miketra Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Κανενας ρε παιδια δεν βλεπει ταινιες στο touchpad...??:) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλησπερα παιδια!!! Προσπαθησα να πεασω μια ταινια που ηταν πανω απο 4gb κ δεν εκανε την μεταφορα, λογω μεγεθους οπως συμβαινει σε συστηματα fat32 εχει κανεις καμια ιδεα; Γιατι δεν ειναι δυνατον να μην πορουμε να δουμε ταινια μεγαλυτερη απο 3 gb... κοψτην σε δυο κομματια Κανενας ρε παιδια δεν βλεπει ταινιες στο touchpad...??:) το να δεις περιεχομενο HD (1920x1080) στην οθονη του Touchpad (1024χ768) χανεις περισσοτερα αποτι αν εβλεπες ενα 720χ576 που ειναι ενα απλο dvdrip. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 κοψτην σε δυο κομματια το να δεις περιεχομενο HD (1920x1080) στην οθονη του Touchpad (1024χ768) χανεις περισσοτερα αποτι αν εβλεπες ενα 720χ576 που ειναι ενα απλο dvdrip. ;) Αυτο ειναι μια καλη επισημανση... Οποτε χαμηλοτερες αναλυσεις :p Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Το παρέλαβα σήμερα από eshop στα 244. Το έβαλα το μεσημέρι να φορτίζει. Μετά από 3 ώρες περίπου που έβγαλε στην οθόνη το σήμα της μπαταρίας. Μέχρι τότε ήταν αναμμένη μια λωρίδα στο μεσαίο κουμπάκι που πήγαινε αριστερά δεξιά. Είναι φυσιολογικό; Πόση ώρα κάνει για να φορτιστεί πλήρως την πρώτη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Το μεγάλο σήμα της μπαταρίας βγαίνει συνήθως όταν είναι τελείως άδειο και αρχίζει τότε να φορτίζει. Είσαι σίγουρος ότι φόρτιζε πιο πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Το μεγάλο σήμα της μπαταρίας βγαίνει συνήθως όταν είναι τελείως άδειο και αρχίζει τότε να φορτίζει. Είσαι σίγουρος ότι φόρτιζε πιο πριν; Ναι...δεν έκανα κατι...όταν η φωτεινή λωριδα που πήγαινε δεξια αριστερα σταμάτησε..έβγαλε το σήμα φόρτισης και μετά από λίγη ώρα άνοιξε μόνο του κ είδα ότι η μπαταρία ήταν ακόμη στην αρχή της φόρτισης. Πάντως όπου να 'ναι ολοκληρώνεται η φόρτιση..σχεδόν 7 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Παιδες, εβαλα την Alpha 6 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με το Web os. Απο εδω http://liliputing.com/2012/01/how-to-install-android-4-0-on-the-hp-touchpad-cyanogenmod-9-alpha.html αλλα με αυτο το gapps-ics- 20111230 http://www.mediafire.com/?y957ug3cyt6lz6x Μονο δεν μου συνδεεται με το usb στο laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Πάντως εγώ δεν περίμενα το webos να είναι τόσο εύκολο και εύχρηστο. Δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής. Μόνο λίγο ο stocκ browser μου τα χαλάει. u.g. Κάποια πρόταση για καλό screen protector είναι ευπρόσδεκτη. Edited February 8, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Πάντως εγώ δεν περίμενα το webos να είναι τόσο εύκολο και εύχρηστο. Δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής. Μόνο λίγο ο stocκ browser μου τα χαλάει. u.g. Κάποια πρόταση για καλό screen protector είναι ευπρόσδεκτη. Το webOS είναι πάρα πολύ ωραίο και όσοι έχετε το TP χάνετε πολλά πράγματα που υπάρχουν στα τηλέφωνα με webOS. Εκεί φαίνεται ακόμα περισσότερο πόσο ωραίο σύστημα είναι. Κρίμα που δεν έπιασε. Τώρα φυσικά αν σε κάποιον αρέσει το android παραπάνω, αυτά είναι υποκειμενικά θέματα. Προσωπικά δεν ασχολήθηκα, ούτε πρόκειται να περάσω στο TP μου κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Προσπαθω να δω περιεχομενο στο web tv του megatv.gr. Δεν υποστηριζει ο browser η πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Προσπαθω να δω περιεχομενο στο web tv του megatv.gr. Δεν υποστηριζει ο browser η πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; εχτες ειδα το ολα για την υγεια μου οποτε η φταιει ο παροχος σου εχει συμβει με το webtv του ant1 η δεν λειτουργει προσψρινα το βιντεο στο site του μεγκα ή εχεις κοψει κανα accept cookies only from site και οχι accept all cookies ή accept cookies from third party site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 εχτες ειδα το ολα για την υγεια μου οποτε η φταιει ο παροχος σου εχει συμβει με το webtv του ant1 η δεν λειτουργει προσψρινα το βιντεο στο site του μεγκα ή εχεις κοψει κανα accept cookies only from site και οχι accept all cookies ή accept cookies from third party site. Θα ξαναπροσπαθήσω. Από κινητό android πάντως επαιζε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Θα ξαναπροσπαθήσω. Από κινητό android πάντως επαιζε κανονικά. στο λεω γιατι στον οδηγο για αρχαριους αναφερει While you're at it fixing "security issues", take a second to load up your touchpad web browser and surf to: https://settings.adobe.com/flashplayer/mobile/ Tap on local storage. From there, you can manage your flash player privacy settings. At the -very- least you should use the "only from the sites I visit" setting to help prevent your flash player from assisting websites in tracking your surfing habits. Personally, I just turn the local data storage off. Yeah, it means I might need to adjust my volume next time I'm using youtube but I feel better without flash cookies watching me surf the web. το ειχα κι εγω μια φορα το προβλημα και το συνδυασα με το ποστ αυτο απο το adslgr.com Αγαπητη Cyta Αυτος ο σερβερ ειναι η αιτια που εκατονταδες συνδρομητες σας ( μπορει και χιλιαδες ) οταν παιρνουν συγκεκριμενα ip ranges στις dynamic ip addresses τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ σελιδες οπως megatv.com , antenna.gr sport-fm.gr sentra... και πολλες ακομα. Ολες αυτες οι σελιδες εχουν ενα κοινο μυστικο ... το stats.e-go.gr Ειναι ενας server που αν δεν δωσει απαντηση δεν φορτωνουν οι σελιδες που εχουν συμφωνια με την advertising εταιρια αυτη! ( stats.e-go.gr ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Μου κάνει εντύπωδη γιατί μόλις δοκίμασα το webtv του ant1 και παίζει, όχι όμως όλα τα video. Στο mega η θέση του video είναι λευκή. edit: το ξαναδοκίμασα...τίποτε πάλι, o πάροχος είναι ΟΤΕ και σε κινητό android, tablet android δεν υπάρχει πρόβλημα. Edited February 9, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδιά θέλω θήκη για το μηχάνημα απο ελληνικό ESHOP, υπάρχει καμία να ταιριάζει; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδιά θέλω θήκη για το μηχάνημα απο ελληνικό ESHOP, υπάρχει καμία να ταιριάζει; μονο αυτη που αναφερθηκε επανω απο το αγγλικο ebay βγαινει στα 18 ευρω ειναι και official την περιμενω απο βδομαδα να μου ερθει και εχει αλλο ενα τεμαχιο διαθεσιμο σε ελληνικο δεν νομιζω να τη βρεις φθηνοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) μονο αυτη που αναφερθηκε επανω απο το αγγλικο ebay βγαινει στα 18 ευρω ειναι και official την περιμενω απο βδομαδα να μου ερθει και εχει αλλο ενα τεμαχιο διαθεσιμο σε ελληνικο δεν νομιζω να τη βρεις φθηνοτερα πάντως έχουν αναφερθεί και καλύτερες θήκες. Η πλαστική αίσθηση που σε αφήνει η θήκη δεν είναι και ότι καλύτερο. μπορεί κάποιος να μου πει αν παίζει στον browser του webos web tv του Mega? http://www.megatv.com/vasiliades/default.asp Edited February 12, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Παιδια επειδή είμαι ενα βήμα πριν την αγορά του, εχω μερικές ερωτήσεις! 1)Τελικά με την 3.0.5 παλι δεν υποστηρίζει hdmi;;;; Γιατι κάτι λέγανε στο xda οτι τι chip του το υποστηρίζει,και ίσως σε κάποια να αναβαθμίσει(3.0.4) το υποστήριζε ! 2)GPS στην wifi εκδοσή δεν εχει ε;;; 3)Στο usb του μπορείς να συνδέσεις κάποιο Mouse keyboard , ή 3G USB dongle ,ή κάποιο stick ή εξωτερικό δίσκο,και να το αναγνωρίσει το webos ή έστω το android;;;; 4) Τελος αν το αγοράσεις μεταχειρισμένο οι ρυθμίσεις που εχει κανει ο προηγούμενος username χωρα κτλ αλλάζουν ή μηδενίζονται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Παιδια επειδή είμαι ενα βήμα πριν την αγορά του, εχω μερικές ερωτήσεις! 1)Τελικά με την 3.0.5 παλι δεν υποστηρίζει hdmi;;;; Γιατι κάτι λέγανε στο xda οτι τι chip του το υποστηρίζει,και ίσως σε κάποια να αναβαθμίσει(3.0.4) το υποστήριζε ! 2)GPS στην wifi εκδοσή δεν εχει ε;;; 3)Στο usb του μπορείς να συνδέσεις κάποιο Mouse keyboard , ή 3G USB dongle ,ή κάποιο stick ή εξωτερικό δίσκο,και να το αναγνωρίσει το webos ή έστω το android;;;; 4) Τελος αν το αγοράσεις μεταχειρισμένο οι ρυθμίσεις που εχει κανει ο προηγούμενος username χωρα κτλ αλλάζουν ή μηδενίζονται;;; 2. Όχι. 3. Το usb του δεν δίνει ρεύμα οπότε αν υποστηρίζει θα θέλει καλώδιο Υ. 4. Αν κάνει full erase, μετά κάνεις καινούργιο account και βάζεις νέα στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 πάντως έχουν αναφερθεί και καλύτερες θήκες. Η πλαστική αίσθηση που σε αφήνει η θήκη δεν είναι και ότι καλύτερο. Την παρέλαβα την επίσημη. Ταιριάζει τέλεια, δεν είναι "μεγαλύτερη" (με την έννοια να δίνει όγκο, να προεξέχει τίποτε κλπ), κάθεται καλά όρθιο. Η αίσθηση δεν είναι "πλαστικούρας", είναι πιο πολύ "καλού λάστιχου".... Θα πάρω και σκρατς να κάνω το κόλπο για να κουμπώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Οταν συνδεω το tp για εφαρμογες ολα οκ, οταν αποσυνδεω λεει οτι τρεχει ο drive της novacim ή καπως ετσι; Οποτε πως κανει ασφαλη αφαιρεση; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Οταν συνδεω το tp για εφαρμογες ολα οκ, οταν αποσυνδεω λεει οτι τρεχει ο drive της novacim ή καπως ετσι; Οποτε πως κανει ασφαλη αφαιρεση; πρεπει να κανεις ασφαλη καταργηση usb πας ο υπολογιστης μου my computer, επιλεγεις το hp touchpad δεξι κλικ ποντικιου πανω του και πατας εξαγωγη/eject Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Οταν συνδεω το tp για εφαρμογες ολα οκ, οταν αποσυνδεω λεει οτι τρεχει ο drive της novacim ή καπως ετσι; Οποτε πως κανει ασφαλη αφαιρεση; πρεπει να κανεις ασφαλη καταργηση usb πας ο υπολογιστης μου my computer, επιλεγεις το hp touchpad δεξι κλικ ποντικιου πανω του και πατας εξαγωγη/eject εναλλακτικά πατάς το εικονίδιο usb στο touchpad, το βάζεις στην άλλη λειτουργία (αν θυμάμαι καλά usb storage) για να τον βλέπει σαν δίσκο και μετά η αποσύνδεση γίνεται κανονικά. Την παρέλαβα την επίσημη. Ταιριάζει τέλεια, δεν είναι "μεγαλύτερη" (με την έννοια να δίνει όγκο, να προεξέχει τίποτε κλπ), κάθεται καλά όρθιο. Η αίσθηση δεν είναι "πλαστικούρας", είναι πιο πολύ "καλού λάστιχου".... Θα πάρω και σκρατς να κάνω το κόλπο για να κουμπώνει... εννοείς αυτό? http://www.youtube.com/watch?v=SDk8nxntuoU&feature=related Edited February 15, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 χρήσιμο για όσους έχουν παιδιά http://www.ebay.com/itm/CAR-BACK-SEAT-HEAD-REST-MOUNT-HOLDER-Kit-HP-TouchPad-Tablet-/220945510334?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item337160efbe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αύριο θα το έχω στα χέρια μου!! Με περιμένει στην άλλη άκρη της λίμνης, αγορασμένο από το γαλλικό eBay (δεν έδωσα τη διεύθυνσή μου στην Ελβετία επειδή θα με έβαζαν να πληρώσω φόρο, οπότε το παρέλαβε μια φίλη μου που μένει Γαλλία). Δεν ξέρω πώς θα κοιμηθώ απόψε. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts