Jump to content

Sony Xperia Play

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέραν του ότι η μπαταρία των SE ήταν ανέκαθεν μεγάλο ατού τους (έχω ακόμη ένα Τ65 eriscsson ακόμη, πριν εξαγοραστεί και κρατάει μια βδομάδα ακόμη και τώρα, μετά από ακριβώς 9 χρόνια), το θέμα δεν είναι αν είναι smartphone ή όχι. Το θέμα είναι η οθόνη αφής και οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς. Τώρα τι θα κάνει το συγκεκριμένο... Θα δείξει. Αλλά το σίγουρο είναι πως αν κάθεσαι να παίζεις ώρες μην περιμένεις περισσότερο από μια μέρα.Πιστεύω τουλάχιστον, γιατί νομίζω του έδοσαν μεγαλύτερη μπαταρία..

περνα μια βολτα απο τα θρεντ των xperia να δεις τι γινεται με το θεμα των μπαταριων και τα ξαναλεμε..χεχε..τα sumbian εχουν καλη μπαταρια..και εγω εχω ενα walkman εδω και 5 χρονια και ειναι αστερι.αλλα στα smartphones της,κατι στραβωσε..

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 274
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα smartphone δεν "στράβωσαν" οι επιδόσεις των SE μπαταριών συγκεκριμένα αλλά όλων των κατασκευαστών. Μιλάμε για άλλη φιλοσοφία, άλλες επιδόσεις, άλλες απαιτήσεις, άλλο hardware.

Ωστόσο, παρόλο που επιτρέπονται οι πιο χαλαρές συζητήσεις μιας και το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα , θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε άλλο στο θέμα των μπαταριών.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Φαουλ Sony Ericsson, η ραμ είναι 400mb σύμφωνα με το gsmarena.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_play-3608.php

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• 2 weeks later...
Αν τα χειριστήρια gaming είναι όπως του psp, βράστα και άστα... Καλύτερα ένα που θα είναι συμβατό με icontrolpad (gamegripper δεν δίνει shoulder buttons και analog)

Τελικά τι ακριβώς θα παίζει με τα παιχνίδια; Εννοώ ότι..προφανώς δεν θα παίζει τα παιχνίδια του psp και προφανώς θα παίζει αυτά που φτιάχτηκαν για πλατφόρμα android όμως από εκεί και πέρα τι; Γιατί όλα τα έξτρα λεφτά για το συρόμενο χειριστήριο δεν νομίζω να αξίζουν τον κόπο αν δεν προσφέρεται κάτι πραγματικά καινοτόμο στο mobile gaming. Είδα τα previews για fifa κτλ που θα περιέχονται στη συσκευή με την αγορά της, όμως από εκεί και πέρα η απόκτιση παιχνιδιών τι κόστος θα έχει; Γνωρίζει κανείς;
Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Το δοκίμασα σήμερα εδώ στην Ολλανδία και μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Το χειριστήριο είναι όντως πολύ καλό, δείχνει πολύ στιβαρό και δεν δίνει σημάδια ότι θα διαλυθεί μετά τον πρώτο μήνα. Το Gingerbread είναι πολύ smooth και όλα τρέχουν όπως θα έπρεπε. Τα παιχνίδια πολύ γρήγορα, κανένα θέμα με framerate. Ούτε το μέγεθός του ενοχλούσε, κάθεται πολύ καλά στο χέρι αλλά δεν το έβαλα στην τσέπη μου για να δω αν έχει σημαντική διαφορά απ'το iPhone. Η οθόνη μου φάνηκε όμως λίγο σκοτεινή αν και ήταν στο full το brightness.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δε με εντυπωσίασε όπως περίμενα. Δεν έχεις την αίσθηση ότι έχεις στα χέρια σου κάτι εξωπραγματικό. Τα χαρακτηριστικά του μπορεί να είναι μεν καλά για τώρα αλλά με όλα τα διπύρηνα smartphones που αρχίζουν να βγαίνουν είναι πολύ πιθανό του χρόνου να είναι εκτός συναγωνισμού το Play.

Επειδη το εχω το κινητο στην κατοχη μου, οντας Γερμανια σχετικα με την φωτεινοτητα εχει τον Light Sensor και παιζει ρόλο αυτο. Μια χαρα φωτεινη είναι η οθόνη. Σχετικα με το κοστος των παινιδιων. Αυτα που αγοραζεις απο το playstation pocket Market, τα παλια παιχνιδια του PS1 κάνουν μεχρι 4,5 euro (Syphon Filter :p) απο το Android Μαρκετ εχει κατηγορια Xperia play optimised. Στο ελληνικο δεν ξερω τι θα παίζει μιας μεχρι στιγμης δεν εχει paid apps.

Ηλιθιοι νομιζεις ειναι και δεν βγαλαν το κινητο με δυπηρινο? Πως θα λανσαρουν το Xperia play 2 του χρονου? Edited by zxr
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Είσαι ευχαριστημένος από το κινητό; Θέλω πολύ να το πάρω και προσπαθώ να βρω μια αξιόπιστη γνώμη γιατί στο μαγαζί που πήγα ο τύπος ήταν ανίδεος και η συσκευή είχε και κάποια κολλήματα τα οποία οφείλονται σε pre-release software bugs (έτσι μου είπε αυτός).

Είσαι ευχαριστημένος από το κινητό; Θέλω πολύ να το πάρω και προσπαθώ να βρω μια αξιόπιστη γνώμη γιατί στο μαγαζί που πήγα ο τύπος ήταν ανίδεος και η συσκευή είχε και κάποια κολλήματα τα οποία οφείλονται σε pre-release software bugs (έτσι μου είπε αυτός).

Mια χαρα τρεχει η συσκευη. Με το που την πηρα ετρεχε στην .181 και υπηρχε ηδη διαθεσιμη αναβαθμιση (δεν ξερω τι εχουν παθει στην SE). τωρα τρεχει με 2.3.3 3.0.1.Α.095 και μπορω να πω οτι το τηλεφωνο παει σφαιρα κανενα κολλημα αλλα και με την προηγουμενη δεν ειχα θεμα. Στα παιχνιδια ειναι smooth και δεν τρωει κολληματα και μια χαρα λαμβανεις κληση ενω παιζεις. Εχω λιωσει στο Crash Band και Syphon Filter) Τα πληκτρα ειναι μια χαρα στιβαρα και γενικοτερα καλη κατασκευη παρα το πλαστικο (το εχω ηδη εγκαινιασει με τουμπα :( ) Αυτο που μπορω να πω οτι με εχει εντυπωσιασει ειναι η μπαταρια γιατι με την χρηση που του κανω(μονιμως internet (flat rate) με widgets να τρεχουν push e-mail παιχνιδια καμια 1 μιση ωρα μετρο κτλ, google maps με gps παραλληλα κανα τεταρτο και με ομιλια καμια ωρα με βγαζει σχεδον 2 ημερες.

Mια χαρα τρεχει η συσκευη. Με το που την πηρα ετρεχε στην .181 και υπηρχε ηδη διαθεσιμη αναβαθμιση (δεν ξερω τι εχουν παθει στην SE). τωρα τρεχει με 2.3.3 3.0.1.Α.095 και μπορω να πω οτι το τηλεφωνο παει σφαιρα κανενα κολλημα αλλα και με την προηγουμενη δεν ειχα θεμα. Στα παιχνιδια ειναι smooth και δεν τρωει κολληματα και μια χαρα λαμβανεις κληση ενω παιζεις. Εχω λιωσει στο Crash Band και Syphon Filter) Τα πληκτρα ειναι μια χαρα στιβαρα και γενικοτερα καλη κατασκευη παρα το πλαστικο (το εχω ηδη εγκαινιασει με τουμπα :( ) Αυτο που μπορω να πω οτι με εχει εντυπωσιασει ειναι η μπαταρια γιατι με την χρηση που του κανω(μονιμως internet (flat rate) με widgets να τρεχουν push e-mail παιχνιδια καμια 1 μιση ωρα μετρο κτλ, google maps με gps παραλληλα κανα τεταρτο και με ομιλια καμια ωρα με βγαζει σχεδον 2 ημερες.

Με έψησες, θα πάω να το πάρω. Τώρα η επιλογή είναι άσπρο ή μαύρο...

EDIT:

Tο πήρα :) Το έχω πειράξει ελάχιστα μέχρι στιγμής αλλά παρατήρησα ότι τρέχει και αυτό στην .181 αλλά δε μου λέει κάτι για update σε 2.3.3... Πήγα στο software update και λέει ότι έχω το τελευταίο :S

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλοριζικο λοιπον δεν ξερω τι μπορει να παιζει ειναι Γερμανικος κωδικος του κινητου? Η ειναι Βalkaν δηλ για Ελλαδα? Εγω ειμαι Γερμανια....

Το πήρα και εγώ από Αγγλία. Λόγω έλλειψης χρόνου, θα το δοκιμάσω το ΣΚ. Ακόμη είναι στο κουτάκι του. Πήρα μαζί και την ειδική βάση γραφείου.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ρε παιδια όσοι το έχετε μπορειτε νε δοκιμάσετε το FPse να δειτε τι παίζει με το πληκτρολόγιο?

Αν δουλεύει εντάξει, ποιος ο λόγος να αγοράζετε τα παιχνίδια?

το πηρα και εγω σημερα και εχω μια να κανω μια ερωτηση ποση ωρα κανει η συσκευη να ανοιξη ! α κατι ακομα σας κανει καποιον θορυβο το ακουστικο του κινητου οταν μιλας ?
:p

Ρε παιδια όσοι το έχετε μπορειτε νε δοκιμάσετε το FPse να δειτε τι παίζει με το πληκτρολόγιο?

Αν δουλεύει εντάξει, ποιος ο λόγος να αγοράζετε τα παιχνίδια?

Το δοκιμασα και δουλευε σχετικα καλα. Το θεμα ειναι οτι η ποιοτητα δεν εχει καμια σχεση ιδια με τα official apps (γραφικα ηχος smoothness). Επισης το touchpad δεν δουλευει με FPse ουτε με το PSXdroid:(

Το δοκιμασα και δουλευε σχετικα καλα. Το θεμα ειναι οτι η ποιοτητα δεν εχει καμια σχεση ιδια με τα official apps (γραφικα ηχος smoothness). Επισης το touchpad δεν δουλευει με FPse ουτε με το PSXdroid:(

Δηλαδη τα υπολοιπα πληκτρα και το d-pad δουλευουν ενταξει χωρις lag και τετοια;

Απο μεγεθος πως τα παει η συσκευη; σε σχεση με το htc hd2 πως ειναι;

Δηλαδη τα υπολοιπα πληκτρα και το d-pad δουλευουν ενταξει χωρις lag και τετοια;

Απο μεγεθος πως τα παει η συσκευη; σε σχεση με το htc hd2 πως ειναι;

Θεμα lag δεν υπαρχει σιγουρα. Πολυ άμεσο το D-Pad. Απο μέγεθος δεν την λες και μικρη ειναι λιγο χοντρουτσικη αλλα οκ νομιζω ειναι πιο βολικο σχημα απο το HD2 αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικο

... αλλά με όλα τα διπύρηνα smartphones που αρχίζουν να βγαίνουν είναι πολύ πιθανό του χρόνου να είναι εκτός συναγωνισμού το Play.

Tι να την κάνεις την ισχύ αν χαλιέται όλη στο eye candy και όχι σε κανα παιχνίδι ????

Το hardware του Play είναι ότι πρέπει, ούτε περισσότερο, ούτε και λιγότερο ....

Κανένας που το πήρε μπορεί να μας πει τιμή και από που ????? Οθόνη είναι bravia engine ???? Κάμερα έχει τον αισθητήρα exmor ??? Τα ηχεία είναι δυνατά ???? Ποιότητα κλήσεων, ακούγονται όλα τέλεια ???????

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Tι να την κάνεις την ισχύ αν χαλιέται όλη στο eye candy και όχι σε κανα παιχνίδι ????

Το hardware του Play είναι ότι πρέπει, ούτε περισσότερο, ούτε και λιγότερο ....

Κανένας που το πήρε μπορεί να μας πει τιμή και από που ????? Οθόνη είναι bravia engine ???? Κάμερα έχει τον αισθητήρα exmor ??? Τα ηχεία είναι δυνατά ???? Ποιότητα κλήσεων, ακούγονται όλα τέλεια ???????

Τ-Μοbile Γερμανιας με συμβολαιο (κατοικος Γερμανιας) 150 ευρω. Ηχεια στερεοφωνικα, τα θεωρω αψογα για gaming, δυνατα αλλα χωρις να μπουκωνουν. ετσι και αλλιως εγω μια ζωη στην δονηση ειμαι στην δουλεια :p. Ποιοτητα κλησεων με την τελευταια ναβαθμιση εβαλαν μια επιλογη Καταστολη Θορυβου και ολα ειναι μια χαρα χε χε οχι οτι πριν ειχε προβλημα απλα βελτιωθηκε

Τ-Μοbile Γερμανιας με συμβολαιο (κατοικος Γερμανιας) 150 ευρω....

150 euro ???? Και από πάγιο καμία 500άρα ???? :p

Καλή φάση για ηχεία και τα σχετικά !!!!!

Η συσκευή σκέτη πόσο πάει ????? Άλλοι εδώ την πουλάνε 600 φεύγα αλλά πιστεύω ότι την έφεραν απ'έξω για αυτό ακριβώς τον λόγο, αισχροκέρδια ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Εμένα (από Αγγλία) είχε μέσα 16GB!

Τώρα ξεκίνησα να το δουλεύω. Πρώτες εντυπώσεις: Πολύ καλή οθόνη στο ιδανικό - κατ' εμέ - μέγεθος. Είναι λίγο παχουλό, αλλά φαίνεται ότι για να το κάνουν όμοιο σε πάχος με το PSPgo θα έπρεπε να θυσιάσουν την κάμερα, αλλά και το μέγεθος (και άρα την απόδοση) της μπαταρίας (και φυσικά της οθόνης). Γενικά κρατιέται πολύ καλά στο χέρι (καλύτερα από τα λεπτά μεν, τεράστια σε πλάτος δε, HD7 & DHD). Πολύ γρήγορο σε όλα, θα έλεγα ότι είναι το ίδιο γρήγορο με το Nexus S, παρότι φοράει πάνω από το Android (2.3.2) και το UI της SE. Με το που το άνοιξα, υπήρχε ήδη αναβάθμιση OTA (10ΜΒ σε μέγεθος), την οποία και έκανα, χωρίς να ξέρω τι διορθώνει. Πάντως δεν άλλαξε κάτι στην έκδοση του Android (περίμενα να είναι η 2.3.3).

Ξέρει κανείς αν γίνεται ήδη root;

Επίσης, έχω άλλη μία ερώτηση. Πώς γίνεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, χωρίς να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα paid παιχνίδια του market; Από που και πώς θα αγοράζουμε παιχνίδια;

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• The title was changed to Sony Xperia Play