Jump to content

HP TouchPad

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμεις που ειμαστε ελλαδα δεν τον εχουμε αγορασει αλλα τον εχουμε "αγορασει" λογω της βλακωδους αποφασης της hp να μην ειναι ανοιχτο το market για όλους.

ναι μεν αξιζει αλλα δεν θα δεις και τρομερη διαφορά.

εχει και αυτος τα bugs του αιωνα.

ναι το communities και αυτο "αγορασμένο"

ειναι σαν το tapatalk και ειναι πολυ ωραιο αν χρησιμοποιείς συχνα fora.

O browser ειναι ο Advanced Browser for Webos by Maklesoft;

Μπορω να τον αγορασω για 3€...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 530
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς να τον βρεις μαζί με όλες τις πληροφορίες για νέες εφαρμογές σε αρκετές ξένες σελίδες, πάντως περιμένω να βγει σταθερή ανδροειδές έκδοση για να την εγκαταστήσουμε αρκεί να έχει κάποια...επίσημη υποστήριξη...Κατά τα άλλα νομίζω ότι το τάμπλετ μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από όσα δείχνει...

• 2 weeks later...

Ειμαι σε δίλλημα. Μπορει κάποιος να βοηθήσει? Εχω εδώ και ενα δίμηνο το touchpad αλλά πήρα και από μια προσφορά του Γερμανού το samsung το 7500 με 3G. Φυσικά θα πουλήσω το ένα από τα δύο. Τα προβλήματα που διαβάζω με το samsung με έχουν κάνει να σκέφτομαι να κρατήσω το touchpad. Μήπως κάποιος από εδώ έχει δουλέψει και τα δύο και έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη? (το samsung ακόμα δεν το έχω παραλάβει αλλά και μέχρι να αποφασίσω δε θα το ανοίξω)

Το 3G και η δυνατότητα σύνδεσης άμεσα με usb stick που έχει το samsung είναι μεγάλα πλεονεκτήματα όμως κάτι τα newton rings κάτι τα lags που αναφέρονται σε διάφορα forums με κάνουν να σκέφτομαι να το διώξω.

γεια σας παιδιά αυτή η θηκη λέτε να κάνει και για το touchpad? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0636005&catid=011000

απ τι έχω διαβάσει/ψάξει στο ίντερνετ το iPad 1 έχει τις ίδιες διαστάσεις με το touchpad

ιδιες διαστασεις εχουν αλλα,

δεν θα κανει καλή εφαρμογη γιατι αλλο σχεδιο το ενα, αλλο το αλλο

και επισης οταν θα το φορτιζεις ή θα συνδεεις ακουστικά θα πρεπει να το εχεις εκτος θηκης εφοσον δεν εχει τα ιδια ανοιγματα με το ipad, και επισης δεν ξερω αν θα μπορεις να κανεις τα gestures slide from bottom του touchpad

@gerakas

κοιταξε φιλε μου το touchpad ετσι οπως ειναι με τις εφαρμογες που εχει διαθεσιμες εννοω γιατι με hardware δεν εχει θεμα, ειναι για απλα πραγματα, browsing/emai/calendar αντε και κανα κειμενογραφο τα κανει.

αλλα λογω μη υποστηριξης και ανοιχτου marketplace υστερει αρκετα εναντι ενος android tablet.

δηλαδη εγω με τον browser (ακομη και τον advanced) δεν ειμαι ευχαριστημενος. Θελω opera ρε ****το. και ΔΕΝ υπαρχει.

Flash εκδοση 10 δηλαδη αν θελησω να δω τα ελληνικα webtv των καναλιων τρωω ακυρο.

Επισης δεν υπαρχει video player της προκοπης που να μη θελει καθε φορα να βλεπω τι υποτιτλους του φορτωνω και αν ειναι utf ή ansi.

Πχ για μενα μολις βγει android stable την περναω την επομενη μερα κιολας κι ας μην το μπορω το android με τιποτα για το ακριβως αντιθετο που προσφερει το webos - άπειρες επιλογες.

Βεβαια και ειναι προσωπική ευχή αυτή, Αν βγει αληθινη η φημη οτι δοκιμαζεται Win 8 στο touchpad Μολις κυκλοφορησει εχω περασει win 8 και τα εχω αγορασει κιολας.

Edited by prodromosfan

γεια σας παιδιά αυτή η θηκη λέτε να κάνει και για το touchpad? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0636005&catid=011000

απ τι έχω διαβάσει/ψάξει στο ίντερνετ το iPad 1 έχει τις ίδιες διαστάσεις με το touchpad

Βρες και αγορασε την αυθεντικη. Δεν υπαρχει καλυτερη χρηστικα. Και δεν θα θες και κατι παραπανω.

Εμενα μαζι με το touchstone που ειναι must μου κοστισαν 35 ευρω και τα δυο. Φυσικα το ταμπλετακι με την δικη του θηκη φορεμενη φορτιζει χωρις να το βγαλεις στο touchpad.

Βγηκε νεα alpha της CM9, οποιος τη δοκιμασει ας μας πει βελτιωσεις. :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγηκε νεα alpha της CM9, οποιος τη δοκιμασει ας μας πει βελτιωσεις. :)

όχι φίλε δεν έχει βγει:)

και κάτι άλλο αν παρω αυτον τον αναπτορα για το touchpad http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Konig-Adapter-Micro-USB-To-USB-B-Female-CMP-ADAPT-35.htm θα κανει για τον λόγο που το θέλω δηλαδή να προσθεσω ένα πληκτρολόγιο η ένα στικακι? εννοείτε γνωρίζω ότι χρειάζομαι και εξωτερική τροφοδοσια :)

• 3 weeks later...

Θα ήθελα να αγοράσω αυτή την θήκη

http://public.gr/prod/computers-and-software/tablets/aksesoyar-ipad/power-support-leather-for-ipad-thiki-prostasias-leyko/prod910184pp/

η οποία προορίζεται για το iPad πρώτης γενιάς, θα έχω πρόβλημα με τις διαστάσεις;

Οι διαστάσεις των δύο συσκευών είναι:

HP Touchpad: 240 x 190 x 13.7 mm

iPad: 242.8 x 189.7 x 13.4 mm

Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικές θήκες!
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

συγνωμμη δεν το προσεξα

αν προκειται για pocket θηκη όχι δεν θα υπαρχει προβλημα

είναι ελάχιστες οι διαφορές στις διαστασεις τους

Καλημέρα παιδιά.

Έχω μια απορία που ρωτήθηκε 4 σελίδες πριν από έναν άλλο φίλο, αλλά δεν υπήρξε λύση.

Δεν μπορώ να δω κανένα video στο webtv ούτε του ant1 ούτε του mega. Ξέρετε αν πρέπει να κατεβάσω κάτι που δεν το έχει το hp, κάποιον player ίσως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

to leave or not to leave?:worry:

Καλημέρα παιδιά.

Έχω μια απορία που ρωτήθηκε 4 σελίδες πριν από έναν άλλο φίλο, αλλά δεν υπήρξε λύση.

Δεν μπορώ να δω κανένα video στο webtv ούτε του ant1 ούτε του mega. Ξέρετε αν πρέπει να κατεβάσω κάτι που δεν το έχει το hp, κάποιον player ίσως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

πέρνα του android και θα μπορείς να βλέπεις τα πάντα όλα η διαδικασία είναι πανεύκολη, με λίγο διάβασμά θα έχεις ένα super duper os:D

πέρνα του android και θα μπορείς να βλέπεις τα πάντα όλα η διαδικασία είναι πανεύκολη, με λίγο διάβασμά θα έχεις ένα super duper os:D

που δεν θα δουλευει η καμερα, το μικροφωνο, η παρακολουθηση βιντεο στο youtube καθως επισης ισως να παρουσιαστουν προβληματα στο wifi.

οταν βγει απο alpha το project τα ξαναλέμε.

που δεν θα δουλευει η καμερα, το μικροφωνο, η παρακολουθηση βιντεο στο youtube καθως επισης ισως να παρουσιαστουν προβληματα στο wifi.

οταν βγει απο alpha το project τα ξαναλέμε.

η κάμερα και το μικροφωνο δεν δουλεύουν άλλα το HD YouTube, netflix και γενικά ότι έχει να κάνει με το hardware acceleration δουλεύουν τέλεια

όσο για την κάμερα πραγματικά θα αργήσει υπερβολικά μην σου πω ότι μπορεί να μην έρθει καν:happy:

• 2 weeks later...

Για όσους ενδιαφέρονται, κυκλοφόρησαν σε πρώτη μορφή τα Synergy Messaging Plugins για το Touchpad.

Προσφέρουν κι άλλες δυνατότητες για το Messaging App αφού τώρα εκτός από Skype-Google Talk κτλ υπάρχει η δυνατότητα για MSN, ICQ και Facebook Chat.

Δεν είναι 100% τέλεια, αλλά χθες που τα δοκίμασα λειτουργούν καλά.

Γίνεται προσπάθεια να παίζουν και σε webOS 2.x για τα Pre2 και Pre3

Νομίζω ότι δεν θα μπουν στο Preware όπως και τα παλιά Messaging plugins (αυτά που έτρεχαν στα κινητά πριν το 2.2.4)

Το λινκ για το ipk είναι αυτό: https://github.com/downloads/filmor/webos-messaging/org.webosinternals.purple_0.9.0_armv7.ipk

και το αντίστοιχο post στο webOSnation είναι εδώ:

http://forums.webosnation.com/hp-touchpad-homebrew/315001-synergy-messaging-plugins-touchpad.html#post3324929

Έχει κάποια θεματάκια ακόμα, αλλά πιστεύω σιγά σιγά θα διορθωθούν.

msn & icq που ηθελα εγω δουλευουν επιτυχως.

νταξ το μσν εστρωσε μετα απο 2 restart :p

για το FB chat δεν με ενδιαφερει καθολου.

• 2 weeks later...
Είμαι περίεργος να δούμε πότε θα καταφέρουμε να εγκαταστήσουμε με ασφάλεια το android 4.0

• 2 weeks later...
Καμία απάντηση τόσο καιρό παιδιά και δεν το έχει δοκιμασει κανένας να μας πληροφορήσει για την ανδροειδές 4.0 έκδοση που είναι η καλύτερη, είδα στο xda αλλά δεν μπορω να το ρισκάρω...

• The title was changed to HP TouchPad