Jump to content

Sony Ericsson Xperia Pro

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε μα θα μας τρελανει αυτη η παλιο εφαρμογη!!!ημουν ετοιμος να ανεβασω 10 screenshots με καθε τικ που εχω!!!χεχε!

Την...μαμισια δεν χρειαζεται να την εχεις να βαραει γιατι τωρα θα σου ρχονται λογικα διπλες ειδοποιησεις.

Το adfree το τρεχεις και αρχιζει και ψαχνει hostnames.αν υπαρχουν τα κατεβαζει και πλεον δεν εχεις διαφημισεις στις εφαρμογες σου.τα τικ αστα οπως ειναι λοιπον.απλα που και που ανοιγε το ωστε να κατεβαζει hostnames.

Ναι η φωτο ειναι δικη μου (αλλα δεν ειμαι εγω αν εννοεις αυτο) και δεν κοιμαμαι ποτε τα βραδυα..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον θα πρέπει να ανεβάσεις μερικά screenshot γιατί ενώ μου εμφανίζει πάνω στην μπάρα ότι το μήνυμα έχει αποσταλεί δεν μου εμφανίζει ότι έχει ληφθεί όπως εσένα. Τι μου έχει ξεφύγει;

ρυθμισεις ληψης μηνυματος και τικ στην πρωτη επιλογη.(αναφορες παραδοσης)

Αυτό προφανώς το έχω τικαρισμένο...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

αυτο που εχει τικαρει η lisa στις ρυθμισεις ειδοποιησης το εκανες φανταζομαι.

εντιτ:πηγαινε,επισης,ρυθμισεις ειδοποιησης πατα τικ στις ειδοποιησεις.μετα ανοιξε απο κατω που λεει την ειδοποιηση αποστολων και τικαρε ειδοποιηση κατα την ληψη.(πρεπει να υποστηριζεται απο το δικτυο)

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΚ αυτό ήταν. Είχα βάλει "Ειδοποίηση κατά την αποστολή". Θα προτιμούσα να έχει και τις δυο επιλογές. Δηλαδή να σε ειδοποιεί και ότι το έστειλε αλλά και ότι το έλαβε ο άλλος. Από την άλλη βέβαια αν σε ειδοποιήσει ότι το έλαβε ο παραλήπτης σημαίνει αυτομάτως ότι το έστειλε κιόλας οπότε συμβιβάζομαι. :)

Όπως και να έχει ευχαριστώ! :)

Από την άλλη βέβαια αν σε ειδοποιήσει ότι το έλαβε ο παραλήπτης σημαίνει αυτομάτως ότι το έστειλε κιόλας οπότε συμβιβάζομαι. :)

ακριβως...

anytime Γιωργο! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας χαιρετώ και πάλι... αχ, από το πρωί είμαι πολύ ευτυχής που το βρήκαμε αυτό.. έτσι συνεργατικά.. 1 τικ ο ένας, 1 ο άλλος θα το βρίσκουμε.. αλλά 2 ώρες με το ρολόι με είχε το άτιμο, να πατάω, να ξεπατάω, την τρέλανα την αδερφή μου στα χαζά μηνύματα... τώρα όμως... μιλάμε για ναφορά όχι αστεία!! :p :lol:

και μάλιστα το αφήνει εκεί το εικονίδιο μέχρι να το δεις και όταν κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων σου λέει και την ώρα... τέλειο!!! οπότε όλα καλά..

σχετικά με το ad free οκ δε το 'χα κάνει, θα το ανοίξω να κυκλοφορήσει λίγο.

επίσης έχω να πω ότι 2 μέρες που δε το δούλεψα πολύ να το σκαλίσω το ΣΚ, παρότι είχ ατα δίκτυα ανοιχτά, πότε ασύρματο, πότε της εταιρείας η μπαταρία μειώθηκε σχετικά μαζεμένα. Δηλαδή 2 μέρες ξεκίνησε από το 100 και έφτασε στο 45, με λίγα μηνύματα και λίγη συνομιλία. το θαύμασα κι αυτό.. αλλά βέβαια ήταν λίγη η χρήση του..

άντε τώρα που βρήκαμε την αναφορά πάμε γι'άλλα... :rolleyes:

βρε παιδιά, ίσως είναι τελείως γιούχου η ερώτηση αλλά άμα θέλω να μετονομάσω μια φωτό τι κάνω;; μόνο μέσω του file manager που έχω;; και επίσης, δεν έχει μέσ προγραμματάκι να την πεξαργαστώ καθόλου όπως τα απλά παλια μας τηλεφωνάκια;; εννοώ πολύ απλές ρυθμίσεις, λίγο φωτεινότητα, κοντράστ κλπ;; ή κανένα εφέ;; ή μήπως γίνοται όλα την ώρα που βγάζεις τη φωτό -και μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου.. ουδέν λάθος..

Edited by lisa
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

οριστε...τα φρεσκαρουμε μαζι...σκεψου οτι ειχα να μπω στις ρυθμισεις του handcent εδω και 3-4 μηνες..

δεν υπαρχει η επεξεργασια που λες...αλλα υπαρχουν 14215651416 προγραμματα στο μαρκετ που κανουν την δουλεια σου..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οριστε...τα φρεσκαρουμε μαζι...σκεψου οτι ειχα να μπω στις ρυθμισεις του handcent εδω και 3-4 μηνες..

δεν υπαρχει η επεξεργασια που λες...αλλα υπαρχουν 14215651416 προγραμματα στο μαρκετ που κανουν την δουλεια σου..;)

χα χα χα :lol: οκ, τότε από αυτά τα 14215651416 θα διαλέξω ένα!!

αν τα καταφέρω :p

χα χα χα :lol: οκ, τότε από αυτά τα 14215651416 θα διαλέξω ένα!!

αν τα καταφέρω :p

αντε και επειδη εισαι απο τις λιγες κοπελες στην παρεα και σε προσεχουμε πως και πως...:lol:

https://market.android.com/details?id=larry.zou.colorfullife&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImxhcnJ5LnpvdS5jb2xvcmZ1bGxpZmUiXQ..

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

πω πω ευτυχως που ειδα το neo V και

καταλαβα οτι χρειαζομαι οπωςδηποτε

πληκτρολογιο!

καλες γιορτες..

να ρωτηςω εχει δυνατοτητα edit ςε

αρχεια office;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Πώς θα αγοραστεί αυτο; νομίζω δεν ειναι δωρεάν.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

αχ... ευχαριστώ... ετσι κάνουμε ...

τα κορίτσια τα προσέχουμε... με στοργή, φροντίδα και προδερμ...:O:p:lol:

Πώς θα αγοραστεί αυτο; νομίζω δεν ειναι δωρεάν.

Δεν είναι δωρεάν. Αν θες δωρεάν τότε πάμε το στο OfficeSuite.

Αυτο εχει edit;

το υπέροχο τηλεφωνάκι μου -εύχομαι σύντομα και άλλων, έρχεται με το officesuite pro ενσωματωμένο. δε χρειάζεται ούτε να πληρώσεις ούτε να ψάξεις.

παρότι δε το χρησιμοποιώ τρελά δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από τις δυνατότητες που σου δίνει το πρόγραμμα. όταν λες edit θα σου πω τι κάνει. Λοιπόν:

Εύρεση, αντικατάσταση, καταμέτρηση λέξεων, προβολή (μετάβαση στην αρχή, στο τέλος, σε σελιδοδείκτη, ζουμ, πλήρης οθόνη), ταξινόμηση, μορφοποίηση (γραμματοσειρά, πραάγραφος, σύμβολα, μορφοπ. κουκίδες, αρίθμηση, αύξηση εσοχής, μείωση εσοχής), επεξεργασία ( αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, αναίρεση, ακύρωση αναίρεσης, επιλογή όλων, διαγραφή), Εισαγωγή (εικόνα, πίνακας, υπερσύνδεση, σελιδοδείκτης, αλλαγή, σχόλιο, υποσημείωση, σημείωση τέλους).

Α, επίσης να πω ότι μπορείς να δουλέψεις, word, excel, powerpoint.

Γενικά είναι ένας μικρός υπολογιστής, κυριολεκτικά. Αν και πόσα πράγματα από αυτά θα κάνεις σ εμια τόση μικρή οθόνη και με το δάχτυλο;; ωστόσο το θεωρώ υπερπλήρες το πρόγραμμα, τουλάχιστον για τα δικα΄μου δεδομένα.

Παιδιά, έχω στο pc βίντεο από το youtube σε μορφή flv. Το κινητό δε τα παίζει. ξέρουμε κανένα πρόγραμμα για το pc να τα μετατρέψω μαζικά σε κάτι που να τα παίζει, να ακούγεται ωραία και να πιάνει σχετικά μικρό χώρο :) lol μία μία οι ντομάτες.... εννοώ τραγούδια με βίντεο..

επίσης να κατεβάσω από το youtube μέσω κινητού δε γίνεται;

Edited by lisa

Πω πω πολυ καλο..

Ελληνικα κανονικα φανταζομαι στα αρχεια office.

Προγραμμα κατεβασε any video converter free 3.3.2 και επελεξε mobile mp4 σε οτι αναλυση παιζει το κινητο πχ. 320x480.

To περνας στην καρτα και το παιζει.

Καλες γιορτες..

Πω πω πολυ καλο..

Ελληνικα κανονικα φανταζομαι στα αρχεια office.

Προγραμμα κατεβασε any video converter free 3.3.2 και επελεξε mobile mp4 σε οτι αναλυση παιζει το κινητο πχ. 320x480.

To περνας στην καρτα και το παιζει.

Καλες γιορτες..

ναι βέβαια, κανονικά τα ελληνικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. στο πρώτο άνοιγμα έβγαλε γερμανικά, η πρώτη πρώτη ρύθμιση ήταν η γλώσσα, το τικάρισα ελληνικά και δεν ξανασχολήθηκα ποτέ. απλά να έχεις υπόψιν ότι στο πληκτρολόγιο, τα κουμπάκια του "υ" και του "ζ" είναι ανάποδα. στο γράμμα ζ βγαίνει υ και στο υ βγαίνει ζ.

στο πληκτρολόγιο αφής όμως και στην όρθια θέση και ξαπλωτά είναι όλα στην κανονική θέση τους. :D

πάντως έχω εκστασιαστεί... είναι ένα μικρό τεχνολογικό θαυματάκι. μπορείς κυριολεκτικά να έχεις σοβαρό μέρος από το γραφείο σου μαζί σου...

εν τω μεταξύ σήμερα έβγαλα και κάτι φωτό, ναι με συννεφιά και στη βροχή, βγήκαν πολύ καλές. :)

τώρα τα έχω βάλει λίγο με τον player, δεν έχω καταφέρει να τον συνηθίσω ακόμα και παλεύω να τον κουμαντάρω... αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στο αντρόιντ δεν μπορείς να ταξινομήσεις το υλικό σου, εννοώ χωρίς κάποια ειδική εφαρμογή.. όλα χυμα.. ευτυχώς υπάρχουν οι file managers!! και γενικά η οθόνη αφής, γενικα΄η φιλοσοφία αφής έχει μια ευκολία που είναι δίκοπο μαχαίρι.. πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν απλά επειδή έπιασες το κινητό λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω... :lol:

Απέκτησα κι εγώ σήμερα το Xperia Pro από το Expansys...

Πρώτες εντυπώσεις σχεδόν άριστες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ελαφρύ, άψογο hardware keyboard.

Οθόνη αρκετά καλή, χωρίς ομως να φτάνει την IPS του Motorola Milestone που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια. Το μαύρο είναι λιγότερο βαθύ και υπο γωνία 30-40 μοιρών τα χρώματα 'ξεθωριάζουν'.

Με το πρώτο boot του πέρασα το τελευταίο OTA update και το rootαρα.

Σαφέστατα πιο γρήγορο απ' το Milestone (το οποιο το ειχα overclocked στο 1 ghz). Παρατήρησα οτι υπάρχει αρκετή 'σαβούρα' της Sony Ericsson που τρέχει απο πίσω (services κλπ). Αυτά θα πάρουν πόδι φυσικά...

Μια παρατήρηση μόνο: μου φαίνεται πως η οθόνη έχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία λευκού χρώματος. Δηλαδή τα λευκά έχουν μια ψιλοκίτρινη χροιά (θα έλεγα λιγο κάτω απο 6500K). Το συγκρινα τόσο με το Milestone όσο και με το Xperia Mini Pro της αδερφής μου και δεν με γελάνε τα μάτια μου.

Φαντάζομαι θα το συνηθίσω. Πιστεύετε οτι παίζει να ειναι πρόβλημα; Δηλαδή αξίζει να τρέξω RMA με expansys ή όχι;

Μπορεί κάποιος που το εχει να ποστάρει μια φωτό του κινητού που να δείχνει λευκό; Θα το κάνω κι εγω αργότερα το απόγευμα.

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Αν και αυτό με το cold light δεν μου άρεσε καλύτερα να ανεβάσεις μια καλή φωτό για να δούμε τι γίνεται.

Λοιπόν. Δοκίμασα με την αρχαία compact ψηφιακή μου και το 'πρόβλημα' δεν φαίνεται στην φωτογραφία.

Πάντως διπλα διπλα τα κινητά φαίνεται οτι εχουν αρκετη διαφορά στη θερμοκρασία λευκού. Τώρα το ποιό είναι το 'σωστό'... μάλλον ειναι θεμα προτίμησης. Μάλλον προτιμώ το μετατοπισμένο προς το μπλέ 'ψυχρό' λευκό του Milestone σε σχέση με το πιο 'ζεστό' λευκό του Xperia.

Θα βρω μια καλή φωτογραφική και θα ποστάρω φωτογραφία...

εντάξει με κάψατε... δεν έχω ιδέα τι είναι όλο αυτό.. μάλλον θα έιναι γι απολύ ψαγμένα μάτια, εμένα δε με ενοχλεί κάτι... λευκή φωτό μμμμμ...

τράβηξα αυτά μέσα από το στιγμιότυπο οθόνης https://rapidshare.com/files/117292483/screenshot_2011-12-23_2129.png με μειωμένη φωτεινότηατ γύρω στο μισό.

Τα επόμενα 2 είναι με φουλ τη φωτεινότητα, δεν ξέρω αν σας βοηθάνε σε κάτι...

https://rapidshare.com/files/33436031/screenshot_2011-12-23_2133.png kai https://rapidshare.com/files/1348926556/screenshot_2011-12-23_2133_1.png

Edited by lisa

Εννοώ φωτογραφία του πως φαίνεται το λευκό στην οθόνη, κάπως έτσι δηλαδή:

http://static.arstechnica.com/06-10-2011/xperia_play_iphone_screen_comparison.jpg

Σε screenshot δεν γίνεται να αποτυπωθεί το πως φαίνονται τα χρώματα στην οθόνη του κινητού :)

ααα.. μάλιστα.. οκ... δυστυχώς δεν έχω φωτογραφική εδώ... με τι φωτεινότητα το θέλουμε;; αν βρω τις επόμενες μέρες θα βγάλω καμιά.. να είναι στο φούλ;;

και μια ερώτηση, αν ξέρει κάποιος. για να δουλέψει το latitude (ο χαφιές! "-πού είσια αγάπη μου;" ) :p:lol: θέλει μόνιμα ενεργό gps ?

συγγνώμη γιατί εσένα το κινητό σόνυ έρικσον που έχεις έχει 4 κουμπιά κάτω.. δεν είναι το προ αυτό

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Pro