Jump to content

Προτάσεις για αναβάθμιση του φόρουμ

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μιλήσω σκληρά.

Το forum διανύει μια περίοδο πτώσης σε μέλη σε Ελλάδα και Κόσμο,

μαστίζεται από διάφορα γεγονότα και χάνει την παλιά καλή του φήμη,δύναμη,αίγλη.

Προτείνω το κλείδωμα του πατατοθρεντ,εκεί γίνεται της κουτσής Μαρίας.Πιστεύω πως το εν λόγω θρεντ υποτιμάει και χαλάει το επίπεδο του forum μας,και το θεωρώ σαν ένα λόγο στην πτώση μας

2ον Πιστεύω πως οι αρμόδιοι moderators σε κάθε φόρουμ θα πρέπει να γίνουν λίγο πιο σκληροί γιατί πολλά ενδιαφέροντα θέματα κλειδώνονται επειδή χαλάνε με τα ποστς ορισμένων που το καλαμπουρίζουν και με αποτέλεσμα το thread να κλειδωθεί και πολλά ατόμα που είχαν να πουν κάτι σημαντικό να μείνουν δυσαρεστημένα(μου έχει τύχει πολλές φορές).Επίσης καλό θα ήταν να ρίχνουν ορισμένες ποινές ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα τρέλας που χαλάνε το φόρουμ και το αδικούν.

Με αυτά θα δημιουργήσω εχθρούς που θα με αποδοκιμάσουν έντονα,αλλά και φίλους που θα με υποστηρίξουν.Δε με νοιάζει.Απλά κάνω τα πάντα για ένα καλύτερο forum

Ευχαριστώ

edit:Αν εγώ είμαι ένας που αξίζω ένα ban η είμαι στο όριο,παρακαλώ τους αρμόδιους να με τιμωρήσουν ώστε να βάλω μυαλό και το ban αυτό να αποτελέσει παράδειγμα για όλους

Συμφωνώ...Ειδικά με τά από όλες αυτές τις αποχωρήσεις......Και πιστεύω να μπουν περισσότεροι moderators σε όλα τα forum(ειδικά στο Nokia,chatandFun κλπ)που γίνεται χαμός...Ακόμη οι κο-μοντς πρέπει να έχουν δικαίωμα να κλειδώνουν και να μην κάνουν μόνο συστάσεις...Επίσης να δίνονται περισσότερες ποινές...Έχω κι άλλα πολλά να πω αλλα θα μιλήσω προσωπικά με τον Μάνο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (25 Μάρ. 2004 , 11:42)

Θα μιλήσω σκληρά.

Προτείνω το κλείδωμα του πατατοθρεντ,εκεί γίνεται της κουτσής Μαρίας.Πιστεύω πως το εν λόγω θρεντ υποτιμάει και χαλάει το επίπεδο του forum μας,και το θεωρώ σαν ένα λόγο στην πτώση μας

2ον Πιστεύω πως οι αρμόδιοι moderators σε κάθε φόρουμ θα πρέπει να γίνουν λίγο πιο σκληροί γιατί πολλά ενδιαφέροντα θέματα κλειδώνονται επειδή χαλάνε με τα ποστς ορισμένων που το καλαμπουρίζουν και με αποτέλεσμα το thread να κλειδωθεί και πολλά ατόμα που είχαν να πουν κάτι σημαντικό να μείνουν δυσαρεστημένα(μου έχει τύχει πολλές φορές).Επίσης καλό θα ήταν να ρίχνουν ορισμένες ποινές ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα τρέλας που χαλάνε το φόρουμ και το αδικούν.

Με αυτά θα δημιουργήσω εχθρούς που θα με αποδοκιμάσουν έντονα,αλλά και φίλους που θα με υποστηρίξουν.Δε με νοιάζει.Απλά κάνω τα πάντα για ένα καλύτερο forum

Ευχαριστώ

edit:Αν εγώ είμαι ένας που αξίζω ένα ban η είμαι στο όριο,παρακαλώ τους αρμόδιους να με τιμωρήσουν ώστε να βάλω μυαλό και να το ban αυτό να αποτελέσει παράδειγμα για όλους

Ολη η πρώτη παράγραφος είναι επιστημονική φαντασία το λιγότερο.

Δεν ξέρω που σου ήρθαν όλα αυτά βρε jog. Δεν είδα πολλά Ελληινκά sites να έχουν live κάλυψη από Cebit, ούτε βλέπω πολλά να έχουν συνεχή αναννέωση στα νέα τους στη πρώτη σελίδα.

Τώρα τα υπόλοιπα που τα βλέπεις μόνο εσύ ξέρεις... :wacko:

Οσο για την πατάτα μην με προκαλείτε και πολύ πολύ γιατί θα αρχίσω να γράφω usernames που μας ανάγκασαν να έχουμε και να ανεχόμαστε το συγκεκριμένο θέμα. Usernames που το φόρουμ νόμιζαν ότι ήταν chat - IRC και έκαναν κάθε σοβαρό θέμα , πατατο-thread-chat.

Για το 2ο που γράφεις για πιο σκληρή στάση των moderators , αυτό το κρατάω και θα το συζητήσω σοβαρά στο επόμενο moderatrors meeting.

Οσο για τις αποχωρήσεις :lol: Εχω να πω μόνο , πως όταν από 17.500 μέλη αποχωρούν 3 ..... καταλαβαίνεις από μόνος σου τη συνέχεια.

Οσο για τους "αποχωρήσαντες" :lol: μόνο αποχωρήσαντες δεν είναι μια και από ότι βλέπω και νέα θέματα ανοίγουν και περιμένουν πως και πως να γραφτεί κάτι σχετικό να χωθούν να βάλουν κανα ποστ... :whistle:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Θα μιλήσω και γω ανοιχτά.

Παλιά σύχναζα πολύ στο τσατ and fun γιατί υπήρχε μία ποικιλία θεμάτων για να διαβάσεις και να συμμετάσχεις. Από σοβαρά θέματα, θέματα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, μέχρι και αστεία θέματα απλά για να γίνεται χαβαλές.

Δυστυχώς τελευταία παρατηρήθηκε μια τάση κατακόρυφης υποβάθμισης της ποιότητας του συγκεκριμένου φόρουμ η οποία επηρεάζει και τα άλλα φόρουμ και υπάρχει μία γενική αντίληψη πλέον σε μένα και σε άλλους ότι όποιο θέμα κι αν ανοίξεις στο τσατ and fun θα γελοιοποιηθεί και θα γίνει πατατοθέμα.

Επίσης η απόφαση δημιουργίας πατατοthread που έγινε με καλά κίνητρα, αντί να εκτονώσει την κατάσταση κατα τη γνώμη μου νομιμοποίησε την χαλαρότητα κι ελαφρότητα κάποιων ποστ και ώθησε πολλά άτομα να ποστάρουν για πλάκα σε όλα τα θέματα.

Προτείνω όπως και ο Σάκης να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα και να υπάρχουν πιο αυστηρές ποινές σε αυτούς που σε θέματα που δε προσφέρονται για χαβαλέ κάνουν ελαφριά ποστ (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη).

Να κάνω και μια σημείωση. Στο θρυλικό unwired είχε τύχει να διαβάσω τις σελίδες του τότε πατατοθρέντ κι είχα ρίξει το γέλιο της ζωής μου. Καμία σχέση το συγκεκριμένο που είναι κατά τη γνώμη μου η αποθέωση στην σαχλαμάρα.

Μου έκανε πολύ εντύπωση η αυθόρμητη αντίδραση ενός φίλου μου από το φόρουμ που διαβάζοντας λίγες σελίδες εκεί μέσα είπε: "τι κάθομαι και διαβάζω ο μ****ας!". Νομίζω ότι η πλειοψηφία αυτό σκέφτεται αν τύχει να διαβάσει για λίγο εκεί μέσα :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (25 Μάρ. 2004 , 09:42)

Θα μιλήσω σκληρά.

Προτείνω.....

αυτό απο πού το συμπέρανες?

Syμφωνώ απόλυτα με τον Κωστή....Έπεσε το επίπεδο μας...Παλιά έμπαινα στο φόρουμ της Νοκια και έβρισκα ότι ήθελα για τα S60 κινητά...Τότε δεν είχα ακπομη Σ60...Τώρα που επιτέλους απέκτησα ένα δεν βρίσκω τίποτα...Να μην σχολιάσω το ότι το θρεντ του 6600 που με ενδιαφέρει έχει φτάσει τις 130+ σελίδες...Και όμως κανείς δεν έκανε αυτό που έκανε ο Κώστας(R.I.P)με το ΣΧ1 θρεντ(40 σελίδες και λοκ)!!!Ρίξαμε πολύ το επίπεδο του φόρουμ μας και ο κόσμος ψάχνει εναλλακτικές λύσεις...Να γιατί ήταν η καταλληλότερη ώρα που άνοιξε το φόρουμ του Ulticool(δεν λέω ποιο για να μην φανεί διαφήμιση)το όποίο τράβηξε κόσμο(όχι εμένα που είμαι φανατικός μαιφονάκιας αλλα άλλους)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (25 Μάρ. 2004 , 12:03)

Δεν ξέρω που σου ήρθαν όλα αυτά βρε jog. Δεν είδα πολλά Ελληινκά sites να έχουν live κάλυψη από Cebit, ούτε βλέπω πολλά να έχουν συνεχή αναννέωση στα νέα τους στη πρώτη σελίδα.

Οσο για την πατάτα μην με προκαλείτε και πολύ πολύ γιατί θα αρχίσω να γράφω usernames που μας ανάγκασαν να έχουμε και να ανεχόμαστε το συγκεκριμένο θέμα. Usernames που το φόρουμ νόμιζαν ότι ήταν chat - IRC και έκαναν κάθε σοβαρό θέμα , πατατο-thread-chat.

Για το 2ο που γράφεις για πιο σκληρή στάση των moderators , αυτό το κρατάω και θα το συζητήσω σοβαρά στο επόμενο moderatrors meeting.

Οσο για τις αποχωρήσεις :lol: Εχω να πω μόνο , πως όταν από 17.500 μέλη αποχωρούν 3 ..... καταλαβαίνεις από μόνος σου τη συνέχεια.

Οσο για τους "αποχωρήσαντες" :lol: μόνο αποχωρήσαντες δεν είναι μια και από ότι βλέπω και νέα θέματα ανοίγουν και περιμένουν πως και πως να γραφτεί κάτι σχετικό να χωθούν να βάλουν κανα ποστ... :whistle:

όχι φίλε vampyre δυστυχώς δεν είναι επιστημονική φαντασία αυτά που αναφέρω στην πρώτη παράγραφο(δες internet ranking)

Απο την ενημέρωση των editors στην κεντρική σελίδα δεν έχω κανένα παράπονο,άριστη δουλειά τα παιδιά.Συγχαρητήρια στον msk που μας πρόσφερε κάλυψη από ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τα κινητά.Το πρόβλημα μου δεν έιναι η ενημέρωση,εκεί ευτυχώς τα πάμε μια χαρα.

Συμφωνώ στην τελευταία παράγραφο σου :)

Ναι οι αποχωρήσεις είναι λογικό να υπάρχουνε...δε Θα κουνήσουμε και μαντήλι...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (25 Μάρ. 2004 , 12:06)

αυτό απο πού το συμπέρανες?

Δες internet ranking φίλε μου και θα με καταλάβεις,Χάνουμε συνέχεια έδαφος δυστυχώς :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (25 Μάρ. 2004 , 12:03)

Και να συμπληρώσω και κάτι ακόμα.

Μου θυμίζεις αυτούς που βλέπουμε στα κανάλια στην τηλεόραση : "Βγήκα χωρίς αλυσίδες στην εθνική οδό με χιόνι και κόλλησα.. Που είναι το Κράτος??" :blink:

Αφού ανησυχείτε τόσο πολύ για την ποιότητα του φόρουμ, κάντε εσείς την επανάσταση.

Ανοίξτε ποιοτικά θέματα, απομονώστε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να πουν, μην κάνετε ποστς της μίας σειράς "Ναι, μεγάλε συμφωνώ" , μην απαντάτε σε αυτούς που προσπαθούν να κάνουν ένα θέμα πατάτα.

Οι moderators εθελοντικά και για την τρέλλα τους κάνουν ότι κάνουν. Δεν παίρνουμε μία (να στο πω πιο απλά) για να είμαστε εδώ και να παρακολουθούμε το φόρουμ. Ισα ίσα βάζουμε και από την τσέπη μας γιατί όπως σίγουρα ξέρεις η πρόσβαση στο Internet δεν είναι ακόμα δωρεάν στην Ελλάδα. Δεν μπορούν λοιπόν να κάθονται 24 ώρες πάνω από το φόρουμ να το προσέχουν.

Που καταλήγουμε? Τι συμπερασμα βγάζουμε? Μόνο από εσάς μπορεί να έρθει η βελτίωση. Μόνο εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε την ποιότητα και το χαρακτήρα του φόρουμ. :!:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (25 Μάρ. 2004 , 12:24)

Και να συμπληρώσω και κάτι ακόμα.

Μου θυμίζεις αυτούς που βλέπουμε στα κανάλια στην τηλεόραση : "Βγήκα χωρίς αλυσίδες στην εθνική οδό με χιόνι και κόλλησα.. Που είναι το Κράτος??" :blink:

Αφού ανησυχείτε τόσο πολύ για την ποιότητα του φόρουμ, κάντε εσείς την επανάσταση.

Ανοίξτε ποιοτικά θέματα, απομονώστε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να πουν, μην κάνετε ποστς της μίας σειράς "Ναι, μεγάλε συμφωνώ" , μην απαντάτε σε αυτούς που προσπαθούν να κάνουν ένα θέμα πατάτα.

Οι moderators εθελοντικά και για την τρέλλα τους κάνουν ότι κάνουν. Δεν παίρνουμε μία (να στο πω πιο απλά) για να είμαστε εδώ και να παρακολουθούμε το φόρουμ. Ισα ίσα βάζουμε και από την τσέπη μας γιατί όπως σίγουρα ξέρεις η πρόσβαση στο Internet δεν είναι ακόμα δωρεάν στην Ελλάδα. Δεν μπορούν λοιπόν να κάθονται 24 ώρες πάνω από το φόρουμ να το προσέχουν.

Που καταλήγουμε? Τι συμπερασμα βγάζουμε? Μόνο από εσάς μπορεί να έρθει η βελτίωση. Μόνο εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε την ποιότητα και το χαρακτήρα του φόρουμ. :!:

Επειδη εχω κουραστει να γραφω μακροσκελη post απλά περιμενα να το γραψει καποιος αλλος για να πω οτι κι εγω αυτην την αποψη εχω...

Μπράβο Dennis αυτο ελεγα και στα παιδια τωρα στο κανάλι.... :o

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (25 Μάρ. 2004 , 12:03)

Θα μιλήσω και γω ανοιχτά.

Παλιά σύχναζα πολύ στο τσατ and fun γιατί υπήρχε μία ποικιλία θεμάτων για να διαβάσεις και να συμμετάσχεις. Από σοβαρά θέματα, θέματα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, μέχρι και αστεία θέματα απλά για να γίνεται χαβαλές.

Ο κάθε χρήστης ανοίγει το θρεντ-συζήτηση που θέλει.Δεν είναι δυνατό όπως καταλαβαίνεις να οριστεί "επιτροπή"που να ελέγχει την "σοβαρότητα" του κάθε θέματος.Όπως όλα τα μέλη έτσι και εσύ έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις ένα θέμα σοβαρό και να συμμετέχουμε ευχαρίστως :)

Υπάρχουν χιλιάδες μέλη στο φόρουμ Κώστα και ο καθένας συμπεριφέρεται και ποστάρει κατά βούληση.Αυτό δεν υποβαθμίζει κατ'ανάγκη το φόρουμ όπως γράφεις.Για αυτό υπάρχουμε και εμείς εδώ για να τηρούμε κάποιες ισσοροπίες.Επίσης όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις,δεν είναι υποχρεωτικό να διαβάζεις θέματα τα οποία δεν σε ενδιαφέρουν :)

Ουτέ εγώ ως διαχειριστής το κάνω( :whistle: :p )

Αναγνώρισε την προσπάθειά μας να κρατάμε το site up to date και να γνωρίζουμε πάντα και πρώτοι τα τεκτενόμενα στον χώρο της κινητής με αποκλειστικά θέματα,εντυπωσιακές παρουσιάσεις νέων συσκευών,ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στις περισσότερες περιπτώσεις κατ'αποκλειστικότητα.Τώρα αν σε κάποιο φόρουμ του site παρατηρείται κάποια ελαστικότητα αναφορικά με τα θέματα που ανεβαίνουν..Νομίζω και αυτό είναι απαραίτητο :)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! (25 Μάρ. 2004 , 12:12)

Να γιατί ήταν η καταλληλότερη ώρα που άνοιξε το φόρουμ του Ulticool(δεν λέω ποιο για να μην φανεί διαφήμιση)το όποίο τράβηξε κόσμο(όχι εμένα που είμαι φανατικός μαιφονάκιας αλλα άλλους)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νάσαι καλά. :D

Ναι φίλε εγώ είχα να μπω πολύ καιρό myphone και πήρα την απόφαση να κάνω μια νέα αρχή στα ποστ μου με ποιότητα και να σταματήσει η ποσότητα :)

αλλά επιμένω στο να είστε λίγο πιο σκληροί και στο κλείδωμα του πατατοθρεντ.

Να ανεβούμε ξανά :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (25 Μάρ. 2004 , 12:28)

Ο κάθε χρήστης ανοίγει το θρεντ-συζήτηση που θέλει.Δεν είναι δυνατό όπως καταλαβαίνεις να οριστεί "επιτροπή"που να ελέγχει την "σοβαρότητα" του κάθε θέματος.Όπως όλα τα μέλη έτσι και εσύ έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις ένα θέμα σοβαρό και να συμμετέχουμε ευχαρίστως :)

Υπάρχουν χιλιάδες μέλη στο φόρουμ Κώστα και ο καθένας συμπεριφέρεται και ποστάρει κατά βούληση.Αυτό δεν υποβαθμίζει κατ'ανάγκη το φόρουμ όπως γράφεις.Για αυτό υπάρχουμε και εμείς εδώ για να τηρούμε κάποιες ισσοροπίες.Επίσης όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις,δεν είναι υποχρεωτικό να διαβάζεις θέματα τα οποία δεν σε ενδιαφέρουν :)

Ουτέ εγώ ως διαχειριστής το κάνω( :whistle: :p )

Αναγνώρισε την προσπάθειά μας να κρατάμε το site up to date και να γνωρίζουμε πάντα και πρώτοι τα τεκτενόμενα στον χώρο της κινητής με αποκλειστικά θέματα,εντυπωσιακές παρουσιάσεις νέων συσκευών,ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στις περισσότερες περιπτώσεις κατ'αποκλειστικότητα.Τώρα αν σε κάποιο φόρουμ του site παρατηρείται κάποια ελαστικότητα αναφορικά με τα θέματα που ανεβαίνουν..Νομίζω και αυτό είναι απαραίτητο :)

Προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα όχι απλά με την ύπαρξη θεμάτων χωρίς κάποια ιδιαίτερη σοβαρότητα αλλά μπορεί και να συμμετείχα σε κάποια από αυτά.

Το πρόβλημα που έχει διαπιστωθεί είναι ότι σε σοβαρά θέματα ποστάρουν κάποια άτομα (γνωστά πάνω κάτω) και το γυρίζουν σε πατατοθρέντ. Επίσης με το να ανοίγονται συνέχεια παρόμοια θέματα από τέτοια άτομα (γιατί ως γνωστόν εκεί που δεν υπάρχει η ποιότητα, υπάρχει η ποσότητα) δε μένει χώρος για σοβαρά θέματα και σοβαρές συζητήσεις. Πάει καιρός που διάβασα κάτι στο τσατ and fun κι είπα "για δες, αυτό δε το ήξερα". Πλέον τα περισσότερα θέματα μου θυμίζουν συζήτηση σε κάποια κωμική εκπομπή και μάλιστα χαμηλού επιπέδου :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (25 Μάρ. 2004 , 12:13)

Δες internet ranking φίλε μου και θα με καταλάβεις,Χάνουμε συνέχεια έδαφος δυστυχώς :(

Δες τα μέλη με τι ρυθμό αυξάνονται :)

Είσαι μέλος στο φορουμ.Δεν έχεις μόνο δικαιώματα.Έχεις και υποχρεώσεις απέναντη στο site..Αν πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά όπως λες..Βοήθησέ το με τον τρόπο σου :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (25 Μάρ. 2004 , 12:33)

Το πρόβλημα που έχει διαπιστωθεί είναι ότι σε σοβαρά θέματα ποστάρουν κάποια άτομα (γνωστά πάνω κάτω) και το γυρίζουν σε πατατοθρέντ. Επίσης με το να ανοίγονται συνέχεια παρόμοια θέματα από τέτοια άτομα (γιατί ως γνωστόν εκεί που δεν υπάρχει η ποιότητα, υπάρχει η ποσότητα) δε μένει χώρος για σοβαρά θέματα και σοβαρές συζητήσεις.

Έχουν γνώση οι φύλακες ;)

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε το site .Ας το κάνουμε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (25 Μάρ. 2004 , 12:35)

Δες τα μέλη με τι ρυθμό αυξάνονται :)

Είσαι μέλος στο φορουμ.Δεν έχεις μόνο δικαιώματα.Έχεις και υποχρεώσεις απέναντη στο site..Αν πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά όπως λες..Βοήθησέ το με τον τρόπο σου :)

Ναι ξεκίνησα μια νέα αρχή με ποιοτικά ποστ και όχι ποσοτικά,ας ελπίσω πολλοί θα το κάνουν αυτό.

όμως και η αύξηση των μελών έχει πέσει σε ρυθμούς φίλε μου,δεν είναι όπως πριν λίγο καιρό που ήμασταν στις 15000 κοντά :(

φιλικά

είμαι διαθέσιμος για συζήτηση :)

na pw ki egw tin proswpiki apopsi ok padws to prwto pragma ine kaneis na min prosvalei ton allo me aprepi siberifwra kai na iparxei enas sevasmos anamesa sta meloi kai stis apopseis tous egw pistevw pws to epipedo tou forum ine kalo min amavrwnoume tin eikona re pedes ok sta tosa themata tha iparxoun 1-2 pou de sas aresoun i pou ine anousia min zitame kai to apolita teleio kai min ta isopedonoume ola kade tin aftokritiki sas eseis kai afiste tous allous
mobile fan user

Φίλε και παλεέ σιμαθιτέ μου jog συμφωνώ με όλα αυτά που λες για μια ριζική αλλαγή στο forum αλλά το μόνο που δε μου άρεσε είναι που αναφερθικέ στις ποινές μέσα στο forum! Γιατι επιμένεις σε αυτό?

Φιλικά :) !!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

1) Αν με 17.500 χρήστες σε μόλις 8 μήνες λειτουργίας περνάμε περίοδο κάμψης, τότε τρέμω να δω τι θα γίνει αν περάσουμε σε περίοδο ανάκαμψης! jog δεν περίμενα τέτοια αντίδραση-προβοκάτσια απο εσένα... Απο που και ως που έχει χάσει την παλιά του αίγλη, η κορυφαία κοινότητα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή στον τομέα των τηλεπικοινωνιών; Ανεβήκαμε σε 8 μήνες στο Τοπ 10 των ελληνικών sites, όταν τα πρώτα είναι το... In.gr και το Google, με 100πλάσιο εύρος στο αντίκείμενό τους απο εμάς! Δεν γίνεται να αγγίξουμε την κορυφή αφού δεν υπάρχουν τόσοι πορωμένοι χρήστες στην Ελλάδα φίλε, να ασχοληθούν με κινητά όπως εμείς. Υπάρχουν όμως κάποια εκατομμύρια που βλέπουν online ειδήσεις γενικού περιεχομένου (in.gr). Δεν μπορούμε επίσης να αγγίξουμε τους 100.000 χρήστες (ακόμα) γιατί ΔΕΝ υπάρχουν στη ψωροκώσταινα μας τόσοι πορωμένοι χρήστες, που ταυτόχρονα θα ενδιαφέρονται -αναλογικά- μέσα σε 8 μήνες, ΟΛΟΙ μαζί για κινητά και τεχνολογίες. Απλά πράγματα που όμως, jog, δεν περιμένω να κατανοήσεις στην ηλικία σου...

2) Ξεπεράσαμε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια του παρελθόντος (Unwired κλπ) μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας ένα ποιοτικά και αισθητικά ανώτερο αποτέλεσμα, αποδεκτό απο όλους. Είμαστε πλέον πασίγνωστοι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, σε ότι αφορά τις εταιρίες... και τα ΝΕΑ μας, τα διαβάζουν... ΠΟΛΥ ψηλα στις καρέκλες... ΠΑΡΑ πολύ ψηλά όμως! Αυτά, απο μια ομάδα Editors που είναι, εκτός απο εμένα και τον MsK, όλοι ερασιτέχνες στο αντικείμενο, αλλά με μεράκι και δυνατότητες καλύτερες και απο επαγγελματια! Προκαλώ τον... jog και το κάθε χρήστη, να μου βρει στο ελληνικό Internet αντίστοιχη προσπάθεια τόσο στο εύρος, όσο και στην ποιότητα των παρεχώμενων ειδήσεων, με αυτή που έκαναν τα 10 παιδιά του Editors, τόσο στις Κάννες όσο και στη CeBIT 2004 αυτές τις μέρες. Αν δείτε τα hits μας... θα καταλαβετε! Σύντομα όμως θα δωθεί απάντηση και σε αυτό απο τον MsK. :whistle:

3) Αυτο που κατάφερε και συνεχίζει να κάνει το site δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό ιντερνετ. Σε μια χώρα με ελάχιστη ιντερνετική παιδεία, έχουμε δημιουργήσει κατεστημένο, με χιλιάδες νέους χρήστες κάθε μήνα, εκεί που... μέχρι πέρυσι δεν ξέραvε τι είναι το PC πολλοί. Μιλάμε για Ελλάδα μικρά μου παιδιά. Αν κάνουμε .com το Myphone... (όταν το κάνουμε μάλλον), εκεί θα μας μάθει και ολόκληρος ο κόσμος... και τότε θα χαθούν και τα τελευταία σκουληκάκια...

4) Για το επίπεδο του forum τώρα, αυτό θα έπρεπε να απασχολεί κατά κύριο λόγο τους ίδιους τους χρήστες, που μας δίνουν ζωή. Αυτοί ευθύνονται για τη συμπεριφορά τους κατά 80%... και το υπόλοιπο είμαστε εμείς οι υπέυθυνοι. Και εδώ όμως έρχεται η ιντερνετική παιδεία του καθενός, και το επίπεδό του. Δεν γίνεται απο τη μια να εφαρμόζουμε τους ΟΠΧ, στην περίπτωση του Manos the great, ενός 14 χρονου καλοκάγαθου, κατά τα άλλα μικρού, και αυτός να μας κατηγορεί για φασισμό, στέρηση της ελευθερίας του και προσπάθεια φίμωσης! Τη στιγμή μάλιστα που έγραψε 5 γραμμές κατεβατό... κάνωντας σαφή παράβαση των ΟΠΧ που ο ίδιος αποδέχθηκε κατά την εγγραφή του! Αντί να ζητήσει συγνώμη, και να πει οτι έκανα βλακεία, ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ έβαλα την υπογραφή μου... θέλει και τα ρέστα... :wacko: Ομοίως, δεν γίνεται να αφήνουμε ΕΝΑ thread για να πηγαίνουν, όλοι όσοι δεν.... περνάνε καλά, για να χαλαρώνουν εκεί και να λένε οτι χαζομάρα τους έρθει στο κεφάλι... και να μας κατηγορούν μετά για χαλαρότητα, έλλειψη αυστηρότητας (!) και να μας κάνουν προτροπές να το κλείσουμε κλπ. Αυτό ακριβώς εννοώ σαν... έλλειψη παιδείας. ;) Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά σε ολόκληρο το νετ. Μόνο εδώ στη Ελλάδα... Τι να πω...

5) Όσοι θέλουν να φύγουν, ας φύγουν. Για κάθε έναν που φεύγει... έρχονται 78 νέοι χρήστες καθημερινά... Οπότε σίγουρα θα τους ξαναδούμε στο μέλλον... Να ζητάνε συγνώμη, να θέλουν να ξαναενταχθούν, να κερδίσουν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια... ή να ξαναβρούν το επίπεδο που τους έλλειψε στα φόρα που σέρνονταν...

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν αγαπητό jog, και κάθε JustMe. Καλά παιδιά είναι... αλλά παιδιά :) Καλά να περνάνε... :)

Nίκος. :cool:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (25 Μάρ. 2004 , 15:34)

1) Αν με 17.500 χρήστες σε μόλις 8 μήνες λειτουργίας περνάμε περίοδο κάμψης, τότε τρέμω να δω τι θα γίνει αν περάσουμε σε περίοδο ανάκαμψης! jog δεν περίμενα τέτοια αντίδραση-προβοκάτσια απο εσένα... Απο που και ως που έχει χάσει την παλιά του αίγλη, η κορυφαία κοινότητα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή στον τομέα των τηλεπικοινωνιών; Ανεβήκαμε σε 8 μήνες στο Τοπ 10 των ελληνικών sites, όταν τα πρώτα είναι το... In.gr και το Google, με 100πλάσιο εύρος στο αντίκείμενό τους απο εμάς! Δεν γίνεται να αγγίξουμε την κορυφή αφού δεν υπάρχουν τόσοι πορωμένοι χρήστες στην Ελλάδα φίλε, να ασχοληθούν με κινητά όπως εμείς. Υπάρχουν όμως κάποια εκατομμύρια που βλέπουν online ειδήσεις γενικού περιεχομένου (in.gr). Δεν μπορούμε επίσης να αγγίξουμε τους 100.000 χρήστες (ακόμα) γιατί ΔΕΝ υπάρχουν στη ψωροκώσταινα μας τόσοι πορωμένοι χρήστες, που ταυτόχρονα θα ενδιαφέρονται -αναλογικά- μέσα σε 8 μήνες, ΟΛΟΙ μαζί για κινητά και τεχνολογίες. Απλά πράγματα που όμως, jog, δεν περιμένω να κατανοήσεις στην ηλικία σου...

2) Ξεπεράσαμε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια του παρελθόντος (Unwired κλπ) μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας ένα ποιοτικά και αισθητικά ανώτερο αποτέλεσμα, αποδεκτό απο όλους. Είμαστε πλέον πασίγνωστοι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, σε ότι αφορά τις εταιρίες... και τα ΝΕΑ μας, τα διαβάζουν... ΠΟΛΥ ψηλα στις καρέκλες... ΠΑΡΑ πολύ ψηλά όμως! Αυτά, απο μια ομάδα Editors που είναι, εκτός απο εμένα και τον MsK, όλοι ερασιτέχνες στο αντικείμενο, αλλά με μεράκι και δυνατότητες καλύτερες και απο επαγγελματια! Προκαλώ τον... jog και το κάθε χρήστη, να μου βρει στο ελληνικό Internet αντίστοιχη προσπάθεια τόσο στο εύρος, όσο και στην ποιότητα των παρεχώμενων ειδήσεων, με αυτή που έκαναν τα 10 παιδιά του Editors, τόσο στις Κάννες όσο και στη CeBIT 2004 αυτές τις μέρες. Αν δείτε τα hits μας... θα καταλαβετε! Σύντομα όμως θα δωθεί απάντηση και σε αυτό απο τον MsK. :whistle:

3) Αυτο που κατάφερε και συνεχίζει να κάνει το site δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό ιντερνετ. Σε μια χώρα με ελάχιστη ιντερνετική παιδεία, έχουμε δημιουργήσει κατεστημένο, με χιλιάδες νέους χρήστες κάθε μήνα, εκεί που... μέχρι πέρυσι δεν ξέραvε τι είναι το PC πολλοί. Μιλάμε για Ελλάδα μικρά μου παιδιά. Αν κάνουμε .com το Myphone... (όταν το κάνουμε μάλλον), εκεί θα μας μάθει και ολόκληρος ο κόσμος... και τότε θα χαθούν και τα τελευταία σκουληκάκια...

4) Για το επίπεδο του forum τώρα, αυτό θα έπρεπε να απασχολεί κατά κύριο λόγο τους ίδιους τους χρήστες, που μας δίνουν ζωή. Αυτοί ευθύνονται για τη συμπεριφορά τους κατά 80%... και το υπόλοιπο είμαστε εμείς οι υπέυθυνοι. Και εδώ όμως έρχεται η ιντερνετική παιδεία του καθενός, και το επίπεδό του. Δεν γίνεται απο τη μια να εφαρμόζουμε τους ΟΠΧ, στην περίπτωση του Manos the great, ενός 14 χρονου καλοκάγαθου, κατά τα άλλα μικρού, και αυτός να μας κατηγορεί για φασισμό, στέρηση της ελευθερίας του και προσπάθεια φίμωσης! Τη στιγμή μάλιστα που έγραψε 5 γραμμές κατεβατό... κάνωντας σαφή παράβαση των ΟΠΧ που ο ίδιος αποδέχθηκε κατά την εγγραφή του! Αντί να ζητήσει συγνώμη, και να πει οτι έκανα βλακεία, ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ έβαλα την υπογραφή μου... θέλει και τα ρέστα... :wacko: Ομοίως, δεν γίνεται να αφήνουμε ΕΝΑ thread για να πηγαίνουν, όλοι όσοι δεν.... περνάνε καλά, για να χαλαρώνουν εκεί και να λένε οτι χαζομάρα τους έρθει στο κεφάλι... και να μας κατηγορούν μετά για χαλαρότητα, έλλειψη αυστηρότητας (!) και να μας κάνουν προτροπές να το κλείσουμε κλπ. Αυτό ακριβώς εννοώ σαν... έλλειψη παιδείας. ;) Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά σε ολόκληρο το νετ. Μόνο εδώ στη Ελλάδα... Τι να πω...

5) Όσοι θέλουν να φύγουν, ας φύγουν. Για κάθε έναν που φεύγει... έρχονται 78 νέοι χρήστες καθημερινά... Οπότε σίγουρα θα τους ξαναδούμε στο μέλλον... Να ζητάνε συγνώμη, να θέλουν να ξαναενταχθούν, να κερδίσουν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια... ή να ξαναβρούν το επίπεδο που τους έλλειψε στα φόρα που σέρνονταν...

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν αγαπητό jog, και κάθε JustMe. Καλά παιδιά είναι... αλλά παιδιά :) Καλά να περνάνε... :)

Nίκος. :cool:

Φίλε Νίκο καταρχήν σε συγχαίρω για τον τρόπο που γράφεις.Συγχαρητήρια.

Αυτά που λές στην 1ο παράγραφο τα σκέφτηκα και τα κατανόησα απόλυτα για να κάνω αυτήν την κίνηση.Σκέφτηκα πριν γράψω.(Πήρα το μάθημα μου,ελπίζω να κατάλαβες γιατί) :) αλλιώς στειλε πμ :)

Ναι όπως είπες τα πάμε πολύ καλά στην Ελλάδα,αλλά έχουμε πέσει λίγο.

Η κάλυψη στην cebit ήταν άριστη.Το ξαναλέω,ο msk μεγαλούργησε

Ναι,η αντίδραση του Μάνου έλληνα εκφράζει επιπολαιότητα και είναι απόφαση της στιγμής(δε προσπαθώ να τον δικαιολογήσω)και έχεις δίκιο στην παράγραφο που αναφέρεσαι γι αυτόν :)

Φιλικά Σάκης :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (25 Μάρ. 2004 , 16:45)

...η αντίδραση του Μάνου έλληνα εκφράζει ...

μήπως εννοείς 'μέσου'? :blink:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

proteinw na kopoun ta episimasmena kai ti thesi tous na paroun antistoixa ypoforum. ayto tha ehei to pleonektima oti tha diatirithei i sxetika pio sygkrotimenh domh pou ehoun ta antisoixa fora, alla epishs tha einai pio eykolo se kapoion na anazitisei kati anamesa se 100 post anti gia anamesa se 20 selides, kai epishs tha epanalambanwntai me mikrotero rythmo ta idia posts se sxesh me tin emfanish twn thematwn sta antistoixa episimasmena (giati opos kai egw etsi kai polloi alloi, otan den mporoume na psahnoume stis 150 selides tou thread kanoume ena reply me to thema pou theloume, asheta an ehei hilioapantithei se amesws prin).

profanws bebaia den hreiazwntai ypoforum se ola ta episimasmena alla se merika einai aparaithto.

mia alli protasi isws ligo pio trabigmeni einai oi mods na kanoun kathe toso (afou ehei sizitithei plirws ena thema) edit ta threads (mporoun?) etsi wste na kobontai ta polla polla kai na menei to zoumi tis ypothesis.

epishs akoma kalitera tha itan sigkekrimena threads pou aforoun standard pragmata kai pou ehoun sizitithei endelexws kai kata koron na topothetithoun se kapoio faq etsi wste oi neoi hristes na briskoun to megalitero meros twn pliroforiwn ekei kai na min hreiazetai na postaroun synexeia. fysika ayto apaitei kathe toso na ananewnontai ta faqs gia na prostithentai nea pragmata kai na afairountai ayta pou pleon den isxyoun.

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0