Jump to content

Sony Ericsson Xperia Pro

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλορίζικο κι επίσημα. Πολύ καλά νέα μας λες και χαίρομαι αφάνταστα. Αφού έχεις και internet πες μας και για διάρκεια μπαταρίας με normal χρήση εφαρμογών. Θα χω κ άλλες απορίες αλλά σιγά-σιγά. Όσο για κάποια από τα - που αναφέρεις νομίζω ότι κάποια λύνονται με εφαρμογές από το market, απ'όσο έχω διαβάσει στο forum, πχ για τους φακέλους των μηνυμάτων, (ας επιβεβαιώσουν οι γνώστες του android).
Όλοι οι άνθρωποι ψάχνουν το κάτι παραπάνω. Κάτι παραπάνω σε λεφτά, σε φιλία, σε αγάπη και σε τελική κάτι παραπάνω σε ζωή. Για το κάτι παραπάνω χρειάζεται να ρισκάρεις. Πρόσεξε όμως μην ρισκάρεις κάτι, την απώλεια του οποίου δεν μπορείς να αντέξεις.

• Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καταρχήν καλορίζικο!!! με κατενθουσιάζεις μπορώ ν απω!!

ερώτηση: το τηλέφωνο που έχεις είναι ελληνικό;; και από πού το πήρες τόσο φθηνά.

φαντάζομαι τι ωραί αθα σερφάρεις στην οθονίστα του!!!

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει πως μπορώ να τα κατεβάσω και ποια

Για βίντεο κλήσεις υπάρχει κάτι?

εχει μπροστινη καμερα απο,τι θυμαμαι.μεσω skype,google talk και αλλων εφαρμογων μπορεις να κανεις!

αρκει να χει και ο αλλος το ιδιο προγραμμα με σενα..

Τις κλασσικες βιντεοκλησεις ξεχνα τες..μονο μεσω «τριτου» προγραμματος!

Καλοριζικο!!παιξε με το αντροιντ και θα δεις οτι για ολα υπαρχουν εφαρμογες..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!! Παιδιά είναι φανταστικό τελικά!! Από χτες δεν το έχω αφήσει καθόλου!! Θα του προσθέσω και άλλες εφαρμογές.. εχει πάρα πολλά που μπορείς να κάνεις!!

Λοιπόν μπείτε στο skroutz.gr. Το έχει σε 5 μαγαζιά. Εγώ το πήρα από το open365. Τη μια μέρα το παράγγηλα και την άλλη το είχα (από Καβάλα είμαι). Έχει 2 χρόνια εγγύηση!! Όσο για την μπαταρία πάνω 2 μέρες δεν νομίζω να κρατάει.. δεν ξέρω ακόμα βέβαια μια φορά το φόρτησα όταν το πήρα. Αλλά ασχολούμε πολύ.

Το μενού είναι ελληνικό.

έχεις καταλάβει ότι αφήνεις θύματα πίσω σου έτσι!!! :drool: :w00t:

νομίζω ότι αν είναι παραεισαγωγής το πληκτρολόγιο έχει τη σειρά των γραμμάτων QWERTZ αντί για QWERTY που έχουν όσα εισἀγονται γι ατην ελληνική αγορά. αν μπορείς να το δεις, όχι ότι έχει καμιά διαφορά μάλλον αλλά μου κάνει εντύπωση, γιατί να μην έχει κυκλοφορήσει στα μαγαζιά αν το εισάγει πια επίσημα η εταιρεία. είναι κι η επιδότηση στη μέση καταλάβες;; και τι χρώμ απήρες αν επιτρέπεται;;

πάντως κι εγώ με ένα Κ800 έχω μείνει τα τελευταία 3 χρόνια οπότε ομοιοπαθής θα έιμαι.. αλλά σ εβλέπω μέσα σε 1,5 μέρα του πήραμε τον αέρα, όχι αστεία... :up: :lol:

πες μας κι άλλα καλέ..

Αν δεν κανω λαθος qwertz ειναι συγκεκριμενα οσα ερχονται εκ γερμανιας..διορθωστε με αν κανω λαθος.

παντως παιδια ναστε προσεκτικοι με τις φορτισεις των android..ειδικα τις πρωτες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρακαλω να με λετε doctor..χεχε!

εννοω οτι υπαρχουν καποια tips για να κανουμε την μπαταρια να κραταει αρκετα (οσο γινεται στα smartphones κατι τετοιο)

και οι πρωτοι κυκλοι της μπαταριας παιζουν ρολο.αν δεν την προσεξουμε στην αρχη κυριως (αλλα και κατα τη διαρκεια) θα φτασουμε σε σημειο να το φορτιζουμε καθε μια μερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν κανω λαθος qwertz ειναι συγκεκριμενα οσα ερχονται εκ γερμανιας..διορθωστε με αν κανω λαθος.

Δεν κάνεις λάθος..

τι εννοείς επιστήμονα;;

Δες αυτό

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν κάνεις λάθος..

Δες αυτό

Μπραβο βρε φιλε γιατι δεν θα χα το κουραγιο να γραψω ουτε τα μισα απο αυτα..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

στα παραεισαγωγης δεν γνωριζω.αλλα απο που και ως που να βαλουν ελληνικα.

στα ελληνικης αντιπροσωπιας ναι.

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δλδ εννοείς τα καθαρά ελληνικά γράμματα όπως Ω, Ξ κλπ;; εμένα δε θα μου έκανε εντύπωση και να μην έχει γιατί πολλοί έχουν μόνιμη γλώσσα τα αγγλικά και γράφουν greeklish... αλλά μάλλον θ απρέπει να περιμένουμε να το δούμε στα μαγαζιά για βεβαιότητα...

αν κρινω απο τα κινητα της SE που ειχα/εχω με πληκτρολογιο.εχει το ελληνικο γραμμα κατω απο το αγγλικο.πχ στο W ειναι το ς,στο U ειναι το θ και λοιπα.αλλα αυτο γινεται επειδη τα κινητα αυτα ειναι για την ελληνικη αγορα επισημως.οταν καποιο κινητο ερχεται απο το εξωτερικο "ανεπισημα" αποκλειεται,για μενα,να χει ελληνικα γραμματα απο κατω.αφου προοριζεται για αλλη χωρα/αγορα
[sIGPIC][/sIGPIC]

το δικό σου το μίνι πώς είναι;; τα έχει τα ελληνικά γραμματάκια;;

ναι..οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι το qwerty του υπολογιστη σου..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως λέει και το παλικάρι πιο πάνω, όσα προορίζονται για την Ελληνική αγορά έχουν στο πληκτρολόγιο τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Ένα στοιχείο για να ξεχωρίζουμε αν κάποιος πάει να μας πλασάρει ένα εισαγωγής για Ελληνικό.
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Οσον αφορα το πληκτρολογιο ναι ειναι πραγματι full qwerty με καποιες τροποποιησεις βεβαια, φιλε Κωστα αυτο που ειπες για την μπαταρια μου κεντρισε το ενδιαφερον, η μερα που γραφω το μυνημα ειναι η τριτη μερα χρησης του τηλεφωνου εκανα καποιες αλλαγες οπως την φωτεινοτητα του και το "κλεισιμο" του 3g για να γλυτωσω μπαταρια, εχεις καποιο αλλο tip??

Οσον αφορα το πληκτρολογιο ναι ειναι πραγματι full qwerty με καποιες τροποποιησεις βεβαια, φιλε Κωστα αυτο που ειπες για την μπαταρια μου κεντρισε το ενδιαφερον, η μερα που γραφω το μυνημα ειναι η τριτη μερα χρησης του τηλεφωνου εκανα καποιες αλλαγες οπως την φωτεινοτητα του και το "κλεισιμο" του 3g για να γλυτωσω μπαταρια, εχεις καποιο αλλο tip??

λογικα το συνηθησες το qwerty ε;

Την περισσοτερη μπαταρια την τρωει η φωτεινοτητα.σκεψου οτι την εχω στο 40%.

Αυτο που κανω παντα στην αρχη αλλα και μια φορα το μηνα επειτα,ειναι να φορτιζω το κινητο κλειστο εχοντας κατω απο το 10% (καμια φορα το αφηνω να κλεισει απο μπαταρια για να το φορτισω)

αν το φορτισετε ανοιχτο,να κανετε παντα μια επανεκκινηση του κινητου οταν το βγαλετε απο την πριζα..παιζει ρολο.

απο κει και περα αν δεν χρησιμοποιεις ιντερνετ παροχου,κλεισε την κινηση δεδομενων απο τις ρυθμισεις και γυρνα το σε gsm (θα χεις και καλυτερο σημα)

Αν θες βαζε το σε λειτουργια πτησης οποτε εισαι σε μετρο ή σε χωρους που δεν εχεις σημα(η αναζητηση σηματος καταναλωνει αρκετη μπαταρια)

Τωρα αν δεν σε νοιαζει τα βραδυα να το χεις ανοιχτο ή κλειστο,βαλτου και κει μια λειτουργια πτησης ωστε να χτυπαει και το ξυπνητηρι.

Να ξερετε οτι σε flight mode το κινητο μπορει στο 10ωρο που κοιμαστε να χασει το πολυ 1%..

Εγω αυτα κανω στα δικα μου smartphones και εχω μεινει ικανοποιημενος.δυστυχως η μπαταρια των κινητων αυτων ηταν παντα το μεγαλο τους μειονεκτημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχεις καταλάβει ότι αφήνεις θύματα πίσω σου έτσι!!! :drool: :w00t:

νομίζω ότι αν είναι παραεισαγωγής το πληκτρολόγιο έχει τη σειρά των γραμμάτων QWERTZ αντί για QWERTY που έχουν όσα εισἀγονται γι ατην ελληνική αγορά. αν μπορείς να το δεις, όχι ότι έχει καμιά διαφορά μάλλον αλλά μου κάνει εντύπωση, γιατί να μην έχει κυκλοφορήσει στα μαγαζιά αν το εισάγει πια επίσημα η εταιρεία. είναι κι η επιδότηση στη μέση καταλάβες;; και τι χρώμ απήρες αν επιτρέπεται;;

πάντως κι εγώ με ένα Κ800 έχω μείνει τα τελευταία 3 χρόνια οπότε ομοιοπαθής θα έιμαι.. αλλά σ εβλέπω μέσα σε 1,5 μέρα του πήραμε τον αέρα, όχι αστεία... :up: :lol:

πες μας κι άλλα καλέ..

QWERTZ έχει.Σε μαύρο χρώμα το πήρα και είναι κουκλί. Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο... Έχω κατεβάσει και εφαρμογές που χρειαζόμουν όπως πχ file manager και μου έχει λύσει τα χέρια!! Νομίζω έκανα καλή επιλογή τελικά;) Και ειδικά μετά από ένα Κ800 που όταν βγήκε ήταν ότι καλύτερο και παρ' όλα τα χρόνια του εξακολουθεί να είναι ένα απ' τα καλύτερα!!

Έχω φάει κόλλημα λέμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και όχι μόνο εγώ αλλά κι οι φίλοι μου...!!!!!! Τι να πω άλλο...:D

Το μάρκετ έχει πολλές δωρεαν εφαρμογές μπορείς να βρεις ότι θες... Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο:D

Αλλά δεν θέλω να το φορτώσω πολύ. Παιχνίδια εκτώς από τάβλι δεν παίζω. Βρήκα στο μάρκετ το ίδιο τάβλι που έχω και στο Κ800....μου αρκεί :lol:

Μια ερώτηση ρε παιδιά...

Στο συρώμενο πληκτρολόγιο έχει στα κουμπιά Ελληνικά, ή μόνο Αγγλικά???

Αγγλικά μόνο αλλα δεν με ενοχλεί και το πληκτρολόγιο του Η/Υ από κάτω τα έχει τα ελληνικά γράμματα αλλά ούτε που τα κοιτάζω. Πρέπει να είναι προεισαγωγής από Γερμανία γιατί όταν το πρωτοάνοιξα ήταν στα γερμανικά αλλά μου έβγαλε επιλογη γλώσσας αμέσως και το άλλαξα. Δεν νομίζω να έχει καμιά διαφορά με τα ελληνικά. Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αναγνώριση των ελληνικών χαρακτήρων σε καμία εφαρμογή.

λογικα το συνηθησες το qwerty ε;

Την περισσοτερη μπαταρια την τρωει η φωτεινοτητα.σκεψου οτι την εχω στο 40%.

Αυτο που κανω παντα στην αρχη αλλα και μια φορα το μηνα επειτα,ειναι να φορτιζω το κινητο κλειστο εχοντας κατω απο το 10% (καμια φορα το αφηνω να κλεισει απο μπαταρια για να το φορτισω)

αν το φορτισετε ανοιχτο,να κανετε παντα μια επανεκκινηση του κινητου οταν το βγαλετε απο την πριζα..παιζει ρολο.

απο κει και περα αν δεν χρησιμοποιεις ιντερνετ παροχου,κλεισε την κινηση δεδομενων απο τις ρυθμισεις και γυρνα το σε gsm (θα χεις και καλυτερο σημα)

Αν θες βαζε το σε λειτουργια πτησης οποτε εισαι σε μετρο ή σε χωρους που δεν εχεις σημα(η αναζητηση σηματος καταναλωνει αρκετη μπαταρια)

Τωρα αν δεν σε νοιαζει τα βραδυα να το χεις ανοιχτο ή κλειστο,βαλτου και κει μια λειτουργια πτησης ωστε να χτυπαει και το ξυπνητηρι.

Να ξερετε οτι σε flight mode το κινητο μπορει στο 10ωρο που κοιμαστε να χασει το πολυ 1%..

Εγω αυτα κανω στα δικα μου smartphones και εχω μεινει ικανοποιημενος.δυστυχως η μπαταρια των κινητων αυτων ηταν παντα το μεγαλο τους μειονεκτημα...

Πολύ σημαντικές πληροφορίες σε ευχαριστώ πολύ!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Eχει Ελληνικα, το Ελληνικο, να το δω και να μην το πιστεψω!...

+1000

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

παιδιά μπορείτε μήπως να μου πείτε το σαρ σε κεφάλι κ σώμα,από το μάνιουαλ?

κοιτάω για μικρό εύχρηστο 2ο τηλέφωνο,κ αν και

το μίνι θα βόλευε,ίσως καλύτερα,το σαρ είναι που με καίει:happy:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

το μαυρο πως ειναι σαν χρωμα?γιατι εχουν ακουστει διαφορα ,για δακτυλιες,γρατζουνιες κτλ.......

Μια χαρά είναι! Ε εντάξει δακτυλιές θα κάνει δεν γίνετε.. αλλά μη φανταστείς ότι φαίνεται τίποτα. Όσο για γρατζουνιές είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά το προσέχω πάρα πολύ. Όπως και το παλιό μου κινητό(Κ800) που είναι 4.5 χρονών δεν έχει το παραμικρό.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Pro