Jump to content

Sony Ericsson Xperia Pro

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

α να σας πω οταν διαβασα πολυ παραπανω για μερικους που εχουν προβλημα με το πληκτρολογιο με το πατημα του Υ να βγαινει το Ζ

και του Ζ να βγαινει Υ , σε μενα δεν εχει τετοιο προβλημα γιατι στο πληκτρολογιο βλεπω εχει και ελληνικα γραμματα πανω!

επισης εχει το αντροιτ 2.3 μερικοι απο εσας εχετε το 2.3.4 πως το βρηκατε αυτο, αν εχει καποια διαφορα πειτε μου

σας ευχαριστω (εχει το αριθμο εκδοσης 4.0.Α.0.261 μπορει να γινει ρουτ; )

ε; και στους άλλους έτσι είναι; μηπως ξέρεις από που έχει αγοραστεί; αν μπορείς, ανέβασε μια φωτογραφία του πληκτρολογίου. thanks!

για τις επαφές σου μπορείς να τις εξάγεις σε ενα αρχειο από το νοκια κ μετά να τις κάνεις εισαγωγή στο gmail contacts. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις αποστολή μέσω bluetooth.

Edited by kallair

• Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ε; και στους άλλους έτσι είναι; μηπως ξέρεις από που έχει αγοραστεί; αν μπορείς, ανέβασε μια φωτογραφία του πληκτρολογίου. thanks!

για τις επαφές σου μπορείς να τις εξάγεις σε ενα αρχειο από το νοκια κ μετά να τις κάνεις εισαγωγή στο gmail contacts. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις αποστολή μέσω bluetooth.

σας ποσταρω τη εικονα που εβγαλα να δειτε!

επισης οσο περιμενα αποθηκευσα τα ονοματα ενα ενα

με το κλασσικο τροπο πρωτα γραψιμο και νεα αποθηκευση...

περιμενω για το κλασικο πληκτρολογιο του ABC ποιο προγραμμα ειναι , δεν βρισκω στο μαρκετ ή πως αλλιως λεγεται

περιμενω για το κλασικο πληκτρολογιο του ABC ποιο προγραμμα ειναι , δεν βρισκω στο μαρκετ ή πως αλλιως λεγεται

δεν χρειαζεσαι εφαρμογη.

ρυθμισεις-γλωσσα και πληκτρολ.-διεθνες πληκτρολογιο-κατακορυφο πληκτρολο. και επιλεγεις πληκτρολογιο τηλεφωνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν χρειαζεσαι εφαρμογη.

ρυθμισεις-γλωσσα και πληκτρολ.-διεθνες πληκτρολογιο-κατακορυφο πληκτρολο. και επιλεγεις πληκτρολογιο τηλεφωνου.

δεν υπαρχει κατι τετοιο στο μενου μεσα στο [ρυθμισεις-γλωσσα και πληκτρολ] η επιλογη διεθνες δεν υπαρχει!

θα σε γελασω φιλτατε..ισως καποιο αλλο παιδι που εχει το κινητο εισαγωμενο να σου λυση την απορια..:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα, διάβασα όλα τα παραπάνω.. και δεν καταλαβαίνω τι παίζει με το τηλέφωνό σου. είσαι σίγουρος πως είναι το xperia pro; ούτε μίνι, το προ;

μου φαίνεται πολύ παράξενο πρωτα απόλα γιατι το πληκτρολόγιο έχει επάνω και ελληνικούς χαρακτήρες. αν θυμάμαι καλά το είχαμε πει αρκετές φορές πριν ότι τα παραεισαγωγής δεν έχουν ελληνικούς χρακτήρες κι είναι κι αυτό ένας τρόπος να τα ξεχωρίζουμε. εμένα δεν έχει πουθενά τους ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα κουμπάκια.:blink:

τώρα σχετικά με τη ρύθμιση που σου πρότεινε ο Κωνσταντίνος πραγματικα΄έτσι γίνεται και στο δικό μου τηλέφωνο. κάτω από τα κινέζικα και τα Γιαπωνέζικα έχει το διεθνές πληκτρολόγιο, το πατάς εκεί που λέει ρυθμίσεις και σου δίνει 2 επιλογές. πλήρες πληκτρολόγιο ή τηλεφώνου. εσύ θες τηλεφώνου. Αν δε το βρίσκεις εκεί δεν ξέρω κι εγώ τι να πω.

μήπως το είχαν μεταλλάξει από εκεί που το πήρες; αλλά όσο και να το μεταλλάξουν εσωτερικά -που γίνεται-τα γράμματα πάνω στα κουμπιά πώς τα βάλανε??? πες μας καμιά πληροφορία παραπάνω.. λες να έπεσες πάνω σε κανένα δοκιμαστικό ελληνικό που το βγάλαν πριν αποφασίσουν να μη το φέρουν Ελλάδα ή το αποφάσισαν τελικά και ψιλοκυκλοφορεί... τι να παίζει άραγε;

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

το περιεργο,Λιζα,ειναι οτι πριν κανα μηνα μπηκα στις αγγελιες και ενα παληκαρι πουλαγε το pro το οποιο και αυτο ειχε τα ελληνοκα γραμματα και διαταξη qwerty!!

Ειχε ανεβασει φωτο!και μου χε κανει τεραστια εντυπωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να πω κι εγώ δεν ξερω.. ίσως είναι μέσα από την εταιρεία... δεν ξέρω.. το δικό μου πάντως δεν έχει ελληνικά γραμματάκια στα κουμπάκια.
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

γεια σας και παλι!

σας δειχνω την πισω οψη (στο ασπρο αυτοκολλητο που εχει τα στοιχεια [οχι ολοκληρο] )

και μπροστα ολοκληρο

και περιμενω σχολια...

Αυτό το prototype μου φαίνεται αρκετά περίεργο...

αν θελεις να το δεις απο κοντα κανενα προβλημα...

Σε πιστεύω, δεν τίθεται θέμα. Προς Θεού!

Μου φαίνεται περίεργο που σου το πουλήσανε και που δεν το είδες εξ αρχής ώστε να παραξενευτείς.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

και το πιο περιεργο ειναι που οταν το πηρα τη πρωτη φορα σε 2 μερες κατι επαθε το κινητο και οταν το

ανοιγα εμεινε στο λογοτυπο sony ericsson και δεν ανοιγε με τιποτα οποτε το πηγα πισω και μου ειπαν οτι

θα το στειλουν στη σονυ στη κηφησου καπου εκει και θα περιμενω 10 μερες οποτε πραγματικα οι 10 μετρημενες

μερες ηταν σωστες και το ξαναπηρα πισω χωρις να πληρωσω παραπανω, πως κι ουτε απο κει δεν το προσεξαν που βρεθηκε;;;

Είμαστε σίγουροι ότι το στείλανε εκεί; Έχεις κάποιο παραστατικό που να το αποδεικνύει; Γιατί έτσι όπως τα λες με ένα SEUS έλυνες το πρόβλημα που είχες...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Οχι δεν εχω αποδειξη αν το εχουν παει εκει στα κεντρικα στη κηφησου.

Οταν ειχε το προβλημα πηγαν να με στειλουν εκει κι εγω τους ειπα αν

θα πληρωσω και εκεινοι , ειπιαν «ααα ναι πιο καλα θα το παμε εμεις εκει...

οταν το πηρα ετοιμο δεν πληρωσα παραπανω μετα του λεω μπορεις να μου

το κανεις root νομιζοντας οτι θα ξερουν πολυ καλα και η απαντηση ηταν οτι

δεν υπαρχει ακομα...

εχω την εκδοση 4.0.A.0.261 μπορω να το κανω;

ή να επισκεφτω εναν απο σας εδω που εχετε την εμπειρια και να δειτε απο κοντα το παραξενο!!! :) ;) (Για Αθηνα λεμε)

prototype είναι τελικά ε; κριμα και χάρηκα ότι τελικά κυκλοφόρησε ελλάδα! :@ :( και δεν έχει ανακοινώσει η sony κανένα άλλο κινητό με qwerty πληκτρολογιο!! :(((((

@lisa

δεν μπορεις να το κρατησεις συλλεκτικο το κινητο σου επειδη εχει μονο τους αγγλικους χαρακτηρες στο συρομενο πληκτρολογιο

-εγω και οι υπολοιποι που εχουν το ιδιο σαν κι εμενα, μπορουμε να το συλλεξουμε σε εισικο ραφι...(αν υπαρχουν εδω περα...) :lol:

--εχω μια απορια πως μπορω να απεγκαταστησω τα κινεζικα και τα γιαπωνεζικα , μηπως πρωτα ρουτ και μετα απεγκατασταση;

Edited by Nathanael

@lisa

--εχω μια απορια πως μπορω να απεγκαταστησω τα κινεζικα και τα γιαπωνεζικα , μηπως πρωτα ρουτ και μετα απεγκατασταση;

root και μετα απεγκατασταση με το titanium back up.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα κινεζικα απεγκατασταθηκαν,δεν βρισκω τα ιαπωνεζικα,μηπως γραφεται διαφορετικα;

ακομα εχω το προβλημα ελλειψης του ΑBΓ πληκτρολογιου,καμια λυση;

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Pro