Vercetti13 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Το καινούργιο, και ήδη εξαιρετικά δημοφιλές, mapping app της Nokia έκανε την εμφάνιση του στο iOS πριν από λίγες ημέρες και ετοιμάζεται και η έκδοση για το Android. Τι γίνεται όμως με το webOS? Το gadgeta.me αναφέρει πως μπορεί σε πολλούς να φανεί αστεία η εν λόγο ερώτηση όμως η κοινότητα του webOS ανέλαβε δράση για μία ακόμα φορά. Ο homebrew developer 72ka ανέλαβε να φέρει το Here στο webOS και μάλιστα δωρεάν. Στην ουσία δεν πρόκειται για ένα αυτούσιο app αλλά ούτε περί port. Ο 72ka έφτιαξε ενα app που φορτώνει την σελίδα του Here επειδή δυστυχώς ο native browser του webOS είναι πλέον αρκετά παραμελημένος. Όπως προανέφερα το app θα είναι δωρεάν είτε μέσω Preware ειτε μέσω του webOS Quick Install και αναμένεται στις webOS συσκευές πολύ σύντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 πολυ καλο αυτο προφανως η κοινοτητα ειναι ακομα ενεργη φαντασου να ειχαν βγαλει το φημολογουμενο full touch που ειχαν στα σκαρια τι θα γινοταν! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 πολυ καλο αυτο προφανως η κοινοτητα ειναι ακομα ενεργη φαντασου να ειχαν βγαλει το φημολογουμενο full touch που ειχαν στα σκαρια τι θα γινοταν! Να σου πω την αμαρτία μου το full touch που είχα δει κάτι renders δεν μου άρεσε.. Από το Pre Plus μέχρι και το Veer αυτό που με τράβηξε ήταν το συγκεκριμένο βοτσαλοειδές form factor οπότε το full touch πιστεύω πως θα ήταν σαν όλα τα αλλα full touch τηλ.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μόλις αγόρασα τον χάρτη για την Ελλάδα για το nDrive6 προς 29.99e. Είναι η 1η φορά που αγοράζω χάρτες είναι η αλήθεια και παρόλο που το τελευταίο update έγινε το 2011 με μία γρήγορη ματιά που έριξα φαίνεται πολύ ενημερωμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 οταν μπαινω στο app catalog κολλαει δηλαδη κανει loading αλλα δεν εμφανιζει κατι μονο τον κθκλο που περιστρεφεται,το ειχα ενεργοποιησει στην αρχη με usa και μετα με uk αλλα δεν εχει αποτελεσμα.Ο μονος τροπος που δουλευει ειναι αν μπω μεσω του search bar,καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Το HP Pre3, ένα τηλέφωνο το οποίο με το που κυκλοφόρησε στην ουσία αποσύρθηκε και που κατά γενική ομολογία ήταν το καλύτερο Pre που βγήκε ποτέ, πλέον αποκτάει την δυνατότητα απεικόνισης 4 icons στον launcher αντί για τα 3 που ήταν έως τώρα φέρνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό στα 20! Υπεύθυνος για αυτό το patch είναι ένας, από τους πιο ενεργούς modders της webOS κοινότητας, ο Garrett92C ο οποίος έχει φέρει μέχρι στιγμής apps όπως το Dash Weather αλλά και themes όπως το Glass Effect Suite για το HP Touchpad. Οι αλλαγές που φέρει το εν λόγο patch είναι οι εξής: Launcher: Πλέον υπάρχουν 4 εικονίδια ανά σειρά φέρνοντας τον συνολικό αριθμό στα 20. Dashboard: Όλα τα notifications πλέον είναι ελάχιστα μικρότερα. Lockscreen: Το ρολόι είναι λίγο πιο μικρό. Quick Launcher: Πλέον υπάρχουν 6 εικονίδια αντί για 5. Το παρών patch δεν υπάρχει ακόμα στο preware καθότι είναι σε alpha stage αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ. Source: gadgeta.me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 οταν μπαινω στο app catalog κολλαει δηλαδη κανει loading αλλα δεν εμφανιζει κατι μονο τον κθκλο που περιστρεφεται,το ειχα ενεργοποιησει στην αρχη με usa και μετα Μηπως μπορει με uk αλλα δεν εχει αποτελεσμα.Ο μονος τροπος που δουλευει ειναι αν μπω μεσω του search bar,καμια ιδεα? Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. μήπως γνωρίζει κανένας τίποτα να μας βοηθήσει?:worry: Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 θα πας στο search tab ,βαλε κατι και θα σου δειξει το catalog.Αλλα καθε φορα πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 θα πας στο search tab ,βαλε κατι και θα σου δειξει το catalog.Αλλα καθε φορα πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια Ετσι μπαινω κι εγω. Απλα ρωταω αν καποιος ειχε το ιδιιο προβλημα και αν το ελυσε χωρις να χρειαζετε να μπαινω μεσω της αναζητησης. Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Το είχε αρκετός κόσμος (κι εγώ με το Pre2). Είναι εδώ και μήνες το θέμα. Δυστυχώς άλλη λύση δεν έχω δει να αναφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Μόλις αγόρασα τον χάρτη για την Ελλάδα για το nDrive6 προς 29.99e. Είναι η 1η φορά που αγοράζω χάρτες είναι η αλήθεια και παρόλο που το τελευταίο update έγινε το 2011 με μία γρήγορη ματιά που έριξα φαίνεται πολύ ενημερωμένος. ρε παιδιά κατέβασε ρολά το μαγαζί NDrive δοκίμασα να κατεβάσω το χάρτη της Ελλάδας τον οποίο και τον έχω αγοράσει και λέει δοκιμάστε αργότερα έπειτα πήγα στο support και με έβγαλε στους developer τώρα τι κάνω που δεν έχω κάποιο αντίγραφο τον ήπια με :) η απάντηση της NDrive Dear Customer, The application NDrive for webOS it's not available. For additional information, please contact the support from HP. Cumprimentos / Best Regards NDrive Support για τα μπινελίκια στα Πορτογαλικά να χρησιμοποιήσω google translate Υ.Γ.όποιος τον έχει ας μου τον στείλει με pm παρακαλώ Edited March 4, 2013 by esykas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Eνδιαφερομαι να αγορασω το hp pre 3.Γνωριζει κανεις να μου πει απο που μπρω να το βρω πια...?Απο εκδοσεις υπαρχει αυτη με τα 8gb &αυτη με τα 16gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosif Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μόνο στο Ebay μπορείς να το βρεις πια, αλλά ακόμα κι εκεί ίσως δυσκολευτείς. Γιατί το θες; Ρωτάω από περιέργεια. Εγώ έχω ένα αλλά το πήρα μόλις βγήκε, τότε που είχε νόημα. Τώρα, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μόνο στο Ebay μπορείς να το βρεις πια, αλλά ακόμα κι εκεί ίσως δυσκολευτείς. Γιατί το θες; Ρωτάω από περιέργεια. Εγώ έχω ένα αλλά το πήρα μόλις βγήκε, τότε που είχε νόημα. Τώρα, γιατί; Θελω να δοκιμασω το λειτουργικο να ξεφυγω απο τα υπολοιπα.Επισης μ'αρεσει ως τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Υπαρχει κανας ρομαντικος που το εχει ακομα στο τηλεφωνοστασιο του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosif Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εχω ένα το οποίο εχει να δουλέψει απο τότε που το αντικατέστησα με iPhone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ανοιξε το οποτε εχεις χρονο και πεσμου αν μπορεις να παρεις emails. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Υπαρχει κανας ρομαντικος που το εχει ακομα στο τηλεφωνοστασιο του ? Ποσο μπροστα αυτο το λειτουργικο, απο τα σκουπιδαρια που μας εχουν φλομωσει, ακομα και σημερα, στην αυγη του 2017? Θανατωσαν μακραν το ανωτερο λειτουργικο σε mobile συσκευη... Πολυ κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Μεγαλη αληθεια αλλα ετσι ειναι η ζωη. Γεματη αδικιες ακομα και τεχνολογικες. MARKETING UBER ALLES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ειναι ο μόνος τρόπος για να εξαγοραστούν (μέσω τρίτων βεβαίως) οι πατέντες απο την apple Microsoft etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μακαρι να το αγοραζε καποια εταιρεια το λογισμικο για χρηση σε smatphones. Στην LG δεν εχει μεινει τελευταια φορα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 αγοράστε iphone X κάνει ότι έκανε το web os με απλές κινήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts