Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)φαντάζομαι σατυρίζεις οπότε δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί :p

2) με battery calibration το galaxy S βγάζει 2 μέρες(48 ώρες) με νορμάλ χρήση

Σε έναν τέλειο κόσμο το καλύτερο multitasking της 2.3 που πετυχαίνει μεγαλύτερ αυτονομία, ο λιγότερο ενεργοβόρος διπύρηνος επεξεργαστής και η μεγαλύτερη μπαταρία υπόσχονται οτι θα έχει αυτονομία τουλάχιστον 2 ημερών

Λέω τέλειο γιατί μένει να το δούμε και στην πράξη :)

3) στην ελλάδα σύμφωνα με το techblog έρχεται με τον exynos επεξεργαστή

1) Ο κόσμος τοχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι :lol:

2) Σωστά όλα αυτά που λες και συμφωνώ. Επίσης να προσθέσω τη νέα SAmoled+ που κατά Samsung έχει 18% μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και αυτό το DNIe+ που του έχουν πει του Eldar από τη Samsung να γράψει, που ρυθμίζει την οθόνη αυτόματα για καλύτερη κατανάλωση ενέργειας.

Όλα αυτά σαν τεχνικά χαρακτηριστικά συνηγορούν σε αυτονομία αν όχι λίγο μεγαλύτερη, την ίδια με του SGS1. Αλλά αυτό το "about one day" εμένα άλλα μου λέει... Ειδικά όταν βγαίνει από το στόμα του Eldar... ;)

3) Τώρα για καλό είναι αυτό, για κακό, δεν ξέρω... θα δείξει. Απλά ελπίζω ο Exynos να αποδειχθεί λιγότερο ενεργοβόρος από τον Tegra2. Βασικά αυτό με απασχολεί κυρίως και όχι ποιος θα χτυπήσει λίγο ψηλότερα benchs...

Υ.Γ. 1

Package:

* Phone

* Battery Li-Ion 1500 mAh

* Wired stereo headset

* USB cable

* Charger

Άρα μάλλον ξεχνάτε ανταπτοράκια για MHL ή USB OTG κλπ στη συσκευασία... Αυτό το 1500 mAh δεν το ξανασχολιάζω!!!

Υ.Γ. 2 Το USB on the go στο SGS2 ισχύει; Νόμιζα τέτοια λειτουργία σε android δεν παίζει.

Edited by karlesg

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υ.Γ. 2 Το USB on the go στο SGS2 ισχύει; Νόμιζα τέτοια λειτουργία σε android δεν παίζει.

Ισχύει επίσημα,

Connectivity

Wi-Fi a/b/g/n

BT v3.0+HS

USB 2.0 OTG

http://galaxys2.samsungmobile.com/html/specification.html

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Ισχύει επίσημα,

Connectivity

Wi-Fi a/b/g/n

BT v3.0+HS

USB 2.0 OTG

http://galaxys2.samsungmobile.com/html/specification.html

υπαρχει κατι που δεν θα εχει απο τα μεχρι τωρα καινοτομα χαρακτηριστικα αλλων κινητων αυτη η συσκευη??? :blink::blink::blink:

μια καλη αυτονομια να το συνοδεψει και θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Πως δεν εχει να προσφερει κατι σε παρακαλω...

-Ξερεις τι απολαυση ειναι να παιζεις angry birds στην tv?....ειναι τοσο εθιστικο που το ps3 θα το χεις να καθεται...μη μιλησουμε για nfs oπου με το γυροσκοπιο θα ειναι σα να κρατας τιμονιερα...σκετη απολαυση!!

-Θα εχεις ενα κινητο κατα 2msecond πιο γρηγορο στις λειτουργιες του λογω του dual core....αν τα βαλεις κατω μεσα σε μια μερα θα κερδισεις πολλα λεπτα ελευθερου χρονου:p

-Το οτι το GSII θα αναβαθμιστει αμεσα σε 2.4 πριν κυκλοφορησει το SGIII οπως εγινε και με το GSI απο 2.2 σε 2.3 νομιζω ειναι τεραστιο +...ο πεινασμενος καρβελια.....:lol:

Για το angry birds,ούτε λόγος γίνεται,αλλα μην υποτιμάς τη δυνατότητα σύνδεσης με συσκευή προβολής(TV,monitor)Το σερφάρισμα στην 55αρα,απο την άνεση του καναπέ δεν μικρή υπόθεση.Εκτος αυτού μια τέτοια συσκευή θα μπορούσε να εκπληρώσει μ'επιτυχία το ρόλο του media player για ταινίες,μουσική κτλ. στο σαλόνι.;)

Οταν δοθεί η έκδοση του λειτουργικού που θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των δυο πυρήνων,θερώ πως η διαφορά θα είναι δραματική.Σαφώς δεν είναι η πιο έξυπνη στρατηγική το ν'αγοράσεις κάτι σήμερα και να περιμένεις,πότε θ'αξιοποιηθεί.Ομως και σήμερα οι διαφορές με την προηγούμενη γενιά είναι ικανοποιητκές,και μόνο χαρις στην νεότερη αρχιτεκτονική και την περισσότερη μνήμη.Στο review του MR,το SGSII πετυχαίνει στο Quadrant μέγιστο σκορ ~2700,(παρακάμπτοντας προεγκατεστημένο bloatware,απ'ο,τι κατάλαβα).Νούμερα ικανοποιητικά για pre-release status.

Το οτι μεσοπρόθεσμα το SGSII θα είναι κατα πολύ ανώτερο απο τον προκάτοχό του,είναι αναμφισβήτητο και δεν καθορίζεται απο το ποια συσκευή μπορει να έχουμε τώρα στα χέρια μας.

Το αν αξίζει ν'αγοραστεί είναι υποκειμενικό ζήτημα.:)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Για το angry birds,ούτε λόγος γίνεται,αλλα μην υποτιμάς τη δυνατότητα σύνδεσης με συσκευή προβολής(TV,monitor)Το σερφάρισμα στην 55αρα,απο την άνεση του καναπέ δεν μικρή υπόθεση.Εκτος αυτού μια τέτοια συσκευή θα μπορούσε να εκπληρώσει μ'επιτυχία το ρόλο του media player για ταινίες,μουσική κτλ. στο σαλόνι.;)

Ελα μωρε σιγα προτιμω να αραζω στο γραφειο

μου κ να σερφαρω απο εκει....αλλα και παλι με το touch πιο αργο σερφαρισμα θα εχεις σε σχεση με keyboard/mouse.....αντε κανε copy paste με το κινητο μια παραγραφο κειμενου στο msn...και γιατι να κατσω να περασω ταινιες στο κινητο και μετα να το συνδεσω με την tv ενω η πιο πρακτικη λυση ειναι να τραβηξεις ενα hdmi καλωδιο απο καρτα γραφικων του pc στην tv....η και να κανεις ασυρματο streaming αν εχεις συσκευη τυπου dreambox.

Δεν λεω οτι το κινητο δεν θα ειναι εξαιρετικο απλως βρισκω υπερβολικο το ποσο ωστε καποιος να βιαστει να καψει το galaxy του για το 2.Αν εξαιρεσουμε το dock του atrix στα καινουρια dual core δεν ειδα να εισαγουν κατι πρωτοτυπο η κατι διαφορετικο ωστε να πω ναι θα τα σκασω για να το αποκτησω.Απλως updates εκαναν σε καθε τομεα.Και το galaxy με 2.2.1 που ειχα δεν μασαγε ηταν γρηγορο παντου για να κανεις τα βασικα....τι αλλο να ζητησει κανεις?...ας πεσει η τιμη κατω απο 500 και το ξανασυζηταμε....με 600+ ευρω παιρνεις τουμπανιασμενο laptop σιγα μην τα δωσω για κινητο:)

Edited by sakiss

υπαρχει κατι που δεν θα εχει απο τα μεχρι τωρα καινοτομα χαρακτηριστικα αλλων κινητων αυτη η συσκευη??? :blink::blink::blink:

μια καλη αυτονομια να το συνοδεψει και θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι...

Μια σωστή κάμερα με xenon flash. Κατά τ' άλλα, από τεχνικά χαρακτηριστικά, σπέρνει... Αυτό όμως δε φτάνει αν δε δέσει σωστά το software με το hardware και η τελική εμπειρία χρήσης είναι αυτή που πρέπει.

Αλλά η λογική λέει ακόμα κι αν η Sammy καταφέρει και το θάψει από software, τα τσακαλάκια του XDA θα την κάνουν τη βιόλα τους και θα το αναδείξουν. Κρίμα που πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά όταν αγοράζει κάποιος Samsung συσκευή κάποια πράγματα πρέπει να τα έχει στο μυαλό του... Βασικά και η ίδια η Samsung τοχει στο μυαλό της γιαυτό και σου δίνει συνήθως συσκευές τεζαρισμένες από hardware specs σε νορμάλ τιμή. Προσμετράει μέσα και το support που κατεβάζει την τιμή :p

Πάντως συμφωνώ, αν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο έχει μια καλή αυτονομία και μια αρχική επίσημη τιμή 600 ευρώ (φτάνοντας δηλαδή τα 550 στα ιντερνετικά), θα ξαναχεστεί στο τάλιρο η Sammy :)

Edited by karlesg

Ερχετε στην ελλαδα τελος απριλιου...

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-ii-may-greece-exynos-5776/

Το expansys,πάντως μας εύχεται "καλο καλοκαίρι" :ninja:

Διαθεσιμότητα: Αναμένεται Παρασκευή 10 Ιουνίου

Ωχ... Η τσέπη μου.... 612.00 GBP=711.219 EUR

http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s-ii-i9100-16gb

Σφαγείο... release on 06 May 2011

http://www.play.com/Search.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=samsung+galaxy+s+ii

Απ΄τα ψηλά στα χαμηλά, κι απ' τα πολλα στα λίγα.. (Γνωστό άσμα)

http://www.unwiredview.com/2011/02/24/samsung-galaxy-s-ii-to-cost-e548-ship-in-may-in-switzerland/

Edited by fikast

Εκανα προπαραγγελια στο expansys ετσι για πλακα ποτε δεν ξερεις μπορει να γινει καμια και να ερθει νωριτερα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Εκανα προπαραγγελια στο expansys ετσι για πλακα ποτε δεν ξερεις μπορει να γινει καμια και να ερθει νωριτερα

Η ημερομηνία άλλαξε σε 13 Μαϊου

λες να μου κατσει κανα τυχερο αν και δεν μου στειλανε κανενα μαιλ για την ενημερωση της παραγγελιας η οτι εψει γινει προπαραγγελια

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

ρε παιδια σε κανα μηνα θα εχω επιδοτηση καμια 300 με 400 ευρω....να περιμενω για το galaxy S2 να περιμενω κανα αλλο κινητο οπως iphone5? δεν εχω προβλημα να κολησω μεχρι 300 ευρω!

γενικα ειμαι με το hd2 εδω και ενα χρονο...παρα πολυ ικανοποιημενος αλλα θελω να δοκιμασω και αλλο λειτουργικο android η ios

παιζει καμια καλη συσκευη για το μελλον αλλα οχι και για τα τελη του 2011 οπως ακουω για to iphone5!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

ρε παιδια σε κανα μηνα θα εχω επιδοτηση καμια 300 με 400 ευρω....να περιμενω για το galaxy S2 να περιμενω κανα αλλο κινητο οπως iphone5? δεν εχω προβλημα να κολησω μεχρι 300 ευρω!

γενικα ειμαι με το hd2 εδω και ενα χρονο...παρα πολυ ικανοποιημενος αλλα θελω να δοκιμασω και αλλο λειτουργικο android η ios

παιζει καμια καλη συσκευη για το μελλον αλλα οχι και για τα τελη του 2011 οπως ακουω για to iphone5!

σιγουρα και το gs2 θα ειναι μεγαλο βημα

για iphone5 ακομη δεν γνωριζουμε τιποτα, μεσα στο καλοκαιρι ομως πιστευω θα εχει βγει

το καλοκαιρακι επισης κανει ντεμπουτο και το web os με την hp

αν μπορεις να περιμενεις κανενα 4μηνο σιγουρα θα ειναι καλο για σενα, αν δεν μπορεις και το gs2 φαινεται τουμπανο χωρις καμια αμφιβολια :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

σιγουρα και το gs2 θα ειναι μεγαλο βημα

για iphone5 ακομη δεν γνωριζουμε τιποτα, μεσα στο καλοκαιρι ομως πιστευω θα εχει βγει

το καλοκαιρακι επισης κανει ντεμπουτο και το web os με την hp

αν μπορεις να περιμενεις κανενα 4μηνο σιγουρα θα ειναι καλο για σενα, αν δεν μπορεις και το gs2 φαινεται τουμπανο χωρις καμια αμφιβολια :)

οτι θα περιμενω θα περιμενω τωρα θα δω τι θα γινει στο επομενο 2μηνο και τι θ ακουστει και αναλογως θα κανω κινηση στο να περιμενω κανα μηνα η να παρω οτι κινητο εχει βγει μεχρι τοτε!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Αν και πάντοτε δυσκολευόμουν ν'αποκωδικοποιήσω τις τιμολογήσεις του expansys,αρχίζω να πιστεύω οτι η τιμή μπορει,τελικά να καταλήξει και κάτω απο τα 600 ευρώ.

Αν κατέβει κάτω από τα 600 η επίσημη τιμή στην Ελλάδα, τότε φαντάζομαι ότι πρόκειται για επιθετική τιμολογιακή πολιτική από τη Sammy και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα σαρώσει όλα... Δηλαδή με μια τιμή γύρω στα 550, φαντάζομαι δε θα μπει κανείς σε ιδιαίτερο δίλημμα τι να αγοράσει...

Απλά εύχομαι μην κάνουν κάνα κουλό και πουλάνε τα ανταπτοράκια τίποτα 20-30 ευρώ το καθένα και πάνε να τα κονομήσουν από εκεί :p

Edited by karlesg

Αν κατέβει κάτω από τα 600 η επίσημη τιμή στην Ελλάδα, τότε φαντάζομαι ότι πρόκειται για επιθετική τιμολογιακή πολιτική από τη Sammy και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα σαρώσει όλα... Δηλαδή με μια τιμή γύρω στα 550, φαντάζομαι δε θα μπει κανείς σε ιδιαίτερο δίλημμα τι να αγοράσει...

Απλά εύχομαι μην κάνουν κάνα κουλό και πουλάνε τα ανταπτοράκια τίποτα 20-30 ευρώ το καθένα και πάνε να τα κονομήσουν από εκεί :p

εχεις δικιο δεν νομιζω να εχει μεγαλο ανταγωνισμο αυτο το κινητο μπορει να το στριμωξει το arc 2x η κανενα καινουριο της htc

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ερώτηση...

το κινητό το expansys το έχει € 619.99 (προπαραγγελια)...

Αν το παραγγείλω το κινητό... σε τι τιμή θα το αγοράσω? Σε αυτή που έχει τώρα ἠ σε αυτή όταν θα μου το στείλουν? Όταν θα έχουν stock θα με ρωτἠσουν αν το θέλω (στην περίπτωση που θα έρθει με την νέα τιμή)?

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Παντως επειδη βλεπω οτι σπευδουν αρκετοι σε προπαραγγελιες να πω οτι θεωρω πως ειναι αρκετα νωρις ακομη. Απο εμπειρια με τον πρωτο γαλαξια και επειδη ψαχτηκα πολυ για προπαραγγελιες κλπ (και εκανα), το expansys ηταν απο τα ακριβοτερα καταστηματα τελικα. Καντε λιγη υπομονη να βγαλουν τις τιμες τους και οι υπολοιποι και αποφασιζετε. Εξαλλου δεν εχει νοημα τοση πρεμουρα, δεν θα μπειτε και σε λιστα αναμονης...

Και κατι ακομη, εχετε υποψιν οτι ειναι ψιλορισκο να τσιμπαμε συσκευες απο την πρωτη φουρνια σε σχεση με τις επομενες. Το δικο μου galaxy s πηγε στο service με καμμενη πλακετα και κατα πασα πιθανοτητα οπως μου ειπαν (και το θεωρω λογικο) ηταν ελαττωματικο εξαρχης. Ειχα κανει προπαραγγελια απο Γερμανια και το ειχα στα χερια μου απο τον περασμενο Ιουνιο.

Σορρυ αν θεωρουνται off-topic τα οσα εγραψα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

απολύτως σωστός ο παναγιώτης και να προσθέσω ~

καλό θα ήταν να περιμένετε να δείτε κίνηση στο Xda με lagfix κτλπ γιατί μην περιμένετε πολλά από την samsung :lol:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Και κατι ακομη, εχετε υποψιν οτι ειναι ψιλορισκο να τσιμπαμε συσκευες απο την πρωτη φουρνια σε σχεση με τις επομενες. Το δικο μου galaxy s πηγε στο service με καμμενη πλακετα και κατα πασα πιθανοτητα οπως μου ειπαν (και το θεωρω λογικο) ηταν ελαττωματικο εξαρχης. Ειχα κανει προπαραγγελια απο Γερμανια και το ειχα στα χερια μου απο τον περασμενο Ιουνιο.

Σορρυ αν θεωρουνται off-topic τα οσα εγραψα.

ετσι ακριβως ειναι Παναγιωτη κι εγω την πατησα με το desire οπου οι πρωτες παρτιδες παρουσιαζαν το προβλημα των επανεκκινησεων και ηθελε αλλαγη πλακετας...καθε τι νεο που βγαινει καλο θα ειναι να μετριαζουμε τον ενθουσιασμο μας και να περιμενουμε λιγο ωστε να σχηματισουμε μια ευρυτερη συνολικη εικονα για την καθε συσκευη....

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Προβληματικες παρτιδες παντα υπαρχουν, ομως ειδικα στη samsung αυτα τα πραγματα ειναι σπανια. Αλλου υστερει η εταιρια, δηλαδη στο software

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...