achillesgk Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 εντελως ειχε αρχισει να δειχνει τα χρονια του εδω και καιρο Απλά θέλω να το χαρίσω σε μία φίλη μου που είναι μακριά και σκεφτόσουν μήπως πρέπει να τπ αφήσω ως εναλλακτική. Δεν ξέρω τι κολλήματα θα συναντήσει με τις διάφορες εκδόσεις Android και δεμ θέλω να τις μείνει τούβλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Την εγκατέστησα και εγω την cyanogen mod 11 (android 4.4.4) kitkat, και όντως εντυπωσιάστηκα, δεν lagαρει καθόλου, ταχύτατο, μπαταρία μια χαρά, κάμερα, σχεδόν όλα δουλεύουν άψογα. Εγραψα σχεδόν γιατί βρήκα ότι έχει κάποιο bug με τα location services στον χάρτη, καιρό. Διάβασα για κάποιες λύσεις αλλά δεν κατάφερα να το διορθώσω, αν κάποιος φίλος ξέρει ή έχει βρει κάτι ας μας πει. Πάντως την προτείνω ανεπιφύλακτα την μετάβαση. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ξερει κανεις που θα βρω το πισω καλλυμα για αντικατασταση του ? Το δικο μου εχει 2 ραγισματακια και δεν ξερω ποσο θα αντεξει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Το πιο πιθανό, ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easyrider_ktm Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Το δικό μου παρουσίασε τα ραγισματα στο 1ο εξάμηνο. Έκτοτε και για 5 χρόνια δεν προχώρησε το ράγισμα. Εάν δεν σε πειράζει αισθητικά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Oσο ειχα την θηκη του ηταν μια χαρα. Το προστατευε απολυτα. Μολις η θηκη βγηκε εκτεθηκε και χτυπηθηκε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts