keras Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 100 θα ελεγα, αλλα τις βλεπω στο κινητο, θα πρεπει να δω στον υπολογιστή για λεπτομέρειες... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 100 θα ελεγα, αλλα τις βλεπω στο κινητο, θα πρεπει να δω στον υπολογιστή για λεπτομέρειες... Κανένα πρόβλημα, όταν έχεις χρόνο δες τες να μου πεις απόψεις :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Πέτρο στο 100 βάλε αντιστάθμιση έκθεσης λιγότερο για να μη καίγονται σημεία έντονου φωτός. Και οι δύο πάντως έχουν τη χάρη τους, είναι το τι προτιμάς εσύ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Πέτρο στο 100 βάλε αντιστάθμιση έκθεσης λιγότερο για να μη καίγονται σημεία έντονου φωτός. Και οι δύο πάντως έχουν τη χάρη τους, είναι το τι προτιμάς εσύ. Ok, θα συνεχίσω να παίζω :) . επειδή το ξέχασα, ποια ρύθμιση το κάνει να έχει ανοιχτό κλείστρο για 2.7? Τόσο το έχω, απλα δεν θυμάμαι τμ ρύθμιση Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Ok, θα συνεχίσω να παίζω :) . επειδή το ξέχασα, ποια ρύθμιση το κάνει να έχει ανοιχτό κλείστρο για 2.7? Τόσο το έχω, απλα δεν θυμάμαι τμ ρύθμιση Καμία συγκεκριμένη. Το κλείστρο παίζει μόνο του, οπότε αν δει ότι χρειάζεται να μείνει ανοιχτό για 2.7 θα το κάνει. Πχ βραδυνή με iso 50 και τρίποδο, σχεδόν πάντα μου τραβάει με 2.7sec. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πέτρο πολύ όμορφες οι φωτό από το uk. Και στο 50 και στο 100 το τηλέφωνο δίνει σχεδόν τον ίδιο θόρυβο. Μόνο από τα 200 και πάνω είναι εμφανής. Όπως σου είπαν και οι προλαλήσαντες, προσοχή στο EV. Αφού το τηλέφωνο είναι πάνω σε τρίποδο και τραβάς με χρονοδιακόπτη, γιατί δεν χρησιμοποιείς την λειτουργία bracketing. Μετά διαλέγεις όποια version θέλεις Ειδικά τη νύχτα κράτα τις ρυθμίσεις για τον κορεσμό χαμηλά, γιατί μπορεί να ενισχυθεί ο θόρυβος χρώματος και να σου καταστρέψει την λήψη. Μετά μπορείς να κάνεις στην επεξεργασία ότι θες... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 :) λοιπόν, για τις νυχτερινές με τρίποδα, έχω Αντιστάθμιση έκθεσης +0.7 με +1, iso 100, οξύτητα 1, ND Off, φλας off, υπερεστίαση και 8mp pureview. Δεν έχω πειράξει τον κορεσμό. Απλά το έχω στα αγγλικά και το μετέφραζα λάθος. Το γύρισα λίγο στα ελληνικά να δω να σας πω ρυθμίσεις. Στις ημέρας(της στιγμής δίχως τρίποδα) έχω Κορεσμό και Οξύτητα +1, 8mp pureview και ζωντανούς χρωματικούς τόνους. Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό? Λέτε να το γυρίσω στα 5mp για νυχτερινές? Όχι για το ζουμ, για τον θόρυβο. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μια χαρά μου φαίνονται οι ρυθμίσεις. Κράτα το στο 8mp. Είναι η χρυσή τομή. Στις νυχτερινές πάντως θα δοκίμαζα και χωρίς παραπάνω Oξύτητα. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μια χαρά μου φαίνονται οι ρυθμίσεις. Κράτα το στο 8mp. Είναι η χρυσή τομή. Στις νυχτερινές πάντως θα δοκίμαζα και χωρίς παραπάνω Oξύτητα. Ok, θα κάνω τις δοκιμές μου αύριο. Τι μου προσφέρει η οξύτητα? Ένας που έιναι κάτοχος του 808 και βγάζει πολλές, μου είπε πως προτιμάει οξύτητα στο φουλ για νυχτερινές και Light trail. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 H οξύτητα είναι χρήσιμη με καλό φωτισμό και δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Τη νύχτα όμως μπορεί να κάνει πιο ορατό τον θόρυβο. Να αναιρέσει δηλ το πλεονέκτημα του pureview. Μπορεί όχι στο +1 αλλά παραπάνω σίγουρα. Δεν αξίζει να "βρωμίσεις" το πρωτότυπο υλικό σου. Μετά σε περαιτέρω επεξεργασία θα τρέχεις να κόβεις θόρυβο. Για την συμβουλή του άλλου χρήστη, εξαρτάται που βλέπει τις φωτό του. Αν τις έχει απλά μέσα στο τηλέφωνο ή τις κοιτάει σε κανα tablet με τις υγείες του... Στον υπολογιστή φαίνεται η διαφορά. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 H οξύτητα είναι χρήσιμη με καλό φωτισμό και δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Τη νύχτα όμως μπορεί να κάνει πιο ορατό τον θόρυβο. Να αναιρέσει δηλ το πλεονέκτημα του pureview. Μπορεί όχι στο +1 αλλά παραπάνω σίγουρα. Δεν αξίζει να "βρωμίσεις" το πρωτότυπο υλικό σου. Μετά σε περαιτέρω επεξεργασία θα τρέχεις να κόβεις θόρυβο. Για την συμβουλή του άλλου χρήστη, εξαρτάται που βλέπει τις φωτό του. Αν τις έχει απλά μέσα στο τηλέφωνο ή τις κοιτάει σε κανα tablet με τις υγείες του... Στον υπολογιστή φαίνεται η διαφορά. Ok, για άλλη μια φορά διδάσκεις φωτογραφία :) . Αύριο θα βγάλω μπόλικες, έχουμε και roof terrace, οπότε θα πιστολιάσω πολλές. Από ότι κατάλαβα, στις φωτογραφίες ημέρας (τοπίου + τρίποδας), να ανεβάσω την οξύτητα στο +2. Πάντα με αρκετό φως και Nd filter on. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ok, για άλλη μια φορά διδάσκεις φωτογραφία :) . Αύριο θα βγάλω μπόλικες, έχουμε και roof terrace, οπότε θα πιστολιάσω πολλές. Από ότι κατάλαβα, στις φωτογραφίες ημέρας (τοπίου + τρίποδας), να ανεβάσω την οξύτητα στο +2. Πάντα με αρκετό φως και Nd filter on. Εμένα γνώμη μου είναι να παίζεις με ρυθμίσεις, ανάλογα με το σκηνικό κλπ, μην αφήνεις τα ίδια παντού, εκτός κι αν είναι για τσακ μπαμ. Οι παραπάνω συμβουλές είναι εξαιρετικές και σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Νύχτα, όσο πιο ουδέτερες ρυθμίσεις (0 ή 1) έχεις τόσο το καλύτερο. Νύχτα παίξε περισσότερο με ISO και έκθεση. Χρώματα, αντίθεση, οξύτητα, κοντά στο ουδέτερο. Νυχτερινές με τρίποδο, δοκίμασε και πλήρη ανάλυση (ανάλογα πάλι με το φωτισμό, να δεις αν σε παίρνει). Μέρα παίξε με αντίθεση, χρώμα, οξύτητα ανάλογα με το θέμα που βγάζεις και με φλας αν είσαι κόντρα στον ήλιο. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 η δευτερη ειναι επεξεργασμενη με το perfectly clear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 η δευτερη ειναι επεξεργασμενη με το perfectly clear Ποια συσκευή όμως είναι; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ποια συσκευή όμως είναι;με nokia 808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 με nokia 808 Καλή φωτό για εσωτερικό χώρο δεδομένου ότι κι ο φωτισμός δεν είναι πολύ καλός... Για ελάττωση θορύβου μετά έχει πολλά προγράμματα σε PC.. Το πρόγραμμα που αναφέρεις ειναι σε υπολογιστή ή σε Symbian? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 παντα σε υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 μεγαλο κροπ απο 38 mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Camera Pro 9mp: http://i61.tinypic.com/qn4i9j.jpg Nokia Camera app 8mp: http://i59.tinypic.com/ehj52g.jpg ίδιες ρυθμίσεις ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Camera Pro 41.5mp: http://i58.tinypic.com/33et08z.jpg Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Camera Pro 9mp: %5B/img%5D εσυ εισαι στη θαλασσα? :p Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Σχετικά με την πλήρη ανάλυση στα 41.5 MP, σαφως εξαιρετική ποιότητα και είναι αυτό που είχα πει σε άλλο σημείο για τις γωνίες. Ναι μεν είναι λίγο πιο σκοτεινές, αλλά δεν είναι εντελώς μαύρες και δεν φαίνεται άσχημα στο σύνολο της φωτογραφίας. Προς το παρόν, το 808 διατηρεί τη μέγιστη ανάλυση στα κινητά τηλέφωνα και το crop του αισθητήρα στα 41.5, μηδενίζεται πλήρως, όπως στις καλές dSLR... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Νόκια κάμερα και CameraPro στο 808 (34 vs 41,5 MP) 2014-11-21-0378 by mivas@windowslive.com, on Flickr 20141121_134052 by mivas@windowslive.com, on Flickr Παρά τον δυνατό αέρα σήμερα, πιστεύω ότι βγήκαν καλές αυτές οι δύο (μια άλλη βγήκε κουνημένη). Δικές μου πρώτες παρατηρήσεις, σε παρόμοιες ρυθμίσεις πιο ψυχρά χρώματα στο CameraPro, αλλά μεγαλύτερη καθαρότητα. Στην συγκεκριμένη φωτό δυστυχώς στις γωνίες φαίνονται οι μη φωτισμένες περιοχές του αισθητήρα, αν και είναι πολύ μικρές για μια εικόνα 41,5 MP. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Στην συγκεκριμένη φωτό δυστυχώς στις γωνίες φαίνονται οι μη φωτισμένες περιοχές του αισθητήρα, αν και είναι πολύ μικρές για μια εικόνα 41,5 MP. Εως ανάξιες αναφοράς θα έλεγα. Ωραίες είναι αν και μου δείχνει κάπως πιο όμορφη η πρώτη. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 , , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εως ανάξιες αναφοράς θα έλεγα. Ωραίες είναι αν και μου δείχνει κάπως πιο όμορφη η πρώτη. Έκανα το λάθος, από την βιασύνη και τον αέρα, να μην φορτώσω τις ρυθμίσεις ζωντανών χρωμάτων στο CameraPro, οπότε όλα ήταν στο αυτόματο, σε αντίθεση με την κάμερα της Νόκια... Παρόλα αυτά και με τις ίδιες ρυθμίσεις, βγάζει πιο ψυχρά χρώματα το CameraPro... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- , , Alphonso, με Ν8 ή 808? Ωραία φυσικά χρώματα πάντως, χωρίς artifacts. Έτσι ήταν το Symbian. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts