Jump to content

Acer Iconia Smart (Liquid 4.8)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Αν ακολουθήσει τα χνάρια του Liquid Metal και πάει και ένα βήμα παρακάτω, θα είναι σίγουρα καλή συσκευή.

Modpic.gif

• 3 months later...

Αντε να δουμε, πλησιαζει το launch της τηλεφωναρας αυτης. Τρομερη οθονη, ποιοτητα κατασκευης, αισθηση στο χερι κι ας ειναι με "περυσινα" specs (cpu, ram κλπ). Δε μοιαζει να χωλαινει πουθενα:

O συνδιασμος υψηλης αναλυσης οθονη 512mb ram (τοσα εχουν ειπωθει για το LG Optimus 2X) και singlε core επεξεργαστη , πως σας φαινεται ?
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

• Administrators
Ελπίζω να μην έχει μην μικρή διαθέσιμη rom για εφαρμογές που είδαμε στο Liquid. Όσον αφορά τη ram πλέον τα 512 είναι οριακά πια.

Modpic.gif

Αυτό που βλέπω στο acer liquid metal είναι ότι η μνήμη είναι όντως oριακή αλλά το κυριότερο είναι ότι δε γίνεται σωστή διαχείριση με τις επίσημες ρομ της acer.Με τις επίσημες ρομ ανοίγοντας κάποιες εφαρμογές παραπάνω,μπορώ να κάνω το κινητό να κάνει reboot..Κάτι που δεν έχω καταφέρει ακόμη με την custom rom που του φοράω τώρα.Πράγματι κάποιες στιγμές σέρνεται αλλά σε καμμία περίπτωση,δεν το έχω καταφέρει να κάνει reboot.Εγώ ελπίζω η τιμή του να είναι σε λογικά επίπεδα για τα χαρακτηριστικά του (αν και λόγω acer πιστεύω ότι θα είναι λογική) και η μνήμη για τις εφαρμογές να είναι μεγαλύτερη από το metal.Αλλά το σημαντικότερο είναι να έχει υποστήριξη από την κοινότητα. Edited by bbbb

Η μνημη ειναι οριακη, αλλα με αυτη την ποιοτητα κατασκευης, design, οθονη (ναι, απο το βιντεο ακομα φαινεται οτι προκειται για κατι πολυ ποιοτικο - οι εμπειροι του site θα συμφωνησουν μαζι μου) ειναι must-have αγορα...

Υ.Γ. Προσεξτε στο βιντεο ποσο γρηγορο ειναι, παρα τα... περυσινα specs του.

• Administrators
Δυστυχώς Βαγγέλη η ουσία δεν βρίσκεται στην ποιότητα κατασκευής. Αν μια συσκευή δεν υποστηρίζεται σωστά softwarικά από μια εταιρία, δεν μπορεί να αναδειχθεί. Δεν προδικάζω την πολιτική της ACER από τη στιγμή που δεν έχει βγει η συσκευή ακόμα, απλά επισημαίνω.

Modpic.gif

Δυστυχώς Βαγγέλη η ουσία δεν βρίσκεται στην ποιότητα κατασκευής. Αν μια συσκευή δεν υποστηρίζεται σωστά softwarικά από μια εταιρία, δεν μπορεί να αναδειχθεί. Δεν προδικάζω την πολιτική της ACER από τη στιγμή που δεν έχει βγει η συσκευή ακόμα, απλά επισημαίνω.

Εχεις δικιο Γιαννη, ξερω κι εγω πολυ καλα οτι τα specs του δε μπορουν γενικα να σηκωσουν και να συγχωρησουν με ανεση, τις αμαρτιες που θα το προικισει η Acer. Αλλα λογω form factor εμενα με συγκινει τοσο, που θα εκανα περα πολλα πραγματα για να το εχω στην καθημερινοτητα μου :)

Εγώ παιδιά επειδή έχω ήδη το acer liquid mt,κρατάω μικρό καλάθι για το iconia.π.χ. Το metal έχει καλύτερο επεξεργαστή από το απλό htc desire ή το hd2 αλλά στην πράξη η απόδοση της συσκευής δε φανερώνει κάτι τέτοιο.Ετσι και με το iconia.Μπορεί να έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το htc desire hd αλλά δεν είναι σίγουρο αν η απόδοσή του στην καθημερινή χρήση θα είναι καλύτερη ή τουλάχιστον ισάξια.

• Administrators
Έτσι ακριβώς... Η εμφάνιση είναι σίγουρα ένα συν αλλά όταν μια συσκευή αυτής της κατηγορίας την πιάσεις στο χέρι σου και δεν είναι πλήρης, εύκολα μπορεί να σε απογοητεύσει.

Modpic.gif

Δυστυχώς σε όσες ιστοσελίδες βλέπω τα χαρακτηριστικά της συσκευής,αναφέρουν 512mb rom.Από ότι φαίνεται στην acer έχουν ακόμη μεγάλο απόθεμα από 512mb ρομ :worry:

Ναι ισχύει. Ίσως το εξπανσυς να έχει απόθεμα σήμερα, αν και διαβάζω για delay για μια εβδομάδα. Σκοπεύω να το δοκιμάσω πάντως. Είναι αρκούντως πληθωρική συσκευή...

Περιμένουμε την άποψή σου. :rolleyes:

Δυστυχως το μετεφεραν για 25/06. Παει μακρια η βαλιτσα και δεν ξερω αν θα μπω στη διαδικασια τοτε. Θα δειξει...

Το καλό είναι όμως ότι μπαίνει, έστω και δειλά, ένας ακόμα παίχτης στο android. Μακάρι στο κοντινό μέλλον να παρουσιάσει μια αξιόλογη συσκευή με αντίστοιχo design...

Το καλό είναι όμως ότι μπαίνει, έστω και δειλά, ένας ακόμα παίχτης στο android. Μακάρι στο κοντινό μέλλον να παρουσιάσει μια αξιόλογη συσκευή με αντίστοιχo design...

Ενα τετοιο διπυρηνο και 1 γιγα μνημη θα εσπαγε τα ταμεια. Καλα, πλακα κανω, ελαχιστα θα πουλουσε, αλλα αυτοι που θα το αγοραζαν θα ηξεραν γιατι θα το επαιρναν... ;)

• Administrators

Εδώ και καιρό μπαίνει αλλά ακόμα... :ninja:

Modpic.gif

Εδώ και καιρό μπαίνει αλλά ακόμα... :ninja:

Χαχα, ναι, ειναι αληθεια αυτο. Στο εξπανσυς πηρε κι αλλη αναβολη το iconia smart. Καηκε το τηλεφωνακι... :(

• 1 month later...

από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει μέσα στον αύγουστο http://www.expansys.com.gr/acer-iconia-smart-a5-208873/

και λέει 8gb rom.Μακάρι να ξέραμε πόση αυτή είναι διαθέσιμη για εφαρμογές. Η τιμή πως σας φαίνεται;

Edited by bbbb

• Administrators
Η τιμή δεν είναι παράλογη για συσκευή της κατηγορίας αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι αρκετά χαμηλή για να προσελκύσει το κοινό που θα ήθελε η ACER.

Modpic.gif

από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει μέσα στον αύγουστο http://www.expansys.com.gr/acer-iconia-smart-a5-208873/

και λέει 8gb rom.Μακάρι να ξέραμε πόση αυτή είναι διαθέσιμη για εφαρμογές. Η τιμή πως σας φαίνεται;

Εχουν αλλαξει 87 φορες ημερομηνια στην εξπανσυς. Υποτιθεται οτι θα ερχοταν αυριο (και το ειχα παραγγειλει), αλλα κατα πως φαινεται παει για Αυγουστο. Εγω πλεον αποφασισα να μην ασχοληθω αλλο, μονο αν βρεθει κατα τυχη στα χερια μου θα το δω για λιγο...

• 5 months later...
Eπόμενη ημερομηνία διάθεσης 8 φεβρουαρίου με τιμή στα 250€ !! http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=208873 αυτή ειναι τιμή.μπράβο ρε acer.ελπίζω αυτή τη φορά να κυκλοφορήσει αν και πλέον τα χαρακτηριστικά του ειναι ξεπερασμένα

• The title was changed to Acer Iconia Smart (Liquid 4.8)