zxr Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 προσωπικά δε το πιστεύω πλεόν (γυναικεία διαίσθηση) :p:lol: Την οποία φίλε eas97 μας αρέσει δεν μας αρέσει πρέπει να εμπιστευόμαστε...;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 "έτσι.. έτσι.. έτσι κα Τένια μου... όπως τα λέτε..." πάντως ρε παιδιά αλήθεια, δούλεψα λίγο χθες στο μινι ενός φίλου, μετά έπιασα το δικό μου και όντως μου φαινόταν κιτρινιάρικο, σα να 'χε ίκτερο το καημένο...:p Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 "έτσι.. έτσι.. έτσι κα Τένια μου... όπως τα λέτε..." πάντως ρε παιδιά αλήθεια, δούλεψα λίγο χθες στο μινι ενός φίλου, μετά έπιασα το δικό μου και όντως μου φαινόταν κιτρινιάρικο, σα να 'χε ίκτερο το καημένο...:p Θε στο εδινα αν μου εδινες το προ και 50 ευρω...αλλα δεν θα μπορουσα να συνηθισω το qwertz! :D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eas97 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Θε στο εδινα αν μου εδινες το προ και 50 ευρω...αλλα δεν θα μπορουσα να συνηθισω το qwertz! :D :D Εγώ πάντος το συνήθισα με την μια!!! Παράθεση Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich" Summer's All Around ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eas97 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Παιδιά έχω ερώτηση και θέλω βοήθεια!Μόλις τώρα ανακάληψα ότι το κινήτακι μας δεν έχει τις σημειώσεις που τόσο αγαπούσα να έχω στην οθόνη μου στο x10 mini μου!!Που πήγαν ωέω??Καθώς επίσης έχω να πω ένα πολύ μεγάλο "RESPECT" @lisa γιατί πρόχτες που μπήκα στο σιτε της SE για να δω το καινούργιο "τούμπανό" της πρόσεξα ότι έβγαλαν το Xperia Pro από της λίστα με τα κινητά της!!Άρα όπως είχε πει και η lisa δεν θα το φέρουν!!Οπότε ας βολευτούμε με το γερμανικό και για μετά βλέπουμε!! :p Παράθεση Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich" Summer's All Around ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 φιλε eas97 κατεβασε το colornote Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eas97 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 φιλε eas97 κατεβασε το colornote Θα το δοκιμάσω!! Μπορώ όμως να τις βάλω στην αρχική οθόνη? Παράθεση Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich" Summer's All Around ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) Και το color note ειναι πολυ καλο,εγω το εχω και το simply notes τοwidget ειναι βολικο.το 2ο μπαινει και πανω σε μια απο τις οθονες αν θελεις.εγω το εχω διαφανο κι ειναι ωραιο,ετοιμο για χρηση.το αλλο το βαζω pin στη μπαρα ειδοποιησεων πανω Παιδιά έχω ερώτηση και θέλω βοήθεια!Μόλις τώρα ανακάληψα ότι το κινήτακι μας δεν έχει τις σημειώσεις που τόσο αγαπούσα να έχω στην οθόνη μου στο x10 mini μου!!Που πήγαν ωέω??Καθώς επίσης έχω να πω ένα πολύ μεγάλο "RESPECT" @lisa γιατί πρόχτες που μπήκα στο σιτε της SE για να δω το καινούργιο "τούμπανό" της πρόσεξα ότι έβγαλαν το Xperia Pro από της λίστα με τα κινητά της!!Άρα όπως είχε πει και η lisa δεν θα το φέρουν!!Οπότε ας βολευτούμε με το γερμανικό και για μετά βλέπουμε!! :p α τώρα το είδα αυτό... το βγάλανε τελικά ε;; :( ε μα, με το ζόρι κι όσο περίμεναμε, τρομάρα τους... οπότε προς το παρόν όντως.. απομενουμε με το "ευρωπαϊκό" τηλεφωνάκι μας και βλέπουμε... γυναικεία διαίσθηση παιδί μου... απόδειχθηκε για ακόμα μια φορά σωστή!!! :D :lol: :p Edited January 15, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 της πρόσεξα ότι έβγαλαν το Xperia Pro από της λίστα με τα κινητά της!!Άρα όπως είχε πει και η lisa δεν θα το φέρουν!!p Δες και το sticky note. Όσο για τη διαίσθηση, τα είπαμε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_gardelis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους... δεν είμαι καινούριος στο φορουμ απλά άλλαξα όνομα :) Διάβασα όλο το φόρουμ αλλά δε βρήκα κάποια απάντηση στο παρακάτω ερώτημα: όταν το παίρνεις από μαγαζιά που το έχουν φέρει από Γερμανία μπορείς να κάνεις άφοβα updates? το ρωτάω γιατί αντίστοιχα σε ένα άλλο άρθρο για το Nokia E7 (που γλυκοκοιτάζω) λένε ότι αν συνδέσεις καλώδιο για το update τότε χάνεις την ελληνική γλώσσα και πρέπει να το φλασάρεις... η μόνη λύση ειναι ΟΤΑ (On The Air), μέσω κάποιου wi-fi. θα μου πείτε έχει τελευταία έκδοση πάνω αυτή τη στιγμή ... απλά ρωτάω.. Γενικότερα έχετε ακούσει κάποιο νεότερο για το κινητό ελληνικής αντιπροσωπείας; Σταύρος Παράθεση ΣτΑύΡοΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 πφφ!! και ήταν το μόνο τηλέφωνο που ψηνόμουν να πάρω λόγω qwerty πληκτρολογίου και μεγάλης οθόνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 όταν το παίρνεις από μαγαζιά που το έχουν φέρει από Γερμανία μπορείς να κάνεις άφοβα updates? το ρωτάω γιατί αντίστοιχα σε ένα άλλο άρθρο για το Nokia E7 (που γλυκοκοιτάζω) λένε ότι αν συνδέσεις καλώδιο για το update τότε χάνεις την ελληνική γλώσσα και πρέπει να το φλασάρεις... η μόνη λύση ειναι ΟΤΑ (On The Air), μέσω κάποιου wi-fi. Καλώς ήρθες! Άλλη ιστορία το Symbian. Στο Android οι γλώσσες είναι εγκατεστημένες και επιλέγεις αυτή που θες εσύ οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά την Ελληνική αντιπροσωπεία τελικά δεν το εισήγαγε ποτέ επίσημα με αποτέλεσμα να μην έχει επίσημη εγγύηση και υποστήριξη από την Ελληνική αντιπροσωπεία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλώς ήρθες! Άλλη ιστορία το Symbian. Στο Android οι γλώσσες είναι εγκατεστημένες και επιλέγεις αυτή που θες εσύ οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά την Ελληνική αντιπροσωπεία τελικά δεν το εισήγαγε ποτέ επίσημα με αποτέλεσμα να μην έχει επίσημη εγγύηση και υποστήριξη από την Ελληνική αντιπροσωπεία. Απ αυτά που κυκλοφορούν Ελλάδα, όλα qwertz είναι ή υπάρχουν και qwerty; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_gardelis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Απ αυτά που κυκλοφορούν Ελλάδα, όλα qwertz είναι ή υπάρχουν και qwerty; Ψάχνοντας χθες και σήμερα σε e-καταστήματα δεν το βρήκα να το έχει κανείς με qwerty.... όλοι qwertz... είναι λίγο κουλό αλλά τι να πεις? --------------------------------------- Καλώς ήρθες! Άλλη ιστορία το Symbian. Στο Android οι γλώσσες είναι εγκατεστημένες και επιλέγεις αυτή που θες εσύ οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά την Ελληνική αντιπροσωπεία τελικά δεν το εισήγαγε ποτέ επίσημα με αποτέλεσμα να μην έχει επίσημη εγγύηση και υποστήριξη από την Ελληνική αντιπροσωπεία. αυτό σημαίνει οτι αν παθει κάτι πρέπει να το στείλουμε πίσω στο κατάστημα για να το στείλει αυτό με τη σειρά του Γερμανία; (κάπου έχει αναφερθεί πιο πάνω και νομίζω οτι αυτό εννοεις...) Edited January 17, 2012 by st_gardelis Παράθεση ΣτΑύΡοΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Μαλιστα.. οπότε το συγκεκριμένο κινητάκι όλο και απομακρύνεται από μένα.. μπορεί κάποιος να μου βγάλει μια φωτογραφία το πληκτρολόγιο του να δω κάτι; edit: έτσι είναι η διάταξη του πληκτρολογίου; αν ναι τότε ποια η διαφορά qwertz με qwerty; http://www.pocketbrain.de/uploads/RTEmagicC_Sony_Ericsson_Xperia_Pro_468x300_txdam2588_bc1722.jpg.jpg Edited January 17, 2012 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Όλα qwertz είναι γιατί έρχονται απ' έξω. Δεν ξέρω αν τα παραγγείλετε από τη βρετανική αγορά ας πούμε τι γίνεται. Εκεί ίσως βρείτε qwerty. Αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία είναι qwerty. Η διαφορά είναι ότι το "Ζ" που είναι κάτω αριστερά στα qwerty στα qwertz είναι στη θέση του "Y" (και το "Υ" είναι εκεί που βρίσκεται το "Ζ" στα qwerty) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_gardelis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μία άλλη ερώτηση για αυτούς που το έχουν πιθανόν.... σε ένα βίντεο κάπου στο φόρουμ είδα έναν να συνδέει σε ένα ανταπτοράκι ,που βγάζει "θυλικό" usb , ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Αντίστοιχα μπορείς να συνδέσεις κάποιο flash usb για να αντιγράψεις δεδομένα στο κινητό σου και το αντίθετο? (πάλι θα χρησιμοποιήσω κάτι απο το Nokia E7 που έχει τη συγκεκριμένη λειτουργία... λέγεται usb OTG (On The Go)) Παράθεση ΣτΑύΡοΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Τέτοιου είδους σύνδεση έχει γίνει με επιτυχία στο Neo V που υποστηρίζει USB on the Go. Άρα και με το PRO θα γίνεται. Αν θυμάμαι καλά το παιδί που το δοκίμασε με το Neo V είχε πρόβλημα στο να δεί το κινητό οτιδήποτε είχε σχέση με μνήμη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_gardelis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Τελικά το βρήκα ότι το κάνει... http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_pro-review-678p6.php στην ενότητα "Great connectivity, but you may consider a dock" The microUSB v2.0 port handles both wired data transfer and charging. With the Android 2.3.4 Xperia pro supports USB on-the-go, but you have to buy the Sony Ericsson Live Dock to be able to use it. When you get the accessory, you can connect USB Flash drives, keyboard and mouse to your phone. Παράθεση ΣτΑύΡοΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Το κινητό μπορεί να δει ποντίκι, πληκτρολόγιο κτλ και χωρίς να αγοράσεις το LiveDock. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eas97 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που το έχουν αλλά και γενικός για να δούμε καμιά ταινιούλα στι κινητλακι μας πρέπει να εγκαταστήσουμε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ή απλός αντιγράφουμε την ταινιά στο φάκελο "video" ?? Παράθεση Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich" Summer's All Around ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλημερα κι απο μενα.. παιδιά εγω εχω το εξης προβλημα με το κινητο. οταν το αγορασα, εγραφα μηνυματα σε landscape με το touch πληκρολογιο κ αλλαζα γλωσσες με το συμβολο της υδρογειου(ελληνικα-αγγλικα) οταν ανοιγα το native πληκρολογιο, κρυβόταν αυτοματα το touch της οθονης κ αλλαζα γλώσσες κανονικά απο το ΚΟΥΜΠΙ της υδρογειου που έχει το κανονικο πληκρολογιο. Απο καποια στιγμή και μετά, το κανονικό πληκτρολογιο επαψε να αλλάζει γλώσσες. γρεφει μονο αγγλικα. κ οταν το ανοιγω, ΔΕΝ κρυβει αυτοματα το πληκτρολογιο της οθονης. Επικοινωνησα με την SE ελλαδας και φυσικά δεν το υποστηρίζουν. Το έστειλα στο καταστημα αγοράς οπου το κράτησαν για 40 μερες!!!!!!! μου το επεστραψαν ΧΩΡΙΣ να έχουν κανει τιποτα. στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι φταιει η αναβαθμιση λογισμικου που έκανα (που ετσι κι αλλιως το τηλ την κανει μονο του) και οτι θα βγει νεα αναβάθμιση που διορθώνει το προβλημα. Επειδη αισθάνομαι οτι με κοροιδευουν, θα ηθελα να ρωτήσω εσας, που το χρησιμποιείτε το κινητο, αλλαζει γλώσσες απ το φυσικό κουμπι της υδρογειου? εχω την version 4.0.2.A.0.58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 εμενα αλλάζει κανονικά. κι εγώ αυτήν έχω. μήπως απορρυθμίστηκε καμιά επιλογή. δεν ξαναπερνάς την αναβάθμιση να δεις.. αν και φαντάζομαι για να πήγε και να ήρθε κάτι θα δοκίμασνα κι αυτοί... (εκτός αν δε το ακούμπησαν καθόλου...). αυτήν την αναβάθμιση την έκανε αμέσως μόλις το πήρα το κινητό και δεν έχιε καποιο πρόβλημα. έλεγξες αν είναι τικαρισμένο το διεθνές πληκτρολόγιο; μηπως με την ανάβαθμιση κάπου ξετικαρίστηκε. έχει και τα ελληνικά ως επιλογή;; καμιά φορά μπορεί να απορρυθμίζονται με το νέο λογισμικό. εμένα πάντως δουλεύει. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_gardelis Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλημέρα... μια ερώτηση και εγώ μιας και μιλάτε για τις γλώσσες... το στο φυσικό πληκτρολόγιο είναι αντίθετα τα Ζ και Υ... κάπου πιο πάνω είχατε πει οτι πατάς Ζ και βγαίνει κανονικά το Υ και ανάποδα στην ελληνική γλώσσα... (ελπιζω να μη σας μπέρδεψα) :D στα αγγλικά ισχύσει το ίδιο????? Παράθεση ΣτΑύΡοΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) lisa ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση! Εχω κάνει τα πάντα. εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με format κάρτας. Εκανα επανεγκατάσταση της version με το pc compagnion. και μετά το έστειλα σ αυτούς. σημερα το παρέλαβα ως έχει, ξαναέκανα εγκατασταση με το pc compagnion και κάνει τα ιδια. τικαρισμένο ειναι το διεθνες πληκτρολογιο, και ξετικαρισμένα το Ιαπωνικο Κινέζικο. οταν δουλευει το touch ειτε portrait, ειτε landscape ολα ειναι κανονικά! μολις ανοιγω το φυσικο πληκτρολογιο δεν γινεται τιποτα! και δεν αλλαζει γλώσσες. δλδ να υποθεσω οτι εχει προβλημα η δικη μου συσκευή, και οτι με δουλευουν ψιλό γαζι? διοτι δεν ειμαι διατεθειμένος να το δουλευω ετσι το τηλεφωνο! υποτιθεται οτι το πηρα για να δουλευω το φυσικο πληκτρολογιο! τι λετε κι εσεις? Αν καποιος αλλος που ειναι κάτοχος του κινητου ας μου πει παρακαλώ πολύ αν δουλευει η εναλλαγή γλωσσων στο φυσικό πληκτρολόγιο βρε παιδιά. προφανως με κοροιδευουν απ το καταστημα που μου το πουλησαν, και θελω να ξερω τι γινεται πριν ζητησω αποκατασταση της βλάβης. δεν γινεται να μας κοροιδευουν. Ολοι πληρωσαμε τα χρηματα μας για το κινητο κ δικαιουμαστε σωστή εξυπηρέτηση. Edited January 18, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts