Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενταξει τεραστια διαφορα δεν εχει, περα απο τα περισσοτερα subpixels της amoled plus

αυτο που παρατηρησα στην amoled plus ειναι οτι εχει ακομη πιο εντονα-θερμα χρωματα...

συμφωνω μαζι σου υποπτε...την ιδια ακριβως αποψη εχω κι εγω :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο που παρατηρησα στην amoled plus ειναι οτι εχει ακομη πιο εντονα-θερμα χρωματα...

Αυτο δεν ειναι και τοσο καλο.

Αυτο δεν ειναι και τοσο καλο.

θα δειξει

δεν νομιζω να βαζανε χειροτερη οθονη στο κορυφαιο μοντελο τους...

αλλα και εδω που τα λεμε το τελειο ποσο καλυτερο μπορει να γινει?

οχι, δεν εχω galaxy... :p

:lol::lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

θα δειξει

δεν νομιζω να βαζανε χειροτερη οθονη στο κορυφαιο μοντελο τους...

αλλα και εδω που τα λεμε το τελειο ποσο καλυτερο μπορει να γινει?

οχι, δεν εχω galaxy... :p

:lol::lol:

Εννοω οτι τα χρωματα του galaxy s ειναι ηδη αρκετα εντονα.Οποτε δε νομιζω να ειναι καλο να γινουν εντονοτερα.

Εννοω οτι τα χρωματα του galaxy s ειναι ηδη αρκετα εντονα.Οποτε δε νομιζω να ειναι καλο να γινουν εντονοτερα.

ναι το καταλαβα οτι λες αυτο

θα δουμε απο κοντα

Θα συμφωνήσω κι εγω ότι δεν έχουν τεράστια διαφορά αλλα και πάλι η διαφορά φαίνεται λίγο ότι όπως λέτε κι εσείς τα χρώματα φαίνονται ποιο εντονα.

Βλέπω μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στις εταιρίες.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα.... Ειναι κλασεις ανωτερη η νεα amoled...

σε ποια φωτο ακριβως το ειδες αυτο??? :rolleyes:

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνονται άψογα ειδικά η 1giga Ram που ενσωματώνει.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Σίγουρα η τιμη του θα είναι αρκετά υψηλή το λιγότερο 600€ θα κάνει και ποιο πάνω, για εμένα όταν δίνεις ένα τόσο υψηλό πόσο το θέμα είναι να το κρατήσεις τουλάχιστον ένα χρόνο και όχι μέσα σε 1 με δυο μήνες να αγοράσεις άλλο.

Είδη αρχίζω και καλο βλέπω τα νέα κινητά με δυο πυρήνες για μελλοντική αγορά, αλλα θα περιμένω ακόμη λίγους μήνες μέχρι να δω τι άλλο θα παίξει.

σε ποια φωτο ακριβως το ειδες αυτο??? :rolleyes:

To νεο galaxy εχει ενα πανελ που βασιζεται σε RGB κ οχι σε RGBG. Αυτο τα λεει ολα.. Δεν υπαρχει πλεον το ''κουκκιδισμα'' που υπαρχει στο παλιο λογω pentile.

Αυτο ειναι ο βασικος λογος. Επειτα η αναλυση ειναι πραγματικη κ οχι ''πλαστη'' οπως στο προηγουμενο. Αν σε ολα τα παραπανω συνυπολογισεις το μεγαλυτερο λογο αντιθεσης που προσφερει η νεα, τον καλυτερο χρονο αποκρισης, την ομαλοτητα στις γρηγορες εναλλαγες σκηνων (εξαλειφονται τα φαινομενα ''σπασιματος'' της εικονας του παλιου), την χαμηλοτερη καταναλωση, την πολυ καλη πλεον απεικονιση του λευκου κ τελος την νεα αντιανακλαστικη επιστρωση οπως κ ορατοτητα κατω απ τον ηλιο, τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι κλασεις ανωτερη. Τι αλλο θα μπορουσε να προσφερει απ τη μια γενια στην αλλη. Το που φαινεται αυτο δεν μπορω να στο πω. Γιατι πολυ απλα στη φωτο δεν φαινεται. Οπως στη φωτο δεν φαινονταν κ τα μειονεκτηματα της οθονης του προηγουμενου galaxy απεναντι στην οθονη του iphone.:)

Γιατι πολυ απλα στη φωτο δεν φαινεται. Οπως στη φωτο δεν φαινονταν κ τα μειονεκτηματα της οθονης του προηγουμενου galaxy απεναντι στην οθονη του iphone.:)

Φαίνονται ομως τα πλεονεκτήματα της οθόνης του S απένταντι στο 4 :)

Φαίνονται ομως τα πλεονεκτήματα της οθόνης του S απένταντι στο 4 :)

Tα υπερκορεσμενα χρωματα θες να πεις κ το ανυπαρκτο (σε σχεση παντα με το iphone) sharpness?:rolleyes:

Πολύ καλό κινητό αλλά ρε παιδιά δεν έχει καλά καλά 3-4 μήνες που πήραμε το Galaxy S. Νομίζω ότι θα ήταν υπερβολή να το αλλάξω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπω σε τέτοια έξοδα για ουσιαστικά μικρή διαφορά. Τα κινητά έχουν αρχίσει να φτάνουν στο ακραίο σημείο ανάπτυξης. Από εδώ και πέρα ό,τι βγαίνει λίγα πράγματα παραπάνω θα μπορεί να κάνει από τα ήδη υπάρχοντα, τα οποία δε θα ενδιαφέρουν και τόσο τους περισσότερους. Βέβαια είναι και η "μόστρα".

Tα υπερκορεσμενα χρωματα θες να πεις κ το ανυπαρκτο (σε σχεση παντα με το iphone) sharpness?:rolleyes:

Ε βαλτα δίπλα και θα δεις τι εννοώ. Σε φωτογραφία ομως γιατι σε κείμενο δεν αντιλέγω , το galaxy πιξελιάζει(το αρνητικό που έλεγες )

μικρα μου παιδακια εχω δει πολλα βιντεακια συγκρισεις κτλ αναμεσα στην samoled και στην samoled plus

διαφορα υπαρχει αλλα οχι μεγαλη

στα χαρτια μπορει υπαρχει τεραστια διαφορα η οποια με το ματι δεν φαινεται ομως

οπως ειπα παραπανω θα τις δουμε απο κοντα τις οθονες, απο βιντεακια εικονες κτλ πισω απο μια οθονη του υπολογιστη δεν βγαινει συμπερασμα

μερα με την νυχτα θεωρω την διαφορα lcd vs samoled και οχι samoled vs samoled plus

οποτε ας μην ειμαστε υπερβολικοι...

Απο τις φωτογραφίες, όντως δεν φαίνεται τρομερή η διαφορα απο κοντα ίσως φαίνεται η διαφορα καλύτερα.

τρώγεστε για το τίποτα μου φένεται :)

leon_g εγώ όταν έπιασα iphone4(για 30 δευτερόλεπτα :) ) δεν παρατήρησα τις διαφορές, το μόνο που ένιωσα ήταν οτι με χάλασε απίστευτα η μικρότερη οθόνη :P

anyways ο χρόνος θα δείξει, να βρούμε κανα φράγκο να κάνουμε την αγορά μας χαχα :lol:

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Στη Μπανανία μας θα λανσαριστεί ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες χώρες;

Ή θα το δούμε εδώ μετά το Πάσχα;

Ε βαλτα δίπλα και θα δεις τι εννοώ. Σε φωτογραφία ομως γιατι σε κείμενο δεν αντιλέγω , το galaxy πιξελιάζει(το αρνητικό που έλεγες )

Aπειρες φορες τα εχω βαλει διπλα διπλα γιατι εχω κ τις δυο συσκευες.

Ναι. Η φωτεινοτητα του galaxy κ τα εντονα χρωματα σε κανουν να λες ουαου.

ΟΜΩΣ το οτι εντυπωσιαζει δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερη. Σε φωτογραφια οπως λες το galaxy δινει την εντυπωση πως υπερεχει λογω των εντονων (υπερκορεσμενων κατ εμε ) χρωματων του. Αυτο ειναι λαθος. Τα χρωματα πρεπει να αναπαριστανονται οπως ειναι κ οχι υπερκορεσμενα. Τα μειονεκτηματα του υπερκορεσμου φαινονται ειδικα σε αποχρωσεις του γκρι που τις κανει να φαινονται αποχρωσεις του ροζ :p . Επισης το galaxy δεν εχει το sharpness που εχει το iphone. K τελος αν δεις βιντεο κ στις δυο οθονες μπορει σε καποιες στιγμες να παρατηρησεις 'σπασιματα' στο galaxy. Θελω να πω, δηλαδη, οτι στην οθονη του μηλου το βιντεο ρεει πιο ομαλα. Αυτα δεν φαινονται απ τις φωτο. Ουτε απ τα βιντεο που τραβανε διαφοροι. Ολα αυτα τα μειονεκτηματα λοιπον η samsung τα ειδε κ τα διορθωσε στο galaxy II δινοντας μια κορυφαια οθονη. (οκ, θα μπορουσε να ειναι κ καλυτερη πχ με μεγαλυτερη αναλυση- αλλα τι να κανουμε?)

μικρα μου παιδακια εχω δει πολλα βιντεακια συγκρισεις κτλ αναμεσα στην samoled και στην samoled plus

διαφορα υπαρχει αλλα οχι μεγαλη

στα χαρτια μπορει υπαρχει τεραστια διαφορα η οποια με το ματι δεν φαινεται ομως

οπως ειπα παραπανω θα τις δουμε απο κοντα τις οθονες, απο βιντεακια εικονες κτλ πισω απο μια οθονη του υπολογιστη δεν βγαινει συμπερασμα

μερα με την νυχτα θεωρω την διαφορα lcd vs samoled και οχι samoled vs samoled plus

οποτε ας μην ειμαστε υπερβολικοι...

Σε ορισμενα σημεια οι διαφορες οντως ειναι η μερα με τη νυχτα. Μην περιμενεις να τις δεις ομως σε στασιμη οθονη(εκει πανω κατω τα ιδια θα 'ναι -αν κ τα μειονεκτηματα του pentile του galaxy I σε ενα εμπειρο ματι κανουν μπαμ-). Ουτε σε μια φωτο. Αυτες φαινονται απο συγκρισεις που γινονται κ στα δυο τηλεφωνα βαζοντας τα να δειχνουν ταυτοχρονα βιντεο, φωτογραφια, κειμενο κλπ.

Συμφωνω οτι στα βιντεο δεν φαινεται τραγικη διαφορα. Ειναι λανθασμενη ομως αυτη η εντυπωση. Ας ερθει με το καλο κ θα το δουμε...

τρώγεστε για το τίποτα μου φένεται :)

leon_g εγώ όταν έπιασα iphone4(για 30 δευτερόλεπτα :) ) δεν παρατήρησα τις διαφορές, το μόνο που ένιωσα ήταν οτι με χάλασε απίστευτα η μικρότερη οθόνη :P

anyways ο χρόνος θα δείξει, να βρούμε κανα φράγκο να κάνουμε την αγορά μας χαχα :lol:

Φιλτατε saliez συμφωνω μαζι σου... Ακου ομως κ εμενα τον ταλαιπωρο που τα βλεπω καθε μερα κ τα δυο. Δεν ειμαι iphonακιας για να κρινω με φανατισμο. Απειρες φορες εχω πει μεσα στο φορουμ πως πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο αναμεσα στα δυο ειναι το galaxy. Δεν θα ειχα θεμα να πω οτι η οθονη του ειναι καλυτερη αν οντως ηταν.

Aπειρες φορες τα εχω βαλει διπλα διπλα γιατι εχω κ τις δυο συσκευες.

Ναι. Η φωτεινοτητα του galaxy κ τα εντονα χρωματα σε κανουν να λες ουαου.

ΟΜΩΣ το οτι εντυπωσιαζει δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερη. Σε φωτογραφια οπως λες το galaxy δινει την εντυπωση πως υπερεχει λογω των εντονων (υπερκορεσμενων κατ εμε ) χρωματων του. Αυτο ειναι λαθος. Τα χρωματα πρεπει να αναπαριστανονται οπως ειναι κ οχι υπερκορεσμενα. Τα μειονεκτηματα του υπερκορεσμου φαινονται ειδικα σε αποχρωσεις του γκρι που τις κανει να φαινονται αποχρωσεις του ροζ :p . Επισης το galaxy δεν εχει το sharpness που εχει το iphone. K τελος αν δεις βιντεο κ στις δυο οθονες μπορει σε καποιες στιγμες να παρατηρησεις 'σπασιματα' στο galaxy. Θελω να πω, δηλαδη, οτι στην οθονη του μηλου το βιντεο ρεει πιο ομαλα. Αυτα δεν φαινονται απ τις φωτο. Ουτε απ τα βιντεο που τραβανε διαφοροι. Ολα αυτα τα μειονεκτηματα λοιπον η samsung τα ειδε κ τα διορθωσε στο galaxy II δινοντας μια κορυφαια οθονη. (οκ, θα μπορουσε να ειναι κ καλυτερη πχ με μεγαλυτερη αναλυση- αλλα τι να κανουμε?)

Oταν βγήκε η Super Amoled ηταν η κορυφαία μαζί με την Retina (η καθε μια είχε τα θετικά της) , τώρα η κορυφαία είναι η Plus και του χρόνου θα είναι η Super Duper Amoled Plus 2+++ :p και πάντα θα καλύπτουν μειονεκτήματα αλλιώς δεν θα αγόραζε ο κόσμος τοσο συχνα...

Σχετικά με τον υπερκορεσμό που λες εμένα με ξετρελαίνει ειδικά σε κάποιες φωτό με πολλά χρώματα. Σε τέτοιες φωτογραφίες δεν εχω δει καλύτερη απεικόνιση σε αλλο τηλέφωνο. Για το πραγματικό που λες χωράει πολύ κουβέντα ειδικά σε φωτογραφίες που είναι φτιαχτές καθώς ποιο είναι το πραγματικό χρώμα ? Αυτό που δείχνει το PC το iphone η το galaxy ?(εκτός απο το γκρι :p) . Μετα αμα πας να συγκρίνεις φωτογραφίες πραγματικές τότε θα μπορείς να πεις οτι η φωτογραφική τα εχει κάνει capture με πιο εντονα χρώματα και παει λέγοντας

Επειδή κι εγω είχα το Galaxy S συμφωνώ με τον Leon_G, αλλα στις περισσότερες περιπτώσεις οι διάφορες τους δεν είναι τέτοιες που θα ενοχλησουν τον χρήστη.

Η οθόνη του S ήταν αυτο που μου είχε κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση πραγματικά ότι καλύτερο είχα δει ως εκείνη την στιγμή.

Η retina υπερτερεί σε κάποιους τομείς πχ. Στην τρομερή ευκρίνεια των εικονιδιων, στην δυνατότητα να βλέπεις λεπτομεριες σε κάποιο αντικείμενο μιας φωτογραφίας και φυσικά τα χρώματα της είναι πολυ πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Η super amoled δείχνει αυτο που θα θέλαμε να δούμε και όχι αυτο που έχουμε.

Κάτι που συμβαίνει και στις φωτογραφίες.

Έχω κάνει άπειρες συγκρίσεις φωτογραφιών και απο τα δυο τηλέφωνα τις οποίες συγκρινω με την ψηφιακή μου.

Αν δεις την ίδια φωτογραφία χωρίς να δώσεις μεγάλη προσοχή, δηλαδή με την πρώτη ματιά, νομίζεις ότι του galaxy είναι καλύτερη. Και πάλι τα έντονα χρώματα είναι αυτα που σου δίνουν αυτη την εντύπωση.

Μόλις όμως τις ανοίξεις στον υπολογιστή σου και τις βάλεις δίπλα δίπλα, υστερούν σε καταγραφή λεπτομεριων συν τον θόρυβο όσο τις μεγενθυνεις πλησιαζοντας προς το πραγματικό τους μέγεθος.

Όμως αν τις τυπωσεις στο κλασσικό μέγεθος είναι μια χαρά.

Και πάλι εδώ το galaxy s αφήνει ικανοποιημένους τους κατόχους του. Στα βίντεο σε λήψη HD δεν τα πηγαίνει τόσο καλα. Εκτός απο σπασιματακια δίνει στο χρώμα του ουρανού μια ροζ απόχρωση.

Αυτα είναι μερικά πραγματάκια που ελπίζω να βελτιώνονται στο S2 και να μην έχουμε μια απλή αύξηση των mp.

H super plus amoled είναι αποδεδειγμένα πολυ καλύτερη.

Το αν κάποιος θα δώσει το S για να πάρει το S2 είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό.

Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να πάμε στο εμομενο μοντέλο. Το κάνουμε μόνο για να ικανοποιήσουμε την gadget mania μας.

Βάζοντας κάτω την λογική, δεν αξίζει κάποιος να δώσει το S+ 350€ για το S2.

Δεν παύει όμως να είναι μια πρόκληση αφού διαθέτει κορυφαίο hardware.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βάζοντας κάτω την λογική, δεν αξίζει κάποιος να δώσει το S+ 350€ για το S2.

Θα φθασουν τα 350;!!!

Θα φθασουν τα 350;!!!

ε μην το ξεφτυλισουμε...

αυτα που κοροιδευαμε θα κανουμε? (βλ iphone)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...