Jump to content

Προβλημα με φορτωση ιστοσελιδων!

markip
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω κατι προβληματακια με την φορτωση των σελιδων στο ιντερνετ....Μπορει κανεις να βοηθησει? οταν προσπαθω να μπω στο facebook, sto youtube, sto yahoo και σε αλλα sites, πολλες φορες οι ιστοσελιδες δεν φορτωνουν σωστα, και για να φορτωσουν σωστα χρειαζεται μετα απο κανενα 15λεπτο και παραπανω να ξαναπροσπαθησω να μπω....Ειναι πολυ σπαστικο και συμβαινει εδω και καιρο.. Και πολλες φορες ουτε βιντεο στο youtube μπορω να δω..

π.χ. ετσι μου εμφανιζει τις ιστοσελιδες (σημειωνω εδω οτι παραλληλα μπορω να μπω σε αλλες ιστοσελιδες) το προβλημα παραμενει με οτι browser και αν προσπαθησω!!

Ελπιζω να με βοηθησει καποιος, μιας και αυριο θελω να δω live τα grammys!!

http://img708.imageshack.us/i/yahooxn.jpg/

http://img840.imageshack.us/i/facebookimageu.jpg/

http://img820.imageshack.us/i/grammysimage.jpg/

Να κάνεις reboot (κλείστο και ξανανοιξέτο) το rooter σου κάθε φορά που βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο. Εκτός και είναι θέμα εταιρίας που τότε παίρνεις εξυπηρέτηση και κράζεις!!!

εγω κανω ανανεωση IP με την μεθοδο απο τo command line, αλλα και παλι το προβλημα συνεχιζει! το σπαστικο ειναι οτι ενω π.χ. sto facebook εχω ανοιχτη την αρχικη σελιδα και παταω σε καποιο λινκ να ανοιξει σε αλλη καρτελα, μου βγαζει οτι το facebook cannot be find!!! Mου εχουν σπασει τα νευρα! Ουτε βιντεο στο youtube μπορω να δω! Χρειαζεται κανενα 15λεπτο να κανω προσπαθειες!

Γράψε στον browser 192.168.1.1 και δες τι upstream και downstream εχεις. δλδ τι ταχύτητα έχεις για download και τι για upload Edited by geil

εγω κανω ανανεωση IP με την μεθοδο απο τo command line, αλλα και παλι το προβλημα συνεχιζει! το σπαστικο ειναι οτι ενω π.χ. sto facebook εχω ανοιχτη την αρχικη σελιδα και παταω σε καποιο λινκ να ανοιξει σε αλλη καρτελα, μου βγαζει οτι το facebook cannot be find!!! Mου εχουν σπασει τα νευρα! Ουτε βιντεο στο youtube μπορω να δω! Χρειαζεται κανενα 15λεπτο να κανω προσπαθειες!

Εμένα προσωπικά δε μου έχει τύχει άρα μόνο υποθέσεις κάνω. λοιπόν, εγώ θα έκανα reboot το rooter όπως σου είπα και το pc εννοείτε. Αν και πάλι δεν άλλαζε τίποτα θα κοίταζα το firewall μη και κολλάει την σύνδεση. Αν και πάλι δεν γινόταν τίποτα, θα δοκίμαζα να μπω από άλλον browzer και αν και πάλι δε γινόταν τίποτα θα κοιτούσα μήπως είναι πρόβλημα δικτύου (ειδικά αν γινόταν εντελώς ξαφνικά)

εγω παντα κανω reboot...μια φορα εκανε να κατεβει ενα αρχειο 1 ωρα και μολις εκανα reboot κατεβηκε σε δευτερολεπτα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Γράψε στον browser 192.168.1.1 και δες τι upstream και downstream εχεις. δλδ τι ταχύτητα έχεις για download και τι για upload

αυτα δεν τα γραφει...γραφει για Max. Bandwidth Down/Up(kbps), Bandwidth Down/Up(kbps), SNR Margin Down/Up(dB), Attenuation Down/Up(dB), Power Down/Up(dBm), CRC Down/Up, FEC Down/Up, HEC Down/Up

ποιο απο ολα ειναι?

Καταρχάς δοκίμασε με έναν έναν Browser. Απεγκατέστησε τον chrome και τον firefox, επειδή είναι προγράμματα που μπορείς να τα ξανακατεβάσεις δωρεάν. Έπειτα κάνε update τον Shockwave Player, και τον flash player. Πρόσεχε στην ενημέρωση του Shockwave Player να μην κάνεις εγκατάσταση το norton. Στην συνέχεια κάνε setup chrome και firefox. Επίσης update java οπωσδήποτε.

Τα προγράμματα μπορείς να τα βρεις από το filehippo ή από το ninite.

Κάτι τελευταίο επειδή η google δεν σε ρωτά πλέον σβήσε όλες τις προγραμματισμένες εργασίες που σου έχει βάλει χωρίς καν να σε ρωτήσει. Επίσης κάνε εναν ελεγχο με το ccleaner για λανθασμένες εγγραφές στο μητρώο

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Καταρχάς δοκίμασε με έναν έναν Browser. Απεγκατέστησε τον chrome και τον firefox, επειδή είναι προγράμματα που μπορείς να τα ξανακατεβάσεις δωρεάν. Έπειτα κάνε update τον Shockwave Player, και τον flash player. Πρόσεχε στην ενημέρωση του Shockwave Player να μην κάνεις εγκατάσταση το norton. Στην συνέχεια κάνε setup chrome και firefox. Επίσης update java οπωσδήποτε.

Τα προγράμματα μπορείς να τα βρεις από το filehippo ή από το ninite.

Κάτι τελευταίο επειδή η google δεν σε ρωτά πλέον σβήσε όλες τις προγραμματισμένες εργασίες που σου έχει βάλει χωρίς καν να σε ρωτήσει. Επίσης κάνε εναν ελεγχο με το ccleaner για λανθασμένες εγγραφές στο μητρώο

ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα τα ειχα κανει ολα αυτα χωρις αποτελεσμα. Τελικα εβαλα αλλο DNS και δουλεψε. Mαλλον ειχε προβλημα ο DNS.