Sotnem Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Με πιτζάμες με αρκουδάκια. Καλορίζικο ρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια καλησπερα. σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω, μια και το βρηκα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη. Browsing και καμια ταινιουλα ειναι τα βασικα που ψαχνω, τι λετε, θα ειναι αρκετο?? Η εγκατασταση android ειναι ευκολη?? Αξιζει τον κοπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ναι μια χαρά είναι γι΄ αυτά που θέλεις. Απλά νομίζω έχει έναν περιορισμό στην μεταφορά μεγάλων αρχείων (λόγω φορμάτ του δίσκου), οπότε αν θες .mkv μεγάλα ίσως να έχεις θέμα στο να μεταφέρεις. Κατά τα άλλα αν το βρεις σε καλή τιμή τσίμπησέ το, αξίζει. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Προσωπικά ως χρήστης webOS στο κινητό δεν πέρασα Android, αλλά από ότι διαβάζω είναι εύκολη η εγκατάσταση. Δεν είναι ακόμα τέλεια, αλλά αν θες κάποιες εφαρμογές του Android αξίζει να βάλεις. Αν θες τα συνηθισμένα πράγματα, λίγο mail, λίγο browsing, κανένα FB, κανένα Youtube κτλ δεν υπάρχει λόγος να το περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Πέρασα και τα Ελληνικά στο δικό μου με το webosQI. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει μια λίστα με τις εφαρμογές/ευκολίες που θα κερδίσουμε αν ασχοληθούμε σοβαρά με Preware και λοιπά χακαρίσματα. Έτσι για να δω αν αξίζει τον κόπο. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Παιδια καλησπερα. σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω, μια και το βρηκα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη. Browsing και καμια ταινιουλα ειναι τα βασικα που ψαχνω, τι λετε, θα ειναι αρκετο?? Η εγκατασταση android ειναι ευκολη?? Αξιζει τον κοπο?? για αυτα τα δυο μια χαρα ειναι οπως επισης και για αλλα πραγματα αλλα θα βαλεις τον advanced browser οπως και δηποτε. οχι οτι εχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα γιατι παταει πανω στον stock αλλα γιατι εχει tabs και πολλα αλλα. κριμα να μην υπαρχει opera για το touchpad. αν βαλω android οταν βγει stable εκδοση περισσοτερο για τον browser θα τη βαλω. Πέρασα και τα Ελληνικά στο δικό μου με το webosQI. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει μια λίστα με τις εφαρμογές/ευκολίες που θα κερδίσουμε αν ασχοληθούμε σοβαρά με Preware και λοιπά χακαρίσματα. Έτσι για να δω αν αξίζει τον κόπο. :p θα σου φανει κουλο αλλα καλυτερα να παρεις σβαρνα μια-μια τις εφαρμογες και τα patch να δεις τι κανει το καθενα και να αποφασισεις αν θα τα βαλεις. δεν ειναι χρονοβορο, αντε να σου παρει κανα μισαωρο για μια και μονο φορα που θα το κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Πέρασα και τα Ελληνικά στο δικό μου με το webosQI. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει μια λίστα με τις εφαρμογές/ευκολίες που θα κερδίσουμε αν ασχοληθούμε σοβαρά με Preware και λοιπά χακαρίσματα. Έτσι για να δω αν αξίζει τον κόπο. :p Δεν είναι χακάρισμα, οπότε μην το βλέπεις έτσι. Πέρασε το Preware και μετά κάνε browse ότι έχει διαθέσιμο. Σαν να βλέπεις Αpp Catalog είναι. Για να είμαι ειλικρινής στο κινητό μου έχω περάσει πολλά πράγματα από το Preware, στο TP ελάχιστα. π.χ. για μένα το advanced browser gestures για τον browser είναι κάτι πολύ χρήσιμο και σε βοηθάει πολύ στο browsing. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τα γούστα σου. Δεν χάνεις τίποτα πάντως. Το Preware το περνάς σε χρόνο dt και μετά το ανοίγεις και τσεκάρεις αν σε ενδιαφέρει κάτι. ΥΓ Έχεις κρατήσει κανένα κινητό με webOS; Σε ρωτάω γιατί έχει φτιαχτεί ελληνικό πληκτρολόγιο για το 1.4.5 πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Δηλαδη απλα το εγκαθιστω απο το webosQI; Ξεχασα κιολας πως το εβαλα στο Pixi πριν απο κανενα τριμηνο. :p PS. Εχω και Pre και Pixi. Χρονο δεν εχω.... Θελεις να βρεθουμε οταν κατεβω Αθηνα; PS2. Λεξικο ελληνικο δεν παιζει; Εχω αρχισει και προσθετω λεξεις μια μια. :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 1) Nαι. Μισό λεπτό δουλειά. 2) Εσύ θα είσαι Αθήνα, εγώ δεν θα είμαι όμως :p. Εύκολο είναι ρε συ. 10 λεπτά δουλειά το πολύ. 3) Δυστυχώς όχι. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν τα κρατάει κιόλας αν κάνεις doctor την συσκευή. Κάποια στιγμή είχε αρχίσει μια προσπάθεια μήπως βρεθεί άκρη με αυτό το θέμα. Μου φαίνεται αρκετά εύκολο ώστε να λυθεί με το open sourcing πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Εντυπώσεις μετά από έναν μηνα: + Το webos σαν λειτουργικό είναι πολύ καλό...ευχάριστη έκπληξη.. - Αργός browser, δυστυχώς ούτε ο advanced σώζει την κατάσταση. Υποστήριξη flash 10 και όχι 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Για να βάλουμε Android ισχύει η ίδια διαδικασία ή άλλαξε κάτι με τη νέα έκδοση του webOS; Από ο,τι κατάλαβα θα εγκατασταθεί το CWM Recovery αλλά θα παραμείνει και το recovery του webOS, ή όχι; Θα είχε πλάκα να χειρίζεσαι και το Android και το webOS από το ίδιο recovery. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 εγώ θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιον εύκολο οδηγό για να περάσουμε την ICS... Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Οδηγός για ηλίθιους: :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Όντως!!!!! Εντάξει, είπαμε.....αλλά όχι κι έτσι! :lol::lol::lol: Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Όντως!!!!! Εντάξει, είπαμε.....αλλά όχι κι έτσι! :lol::lol::lol: Υπάρχει και άλλο video με διάρκεια γύρω στα 10 λεπτά. Δε σου εξηγεί πώς να κρατήσεις το ποντίκι. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Λοιπόν, τον πιό εύκολο οδηγό, τον βρήκα τελικά εδώ http://techsplurge.com/6996/noobs-guide-install-cm-9-ics-android-hp-touchpad-7-easy-steps/ Το πέρασα το παγωτάκι πανεύκολα και πολύ γρήγορα! Τώρα θέλω να περάσω market κτλ - ξέρει κανείς πιά έκδοση θέλει? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Tov browser HD που τον βρίσκετε; Είναι αυτός που κοστίζει κάπου 2,5€ στο market; Δε με νοιάζει να σκάσω 3 φράγκα, απλά ρωτάω για να μην τα σκάσω για άκυρη εφαρμογή. Τώρα θέλω να περάσω market κτλ - ξέρει κανείς πιά έκδοση θέλει? Φαντάζομαι οποιοδήποτε gapps για ICS θα κάνει, πχ πάρε αυτό για το O2X μου και πες μας αν έκανε. :) Και κράτα μας ενήμερους για μελλοντικές εκδόσεις του ICS που βάζεις (αν διορθώνουν τις ελλείψεις όπως κάμερα, μικρόφωνο κλπ ;) ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Έφτιαξα ένα tutorial στα Ελληνικά για όποιον θέλει να περάσει android 4 στο Touchpad. Πιστεύω ότι το έφτιαξα τόσο απλό, που το idiots guide πιο πάνω θα μοιάζει μπροστά του με μάθημα κβαντικής φυσικής!!! :lol: http://touchpad.blogs.gr/2012/03/11/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-touchpad/ Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Δε μου απαντήσατε, ο browser HD είναι αυτός που αγοράζεις από το Store; Μήπως με βάλατε σε black list επειδή είπα να βάλω Android; Επίσης, αυτό: -- Sent from my HP TouchPad using Communities αξίζει να το αγοράσω; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 εμεις που ειμαστε ελλαδα δεν τον εχουμε αγορασει αλλα τον εχουμε "αγορασει" λογω της βλακωδους αποφασης της hp να μην ειναι ανοιχτο το market για όλους. ναι μεν αξιζει αλλα δεν θα δεις και τρομερη διαφορά. εχει και αυτος τα bugs του αιωνα. ναι το communities και αυτο "αγορασμένο" ειναι σαν το tapatalk και ειναι πολυ ωραιο αν χρησιμοποιείς συχνα fora. κι εγω οταν βγει stable ICS θα την περασω με βασικοτερο λογο τον browser. μου εχει λειψει ο Opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 εμεις που ειμαστε ελλαδα δεν τον εχουμε αγορασει αλλα τον εχουμε "αγορασει" λογω της βλακωδους αποφασης της hp να μην ειναι ανοιχτο το market για όλους. εγώ μετά από εποκοινωνία με την hp και την ερώτηση αν ποτέ αναβαθμιστεί το ελληνικό market, αναγκάστηκα να κάνω full erase και να δηλώσω χώρα usa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 εγώ μετά από εποκοινωνία με την hp και την ερώτηση αν ποτέ αναβαθμιστεί το ελληνικό market, αναγκάστηκα να κάνω full erase και να δηλώσω χώρα usa. και εγω που εχω δηλωσει χωρα usa τις ελληνικες μου χρεωστικη και πιστωτική κάρτα ΔΕΝ τις δεχεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Χρειάζεται κάρτα της χώρας. Υπάρχουν τρόποι να γίνει αυτό με κάποιες κάρτες. lewton δεν τον ξέρω τον browser που λες. Το communities προσωπικά με βολεύει πολύ σε διάφορα φόρα όπως αυτό εδώ ή το webosnation. Γενικά αν διαβάζεις φόρα στην ταμπλέτα σου και υποστηρίζονται αξίζει σαν εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 και εγω που εχω δηλωσει χωρα usa τις ελληνικες μου χρεωστικη και πιστωτική κάρτα ΔΕΝ τις δεχεται ;) http://www.usunlocked.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 χαίρετε! εβαλα παγωτάκι και εγω και εχω ξετρελαθει. Όμως. Υπάρχουν καποια θεματακια πουνθα ήθελα την βοήθεια σας. Αρχικά, δεν μου λειτουργει πλεον το wifi. Ενω βρισκει το δίκτυο κ απο κάτω μου λέει saved πατω connect και δεν κάνει τίποτα. Στην αρχη δούλευε ρολόι,ξαφνικά το έπαθε. Δευτερον, τo netflix τί είναι;; κσι πώς μπορώ να βάλω και γω τα κινούμενα ψαράκια αα wallpaper? Ευχαριστω εκ των προτέρων! Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Για το ΙCS δεν ξέρω να σου πω τίποτα. Το Netflix είναι μια υπηρεσία στην οποία βλέπεις ταινίες ονλάιν πληρώνοντας. Δεν θα σου είναι χρήσιμη γιατί δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις εκτός ΗΠΑ αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts