karib Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Καιρό έχει να κινηθεί τούτο δω το νήμα... Για να ρωτήσω, ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές από το skate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avengernk Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Καλησπέρα παλικαρια και απο μενα το εχω το κινητο περιπου 4 μηνες ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημένος αλλα έχω ενα τρελό προβλημα κάποιες φορές ( 3 στις 10 ) οταν παω να κανω κλήση η οθόνη κλειδώνει και δεν μπορώ να την ξεκλειδώσω μέχρι να κλισει ο αλλος την γραμμη :cry::cry: εχει συμβεί αυτο σε κανεναν αλλον? υπάρχει κάποια λύση για αυτο? μπορώ να απευθυνθώ σε καποιον αντιπρόσωπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Καλησπέρα παλικαρια και απο μενα το εχω το κινητο περιπου 4 μηνες ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημένος αλλα έχω ενα τρελό προβλημα κάποιες φορές ( 3 στις 10 ) οταν παω να κανω κλήση η οθόνη κλειδώνει και δεν μπορώ να την ξεκλειδώσω μέχρι να κλισει ο αλλος την γραμμη :cry::cry: εχει συμβεί αυτο σε κανεναν αλλον? υπάρχει κάποια λύση για αυτο? μπορώ να απευθυνθώ σε καποιον αντιπρόσωπο?? Κατι παιζει με τον αισθητηρα,μηπως πρεπει να κανεις καμια επαναφορα να στρωση? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avengernk Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Κατι παιζει με τον αισθητηρα,μηπως πρεπει να κανεις καμια επαναφορα να στρωση? δηλαδή μόνο στο δικο μου συμβαίνει αυτο? ειχα την εντύπωση οτι θα ηταν πρόβλημα του κινητού εαν κανω επαναφορά θα χαθούν ολες οι εφαρμογές? για ποιον αισθητήρα λες? ετσι εγκυκλοπαιδικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Μετα απο 3,5 μηνες οχι και τοσο προσεκτικης μεταχειρισης μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο τιμια κινητα που ειχα ποτε... κανενα προβλημα δεν παρουσιαστηκε ουτε στο λειτουργικο , ουτε σαν συσκευη , αλλα και κανενα προβλημα με το gps και το talk & drive.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avengernk Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Μετα απο 3,5 μηνες οχι και τοσο προσεκτικης μεταχειρισης μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο τιμια κινητα που ειχα ποτε... κανενα προβλημα δεν παρουσιαστηκε ουτε στο λειτουργικο , ουτε σαν συσκευη , αλλα και κανενα προβλημα με το gps και το talk & drive.... το talk and drive ειναι απλα τέλειο... εχεις καποιο πρόβλημα σαν το δικό μου? που μου κλειδώνει την οθόνη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 δηλαδή μόνο στο δικο μου συμβαίνει αυτο? ειχα την εντύπωση οτι θα ηταν πρόβλημα του κινητού εαν κανω επαναφορά θα χαθούν ολες οι εφαρμογές? για ποιον αισθητήρα λες? ετσι εγκυκλοπαιδικά :) Οχι φιλε στο δικο μου δεν κανει τετοιο.Ο αισθητήρας που απλα οταν το πλησιαζεις στο αυτι σου σβηνη την οθονη για να μην πατηθη κατι κατα λαθος.Ναι θα χαθουν οι εφαρμογες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avengernk Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Οχι φιλε στο δικο μου δεν κανει τετοιο.Ο αισθητήρας που απλα οταν το πλησιαζεις στο αυτι σου σβηνη την οθονη για να μην πατηθη κατι κατα λαθος.Ναι θα χαθουν οι εφαρμογες. και με το talk and drive που ειναι στην καρτα τι θα γινει? θα χαθει και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 και με το talk and drive που ειναι στην καρτα τι θα γινει? θα χαθει και αυτο? Οχι βρε δεν χανεται..........αρκει να μην σβησης την καρτα εννοειται.........:lol: Για καλο και για κακο βγαλε εσυ την καρτα απο μεσα οταν κανεις επαναφορα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avengernk Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Οχι βρε δεν χανεται..........αρκει να μην σβησης την καρτα εννοειται.........:lol: Για καλο και για κακο βγαλε εσυ την καρτα απο μεσα οταν κανεις επαναφορα.:) εχει επιλογή το πλαϊνό κουμπί να τερματίζει την κλήση.. οπότε επέλεξα αυτο και όποτε μου κλειδώνει την οθόνη τερματίζω την κλήση απο εκει μια χαρα και δεν έχασα και της εφαρμογες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 εχει επιλογή το πλαϊνό κουμπί να τερματίζει την κλήση.. οπότε επέλεξα αυτο και όποτε μου κλειδώνει την οθόνη τερματίζω την κλήση απο εκει μια χαρα και δεν έχασα και της εφαρμογες μου Οκ αλλα αυτο εν μερη δεν ειναι σωστο,εννοω οτι καποιο προβλημα υπαρχει και καλο θα ηταν να το δεις. Αλλα εαν παλι σε βολευει ετσι.....:)Εγω π.χ. θα το πηγαινα να το δουν,μιας και θελω να ειναι ολα οκ. Ψιρακιας ειμαι ναι το ξερω.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπέρα. Εχω κι εγώ το skate εδώ καί ένα μήνα,όλα καλά μέχρι σήμερα,ξαφνικά όμως τρελάθηκε και άρχισε απο μόνο του να ανοίγει διάφορες εφαρμογές .Γενικά δε μπορώ να πατήσω κάτι γιατί είναι σαν κάτι να επηρεάζει την οθόνη αφής. Μετά απο αναγκαστικό βγάλσιμο της μπαταρίας δεν μπορούσα να βάλω ούτε το pin γιάτι έβαζε δικούς του αριθμούς. Από Δευτέρα θα το πάω στην wind να το δούν.Καμιά ιδέα γιατί το έπαθε?? Στο τηλέφωνο δεν έχω πειράξει τίποτα ούτε εχω βάλει κάποια εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntavelis_pas Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Μια απο τα ιδια με τον αισθητηρα οθονης....! Σκεφτομαι τη ταλαιπωρία ποιος περιμενει να το στειλουν κ να περιμενεισ ποτε θα στο φερουν πισω απο το σερβις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avengernk Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Μια απο τα ιδια με τον αισθητηρα οθονης....! Σκεφτομαι τη ταλαιπωρία ποιος περιμενει να το στειλουν κ να περιμενεισ ποτε θα στο φερουν πισω απο το σερβις.... ουφ δεν ειμαι ο μόνος!!! κανε αυτο που εκανα και εγω... αλλιώς να υπολογίζεις γύρω στις 15 μερες να επιστρέψει το κινητό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Παιδια να επαναλαβω απλα οτι το κντ σας εχει θεμα......καλυτερα να το στειλετε να το φτιαξουν!!!:) Εγγυηση εχετε γιατι να μην την εκμεταλλευτείτε? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avengernk Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Παιδια να επαναλαβω απλα οτι το κντ σας εχει θεμα......καλυτερα να το στειλετε να το φτιαξουν!!!:) Εγγυηση εχετε γιατι να μην την εκμεταλλευτείτε? σε αυτο που λες εχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 με το setcpu μεχρι ποσο φτανη ο επεξεργαστης????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) το talk and drive ειναι απλα τέλειο... εχεις καποιο πρόβλημα σαν το δικό μου? που μου κλειδώνει την οθόνη?? *#26***# σου βγάζει μια οθόνη με τους sensors όπου σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις calibrate το proximity sensor. Βάζεις το τηλέφωνο κάτω από δυνατό φώς και πατάς το calibrate. Δοκίμασε το. . Edited March 20, 2012 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Έχει συγκρίνει κάποιος το Skate με το Huawei X5 Pro? Από τα video που εχω δει στο διαδίκτυο μου φαίνεται αισθητά αργό το Skate.. Ποια η γνώμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Σε σχεση με το νεο Χ5 ειναι ναι πιο αργο φιλε μου.Αλλα η διαφορα δεν ειναι και τεραστια. Εαν το βαλεις το ενα διπλα στο αλλο και δεις την διαφορα στο μεγεθος τις οθονης,ξεχνας την ταχυτητα.... Βεβαια το Χ5 ειναι πολυ καλυτερα φτιαγμενο,σε οτι αφοτα τα υλικα παντα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Κατάλαβα τι θες να πεις, αλλά δε θα προτιμήσω ένα κινητό επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη (btw για την αδερφή μου ειναι). για να μην ψάχνεσαι δες στο 2.48. Δεν είναι εκνευριστικά αργό? Για το Huawei Vision κάποιο νέο? Θα έρθει Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Κατάλαβα τι θες να πεις, αλλά δε θα προτιμήσω ένα κινητό επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη (btw για την αδερφή μου ειναι). για να μην ψάχνεσαι δες στο 2.48. Δεν είναι εκνευριστικά αργό? Για το Huawei Vision κάποιο νέο? Θα έρθει Ελλάδα? Ναι αυτο εαν προσεξεις φοραει την 2.3.4. και αυτο που ερχεται εδω ειναι με την 2.3.5,και εινα καπως καλυτερα τα πραματα γενικα. Παντως ρουταρετε πανευκολα,και το αναιβαζεις αφοβα στα 900 οποτε δεν εχεις θεματακια.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ok..αν και ειναι ενα ρίσκο αυτό.τέσπα ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaias1983 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Παιδια μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω την STOCK ROM απο την wind για να την ξαναφλασαρω στο κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts