kwsths87 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Καλημέρα παιδια.Λοιπόν 10%πράματ αύξηση ζωής της μπαταρίας.λίγο καλύτερος μπροουζερ,2εφαρμογές Που δεν της εχω ψάξει ακόμα.Και ανοίγει λίγο ποιο γρήγορα το πολυβόλο μας όταν είναι κλειστό.αυτα για αρχή.παω για συνέχεια στο τεσταρισμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδια το παρελαβα σε μπλε χρωμα πριν απο 10 λεπτα απο το Birdphone! Παιδια ειναι ΤΕΛΕΙΟ!Γερμανικο product code,αλλα η ταινια ασφαλειας εγραφε κανονικα ΝΟΚΙΑ,και ουτε ανοιγμενα ουτε λευκη ταινια ούτε τίποτα.Ηταν ολοσφραγιστο σας λεω παιδια.Εχω το καταλληλο οπτικο υλικο.Περιεχει ΟΤΙ ακριβως και η ελληνικη εκδοχη του,ολα στη θεση τους όπως και το κινητο,μα τα πάντα ηταν στην τελεια.Φοράει την έκδοση PR 1.2 και ΕΧΕΙ κοκκινιλα.Αλλα ρε παιδια δεν ξερω για σας αλλα μου αρεσει που κοκκινιζει.Και στο ΤΡΟΝ μου αρεσε αυτο το χρωμα.Βασικα δεν ειναι έντονο να σας πω την αληθεια.Δηλαδη αν δεν μου το λεγαν δεν θα το καταλαβαινα.Αχχχ ειμαι πολυ χαρουμενος που πηγαν ολα τέλεια!Η συσκευασια του ηταν σαν τεθωρακισμενο πάντως. Παντου αυτες τις σακουλες τις φουσκωτες για να μην χτυπάει μεσα στο κουτί,και απο πάνω ειχε αφρολέξ για να μην ακουμπαει το μπλε κουτι με το κουτι της θηκης ζελατίνης.Γυρω γυρω το ειχαν δέσει τόσο πολυ καλά και ειχαν τόση ταινία"ΕΥΘΡΑΣΥΣΤΟΝ" που εφαγα κανα πενταλεπτο με το κοπιδι να το ανοιξω! Αυτα παιδια ως τωρα!:happy::happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 παιδιαεχω μεγαλο προβλημα με το τζι πι ες τωρα το ξκαταλαβα. ανοιγω το τζιπι ες (ειτε το σιτζικ ειτε το γκαρμιν) και η οθονη τρεμοπαιζει μετα απο λιγο καθε 10 δευτερα, και κανει μετα απο λιγο ρισταρτ και ειδα πολλους που εχουν θεμα με το τζι πι ες. παιζει να ειναι θεμα φερμγουεαρ, ή την πατησα? που τους είδες αυτούς τους πολλούς; και γιατί δεν χρησιμοποιείς απλά το ovi maps που είναι κορυφαίο. ίσως να δημιουργούν κάποιο πρόβλημα τα προγράμματα. και επίσης μήπως έχεις πάρει προβληματικο κινητό εν γένει; πολλά προβλήματα βλέπω πως σου έχει βγάλει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 που τους είδες αυτούς τους πολλούς; και γιατί δεν χρησιμοποιείς απλά το ovi maps που είναι κορυφαίο. ίσως να δημιουργούν κάποιο πρόβλημα τα προγράμματα. και επίσης μήπως έχεις πάρει προβληματικο κινητό εν γένει; πολλά προβλήματα βλέπω πως σου έχει βγάλει και στο οβι μαπς εχει προβλημα. και δεν ειναι κορυφαιαο αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα. γραψε n8 gps problems στο γκουγκλ και παθε ενα σοκ αχ με βλεπω για σερβις. για την ωρα εβγαλα ομως οτι εφαρμογη ειχα πουειχε σχεση με την μπαταρια, εβγαλα και το μοντ 7 και θα το ξανατσεκαρω μηπως ηταν θεμα λογισμικου γιατι η οθονη σα να γινοταν συνεχεια πιο εντονη και πιο σιγανη ολη την ωρα και αυτο να τρελαινε το κι...ελπιζω δηλαδη, αλλιως εχω τεραστιο θεμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 γραψε n8 gps problems στο γκουγκλ και παθε ενα σοκ Πλάκα κάνεις φαντάζομαι ε? Γράψε "ότι νάναι" problems στο google και πάθε σοκ... Μα είναι δυνατόν? monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Πλάκα κάνεις φαντάζομαι ε? Γράψε "ότι νάναι" problems στο google και πάθε σοκ... Μα είναι δυνατόν?με τη διαφορα οτι διαβασα και ειχαν να κανουν με παρομοιο προβλημα με το δικο μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδια το παρελαβα σε μπλε χρωμα πριν απο 10 λεπτα απο το Birdphone! Παιδια ειναι ΤΕΛΕΙΟ!Γερμανικο product code,αλλα η ταινια ασφαλειας εγραφε κανονικα ΝΟΚΙΑ,και ουτε ανοιγμενα ουτε λευκη ταινια ούτε τίποτα.Ηταν ολοσφραγιστο σας λεω παιδια. Με γεια σου!! Γερμανικο? Μια χαρα! Φοράει την έκδοση PR 1.2 και ΕΧΕΙ κοκκινιλα. Πωωω... ξενερα....:cry: (και εγω απο birdphone μαλλον θα παρω, και μαλιστα ζαχαρωνω το μπλε) Και στο ΤΡΟΝ μου αρεσε αυτο το χρωμα. φαινεται τοσο εντονα οταν βλεπεις ταινιες? δεν μπορει, μαλλον εγω καταλαβα λαθος. κατι αλλο εννοεις σιγουρα! Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 φαινεται τοσο εντονα οταν βλεπεις ταινιες? δεν μπορει, μαλλον εγω καταλαβα λαθος. κατι αλλο εννοεις σιγουρα! αν θυμαμαι το βιντεακι, εχει πολυ γκρι σε διαφορες αποχρωσεις... ουτε που το καταλαβα εγω παντως :p δεν πιστευω να βρεις καμια μωβ εντονη :happy: Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 αλλη μια απορια που εχω.. διαβασα σε μερικα forum (nokia disscussions και κατι αλλα random) πως ο ηχος απο τα ακουστικα του Ν8 ειναι αρκετα χαμηλος) εχετε αποψη πανω σε αυτο? συγκριτικα με Tube/X6 ? Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Αυτη τη στιγμη το κινητο φορτιζει.Αλλα η κοκκινιλα δεν ειναι εντονη.Δηλαδη σε φουλ φωτεινοτητα φαινεται ελαχιστα,όσο μπορει να το πιασει ενα ματι.Σε μεσαια φωτεινοτητα ειναι ΤΟΣΟ αμελητεο που δεν το καταλαβαινεις παρα να το κοιτας επιμονα.Για αυτο το πραγμα ΔΕΝ το παω για σερβις.;) Επισης σχετικα με το ΤΡΟΝ,επειδη απο κει το καταλαβαν τα παιδια,πάλι σε φουλ φωτεινοτητα φαινεται ΛΙΓΟ μα πολυ λιγο σε καποιες γκρι αποχρωσεις η κοκκινιλα,και αυτο αφου το προσεξα με τεραστια προσοχη.Σε μετρια φωτεινοτητα ηταν αμελητεο και παλι και δεν το καταλαβαινες. Guys ειναι ευκαιρια τωρα στα 329.99 να το τσιμπησετε.Να καταλαβετε ουτε καν το χαν ανοιξει απο το birdphone για να περασουν τα ελληνικα.Εχει το αυθεντικο sealed sticker της ΝΟΚΙΑ και το ελεγχα τριπλα πως ηταν ασφαλισμενο.:) Ρωτηστε ελευθερα οτι αλλο θελετε.Και ευχαριστω για το μεγεια.Φτου φτου να μην το ματιασω το μπλε ειναι ΚΟΥΚΛΙ.Και φαινεται πως ειναι αλουμινιο απο την πρωτη ματια.Εξαιρετικη υφη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Teo σε ζηλεύω φιλαράκο... και εγώ ήθελα το μπλε από την αρχή, αλλά τον Δεκέμβρη δεν υπήρχε να το πάρω!:( Τελικά του έβαλα μια θηκούλα σιλικόνης με αυτό το χρώμα! Καλορίζικο πάντως, και για την κοκκινίλα μην ανησυχείς... έτσι ακριβώς είναι και σε μένα, δεν ενοχλεί!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παντως ρε παιδια ειλικρινα σας το λεω το φοβομουνα αυτο το μπλε γιατι στο ιντερνετ καθε φωτογραφια το απεικονιζε σε διαφορετικο τόνο.Η φωτογραφία που ειχε στο birdphone,αυτή το προσεγγίζει αρκετά.Μιλάμε για ενα μεταλλικό μπλέ όχι σκούρο αλλα ανοιχτό.Καλυτερα θα το έλεγα προς το γαλανό/γαλάζιο. Βασικα δεν ξερω πως ειναι τα δικα σας παραεισαγωγης,αλλα σε μενα εχει περασμενες 5 γλωσσες.Ευελπιστω να ειναι καμια εκδοση Balkans γιατι ρε παιδια ειναι αδυνατο να μην εχει ανοιχτει καθολου το κινητο.Δηλαδη εχει το αυθεντικο αυτοκολλητο της ΝΟΚΙΑ και όχι ασπρη ταίνια,και φυσικα το εγχειριδιο κανονικα και στις 2 γλωσσες και εξαιρετικης ποιοτητας εκτυπωσης.Επιπλεον ειχε και γυρω-γυρω ζελατίνα συσκευασίας.Ή στην ιδια την ΝΟΚΙΑ εγινε αυτό ή το πηρανε ξεσφραγισμενο και βαλανε το sealed sticker της ΝΟΚΙΑ.Το τελευταιο καπως απίθανο βεβαια.:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 teo, ποια PR εχει περασμενη το κινητο σου? (πατα *#0000#) την 1.1 ή την 1.2? Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 PR 1.2 Αφου μου ανοιξε με ημερομηνια Μαϊου.:P Κακως βεβαια που εχει την κοκκινιλα ακομα,αλλα ΝΟΚΙΑ μια ζωή. ΝΟΚΙΑ 5300,5310,5530 και τωρα ΝΟΚΙΑ Ν8. Eιχα και αλλα ΝΟΚΙΑ αλλα εχουν φαει κουβά.To πρωτο μου ηταν το 3310.:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 αλλη μια απορια που εχω.. διαβασα σε μερικα forum (nokia disscussions και κατι αλλα random) πως ο ηχος απο τα ακουστικα του Ν8 ειναι αρκετα χαμηλος) εχετε αποψη πανω σε αυτο? συγκριτικα με Tube/X6 ? με αυτα του κουτιου εκανα συγκριση με Ν78, μου φαινεται ελαφρως δυνατοτερα και καλυτερο το Ν8 :) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 NOKIA 5530(μουσικο κινητο) ειναι λίίίίγο πιο δυνατο απο το Ν8 στα ακουστικα. Ο ήχος βεβαια του Ν8 μου αρεσε πιο πολυ στο μεγαφωνο απο το 5530,ασχετα αν εχει μονο ένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 παιδια το πουλοφωνο βλεπω οτι εχει φερει το ροζ, πραγμα που σημανει οτι εχει περασμενη την αννα!! μηπως το εχει παρει κανεις να μας πει τλκ τι ισχυει με αυτην αννα απο βελτιωσεις?? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Δυστυ χως για σένα δεν ειμαι κοριτσάκι για το παρω σε ροζ.:P Πάντως δεν θα περιμενω και πολλα απο την Αννούλα.Ετσι και αλλιως και στο browsing που θελω ταχυτητα κλπ καλυπτομαι με Οπερα Μοbile που κανει και compress τα data. Tωρα που το βαλα να φορτιζει να το αφησω κανα 10ωρο ή κανονικα 2-3 ωρες; Edited June 15, 2011 by teo_l20 παρερμηνεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Δυστυ χως για σένα δεν ειμαι κοριτσάκι για το παρω σε ροζ.:P Πάντως δεν θα περιμενω και πολλα απο την Αννούλα.Ετσι και αλλιως και στο browsing που θελω ταχυτητα κλπ καλυπτομαι με Οπερα Μοbile που κανει και compress τα data. Tωρα που το βαλα να φορτιζει να το αφησω κανα 10ωρο ή κανονικα 2-3 ωρες; κανονικα αστο!! μεχρι να φορτισει φουλ!! phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 OK θα ελέγχω και σε τακτα διαστήματα το λαμπάκι που αναβοσβήνει.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) παιδια το πουλοφωνο βλεπω οτι εχει φερει το ροζ, πραγμα που σημανει οτι εχει περασμενη την αννα!! μηπως το εχει παρει κανεις να μας πει τλκ τι ισχυει με αυτην αννα απο βελτιωσεις?? Negativ. Μόλις άνοιξα το ροζ Ν8 της αδερφής μου, και δεν είδα καμία άννα... Την 1.2 έχει μέσα και μάλλον είναι balkans. Πολύ όμορφο πάντως για γυναίκα. Το γνωστό πρόβλημα στην οθόνη υπάρχει αλλά πάρα πολύ ασθενές. Δυσκολέυτικα να το δω εγώ, πόσο μάλλον κάποιος που δε το ξέρει. Η οθόνη τα σπάει. Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στην ενότητα Buy & Sell!! Edited June 15, 2011 by stendor monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Moralas απο το πουλοφωνο και συ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Negativ. Μόλις άνοιξα το ροζ Ν8 της αδερφής μου, και δεν είδα καμία άννα... γιατι ετσι...?:worry: Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Moralas απο το πουλοφωνο και συ; Ναι. Μια χαρά μαγαζί και επαγγελματίες. γιατι ετσι...?:worry: Ε λογικό μου φαίνεται εμένα, ειδικά αφού έχουν περάσει και ελληνικά μέσα. Αν και στο balkans νομίζω δεν το πειράζουν καθόλου, τα έχει από μόνο του. Edited March 20, 2012 by impreza_sti monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 καλα πλεον με εχετε πεισει 101% για αγορα απο birdphone. ειναι θεμα χρονουν πλεον (blue or pink...θα δειξει) Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts