Jump to content

Sony Ericsson Xperia Pro


BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γινεται οπως λεει το παραπανω αρθρο..

 

Καλη χρονια κι απο μένα..

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

τελειως θεωρητικά, κάποια ρουτερ έχουν usb για να προσθεσεις είτε κάποιον δίσκο, είτε εκτυπωτή. έτσι μπορεις να χρησιμοποιήσεις τον εκτυπωτή σου άνευ χρήσης υπολογιστή.
Link to comment
Share on other sites

Μπορώ να πω οτι έμεινα μ****** με την εξυπηρέτηση του expansys.

 

Χτες ελαβα email οτι παρέλαβαν το πακέτο και πριν λίγο μου χτύπησε η DHL με καινούρια σφραγισμένη συσκευή!

 

Παρατηρήσεις: η οθόνη του καινούριου ειναι σαφέστατα πιο 'ψυχρη' σε λευκό, διατηρώντας μια πιο κιτρινωπή χροιά σε σχέση με των Milestone/Xperia Mini Pro. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι ενοχλητική όπως στην 1η συσκευή, που ήταν απίστευτα έντονη. :)

 

Με άλλα λόγια, θα το κρατήσω!:D

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB
Link to comment
Share on other sites

πολύ χαίρομαι που όλ απροχώρησαν καλά γι ασενα χωρίς φασαρίες και δράματα.. δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις το πρόβλημ΄ασου και να μη βρίσκεις βοήθεια..

 

με το καλό λοιπόν.. να αρχίσεις να μας λες κι εσύ την εμπειρία σου, να βελτιώσουμε τη συσκευούλα μας σ εό,τι καλύτερο..

 

α, καλέ καλή χρονιά είπα; δεν είπα!

 

Καλή χρονιά!!!

'cause somewhere in the crowd there' s you!..
Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά! :)

 

Το μόνο θέμα που έχω με τη συσκευή είναι η απουσία ρύθμισης για 7bit-ο αλφάβητο στα μηνύματα (κοινώς 160 χαρακτήρες με ελληνικά στα sms). Αν βρεθεί μια λύση και γι' αυτό, γίναμε! :)

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB
Link to comment
Share on other sites

Handcent sms φίλε μου. Και για το μέλλον προτείνω το Pansi sms (λεω για το μέλλον γιατί προς το παρόν ούτε κι αυτό υποστηρίζει 160 χαρακτήρες αλλά θα το κάνει σύντομα). Αξίζει όμως να το κατεβάσεις από τώρα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!

 

Ενδιαφερόμουν κι εγώ για το xperia pro, για να αλλάξω και συμβόλαιο αλλά τελικά δε θα έρθει (επίσημα) Έλλαδα, έτσι;

 

Κανείς δεν έχει ενημέρωση, ούτε τα καταστήματα της Sony, ούτε η Sony Ericsson, ενώ ρώτησα και τον Κώστα Βλαχάκη του techblog μπας και έχει δημοσιογραφική ενημέρωση και δεν πιστεύει ότι θα έρθει τελικά.

 

Έχει κάποιος πληροφορίες σχετικές; (Για qwerty έκδοση και σε ελληνική αλυσίδα για εκμετάλλευση επιδότησης)

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας, καλως σας βρηκα και καλη χρονια σε ολους μας!!

 

Σκεφτομαι σε κανα 10ημερο να το παρω και εγω απο birdphone!! Καταρχας ηθελα να ρωτησω την φιλη @lisa να μου δωσει λιγες πληροφοριες για το ποσες μερες εκανε να το παραλαβει, αμα υπηρχαν ολα οσα θα επρεπε στο κουτι του, αν συνηθησε την αλλαγη στα γραμματα "ζ" και "υ" ευκολα και αμα το ασημι χρωμα αφηνει δαχτυλιες!!

 

Επισης αμα θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το λινκ για το ρουτ της συσκευεις γτ θυμαμε πως καπου το ειχα βρει οταν διαβαζα το τοπικ για το μινι προ!! οπως επισης και τον οδηγο για το πως να το να το ξαναεπαναφαιρω απο το ρπυτ σε περιπτωση που πρεπει να παει για επισκευη (φτου φτου μακρια μας!!! ;) ).

 

Αυτα πανω κατω για την ωρα!! Οτι χρειαστω ξερω που πρεπει να απευθυνθω!!

(Ευχαριστω προερετικα οσους κουραστικαν για να με βοηθησουν :D )

Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich"

 

Summer's All Around ;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι δύσκολη η προσαρμογή. Στο λέω από εμπειρία σε γερμανικά πληκτρολόγια. Αυτό που ίσως θα πρέπει να μας πει η lisa είναι αν μόνο τα z και y είναι σε άλλες θέσεις. Θυμάμαι ότι υπήρχαν κι άλλα σύμβολα που είχαν άλλες θέσεις.

 

Ορίστε το link

Δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείς. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι δύσκολη η προσαρμογή. Στο λέω από εμπειρία σε γερμανικά πληκτρολόγια. Αυτό που ίσως θα πρέπει να μας πει η lisa είναι αν μόνο τα z και y είναι σε άλλες θέσεις. Θυμάμαι ότι υπήρχαν κι άλλα σύμβολα που είχαν άλλες θέσεις.

 

Ορίστε το link

Δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείς. ;)

 

Υπαρχει καποια τετοια περιπτωση?Θα σας παρακαλουσα και ιδιαιτερα την lisa αν μπορειτε να μου πειτε το γρηγοροτερο δυνατο γτ θελω να παω να το παρω οσο ποιο συντομα μπορω!!

Και ευχαριστω πολυ για το λινκ ;)

 

Καθως επισης ηθελα να ρωτησω επειδη εχω δει εδω στο φορουμ και σε προηγουμενο τοπικ που διαβαζα οτι το ρουτ μας βοηθαει να ξεφωρτοθουμε ολες τις βλακειες της Σ.Ε. μεσα απο το κινητακι μας!!!Μηπως zxr θα μπορουσες να μου εξηγησεις λιγα πραγματα παραπανω γτ ειχα διαβασει επισης ενα σχετικο τοπικ για το ρουτ και το τι ειναι αλλα δεν καταλαβα παρα πολλα!!

 

Ευχαριστω και παλι ;)

 

 

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich"

 

Summer's All Around ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά και σε αυτό το τόπικ!!

 

καταρχήν zxr καλέ μου φίλε αυτό το pansi sms τσακίστηκα και το κατέβασα όταν το πρωτοανέφερες και όντως είναι πολύ όμορφο και χρηστικό ειδικά επειδή έχει και τη δυνατότητα να σου δείχνει τα μηνύματα και ως Εισερχόμενα και Εξερχόμενα με τον παλιό καλό τρόπο. Έχω 2 πράγματα να επισημάνω. το ένα είναι φυσικά το γνωστό θέμα που γράφει Ελληνικά μηνύματα μόνο 70 χαρακτήρων και το 2ο είναι ότι όταν πήγα να βάλω ως γλώσσα εφαρμογής τα ελληνικά η κωδικοποίηση έβγαζε τα γνωστά αλαμπουρνέζικα, οπότε το επανέφερα στα αγγλικά. ελπίζω και εύχομαι σύντομα να λυθούν και τα δύο θέματα. (και μετά θα τσεκάρω το θέμα της αναφοράς. αν δουλεύει κι αυτή με καλή ενημέρωση, ώρας κλπ, goodbye handcent, αλλιώς θα το κρατήσω σίγουρα ως βοηθητικό για το Inbox του.

 

Τώρα στο τηλεφωνάκι μας.

Λοιπόν, εγώ θυμάμαι το είχα παραγγείλει Πέμπτη αργά το απόγευμα, με emai,l με πήραν αμέσως τηλέφωνο, είχαμε μια μικρή δυσλειτουργία στο θέμα τιμη όπου η υπάλληλος επέμενε ότι έκανε 390, εγώ της έλεγα ότι άλλα λέει στο scroutz, εκείνη επέμενε ότι κάνω λάθος, εγώ ακύρωσα την παραγγελία και μισή ώρα μετά με πήρε και μου ζήταγε συγγνώμη για το ότι κοίταζε αλλού γι'αλλού. Μετά το παρήγγειλα δλδ Πέμπτη βραδάκι (οπότε υποθέτω δεν πιάνεται η μέρα) και το παρέλαβα Δευτέρα πρωί. Να σα ςπω την αλήθει απαραξενεύτηκα -υπολόγιζα Παρασκευή ή Σάββατο, αλλά Δευτέρα μου είπαν, Δευτέρα το πήρα.

 

Η συσκευασία σφραγισμένη και μέσα σε κουτί παπουτσιών με προστατευτικό γύρω να μη συμπιέζεται.

Μέσα είχε όλα όσα με είχε ενημερώσει το κατάστημα. είχα ρωτήσει εκ προτέρων συγκεκριμένα με εμεηλ, μη γίνει καμιά στραβή να 'χω να τους το στείλω πώς μου τα πανε.

Φορτιστή, ακουστικά, μπαταρία, συσκευή, κάρτα 8g μέσα στο τηλέφωνο, και εγχειρίδιο (τρομάρα του) άμα το δεις... σα σπιρτόκουτο, στα ελληνικά... τώρ απώς ένα τηλέφωνο σφραγισμένο από τη Γερμανία φθάνει σ εμενα με εγχειρίδο ελληνικών... εντάξει, τι να πω.. θεωρώ ότι τα ανοίγουν και κάνουν ρυθμίσεις -αν και δεν έχω καμιά έμπρακτη απόδειξη γι'αυτό.

μεμβράνες μπρος πίσω, χοντρές μεμβράνες, την πίσω την έβγαλα αμέσως, την μπροστά την κράτησα μέχρι να φεύγει μόνη της. δεν είχε κάτι άλλο σε screen protector μέσα. (δυστυχώς).

 

Μόλις το άνοιξα έβγαλε ένα μενου γλωσσών με τικαρισμένο το κουτάκι Ελληνικά. πάτησα οκ και έκτοτε ξέχασα ότι είναι παραεισαγωγής. (το θυμάμαι μόνο για τα 160 του σμσ).

 

Τώρα από θέμα δαχτυλιών. τι ν ασου πω, είναι από τέτιοι υλικό που μένει κάτι σαν αποτύπωμα, αλλά στην πίσω πλευρά πχ που είναι όλο ασημένιο πρέπει να το βάλεις στο φως πλαγίως για να δεις αν έχει σημάδια. αλλά δεν είναι η δαχτυλιά που το ακουμπάς και κάθεται. Ειναι γλυστερή επιφάνεια γενικά. πχ πάνω στην οθόνη οκ βλέπεις αποτυπώματα, στο ασημένιο δεν θα έλεγα ότι βλέπεις, αλλά δεν θα έλεγα κι ότι δεν υπάρχουν. αν γίνομαι κάπως κατανοητή.

 

Με το ζ και το υ γενικά δεν έχω πρόβλημα. συνήθισ ααμέσως. και το έχω ξαναπει. αυτό συμβαίνει μόνο στο hardware πληκτρολόγιο. έτσι δε λέμε το πληκτρολόγιο-κομμάτι της συσκευής; αν γράφεις με το πληκτρολόγιο της οθόνης (αφής) ή το όρθιο ή το οριζόντιο όλα τα γράμματα είναι στη θέση τους κανονικά, και το ζ στο ζ και το υ στο υ.

 

Από κει και πέρ αγια άλλα σύμβολα ρωτήστε με σας παρακαλώ γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να έιναι αλλιώτικο, δεν είχ αάλλο τέτοιου είδους τηλέφωνο ελληνικό.

 

ελπίζω να είναι κάπως χρήσιμα όλα αυτά, καταλαβαίνω την αγωνία σου πάντως, αλλιώς είναι άμα είναι εκτεθειμένο κάπου και μπορούμε να το βλέπουμε και να το πιάσουμε και να τοε πεξεργαστούμε.

 

εν τω μεταξύ προχθές εγκατέστησα μι αηλίθι αεφαρμογή που μου ρούφηξε όλη την μπαταρί αη άτιμη, έτσι χωρίς λόγο, ένα vtoq κάτι τέτοιο, για βιντεοκλήση.. πήρε πόδι πάραυτα, 61% της μπαταριούλας μου χάλασε!

 

τι άλλα ρε παιδιά για πείτε κανα νέο... φαντάζεστε η Σονι να περιμένει να το βγάλει κατευθείαν με το 4;;

 

αλήθει αόταν θα πάρουμε το 4.. οοοοοτανν... για μα ςπαίζει να αλλάξει κάτι με τα σμσ; εννοώ στο λειτουργικό πυ θα ναι το ελληνικό ή δεν έχει καμία σχέση και ρωτάω κοτσάνες;;

α! δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα των γραμμάτων επίσης.

Edited by lisa
'cause somewhere in the crowd there' s you!..
Link to comment
Share on other sites

@lisa Σε ευχαριστω βαθυτατα για της πληροφοριες!! Κια επειδη το εψαξα αρκετουτσικα γτ ποτε τα e-shop δεν ηταν η προτεραιοτητα μου πηγα στο Public (αγαπημενο <3 ) και ο υπαλληλος μου ειπε πως σημερα ηταν ανθρωπος της ερικσον στο καταστημα και δεν τους ειπε κατι για την συσκευη και οτι απο το σεμιναριο τους ειχαν πει καπου στον Μαρτιο (!!) και οτι θα κοστιζει κοντα στα 399 ευρω!!

Στον Γερμανο σκεψου δεν ηξεραν καν την συσκευη και ειπα στον εαυτο μου καλα κρασια και βολεψου με e-shop!!

 

Αλλα επειδη μενω κοντα στο καταστημα θα παω να το παρω απο εκει για να μην περιμενω κιολας!! Ευχαριστω και παλι!!Για οτι νεοτερο θα επανελθω για βοηθεια ;)

Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich"

 

Summer's All Around ;)

Link to comment
Share on other sites

εοχι και 399 ήμαστον!! καλά ας πληρωνόμαστε μέχρι το Μάρτιο... ίσως το κρατάνε για να το λανσάρουν κάπως τι να πω... σιγά, απλώς έχει πληκτρολόγιο... έλεος.

 

πάρ'το τώρα σχεδόν 100 ευρώ φθηνότερα να κάνεις τη δουλειά σου, μια χαρά είναι το κινητάκι κι ασ'τους να κουρεύονται που λένε και στο χωριό μου...

'cause somewhere in the crowd there' s you!..
Link to comment
Share on other sites

εοχι και 399 ήμαστον!! καλά ας πληρωνόμαστε μέχρι το Μάρτιο... ίσως το κρατάνε για να το λανσάρουν κάπως τι να πω... σιγά, απλώς έχει πληκτρολόγιο... έλεος.

 

πάρ'το τώρα σχεδόν 100 ευρώ φθηνότερα να κάνεις τη δουλειά σου, μια χαρά είναι το κινητάκι κι ασ'τους να κουρεύονται που λένε και στο χωριό μου...

 

Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω!!ενα πληκτρολογιο εχει ρε παιδια δλδ ελεος!!

Και επισης εχω λιωσει στα γελια!! Ασ'τους να κουρευονται!!Χαχαχαχαχαχαχαχα:D

Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich"

 

Summer's All Around ;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν το εφερε στα 299 η wind?

 

Ανοιγει αρχεια zip / rar με καποια δωρεαν εφαρμογη;..

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

το 2ο είναι ότι όταν πήγα να βάλω ως γλώσσα εφαρμογής τα ελληνικά η κωδικοποίηση έβγαζε τα γνωστά αλαμπουρνέζικα

Για τα αλαμπουρνέζικα που λες υποπτεύομαι ότι φταίει ο developer που έκανε τη μετάφραση στα Ελληνικά. Πιθανόν κάτι με την κωδικοποίηση. Τις αναφορές μπορώ να τις τσεκάρω και να σου πω.

 

αυτό συμβαίνει μόνο στο hardware πληκτρολόγιο. έτσι δε λέμε το πληκτρολόγιο-κομμάτι της συσκευής;

Έτσι το λέμε. :)

 

Από κει και πέρ αγια άλλα σύμβολα ρωτήστε με σας παρακαλώ γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να έιναι αλλιώτικο, δεν είχ αάλλο τέτοιου είδους τηλέφωνο ελληνικό.

 

Δυο μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Πάνω από το 2 (αν πατήσεις δηλαδή shift+2) υπάρχει το "@"; Αν πατήσεις δίπλα από το "L"

σου βγάζει εισαγωγικά ή το "Α" με umlaut; (ουμλαουτ=μετήχηση)

 

αλήθει αόταν θα πάρουμε το 4.. οοοοοτανν... για μα ςπαίζει να αλλάξει κάτι με τα σμσ; εννοώ στο λειτουργικό πυ θα ναι το ελληνικό ή δεν έχει καμία σχέση και ρωτάω κοτσάνες;;

 

Εσύ θα πάρεις την 4.0 μαζί με όλους τους υπόλοιπους Γερμανούς μιας και το localization του κινητού σου φαίνεται ότι είναι Γερμανία (πολύ πιθανό να την πάρεις και πρώτη από όλους μας εδώ μέσα). Άρα δεν θα αλλάξει κάτι, κοινώς δεν πρόκειται να έχεις την επιλογή για εξοικονόμηση κόστους.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Δεν το εφερε στα 299 η wind?

 

Οχι δεν το εχει βγαλει!!Εσυ μαλλον λες το μινι προ!!

Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich"

 

Summer's All Around ;)

Link to comment
Share on other sites

Για τα αλαμπουρνέζικα που λες υποπτεύομαι ότι φταίει ο developer που έκανε τη μετάφραση στα Ελληνικά. Πιθανόν κάτι με την κωδικοποίηση. Τις αναφορές μπορώ να τις τσεκάρω και να σου πω.

 

σχετικά με τις αναφορές θα με υποχρεώσεις. από το λίγο που κατάλαβα δεν μου φάνηκε να δίνει κάποιες πληροφορίες, μόνο ένα ν δίπλα στο μήνυμα. ούτε καν ώρα. ίσως πάλι να φταίει που έχω ακόμα όλες τις ειδοποιήσεις του handcent. αν εσύ το χρησιμοποιείς και βρεις κάτι παραπάνω πες μου σε παρακαλώ, γιατί κατά τα άλλα είναι φοβερή εφαρμογή.

 

 

δυο μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Πάνω από το 2 (αν πατήσεις δηλαδή shift+2) υπάρχει το "@"; Αν πατήσεις δίπλα από το "L" σου βγάζει εισαγωγικά ή το "Α" με umlaut; (ουμλαουτ=μετήχηση)

δίπλα από το L βγάζει όντως εισαγωγικά.

το 2 το έχει στην πάνω σειρά δεύτερο πλήκτρο μαζί με το w ή τελικό ς (στα ελληνικά). το @ το έχει στην κάτω σειρά τρίτο πλήκτρο. αλλά επειδή έχω κοντινό μου μίνι προ ελληνικό κι αυτό έτσι τα έχει. Αν εξαιρέσεις το ζ και το υ όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια κι απαράλλαχτα

 

 

Εσύ θα πάρεις την 4.0 μαζί με όλους τους υπόλοιπους Γερμανούς μιας και το localization του κινητού σου φαίνεται ότι είναι Γερμανία (πολύ πιθανό να την πάρεις και πρώτη από όλους μας εδώ μέσα). Άρα δεν θα αλλάξει κάτι, κοινώς δεν πρόκειται να έχεις την επιλογή για εξοικονόμηση κόστους.

όχι μη μου λες τέτεοια, και να την πάρω πρώτη δε θα ξέρω τι να την κάνω Παναγίτσα μου... εγώ περιμένω να την ξεσκονίσετε εσείς να μου πείτε τι να προσέχω μη του βγάλω τα ματάκια :lol: αυτό το localization δε μπορεί να πάθει φιλελληνισμό και να ρθει να ισιώσει... :p

'cause somewhere in the crowd there' s you!..
Link to comment
Share on other sites

Αν εξαιρέσεις το ζ και το υ όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια κι απαράλλαχτα

Άρα είμαστε ΟΚ.

όχι μη μου λες τέτεοια, και να την πάρω πρώτη δε θα ξέρω τι να την κάνω Παναγίτσα μου... εγώ περιμένω να την ξεσκονίσετε εσείς να μου πείτε τι να προσέχω μη του βγάλω τα ματάκια :lol: αυτό το localization δε μπορεί να πάθει φιλελληνισμό και να ρθει να ισιώσει... :p

Λογικά θα αλλάζει. Δεν θα είναι κάτι τραγικά διαφορετικό η 4.0 οπότε μην ανησυχείς

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ lisa και zxr για την βοηθεια σας!!Αν οχι σήμερα αύριο πήγα και το πήρα!!Δεν κρατιέμαι άλλο!!

 

Και τώρα που είπε και ο zxr οτι θα είμαστε από τους πρώτους με την 4.0 χαίρομαι ακόμα πιο πολύ :D

Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich"

 

Summer's All Around ;)

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται από ποια αγορά θα το αγοράσεις. Αυτό μπορείς να το τσεκάρεις σε συννενόηση με τον πωλητή. ;)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το πήρα τελικά χτες από το κατάστημα του Birdphone!!Μην το φοβηθείτε καθόλου!!Δεν έχει καμία διαφορά απο το κανονικά (εκτός από την αλλαγή στο "ζ" και στο "υ"!!) είμαι τρισευτυχισμένος με το κινητάκι!!Το λατρεύω!!Δεν το έχω αφήσει λεπτό από τα χέρια μου!!Και φυσικά με την μια έκανα update, root και τώρα ήρθε στα μέτρα μου ;)

Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich"

 

Summer's All Around ;)

Link to comment
Share on other sites

Με γεια..

 

Αν μπορει καποιος ας αναφερει,

Ανοιγει αρχεια zip και rar;

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson Xperia Pro

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...