Sotnem Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Έχει περάσει κανείς στο synergy κάποιο Skype account; Έχω πρόβλημα όταν βάζω γιατί θεωρεί τις κλήσεις μου διεθνείς και με ρωτάει αν θέλω να τις κάνω με το Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εχω περασει... Ρυθμισεις: Domestic calls: cosmote International: off Use: Cosmote Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εχω περασει... Ρυθμισεις: Domestic calls: cosmote International: off Use: Cosmote Μπορείς να τεστάρεις κάτι; Βάλε στο International calls Use: Always ask Δοκίμασε να πάρεις ένα νούμερο (ελληνικό εννοείται). Σε μένα με το που το κάνω μου βγάζει "International Call" "Whice service would like to use?" και επιλέγεις Cosmote ή Skype Σαν να θεωρεί τα ελληνικά νούμερα ξένα. Διαλέγω Cosmote και παίρνει κανονικά βέβαια, αλλά μου κάνει εντύπωση. Τόσο καιρό τα θεωρούσε ξένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αν βαλω το +30 καλει κανονικα Αν δεν βαλω το +30 με ρωταει με τι να καλεσει.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αν βαλω το +30 καλει κανονικα Αν δεν βαλω το +30 με ρωταει με τι να καλεσει.. Δεν το είχα δοκιμάσει αυτό, το κάνει και σε εμένα. Άρα αν βάλεις το +30 το θεωρεί τοπικό μάλλον καθώς δεν σε ρωτάει. Αλλιώς το θεωρεί διεθνές και ανάλογα με την επιλογή σου (always ask ή Cosmote/Vodafone κτλ) είτε σε ρωτάει, είτε παίρνει κανονικά. Εμένα οι περισσότερες επαφές μου δεν έχουν +30 μπροστά, είναι κανονικά νούμερα 210, 2310, 6944 κτλ Το ερώτημα είναι. Έχει σημασία που το θεωρεί διεθνές; Δηλαδή να κάτσω να περάσω όλες τις επαφές με +30 (που είναι ταλαιπωρία) ή απλά το αφήνω Use: Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Aν δεν ειναι να πας στο εξωτερικο, τα αφηνεις οπως ειναι. Παντως καλα ειναι να τα εχεις ολα με το +30 για καθε ενδεχομενο. Παλια νομιζω δεν δουλευε η αναγνωριση κλησεων χωρις το +30. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δεν το είχα δοκιμάσει αυτό, το κάνει και σε εμένα. Άρα αν βάλεις το +30 το θεωρεί τοπικό μάλλον καθώς δεν σε ρωτάει. Αλλιώς το θεωρεί διεθνές και ανάλογα με την επιλογή σου (always ask ή Cosmote/Vodafone κτλ) είτε σε ρωτάει, είτε παίρνει κανονικά. Εμένα οι περισσότερες επαφές μου δεν έχουν +30 μπροστά, είναι κανονικά νούμερα 210, 2310, 6944 κτλ Το ερώτημα είναι. Έχει σημασία που το θεωρεί διεθνές; Δηλαδή να κάτσω να περάσω όλες τις επαφές με +30 (που είναι ταλαιπωρία) ή απλά το αφήνω Use: Cosmote. Στο Regional Settings, έχεις ρυθμισμένο το "other" για χώρα εκεί που είναι το "phone numbers" και Greece στο "formats" ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ναι, other έχω. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που κοίταξα. Η αναγνώριση γίνεται και χωρίς το +30, αλλά είναι ταλαιπωρία να παίρνεις τηλέφωνο όταν είσαι στο εξωτερικό. Οπότε ίσως τα αλλάξω σταδιακά γιατί κάποια ταξίδια στο εξωτερικό τα κάνω και πρέπει να κάνω αλχημείες για να καλέσω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αναβαθμιση σε 2.2.4 3175 Tα μονα patch που δουλευουν τα ελληνικα και το σωσιμο απο youtube.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αναβαθμιση σε 2.2.4 3175 Tα μονα patch που δουλευουν τα ελληνικα και το σωσιμο απο youtube.. Τι δεν σου δουλεύει... ; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) OK μπηκανε τα ελληνικα Ευχαριστω Να δοκιμασω κι αλλα απο την 2.2.3; Καλες γιορτες.. Edit: βγαινουν σιγα σιγα τα patch σαν 2.2.4 Yπαρχει καποιος τροπος να κρατησουμε ποια βαλαμε, Οταν τρεχουμε το Emergency patch recover; Edit2: ουφ βγηκανε τα περισσοτερα για 2.2.4 Αναμενω: Just type for greek Call vibrate Disable dashboard notifications for search engines Disable lightbar Disable light sensivity Send all via email Ηold type contex menu Αυτα.. Edited December 21, 2011 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ξέρω ότι η έλλειψη Ελληνικών χαρακτήρων αποτελεί πρόβλημα, ωστόσο καλό είναι να ακολουθείτε τους Όρους Χρήσης! Τα σχετικά μηνύματα με τις απαντήσεις αφαιρέθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Το ξαναβάζω κι εδώ λοιπόν. Παρακάτω είναι οι οδηγίες γενικά για να προσθέσετε ένα feed στο Preware και ειδικά για το 2.2.3 για όσους το χρειάζονται. Αλλάξτε τη διεύθυνση με αυτή που σας ενδιαφέρει. Αρκετά patches έχουν ήδη γίνει update σε 2.2.4 Preware - Manage feeds - New feed - Name ότι θελετε - ipkg.preware.org/feeds/webos-patches/2.2.3/ Από εκεί και πέρα, για την ερώτηση του Νίκου. Για να μην χάνετε τα patches. Preware - Saved package list - Update. Έτσι το Preware δημιουργεί μια λίστα με αυτά που έχετε. Για μεγαλύτερη σιγουριά στη συνέχεια (ή και πριν) περνάτε το Save/Restore από το Preware. Αυτό λειτουργεί και για διάφορα apps. Σώζετε όσα προγράμματα θέλετε και στη συνέχεια για να είστε ασφαλείς κάνετε και ένα backup το folder του Save/Restore. Έτσι είστε ασφαλείς για πάσα νόσο :p Το πληκτρολόγιο το έστειλα και λογικά τις επομένες μέρες θα μπει στο Preware. Κάντε μου τη χάρη να το δοκιμάσετε αν το βλέπετε και αν γίνεται εγκατάσταση κανονικά. Το Just Type fix δουλεύει κανονικά, απλά θέλει να ξαναπεραστεί στο κινητό. Θα το έστελνα στο Preware αλλά το "packing" σε patch δεν το έκανα εγώ, δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να το στείλω. Νομίζω ότι το αρχείο υπάρχει στο τόπικ με τα ελληνικά οπότε μπορείτε να το βάλετε από εκεί με Preware ή Internalz Pro. Edited December 21, 2011 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Eμφανιστηκε το update για τα ελληνικα.. Παιδια κατι γινεται με τα data, Απενεργοποιησα το skype που ειναι ρουφηχτρα, αλλα παλι παιρνει πολλα, τι patch να βαλω; Edited December 22, 2011 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Eμφανιστηκε το update για τα ελληνικα.. Παιδια κατι γινεται με τα data, Απενεργοποιησα το skype που ειναι ρουφηχτρα, αλλα παλι παιρνει πολλα, τι patch να βαλω; Τι εννοείς; Σου τρώει πολλά MB; Aν ναι τότε φρόντισε να μην αφήνεις το 3G συνέχεια ανοιχτό ή περιόρισε τη συχνότητα με την οποία γίνονται τα διάφορα syncs. Αλλιώς βάλε το Mode Switcher και φτιάξε κάποιο προφίλ που θα κόβει το 3G π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 To 3G ειναι απενεργοποιημενο συνεχως. Τα mail τα εχω στο manual download. Υπαρχουν κι αλλα sync; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ανάλογα: Facebook, Calendars, Backup profile, τουίτερ αν έχεις κάποιο αππ. Ανάλογα τι apps έχεις περάσει. Απλά αν το έχεις συνέχεια κλειστό μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Για τι τάξη μεγέθους μιλάμε; Πόσα ΜΒ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Ανάλογα: Facebook, Calendars, Backup profile, τουίτερ αν έχεις κάποιο αππ. Ανάλογα τι apps έχεις περάσει. Απλά αν το έχεις συνέχεια κλειστό μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Για τι τάξη μεγέθους μιλάμε; Πόσα ΜΒ έχεις; Facebook manual Twitter manual Να απενεργοποιησω το backup? Στο calendar που φαινεται το backup? Για 5 ΜΒ σε 6 ωρες μιλαμε, με ανοιχτο βεβαια, αλλα χωρις να κανω κατι.. Edited December 23, 2011 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 το mobile hotspot σας δουλευει με την καινουργιο update? εμενα κανει συνεχεια connect και disconnect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Facebook manual Twitter manual Να απενεργοποιησω το backup? Στο calendar που φαινεται το backup? Για 5 ΜΒ σε 6 ωρες μιλαμε, με ανοιχτο βεβαια, αλλα χωρις να κανω κατι.. Το backup καλό είναι να το έχεις για ασφάλεια, επίσης γίνεται μια φορά την ημέρα και συνήθως βράδυ. Τώρα από εκεί και πέρα είναι δική σου η απόφαση. Το calendar αν είναι του Palm profile γίνεται μαζί με το backup. Αν έχεις π.χ. google calendar ή yahoo κάνει sync πιο συχνά και μετά από κάθε αλλαγή που κάνεις εσύ. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το ελέγξεις. Κοίτα τα 5-6ΜΒ δεν είναι τόσο μεγάλο ποσό αν κάνει και backup, αλλά αν όντως τα έχεις όλα manually έχεις ένα δίκιο. Κοίτα μήπως έχεις και άλλα apps που τρέχουν από πίσω (π.χ. TextOne ή κάτι άλλο). ΥΓ Το hotspot δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής. Αν είναι θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 OK Tο αφήνω το backup. Το calendar που ειναι gmail υποπτευομαι, διοτι εκανα αρκετες αλλαγες τελευταια.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κοίτα , μια από τις αλλαγές στο τελευταίο update ήταν καλύτερο sync στο Google. Πολύ πιθανό να τρώει παραπάνω πλέον. Προσωπικά το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου το ημερολόγιο και είδα μεγάλη διαφορά. Πιθανόν να τσεκάρει συχνότερα πλέον. -- Sent from my HP TouchPad using Communities Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Υπαρχει δυνατοτητα να αγορασει καποιος το smartoffice; Μεσω τριτου; Υπαρχει καμμια ρυθμιση με την μνημη να ανοιγει περισσοτερα pdf; Bγηκε και το πρωτο benchmark διαθεσιμο στο market free.. Καλες γιορτες.. Καλη χρονια.. Βγηκε το: Hold Type Contex Menu.. Για StopWatch τι χρησιμοποιειται; Βγηκε και Fix για το wifi για οσους ειχαν θεμα στην 2.2.4 , βαζει τις 2.2.3 Kαλή χρονιά.. Edited January 5, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Νίκο είχες θέμα με το wi-fi εσύ; Αν και έχεις Pre3, απλά επειδή το λειτουργικό είναι ίδιο σε ρωτάω. Εγώ παρατήρησα ότι κάποιες φορές όταν μένει πολύ ώρα το κινητό χωρίς να το χρησιμοποιώ, το ανοίγω και βλέπω ότι έχει αποσυνδεθεί. Αυτό δεν το είχα ποτέ με το 2.1 και θέλω να δω πού οφείλεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Nαι εχει μια διαφορα, Κατι υποψιαζομαι οταν παει να Κανει ασφαλεις συνδεσεις, Και τις επιδιωκει μαλλον οταν γινεται.. Noμιζω οτι αρχικα θελει να κανει συνχρονισμο τα δικα του, με ασφαλεις συνδεσεις, οταν τα κανει αυτα, μετα παει ρολοι.. Αλλα παλευεται η κατασταση.. Edited January 5, 2012 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts