Jump to content

Router reset

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά βοήθεια! Χτες αποσυντονίστηκε το ρουτερακι μου (οτε sagem fast), και δε θυμάμαι ούτε το όνομα χρήστη, ούτε τον κωδικό για να μπω στις ρυθμίσεις του μέσω του explorer και να το σεταρω. Δεν είναι τα εργοστασιακά. Τα είχα αλλάξει, και είχα αποθηκεύσει τα νέα σε σημειωματάριο στον υπολογιστή, αλλά ξέχασα να τα σώσω μετά το φορματ που έκανα πρόσφατα! Cd ΔΕΝ εχω. Υπάρχει κάποιος τρόπος, είτε "πλάγιος", είτε με κάποιο "ειδικό" πρόγραμμα να τα βρω πάλι, ή έστω να ορίσω καινούρια από την αρχή; Εχω απελπιστεί...

Edit: για την ακρίβεια δεν έκανα φορματ, σκληρό άλλαξα. Ο παλιός είναι στα σκουπίδια...

Ολα τα routers εχουν ενα hard reset κουμπακι για αυτες τις περιπτωσεις. Το πατας...και επαναφερει τις εργοστασιακες ρυθμισεις. Ψαξε να βρεις που ειναι και μπες με τα εργοστασιακα user/pass .

Για καποια sagem fast ο οτε λεει για το hard reset "Στην οπίσθια όψη της συσκευής πατήστε το REG button για τουλάχιστον 15 secs."

Edited by DEJiX

Ευχαριστώ πολύ φίλε! Τα κατάφερα! :D Το είχα δοκιμάσει αυτό, αλλά δε γινόταν τίποτα όταν ξαναέβαζα τους default κωδικούς. Τελικά ανακάλυψα ότι το αυτοκολλητάκι που είχε από πίσω το ρουτερ τα είχε ανάποδα γραμμένα username και password. Τραγικό έτσι; Ευχαριστώ για τη βοήθεια!