Jump to content

Πρόβλημα με οθόνη και κάδο ανακύκλωσης

Itseto
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το λάπτοπ μου...

Έχει σπάσει η οθόνη του στο κάτω δεξί μέρος και την Δευτέρα πρόκειται να τον δώσω στο σέρβις ώστε να μου την αντικαταστήσουν.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Έχω αντιγράψει όλα μου τα δεδομένα στον σκληρό μου και τώρα θέλω να το αδειάσω ώστε να πάει άδειο στο σέρβις καθώς στο λάπτοπ κρατώ όλα τα έγγραφα της δουλείας μου με προσωπικά στοιχεία πετλατών κ.τ.λ.

Το ζήτημα είναι ότι στο κάτω δεξί μέρος που έσπασε η οθόνη έχω τον κάδο ανακύκλωσης...δεν μπορώ να τον τραβήξω στο μή σπασμένο μέρος της οθόνης, δεν μπορώ όμως και να πατήσω πάνω του ώστε να πατήσω "άδειασμα".

Μπορεί κάποιος να μου δώσει εναλλακτική λύση ώστε να αδειάσω τον κάδο ανακύκλωσης?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το λάπτοπ μου...

Έχει σπάσει η οθόνη του στο κάτω δεξί μέρος και την Δευτέρα πρόκειται να τον δώσω στο σέρβις ώστε να μου την αντικαταστήσουν.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Έχω αντιγράψει όλα μου τα δεδομένα στον σκληρό μου και τώρα θέλω να το αδειάσω ώστε να πάει άδειο στο σέρβις καθώς στο λάπτοπ κρατώ όλα τα έγγραφα της δουλείας μου με προσωπικά στοιχεία πετλατών κ.τ.λ.

Το ζήτημα είναι ότι στο κάτω δεξί μέρος που έσπασε η οθόνη έχω τον κάδο ανακύκλωσης...δεν μπορώ να τον τραβήξω στο μή σπασμένο μέρος της οθόνης, δεν μπορώ όμως και να πατήσω πάνω του ώστε να πατήσω "άδειασμα".

Μπορεί κάποιος να μου δώσει εναλλακτική λύση ώστε να αδειάσω τον κάδο ανακύκλωσης?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Πάτα Win+E, θα ανοίξει ο Windows explorer.

Στη γραμμή διευθύνσεών του γράψε: Recycle Bin και πάτα Enter, λογικά θα στον ανοίξει.

Από εκεί μπορείς να διαγράψεις τα πάντα.