elteo Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Γιατι διαβαζετε τα νεα μηνυματα ανεξαρτητου κατηγοριας??? Εγω διαβαζω τις κατηγοριες μονο που με ενδιαφερουν και τα απαντητικα emails που ερχονται στα θεματα που συμμετεχω! Γιατι αλλιως θα ηθελα 3 μερες να τα διαβασω ολα...χωρια που δεν με αφορουν τα περισσοτερα! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 ακριβώς αυτό :) είναι σαν να βλέπουμε όλα τα προγράμματα στην Τιβί από το πρωί μέχρι το βράδυ και όχι μόνο αυτό που μας ενδιαφέρει. το θέμα είναι ότι ακρετά θέματα μεγενθύνονται με αποτέλεσμα ένας νέος χρήσθης να μην έχει το χρόνο αλλά και την ηρεμία να τα διαβάσει με αποτέλεσμα να ρωτάει τα ίδια ξανά. όλα αυτά είναι θέματα που όταν ήμασταν 10.000 δεν τα βλέπαμε πολύ (ίσως με το θέμα του 6600 και του σχ1) αλλά τώρα που πλησιάζουμε τις 20.000 τα ζούμε πιο συχνά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Δυστυχώς Αλέξη, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο το παράδειγμα της TV που λες (μακάρι δηλαδή να ήταν έτσι!). Όταν εγώ θα πατήσω "Νεα μηνύματα μετά την τελευταία επίσκεψή σας" και μου βγάλει 12 σελίδες, στις οποίες πρέπει να διαβάσω ένα-ένα τους τίτλους των νέων topic, προκειμένου να δω αν μπήκε κάτι νέο που να με ενδιαφέρει ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, και αντ' αυτού διαβάζω κατά πλειοψηφία τίτλους του στυλ "Δημοσκόπηση: σκ@τ@ ή φράουλες?" και συναφή, ε τι να πω! Μια αηδία έχει καταντήσει πια! Δεν μπορώ να ΕΠΙΛΕΞΩ τι θα μου βγάλει, όπως θα πατούσα στην TV το κανάλι που με ενδιαφέρει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ για να βρω (αν βρω) αυτό που με ενδιαφέρει... ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ??? ΣΤΟ GOSSIP.GR, KATINANEWS.GR ή ΣΤΟ MYPHONE???? Βάλτε ένα φίλτρο να μην εμφανίζονται τα post από το Chat&Fun στο κάτω κάτω ρε παιδια! Ενα φίλτρο με δυνατότητα επιλογής από τον χρήστη! ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ??? :wacko: http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Μην τα διαβαζεις μεσω αυτου του συστηματος sigma απλα πηγαινε στα τοπικς και τις κατηγοριες πουσ ε ενδιαφερουν και επελεξε! Πραγματικα αυτο το chat n fun ειναι ψιλοασχετο με το αντικειμενο του site... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 η πρότασή μου (είχε γίνει παλαιότερα) να καταργηθεί το chat'n fun δεν βρήκε ανταπόκριση οπότε δεν υπάρχει πια άλλη λύση. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Δείτε κι αυτό: Λέει: "Συνολικά φιλοξενούνται 315,166 μηνύματα σε 22,013 θέματα συζήτησης" εκ των οποίων τα 72,600 είναι στο Chat&Fun. Το 25% του forum δηλαδή είναι Chat&Fun, με επόμενη την περιοχή της Nokia στα 40,600 μηνύματα!!!! Σχεδόν διπλάσια δηλαδή τα post στο Chat&Fun απ' ότι στη Nokia! Μην κόψετε το Chat&Fun. Δώστε μου δικαίωμα επιλογής! Θέλω ένα τρόπο να μην μου εμφανίζει τα post από συγκεκριμένα thread. Γίνεται? http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Εδώ θα διαχωρίσω τη θέση μου sigmacom, γιατί πιστεύω ότι χωρίς Chat&Fun αλλά και άλλα θέματα πέρα από τα κινητά, το forum θα ήταν για λίγους. Προσωπικά δεν έχω καμία πόρωση με τα κινητά αλλά με τα σωστά forum (από εποχής compulink) και μου αρέσει να μπορώ να βρω λύση ή προτάσεις για οποιοδήποτε θέμα. Το κακό είναι ότι το παραξηλώνουν οι χρήστες και γι'αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα "φίλτρο"... KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (27 Μάρ. 2004 , 18:50) Μην κόψετε το Chat&Fun. Δώστε μου δικαίωμα επιλογής! Θέλω ένα τρόπο να μην μου εμφανίζει τα post από συγκεκριμένα thread. Γίνεται? το καλύτερο! :o auto-ignore στα ποστς του chat'n fun. αν γίνεται Μσκ θα ήταν πολύ καλή κίνηση. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (27 Μάρ. 2004 , 18:51) Εδώ θα διαχωρίσω τη θέση μου sigmacom, γιατί πιστεύω ότι χωρίς Chat&Fun αλλά και άλλα θέματα πέρα από τα κινητά, το forum θα ήταν για λίγους. Προσωπικά δεν έχω καμία πόρωση με τα κινητά αλλά με τα σωστά forum (από εποχής compulink) και μου αρέσει να μπορώ να βρω λύση ή προτάσεις για οποιοδήποτε θέμα. Το κακό είναι ότι το παραξηλώνουν οι χρήστες και γι'αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα "φίλτρο"... Ναι αρχηγέ μου! Δεν διαφωνούμε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Διάβασε το αμέσως προηγούμενο post μου, όπου λέω: "Μην κόψετε το Chat&Fun. Δώστε μου δικαίωμα επιλογής..." http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (27 Μάρ. 2004 , 18:56) Ναι αρχηγέ μου! Δεν διαφωνούμε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Διάβασε το αμέσως προηγούμενο post μου, όπου λέω: "Μην κόψετε το Chat&Fun. Δώστε μου δικαίωμα επιλογής..." Πρόσεξε την ώρα που μπήκε το δικό σου post και το δικό μου, μαζί τα γράφαμε γι'αυτό το είδα αφού τελείωσα :) Μια και βλέπω άλλες όμως φωνές για το Chat&Fun να επιμείνω ότι το πρόβλημα δεν είναι εκεί λόγω του Chat&Fun, υπάρχουν δυστυχώς "μια χαρά" άχρηστα post στα περισσότερα θέματα, θα τα κόψουμε όλα; Μάλλον πρέπει να μάθω να χρησιμοποιώ καλύτερα την "παρακολούθηση forum" εκτός από την "παρακολούθηση μηνυμάτων". Το πρόβλημα είναι ότι, όπως ήδη ανέφερες, πρέπει να σκανάρεις τα πάντα ώστε να επιλέξεις τι θα παρακολουθείς οπότε επιστρέφουμε στην... αρχή :D Μόνο το chat&fun μας φταίει; KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (27 Μάρ. 2004 , 19:08) Πρόσεξε την ώρα που μπήκε το δικό σου post και το δικό μου, μαζί τα γράφαμε γι'αυτό το είδα αφού τελείωσα :) Μια και βλέπω άλλες όμως φωνές για το Chat&Fun να επιμείνω ότι το πρόβλημα δεν είναι εκεί λόγω του Chat&Fun, υπάρχουν δυστυχώς "μια χαρά" άχρηστα post στα περισσότερα θέματα, θα τα κόψουμε όλα; Μάλλον πρέπει να μάθω να χρησιμοποιώ καλύτερα την "παρακολούθηση forum" εκτός από την "παρακολούθηση μηνυμάτων". Το πρόβλημα είναι ότι, όπως ήδη ανέφερες, πρέπει να σκανάρεις τα πάντα ώστε να επιλέξεις τι θα παρακολουθείς οπότε επιστρέφουμε στην... αρχή :D Μόνο το chat&fun μας φταίει; Αυτή η πρόταση είναι όλο το ζουμί.... Προτείνω λοιπόν να καταργηθεί ο Post counter κάτω από το νικ ή/και η κατάταξη στην λίστα μελών με βάση τον αριθμό των ποστ... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 αυτό δεν θα ήταν σωστό γιατί πολύ απλά δεν θα ξέραμε πόσο πολύ γράφει-ασχολείται-είναι μέσα κλπ κλπ ένα μέλςο σοτ φόρουμ. ακόμα θα ήταν κακό και στο buy & sell. μην κάνουμε Μακαρθισμούς... με ηρεμία και ρέγουλα όλα. όχι βίαιες και ξαφνηκές αντιδράσεις. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (27 Μάρ. 2004 , 19:35) αυτό δεν θα ήταν σωστό γιατί πολύ απλά δεν θα ξέραμε πόσο πολύ γράφει-ασχολείται-είναι μέσα κλπ κλπ ένα μέλςο σοτ φόρουμ. ακόμα θα ήταν κακό και στο buy & sell. μην κάνουμε Μακαρθισμούς... με ηρεμία και ρέγουλα όλα. όχι βίαιες και ξαφνηκές αντιδράσεις. Φυσικά! Εγώ όμως πρότεινα να φύγει το νούμερο κάτω από το νικ, όχι γενικά. Αν ένα μέλος έχει 3000 μηνύματα τι θα καταλάβεις για αυτόν; Ότι είναι ειδήμονας; Όχι δα. Ότι ασχολείται; Όχι δα. Ότι βοηθάει άλλα παιδιά; Όχι δα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (27 Μάρ. 2004 , 19:35) αυτό δεν θα ήταν σωστό γιατί πολύ απλά δεν θα ξέραμε πόσο πολύ γράφει-ασχολείται-είναι μέσα κλπ κλπ ένα μέλςο σοτ φόρουμ. ακόμα θα ήταν κακό και στο buy & sell. μην κάνουμε Μακαρθισμούς... με ηρεμία και ρέγουλα όλα. όχι βίαιες και ξαφνηκές αντιδράσεις. Συγγνώμη αλλά με την κατάσταση που επικρατεί δεν μου λέει τίποτα προσωπικά το να έχεις 5000 μηνύματα. Ίσα ίσα που με βάζει σε σκέψεις. Αν δεν παρακολουθείς τακτικά να βλέπεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας δεν σχηματίζεις σωστή άποψη. Για τις αγοραπωλησίες αν και δεν ασχολούμαι συστηματικά, νομίζω έχει δημιουργηθεί σύστημα αξιολόγησης κι αυτό είναι πολύ πιο αξιόπιστο από τον αριθμό των post. Κι αν έπρεπε να φύγει κάποιο θέμα αυτό θα ήταν οι αγοραπωλησίες για μένα. Τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να φαίνονται μαζί με όλα τα υπόλοιπα όταν κοιτάζω τα "θέματα που δημιουργήθηκαν από την τελευταία επίσκεψη". Ας ήταν χωριστά, όποιος ενδιαφέρεται για το σπορ αυτό θα πάει και θα κοιτάξει, εμένα γιατί να μου προσθέτει 3-4 σελίδες κάθε μέρα; :) KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 προσωπικά πιστεύω ότι ο κάουντερ όπως και όλα τα φόρα του εξωτερικού έχουν, πρέπει να μείνει. ακόμα να μείνουν και οι αγοροπωλησίες μιας και εκεί πουλάμε τα κινητά μας, τα ανταλλάζουμε για να πάρουμε νέα ;) πάντως θα ήθελα και μια επίσημη γνώμη :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Μάρ. 2004 , 19:38) Φυσικά! Εγώ όμως πρότεινα να φύγει το νούμερο κάτω από το νικ, όχι γενικά. Αν ένα μέλος έχει 3000 μηνύματα τι θα καταλάβεις για αυτόν; Ότι είναι ειδήμονας; Όχι δα. Ότι ασχολείται; Όχι δα. Ότι βοηθάει άλλα παιδιά; Όχι δα. Συμφωνώ απόλυτα. Την φήμη κάποιος την φτιάχνει με την ποιότητα των απαντήσεών του και όχι την ποσότητα. Θα σου έδινα παραδείγματα χρηστών με χιλιάδες ανούσια post, αλλά απαγορεύεται ρητά η κρίση άλλων μελών. Αλλά φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνουμε για ποιούς μιλάμε. ;) Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 1. επιμένω πως ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει αυτός ο κανόνας. είναι αρχή κάθε φόρουμ. 2. υπενιγμοί δίχως συνέχεια δεν είναι ορθό να γίνονται. :worry: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Edit: Αντί για edit, quote, σκατά τα έχω κάνει, sorry... :o Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Παιδια συγνωμη αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι κολλατε με αυτους που εχουν πολλα post..? Γιατι τους πυροβολειτε και εμμεσως αφηνετε να εννοηθει οτι ειναι χαμηλου πνευματικου επιπεδου..! Ειλικρινα δεν μου αρεσει αυτη η συμπεριφορα... Μην κρινετε για να μην κριθειτε! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Γειά σας μετά απο μέρρες που ήμουν στην απέξω. Ωραίο thread, για μένα το φτιάξατε; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (27 Μάρ. 2004 , 20:45) Γειά σας μετά απο μέρρες που ήμουν στην απέξω. Ωραίο thread, για μένα το φτιάξατε; :p όχι, για μένα αγαπητέ Βιντεομίξ ;) πιστεύω ότι πρέπει να τα πούμε από κοντά αύριο για να δούμε ότι τα πολλά ποστς δεν δηλώνουν κατ' ανάγκην βλακία και παιδιαρίστικη συμπεριφορά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (27 Μάρ. 2004 , 20:43) Παιδια συγνωμη αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι κολλατε με αυτους που εχουν πολλα post..? Γιατι τους πυροβολειτε και εμμεσως αφηνετε να εννοηθει οτι ειναι χαμηλου πνευματικου επιπεδου..! Ειλικρινα δεν μου αρεσει αυτη η συμπεριφορα... Μην κρινετε για να μην κριθειτε! Αγαπητέ έλτεο, όταν ο άλλος έχει π.χ. 500 μηνύματα και απο αυτά τα 490 είναι στο πατατοθρεντ... no further comments. Όταν βλέπεις τον άλλο να κάνει 150 ποστ μέσα σε ένα 24ωρο... no further comments. Όταν βλέπεις τον άλλο να ποστάρει σε κάθε σχετικό και άσχετο θρεντ... no further comments. Ποιος έκρινε; :worry: Κανείς. "Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους." Μπορείς να αντιληφθείς την φράση όπως θέλεις.... Εγώ δεν πυροβολώ κανένα, τους αγαπάω όλους αν και είμαι str8 :D . Ωστόσο αυτό που είναι μπροστά μου το βλέπω... Αλεξκαςς, από τα 7500 μηνύματά σου τα 7000 είναι στο PDAs και μόνο πατατοπόστ δεν είναι, οπότε δεν φτιάχτηκε για σένα το θέμα... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Gia mena ftiahtike! :) Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Μάρ. 2004 , 21:12) Αγαπητέ έλτεο, όταν ο άλλος έχει π.χ. 500 μηνύματα και απο αυτά τα 490 είναι στο πατατοθρεντ... no further comments. Όταν βλέπεις τον άλλο να κάνει 150 ποστ μέσα σε ένα 24ωρο... no further comments. Όταν βλέπεις τον άλλο να ποστάρει σε κάθε σχετικό και άσχετο θρεντ... no further comments. Ποιος έκρινε; :worry: Κανείς. "Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους." Μπορείς να αντιληφθείς την φράση όπως θέλεις.... Εγώ δεν πυροβολώ κανένα, τους αγαπάω όλους αν και είμαι str8 :D . Ωστόσο αυτό που είναι μπροστά μου το βλέπω... Δεν υπερασπιζομαι κανεναν απλα φιλε trobocop δεν μπορω να καταλαβω αυτον τον "ρατσισμο"... Οπου και αν τα εγραψε..τα εγραψε! Απο την στιγμη που υφισταται ως μελος εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γραφει οσο θελει...και οχι να υποκειται στον σνομπισμο των υπολοιπων επειδη γραφει πολλα post! Αλλωστε απ οσο ξερω δεν υπαρχει οριο στην συνταξη μηνυματων ουτε καθοριζεται απο καποιον η "ποιοτητα"... Αλεξκαςς, από τα 7500 μηνύματά σου τα 7000 είναι στο PDAs και μόνο πατατοπόστ δεν είναι, οπότε δεν φτιάχτηκε για σένα το θέμα... Α αυτα δεν πιανουν γιατι γραφτηκαν εκει! Aυτα που γραφονται ομως ας πουμε στο chat n fun ειναι πατατοποστ! Απο την στιγμη που υπαρχουν ως κατηγοριες πρεπει να τις υπολογιζουμε καλως ή κακως! Δεν συμμετεχω σε αυτα! Αλλα δεν μου αρεσει η συμπεριφορα μερικων μελων εδω μεσα σε αυτο το θεμα... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Παιδιά, η αλήθεια ειναι κάπου στην μέση. Θα ήθελα να επαναλάβω την θέση μου, πως τα μηνύματα στην πατάτα όπου ειναι ενα chat elefant ας πούμε, να μην προσμετρώνται κατα 80%. Οχι 100% διοτι υπάρχουν και απίθανα posts και ακόμα και οι καθημερινές πρωινές ευχές η και η "καληνύχτα" που λέμε πρίν βγούμε απο το forum, τα θεορώ πολύ συμαντικά posts. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts