Jump to content

[Εφαρμογή] OnPhoneDestination

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, η Οn άλλαξε την υπηρεσία αυτή...

Δυστυχώς, με αυτό το τρόπο "χάλασε" και η εφαρμογή μια και εξαρτιόταν πλήρως από τα στοιχεία που προσέφερε η On...

δεν κράτησε πολύ :(

Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Πήρε κάποιος άραγε τηλέφωνο στην on να ζητήσει εξηγήσεις να μας πει τι του είπανε. Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να τους πάρω τηλέφωνο και να τους μπινελικώσω άγρια. Υπό τις πιέσεις ποιανού παράγοντα αναγκάστηκε να βγάλει το link; (ρητορικό ερώτημα).
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Βασικα δεν κατέβηκε το λινκ, απλα αλλαξανε σε οτι τους συνέφερε . Αυτοι θελουν να δειχνουν τι ειναι ο καθε αριθμος και αν υποστηρίζετε απο το προγραμα που εχεις. Δεν νομιζω να μπορεις να τους πεις κατι καθως η ΟΝ χρεωνει προς ολες της εταιριες το ιδιο οποτε μετραει μονο σε ποια χωρα ανηκει ο αριθμος που περνεις.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ναι, αλλά πρέπει να αιτιολογήσουν ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ με ποιο σκεπτικό κάναν την εν λόγω αλλαγή!! (να σου λέει μόνο ότι είναι κινητό και να αποκρύπτει το δίκτυο). Γιατί τόσο καιρό δεν τους πείραζε να δείχνουν αυτή την πληροφορία και τώρα αποφασίσανε ότι τους πειράζει. Το background της ιστορίας είναι που έχει ενδιαφέρον! Το ότι έχουν δικαίωμα στο site τους να κάνουν ό,τι θέλουν αυτό είναι γεγονός. ΤΟ ΓΙΑΤΙ όμως πρέπει κάποιος να το ρωτήσει κάποιος να δει τι θα ισχυριστούν. Edited by rodriguez
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Δεν νομιζω οτι χρειάζονται ( και οτι θελουν) να δικαιολογήσουν τιποτα αφου και με αυτη την μορφη εξυπηρετούνται οι συνδρομητες τους.

Δεν νομιζω οτι χρειάζονται ( και οτι θελουν) να δικαιολογήσουν τιποτα αφου και με αυτη την μορφη εξυπηρετούνται οι συνδρομητες τους.

Η όλη ουσία είναι αυτό που γράφεις στην παρένθεση.

Δεν νομίζω ότι ΘΕΛΟΥΝ να δικαιολογήσουν.... κλπ κλπ

Γιατί είναι το ερώτημα; Κάτω από πιέσεις ΠΟΙΟΥ; Είναι προφανές ότι υπήρξε παρέμβαση από κάπου ή από κάποιον. ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που παρενέβη είναι το ερώτημα million dollar question.

Δεν ξερουμε και μαλλον δεν θα παθουμε.

Αλλα πολλοι μπορει να ειναι οι λογοι. Μπορει να βάρυνε πολυ την σελιδα η προηγουμενη λειτουργία ή μπορει να μην τους αφηνουν πια οι εταιριες.

Και τωρα που το σκεφτομαι τζαμπα εχουν την εφαρμογη πια αφου ετσι και αλλιως δεν χρησιμεύει πουθενα. Τι δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τον αριθμο κινητου απο ελλαδα με αυτον απο το εξωτερικο ?

Δεν ξερουμε και μαλλον δεν θα παθουμε.

Αλλα πολλοι μπορει να ειναι οι λογοι. Μπορει να βάρυνε πολυ την σελιδα η προηγουμενη λειτουργία ή μπορει να μην τους αφηνουν πια οι εταιριες.

Και τωρα που το σκεφτομαι τζαμπα εχουν την εφαρμογη πια αφου ετσι και αλλιως δεν χρησιμεύει πουθενα. Τι δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τον αριθμο κινητου απο ελλαδα με αυτον απο το εξωτερικο ?

Τζάμπα λες την ύπαρξη μιας μηχανής αναζήτησης που είναι ενήμερη για τις φορητότητες των κινητών και σου λέει σε ποιο δίκτυο ανήκει ο κάθε αριθμός για να πάρεις ΔΩΡΕΑΝ τον αριθμό αυτό με το κατάλληλο πρόγραμμα (αν έχεις dual sim κινητό);;;; Ε όχι και τζάμπα η εφαρμογή. Ήταν εκπληκτικό αυτό (όσο κράτησε...).

Αυτό που εννοούσε ο φίλος DTse είναι ότι πλέον (που δε λέει τις φορητότητες) δεν έχει λόγο χρήσης η εφαρμογή, καθώς σε ενημερώνει απλά αν ένας αριθμός είναι κινητό, ή όχι ;)
Τhe end of an era...

Ναι εννοειτε οτι τωρα πια δεν εχει λογο χρησης.

Και κυριως μιλουσα για την εφαρμογη του σιτε της ΟΝ γτ και εκει ειναι ψιλο ανούσια αφου ετσι κι αλλιως δεν λεει κατι που δεν το ξερουμε, ολοι σχεδον μπορουν να ξεχωρισουν εαν ενας αριθμος ειναι αστικος η υπεραστικος και αν ενα κινητο ειναι Ελλαδος η εξωτερικού.

Και αν καποιος δυσκολευετε να εντοπίσει τι ειναι ενας αριθμος και πως χρεωνετε απο την ΟΝ μετα απο κανα 2 φορες θα το μαθει.