soublaki-3 Δημοσιεύτηκε February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2011 Εμένα ήταν όταν πήρα το μοναδικό μου τίτλο σε ομαδικό άθλημα. Παρεπιπτόντως βγήκα και MVP. Επίσης αξέχαστη στιγμή η πρώτη φορά που έκανα σεξ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 η 1η φορα που πηγα καραισκακη:D οταν επιασα στα χερια μου το samsung galaxy tab οταν ερωτευτικα πρωτη φορα:love: οταν βγηκα σημαιοφορος:p οταν φιλισα κοριτσι πρωτη φορα:lol: οι διακοπες με τους φιλους Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Έχω τον έρωτά μου τον αγιάτρευτο... Αλλά τα τέρμα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Οταν πηρα χαμπαρι πως το τριτο μου ποδι δεν το εχω μονο για να κανω την αναγκη μου. Οταν πηρα το πρωτο μου αμαξι(ειχα τρελο ερωτα απο μικρος με τα τετρακινητα) Οταν ημουν με την Χρυσα...για ενα μηνα ηταν οι καλυτερες μερες της ζωης μου(ναι καλα καταλαβατε τωρα πια δεν ειμαστε μαζι) Οταν ο Παναθηναικος νικησε τον Ajax με 0-1 στην Ολλανδια το 1996!Ημουν 16 χρονων και δεν θα ξεχασω πως απο την χαρα μου εκανα 3 μερες να κοιμηθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Μεταξύ μας τώρα οι καλύτερες μέρες της ζωής μας σχεδόν πάντα έχουν να κάνουν με επιτυχίες-διακρίσεις,απόκτηση ενός σημαντικού προϊόντος που ονειρευόμασταν όπως ένα αυτοκίνητο και φυσικά με αγάπες-έρωτες:p Κάπου εκεί υπολογίζω και γω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 souvlaki-3 πού σου έρχονται αυτά τα θέματα και ανοίγεις threads; :lol: Λέμε καλύτερες μέρες, όχι καλύτερο πράγμα ή πιο ευτυχισμένη στιγμή, οπότε θα πω: Καλύτερες μέρες ήταν είτε αυτές που έκανα κάτι έντονο, είτε αυτές που δεν έκανα τίποτα: Ημέρες για σκι στο χιόνι ή ημέρες σε παραλία για ελεύθερο κάμπινγκ. Και οι νύχτες του clubbing στα teens και τα twenties, που νόμιζα ότι εκεί συμβαίνουν τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Και δεν είχα και πολύ άδικο (ευτυχώς επιζήσαμε :X). Και οι πρώτες μέρες που έμεινα καλοκαίρι στην Αθήνα, στα 14-15, μέχρι τότε δεν είχα μείνει περισσότερο από 2-3 μέρες, όλο έλειπα 3 μήνες στο χωριό με τους παπούδες και στην κατασκήνωση και διακοπές με τους γονείς. Το θυμάμαι σαν ένα υπέροχο όνειρο: όλη μέρα κοιμόμουν στη δροσιά του διαμερίσματος, ξυπνούσα κατά το μεσημέρι και διάβαζα βιβλία ή απλώς χάζευα μέσα στη θερινή ραστώνη ενώ οι γονείς μου λείπανε στη δουλειά και η αδερφή μου στην κατασκήνωση, μετά απόγευμα βόλτα και θερινό σινεμά στη γειτονιά και μετά πάλι σπίτι αραχτή, διάβασμα, τηλεόραση και ύπνος. Ένα υπέροχο τίποτα που από τότε το επαναλαμβάνω κάθε καλοκαίρι... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Οι καλύτερες μέρες για μένα ξεκίνησαν όταν πήγα γυμνάσιο και μετέπειτα λύκειο. Ο χαβαλές στο σχολείο επί καθημερινής βάσεως ήταν το κάτι άλλο, ενώ μέχρι να δώσουμε πανελλήνιες, δεν μας ένοιαζε τίποτα, ωραία χρόνια χωρίς σκέψεις και άγχος. Ακόμη, οι χειμερινές και καλοκαιρινές διακοπές με την παρέα μου που ακόμη συνεχίζονται με το ίδιο κέφι. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 οταν ημουν μεσα στο meazza και ειδα την ιντερ του 98... στον λευκο τον πυργο οταν πηρε το κυπελλο η παοκαρα... την πρωτη φορα που με ειχε δεσει μια γκομενα και μου εκανε τα δικα της... η χειροτερη στιγμη ηταν που δεν μπορεσα να ειμαι στην μαδριτη στον τελικο του τσουλου να πανηγυρισω με τους nerazzurri..... inter paok sex drugs and heavy metal......per sempre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Όταν πήρα το Proficiency Όταν φίλησα την κοπέλα μου και άλλα πολλά που δε θυμάμαι :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Οι καλύτερες μέρες για μένα ξεκίνησαν όταν πήγα γυμνάσιο και μετέπειτα λύκειο. Ο χαβαλές στο σχολείο επί καθημερινής βάσεως ήταν το κάτι άλλο, ενώ μέχρι να δώσουμε πανελλήνιες, δεν μας ένοιαζε τίποτα, ωραία χρόνια χωρίς σκέψεις και άγχος. Πλακα κανεις!Πως ειναι δυνατον να θεωρεις καλυτερες μερες τις μερες του σχολειου???Και αντε μεχρι την 2. λυκειου ειχε χαβαλε.Αλλα στην 3η???Εγω φετος ειμαι 3η λυκειου και περναω τρομερη φρικη με φουλ του αγχους,φροντιστηρια και ολα τα παρελκομενα.Ναι μεν στο σχολειο ειναι πιο χαλαρη χρονια απο τις προηγουμενες αλλα τα φροντιστηρια και το διαβασμα δεν παλευονται.Περιμενω πως και πως να τελειωσει αυτο το μαρτυριο.Περισσοτερο αγχος και πιεση δεν εχω ξαναζησει για τοσο μεγαλο χρον.διαστημα.Εκτος αμα εσυ εδωσες με αλλο συστημα η δεν σε ενοιαζαν και πολυ οι πανελληνιες:p Τελος παντων για μενα οι καλυτερες μερες ηταν τον Δεκεμβρη που μας περασε που πηγα 7ημερη εκδρομη με το σχολειο.Περασαμε τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Εμένα πάντως τρίτη λυκείου ήταν από τις καλύτερες χρονιές μου.Τρελός χαβαλές στο σχολείο,κοπάνες,αποβολές,φασαρίες,7ημεερη και δεν συμαζεύεται. Τώρα προσωπικά μια απο τις καλύτερες μέρες της ζωής μου ήταν όταν έστησα το προσωπικό στούντιο ηχογραφήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 όταν βγήκα απο το νοσοκομείο. όταν ...ανέβηκα 1η φορά σε μηχανή ,και άλλα πολλά ... :) Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Οι καλύτερες μέρες της ζωής μου....... είναι αυτές που ακόμα δεν έχω γευθεί........... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Για εμενα οι καλυτερες μερες της ζωης μου ηταν στο στρατο....ξερω ακουγεται καπως,οταν ομως ημουν μεσα δεν περναγα καλα οπως ολοι μας,τουλαχιστον ετσι πιστευα.....απο απο τοτε που επιασα δουλεια καπακια μετα τον στρατο αναπολω την ρεκλα και το λυωσιμο στην σκοπια,χωρις καμμια υποχρεωση,χωρις δανεια να τρεχουν και σημαντικοτερο....χωρις την αναγκη για δουλεια και τζαμπα φαι.:lol::lol::lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ωραιο θεμα!...λοιπον...τις μερες που καταλαβα οτι πραγματικα αγαπω την κοπελα μου και το ιδιο και εκεινη!...την πρωτη μερα με το πρωτο μου αμαξι!...την πρωτη μερα που εφεραν στο σπιτι το πρωτο μου κουταβι...οπως και την πρωτη μερα που εφερα στο σπιτι εγω το 2ο κουταβι!...και τελος οταν μου ανακοινωσαν οτι ειμαι στην προεπιλογη για την εθνικη παιδων τοτε!...αυτα μου ρθαν τωρα στο μυαλο!...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Οι καλύτερες μέρες της ζωής μου....... είναι αυτές που ακόμα δεν έχω γευθεί........... Κλεμμένο αλλά σωστό :p Το ίδιο ισχύει και για μένα τελικά.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Όπως λέει κ ο homer Simpson, the best day of your life, so far.. προσπαθώ τόση ώρα να βρω την καλύτερη μέρα της ζωής μου αλλά επειδή χώρισα πρόσφατα νομίζω πως οι καλύτερες μέρες ήταν αυτές που πέρασα μαζί της.. Αν κ όπως λέω με τους φίλους μου, θα έρθουν καλύτερες μέρες, μην μασας...! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 πρωτη φορα που φιλησα πρωτη φορα στην τουμπα (μενω και αθηνα οποτε... :O) πρωτος ερωτας πρωτη φορα που οδηγησα οταν πηρα το playstation1 (βασικα ηταν δωρο και το πηρα καπως περιεργα :D) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts