Jump to content

ποντίκι για laptop

vivaki5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας!!!Θέλω να αγοράσω ένα ποντίκι για το laptop μου και έχω μπερδευτεί κάπως.Παλιότερα είχα αυτό

http://www.skroutz.g...bile-Mouse.html

αλλά χάλασε σχετικά εύκολα με όχι και ιδιαίτερα βαριά χρήση!!! Ψάχνοντας λοιπόν τώρα για καινούργιο πρόσεξα ότι υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος 3 κατηγορίες ποντικιών στην αγορά.Τα optical , τα laser και τα bluetrack.Στο πλαίσιο που ρώτησα μου είπαν πως εφόσον η επιφάνεια που θέλω να το χρησιμοποιήσω είναι γυαλί τότε πρέπει να είναι της κατηγορίας bluetrack.Μπορείτε να με διαφωτίσετε λίγο με το τι ισχύει για την κάθε κατηγορία??Ποια θα ανταποκρινόταν καλύτερα σε γυάλινη επιφάνεια??Και αν θέλετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα ασύρματα ποντίκια που να μην ξεφεύγουν πολύ στην τιμή...μέχρι τα 25 ευρώ!!!

Καταρχήν το optical είναι η πρώτη τεχνολογία που βγήκε στα ποντίκια νεας γενιάς, και μπροστά στο laser δεν πιάνει μία! Επομένως Laser vs Optical 1-0

Υπάρχουν κάποια καλά μοντέλα laser που κάνουν για γυαλί.

Τώρα όσον αφορά άλλες τεχνολογίες όπως bluetrack (μπλε led(?)) της microsoft και darkfield της logitech (2 lasers), όσο προχωράει η τεχνολογία καλό είναι. Βλέπεις ποιο είναι το budget σου και ψάχνεις τι υπάρχει διαθέσιμο. Απλά θα δεις στα specifications του ποντικιού να λέει ξεκάθαρα ότι κάνει για γυαλί. Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας.

Ίσως ένα συγκεκριμένο μοντέλο της microsoft να είναι η ιδανικότερη λύση για αυτό που αναζητάς, Microsoft 3500 Wireless Mobile

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 2 weeks later...
Και για να απαντήσω σχετικά με την υπόθεση <<ποντίκι>> να σας πω ότι πήρα τελικά το ποντίκι της Microsoft το μοντέλο 3500.Αλλά δεν στάθηκα αρκετά τυχερή καθώς τελικά δεν δούλεψε στην γυάλινη αλλά όχι διαφανή επιφάνεια του γραφείου μου!!!Δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον ακριβώς λόγο έγινε αυτό διότι διάβασα ότι η τεχνολογία bluetrack που έχει το συγκεκριμένο ποντίκι υποτίθεται πως λειτουργεί σε όλες τις επιφάνειες εκτός από διαφανές γυαλί και κατοπτρικές επιφάνειες σύμφωνα με την microsoft.Ας ελπίσουμε να το δεχτούν πίσω στο κατάστημα απ το οποίο το αγόρασα εφόσον έχει τοποθετηθεί μέσα στην συσκευασία όπως ακριβώς ήταν πριν μήπως και καταφέρω να πάρω τίποτα άλλο!!!Παρόλα αυτά ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!!

Εννοείται ότι θα το δεχθούν, καθώς έχεις το DOA. Δε θα έχεις πρόβλημα με αυτό.

Όσα ποντίκια έχω δοκιμάσει εγώ (όχι bluetrack), έχουν πρόβλημα στις λευκές επιφάνειες. Σε γυαλί και καθρέφτη δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

Γιατί δε βάζεις ένα όμορφο mousepad για να μην έχεις καμμία δέσμευση και κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε ποντίκι ?

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...