Jump to content

Δωρεάν φιλοξενία Web Site

George_Kont
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω για δωρεάν web-hosting site για να δοκιμάζω joomla. Δοκίμασα το http://000site.net/ αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος διότι έχει μέγιστο μέγεθος μεταφοράς αρχείων έως 500 ΚΒ :!::!: Δεν με απασχολέι η κατάληξη του site. Θα ήθελα κάτι δοκιμασμένο :)

Ευχαριστώ:help:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Και εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα 2 που αναφέρθηκαν παραπάνω, καθώς και το www.jumpline.com (δωρεάν μόνο ο πρώτος χρόνος).

Γενικώς ότι πληρώνεις παίρνεις... οπότε στα free μην περιμένεις τρομερό support ή uptime...

Και εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα 2 που αναφέρθηκαν παραπάνω, καθώς και το www.jumpline.com (δωρεάν μόνο ο πρώτος χρόνος).

Γενικώς ότι πληρώνεις παίρνεις... οπότε στα free μην περιμένεις τρομερό support ή uptime...

Δεν ψάχνω support. Θέλω να μπορώ να ''παίξω'' με joomla και τίποτα άλλο. Και το sιte ας ειναι .ότι να ναι.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Δεν ψάχνω support. Θέλω να μπορώ να ''παίξω'' με joomla και τίποτα άλλο. Και το sιte ας ειναι .ότι να ναι.

Αν αυτος ειναι ο σκοπος σου, δλδ να πειραματιστεις με cms γενικα, γιατι δεν στηνεις εναν εικονικο local server με XAMPP ωστε να κανεις οτι θελεις χωρις περιορισμους και χρονοτριβη ;

• 1 month later...