drgci Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Το micροφωνο επιτέλους μετά από τόσο Κάιρο διωρθοθηκε οποίος θέλει μπορεί τωρα να του παιρασει την ics λειτουργούν όλα έκτος από την κάμερα! Ο φίλος που ρωτάει από πάνω τη ρομ να του βάλει εγώ του πρωτεινω να βάζει την unofficial nitghly γιατί είναι πάντοτε up to date!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Mε ποιον οδηγο βαζουμε το ics και με ποιο αρχειο για να δουλευει και το μικροφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Mε ποιον οδηγο βαζουμε το ics και με ποιο αρχειο για να δουλευει και το μικροφωνο ? http://touchpad.blogs.gr/2012/03/11/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-touchpad/ mic link http://goo.im/devs/jcsullins/cmtouchpad/testing :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ευχαριστω πολυ !! Και σε περιπτωση νεας εκδοσης ολοκληρωμενης θα πρεπει να κανω απεγκατασταση ή απλα Update ? υγ Βαζοντας το μπορω να συνεχισω κανω boot και το Webos ετσι δεν ειναι ? Δηλαδη με ρωταει οταν το εκκινω ποιο συστημα να bootαρει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Θα κάνεις ένα απλό update + wipe cach/dalvik cache Ναι θα μπορείς να μπουταρεις σε οποίο λειτουργικό θες εσύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Το αρχειο για το οποιο εδωσες λινκ (mictest) αντικαθιστα καποιο απο τον οδηγο ή το βαζουμε και αυτο με τα 4 αρχεια αρχικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Αξίζει τώρα να το κάνουμε dual boot ή να περιμένω; Απο οθόνη προστασίας που μπορω να βρω σε ελληνικο κατάστημα; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Αξίζει τώρα να το κάνουμε dual boot ή να περιμένω; Απο οθόνη προστασίας που μπορω να βρω σε ελληνικο κατάστημα; Εννοιτε αξίζει αύριο νομίζω θα βγει η πρώτη cm9 rc 1!! Τα πάντα πλέον λειτουργούν κανονικά έκτος από την κάμερα που και αυτό είναι πολύ κοντά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πηρα&εγω την αποφαση να προχωρησω στην αγορα ενος tablet .&ελεγα γα το touchpad. Mπορει να βοηθησει καποιος...Αξιζει η αγορα οτυ τωρα πια η ξεπερασμενο?&αν ναι απο που μπορω να το προμηθευτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πηρα&εγω την αποφαση να προχωρησω στην αγορα ενος tablet .&ελεγα γα το touchpad. Mπορει να βοηθησει καποιος...Αξιζει η αγορα οτυ τωρα πια η ξεπερασμενο?&αν ναι απο που μπορω να το προμηθευτω? καλυτερα να πας για το nexus 7 το hardware του αξιζει ακομα αλλα δεν εχει το πληθος εφαρμογων του android δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πηρα&εγω την αποφαση να προχωρησω στην αγορα ενος tablet .&ελεγα γα το touchpad. Mπορει να βοηθησει καποιος...Αξιζει η αγορα οτυ τωρα πια η ξεπερασμενο?&αν ναι απο που μπορω να το προμηθευτω? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) ευχαριστα νεα σuντομα το ταμπλετακι θα παρει και την jelly bean http://www.youtube.com/watch?v=XJvkfizgVEc Edited August 2, 2012 by drgci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 το hardware του, του επιτρέπει να πάρει μεχρι και windows 8. το θέμα είναι να λυθούν βασικά πράγματα όπως η camera πχ και το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 το hardware του, του επιτρέπει να πάρει μεχρι και windows 8. το θέμα είναι να λυθούν βασικά πράγματα όπως η camera πχ και το wifi. κυκλοφορησε η πρωτη εκδοση του cm10 unofficial οποιος θελει μπορει να το κατεβασει απο εδω http://goo.im/devs/jcsullins/cmtouchpad/preview το butter και το wifi λειτουργουν μια χαρα σε αντιθεση με τον ηχο,μικρωφονο,hardware acceleration ,camera που δεν λειτουργουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλυτερα να μεινουμε προς το παρον με την CM9 που παιζουν εκτος της καμερας αριστα.Οταν προχωρησει τοτε μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Πέρασα επιτέλους CM9 στο Touchpad και είναι αστέρι. Ασχολείται κανείς ακόμα ή το βαρεθήκατε; Περιμένω τώρα να βγει κάποια stable CM10. :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Πέρασα επιτέλους CM9 στο Touchpad και είναι αστέρι. Ασχολείται κανείς ακόμα ή το βαρεθήκατε; Περιμένω τώρα να βγει κάποια stable CM10. :D Να φανταστώ πέρασες την τελευταία cm official nightly? Απο ταχύτητα είσαι ικανοποιημένος? (Εγω προσωπικά το θεωρο ταχυτατο ,δεν καταλαβαίνει τίποτα )άντε σε λίγο θα φτιάξουν και την καμερα , Όσο για το cm10 θα αργισει πολύ να βγει κάποια stable έκδοσή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Να φανταστώ πέρασες την τελευταία cm official nightly? Απο ταχύτητα είσαι ικανοποιημένος? (Εγω προσωπικά το θεωρο ταχυτατο ,δεν καταλαβαίνει τίποτα )άντε σε λίγο θα φτιάξουν και την καμερα , Όσο για το cm10 θα αργισει πολύ να βγει κάποια stable έκδοσή :) Από ταχύτητα πετάει (έχω βάλει την cm-9-20120819-NIGHTLY-tenderloin.zip). Για την κάμερα τι φταίει τόσο καιρό; Λείπει κάποιος driver από την HP; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Από ταχύτητα πετάει (έχω βάλει την cm-9-20120819-NIGHTLY-tenderloin.zip). Για την κάμερα τι φταίει τόσο καιρό; Λείπει κάποιος driver από την HP; Το πρόβλημά είναι οι drivers της qualcomm η οποία δεν δίνει κάποια τμήματά των drivers open source έτσι αναγκαστικά ο developer που ασχολειτε για την κάμερα του touchpad πρέπει να το γράψει μονός του! Λινκ για να δεις την εξέλιξή στο θέμα camera για το touchpad http://rootzwiki.com/topic/16347-dev-ics-camera-hd-video-hw-acceleration-fix/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Μάλιστα, ευχαριστώ. Ερώτηση: για να δω το CWM από τον αγορασμένο ROM Manager τι επιλέγω στην τρίτη εικόνα παρακάτω; 1. 2. 3. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καταρχάς φλασαρισματα των custom roms για το touchpad δεν κάνουμε με τον rom manager άλλα με τον goo Manager κατεβασετο απο το play store θα σου πρωτεινα να κάνεις εγκατάστασή το twrp είναι ακριβώς ότι είναι το clock work mod recovery άλλα υποστιριζει touchscreen . Λοιπόν κατέβασέ το goo manager 1)άνοιξέ το προγραμα 2) Πατά πάνω δεξιά τις τρεις τελιτσες 3) επέλεξε το Instal open recovery script 4)όταν το κάνει εγκατάστασή θα σου αντικαταστήσει το παλιό clock work recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ευχάριστα νέα, η hp έδωσε τον κώδικα open source. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ευχάριστα νέα, η hp έδωσε τον κώδικα open source. δυσαρεστα νέα θα ελεγα εγω http://www.zdnet.com/hp-kills-the-platform-again-open-webos-not-for-existing-hp-devices-7000001933/ It's safe to say for existing customers webOS is dead. Again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 ευχαριστα νεα Luna CE το δοκιμασα και ειναι πολυ καλο εχει μερικα προβληματάκια αλλα θα φτιαξουν ολα το πιο βασικο εναι οτι δεν δουλευει το ελληνικό πληκτρολογιο για αυτο αν καποιος απο εσας το δοκιμασει γραψτε στο φορουμ τους στην επομενη εκδοση να προσθεσουν και ελληνικό πληκτρολόγιο:) αντε τωρα που εγεινε open source ελπιζω να δουμε ωραια πραγματα, και το πιο συμαντικο αν γινεται να τρεχουμε ανδροιδ εφαρμογές γιατι δυστηχος χωρις εφαρμογές δεν μπορεις να το ευχαριστηθεις το λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Υπάρχει τρόπος να σουτάρω τελείως το webOS από το Touchpad μου και να κρατήσω μόνο Android ROM και revovery; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts