το hotfix και το εγκαθιστω? Sorry που ρωταω με καθε λεπτομερεια αλλα μην κανω και καμια πατατα Edited March 7, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 (edited) Σωστα αφου τελειωσεις με το update.zip με τον ιδιο τροπο θα περασεις και το hotfix, με το xrecovery κανεις μονο install το hotfix χωρις κατι αλλοΕννοεις οτι μετα το install update zip παταω install custom zip και βρισκω το hotfix και το εγκαθιστω? Sorry που ρωταω με καθε λεπτομερεια αλλα μην κανω και καμια πατατα Tα βηματα ειναι στο αρχικο ποστ. ;) Edited March 7, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 ok thanks το εβαλα!!! Ωραιο και το Τ9! Αν στο μελλον δουλεψει και το ραδιο θα ειναι τελειο... οχι πως τωρα δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Το ιδιο προβλημα το ειχα και στην Alpha 3, τωρα και στην beta 1: Καποιες φορες αλλα κυριως οταν κανει reboot η οθονη χανει την φωτεινοτητα της. Βεβαια δουλευει κανονικα αλλα για να επανελθει η φωτεινοτητα στα κανονικα επιπεδα πρεπει να κλειδωσω και να ξεκλειδωσω το κινητο. Διορθωνεται αυτο η ειναι καποιο bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Το ιδιο προβλημα το ειχα και στην Alpha 3, τωρα και στην beta 1: Καποιες φορες αλλα κυριως οταν κανει reboot η οθονη χανει την φωτεινοτητα της. Βεβαια δουλευει κανονικα αλλα για να επανελθει η φωτεινοτητα στα κανονικα επιπεδα πρεπει να κλειδωσω και να ξεκλειδωσω το κινητο. Διορθωνεται αυτο η ειναι καποιο bug? Σε εμένα η φωτεινότητα μένει πάντα σταθέρη όπως την είχα μετά απο reboot. Μήπως εχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Αν και εχω το μινι προ θα ηθελα να ρωτησω τον Dark_Dog η οποιον αλλο γνωριζει πως μπορω να τσεκαρω αν οι εφαρμογες εξκαθιστανται στην ext3 και οχι καπου αλλου? Χρησημοποιω την CM6 3.2.1.b για minipro εχω κανει app2sd ext3 πριν βαλω την ρομ. Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Σε εμένα η φωτεινότητα μένει πάντα σταθέρη όπως την είχα μετά απο reboot. Μήπως εχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα? Aυτο το βρισκω στο CyanogenMod settings, user interface, automatic backlight??? Αν εννοεις αυτο δεν εχω κλικαρει το enabled Το βρηκα στο προβολη, φωτεινοτητα και ναι ειχα αυτοματη φωτεινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) καλημερα λεβεντες, τωρα με την beta1 οι ρυθμισεις εντασης κλησεων - ξυπνητηρι, αυξομειωνονται απο μονες τους, αλλαζει τις ρυθμισεις που εχω απο μονο του, συμβαινει κατι τετοιο και σε σας? edit μολις εκανα αναβαθμιση το quick settings, να δω μηπως εφταιγε αυτο Edited March 8, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Πως βαζω επιπλεον "οθονη" στο κινητο. Εχω 3 και θελω να προσθεσω 1 Edited March 8, 2011 by herc7387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Αν και εχω το μινι προ θα ηθελα να ρωτησω τον Dark_Dog η οποιον αλλο γνωριζει πως μπορω να τσεκαρω αν οι εφαρμογες εξκαθιστανται στην ext3 και οχι καπου αλλου? Χρησημοποιω την CM6 3.2.1.b για minipro εχω κανει app2sd ext3 πριν βαλω την ρομ. Ουδεις...??? Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδια περασα χθες την ρομ και εχω κατι προβληματα... 1) Δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το μαρκετ (καποιες εφαρμογες οπως angry birds ) 2)Οταν παω να στειλω καποια εφαρμογη με το αστρο δεν μου εμφανιζει επιλογη να στειλω με bluetooth αλλα μονο με email.. 3)Αντι για αρχικη οθονη, μου εμφανισε το launcher pro και το adw..Αυτο ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι λαθος? Ευχαριστω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ουδεις...??? Καλησπέρα ion008, Από όσο ξέρω στην Cyanogen για mini pro υπήρχε πρόβλημα με την ext3/4 αλλά στην τελευταία έκδοση (3.2.1b) χρησιμοποιήσαν υλικό από την miniCM και το διόρθωσαν. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδια περασα χθες την ρομ και εχω κατι προβληματα... 1) Δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το μαρκετ (καποιες εφαρμογες οπως angry birds ) 2)Οταν παω να στειλω καποια εφαρμογη με το αστρο δεν μου εμφανιζει επιλογη να στειλω με bluetooth αλλα μονο με email.. 3)Αντι για αρχικη οθονη, μου εμφανισε το launcher pro και το adw..Αυτο ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι λαθος? Ευχαριστω D_d καμια βοηθεια :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Καλησπέρα ion008, Από όσο ξέρω στην Cyanogen για mini pro υπήρχε πρόβλημα με την ext3/4 αλλά στην τελευταία έκδοση (3.2.1b) χρησιμοποιήσαν υλικό από την miniCM και το διόρθωσαν. Καλησπερα και απο μενα ευχαριστω για την απαντηση,πως ομως θα μπορω να βλεπω και που πανε οι εφαρμογες δηλαδη μπορω με τον rootexplorer πχ να δω την ext3 μου εχει ενα φακελο sd ext\app και εχει μεσα τις εφαρμογες που εγκατεστησα αυτο βρισκεται ακριβως πανω απο την sdcard στο πρωτο μενου που εμφανιζη ο rootexplorer η τελος παντων με ποιον αλλο τροπο μπορω να δω που πανε τελικα οι εφαρμογες ευχαριστω. Edited March 8, 2011 by ion008 Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 θα σου απαντήσω για το τρίτο που ξέρω... ναι είναι...δεν υπάρχει πια αρχική οθόνη!!μόνο launchers.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδια περασα χθες την ρομ και εχω κατι προβληματα... 1) Δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το μαρκετ (καποιες εφαρμογες οπως angry birds ) 2)Οταν παω να στειλω καποια εφαρμογη με το αστρο δεν μου εμφανιζει επιλογη να στειλω με bluetooth αλλα μονο με email.. 3)Αντι για αρχικη οθονη, μου εμφανισε το launcher pro και το adw..Αυτο ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι λαθος? Ευχαριστω Στο 1ο εχω το ιδιο προβλημα για το 2ο δεν ξερω και το 3ο ειναι φυσιολογικο. Για το 1ο βρηκες ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Στο 1ο εχω το ιδιο προβλημα για το 2ο δεν ξερω και το 3ο ειναι φυσιολογικο. Για το 1ο βρηκες ακρη? Οχι δεν βρηκα τιποτα. Καποιος που ξερει; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 καλησπέρα, μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας για αν είναι μια ευδιάκριτο όταν πηγαίνει κάτω από 50 γιατί δεν φαίνονται οι αριθμοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) καλησπέρα, μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας για αν είναι μια ευδιάκριτο όταν πηγαίνει κάτω από 50 γιατί δεν φαίνονται οι αριθμοί... αλλαξε το χρωμα στα νουμερα βαλτα κιτρινα ετσι εκανα εγω και ψιλοφαινετε :) edit ρυθμισεις, μετα cyanogenmod settings - user interface-status bar-baterry percentage color και επιλεγεις τι χρωμα θες Edited March 9, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 δίκιο έχεις!!ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 επίσης να αναφέρω ένα bug...μερικές φορές γράφω ένα μήνυμα και είμαι στην καρτέλα με τις φατσούλες κ η καρτέλα κολλάει μετά από λίγο ανεβοκατέβασμα...και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα από αυτήν την καρτέλα μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 αλλαξε το χρωμα στα νουμερα βαλτα κιτρινα ετσι εκανα εγω και ψιλοφαινετε :) edit ρυθμισεις, μετα cyanogenmod settings - user interface-status bar-baterry percentage color και επιλεγεις τι χρωμα θες κάντα μωβ!!! Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 κάντα μωβ!!! μολις το δοκιμασα η μπαταρια ειναι κατω απο 40% αλλα με το κιτρινο φαινετε πιο καλα, τωρα ειναι αναλογος και πως βλεπει ο καθενας μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 επίσης να αναφέρω ένα bug...μερικές φορές γράφω ένα μήνυμα και είμαι στην καρτέλα με τις φατσούλες κ η καρτέλα κολλάει μετά από λίγο ανεβοκατέβασμα...και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα από αυτήν την καρτέλα μετά... Και σε μενα το κανει αυτο..Αλλα ενταξει το μεγαλο προβλημα μου ειναι που δεν κατεβαζει ορισμενες εφαρμογες απο το market..Μπορει να με βοηθησει κανειςς?? :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Και σε μενα το κανει αυτο..Αλλα ενταξει το μεγαλο προβλημα μου ειναι που δεν κατεβαζει ορισμενες εφαρμογες απο το market..Μπορει να με βοηθησει κανειςς?? :p Ποιες εφαρμογές έχουν πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts