funkyjohny Δημοσιεύτηκε February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 2, 2011 Παιδιά καλησπέρα.Έχω πάρει ενα PC εδώ και ένα μήνα,έχω κάνει 15 φορματ και ενώ τις πρωτες μέρες μετά το φορματ όλα πάνε καλά μετά αρχίζει να crashαρει και μπλε οθόνες.Έχω βάλει τους τελευταίους drivers σε όλα όσον αφορά το hardware αλλά τίποτα.Έκανα στις μνήμες τεστ με το memtest για 4 ώρες και όλα ok.Μήπως φταίει ο δίσκος?Ποιο πολύ απ όλα crashαρει ο explorer-mozilla.Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Παιδιά καλησπέρα.Έχω πάρει ενα PC εδώ και ένα μήνα,έχω κάνει 15 φορματ και ενώ τις πρωτες μέρες μετά το φορματ όλα πάνε καλά μετά αρχίζει να crashαρει και μπλε οθόνες.Έχω βάλει τους τελευταίους drivers σε όλα όσον αφορά το hardware αλλά τίποτα.Έκανα στις μνήμες τεστ με το memtest για 4 ώρες και όλα ok.Μήπως φταίει ο δίσκος?Ποιο πολύ απ όλα crashαρει ο explorer-mozilla.Καμιά ιδέα κανείς? καλα ρε φιλαρακι ???? τι τα ηθελες 15 φορματ???? λογικο να παθει ζημια ο σκληρος με 15 φορματ.... παρα πολυ πιθανο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Το έκανε από την αρχή δεν τα έκανα έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Το έκανε από την αρχή δεν τα έκανα έτσι μονο του εκανε ρε φιλε 15 φορματ? τοτε επρεπε να το γυρισεις κατευθειαν ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 καλα ρε φιλαρακι ???? τι τα ηθελες 15 φορματ???? λογικο να παθει ζημια ο σκληρος με 15 φορματ.... παρα πολυ πιθανο Τι παθαινει ο δισκος αν του κανεις φορματ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Γιατί κάνεις πως δε καταλαβαίνεις?Εννοώ τα crashαρίσματα τα έκανε από την αρχή.Τα format τα έκανα όταν είδα ότι δε βελτιωνόταν η κατάσταση.Και μάλιστα με διαφορετικά windows.Άρα δεν ήταν θέμα compatibility.Τελοσπάντων σκέφτομαι να αλλάξω δίσκο αύριο.Άσε που αυτός που πήρα έκανε 18 ευρώ. Και έχει και πολύ δίκιο ο Bill33.Ο δίσκος δε παθαίνει τίποτα και 10 format τη μέρα να του κάνεις.Αν δεν έχεισ να προτείνεις κάτι μην απαντάς το ίδιο πράγμα.Τα περί format και καταστροφής του δίσκου ήταν ανοησίες που ακούγονταν πριν πολλά χρόνια.Επί της ουσίας να μένουμε.... Edited February 2, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Τι παθαινει ο δισκος αν του κανεις φορματ; αν κανεις πολλα φορματ και δεν εχεις προγραμμα επιδιορθωσης δισκου, σιγα σιγα καταστρεφονται τα clusters του δισκου... και εμφανιζεται συχνα πυκνα η μπλε οθονη ειδικα με συγκεκριμενα προγραμματα... εμενα το εκανε με firefox, age of empires, cod... θα σε προτεινα να το γυρισεις αμεσως πισω στο μαγαζι... σου βγαζει κανα "Disk condition B.A.D." η κατι τετοιο οταν ανοιγει το πισι? παντως μην προτρεχεται γιατι ειμαι καμμενος με τα πισι και το χω ψαξει το θεμα... και εχω και ξαδελφο τεχνικο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Πες μας τι PC εχεις ακριβως. Βαλε απο το BIOS halt on any error για να δεις τι γραφει η μπλε οθονη και να το κανεις google να δουμε τι error ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 αν κανεις πολλα φορματ και δεν εχεις προγραμμα επιδιορθωσης δισκου, σιγα σιγα καταστρεφονται τα clusters του δισκου... και εμφανιζεται συχνα πυκνα η μπλε οθονη ειδικα με συγκεκριμενα προγραμματα... εμενα το εκανε με firefox, age of empires, cod... θα σε προτεινα να το γυρισεις αμεσως πισω στο μαγαζι... σου βγαζει κανα "Disk condition B.A.D." η κατι τετοιο οταν ανοιγει το πισι? παντως μην προτρεχεται γιατι ειμαι καμμενος με τα πισι και το χω ψαξει το θεμα... και εχω και ξαδελφο τεχνικο... Exεις καποιο λινκ που να επαληθευει αυτο που λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Χαλάει δεν χαλάει ο δίσκος από τα φορμάτ, είναι υπερβολή τόσα φορμάτ σε τόσο μικρό διάστημα. Δεν είναι η λύση.Χρειάζεται ψάξιμο αλλιώς ποτέ δεν θα έχεις σταθερό pc. Τι μυνήματα σου βγάζει και πότε? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Εγώ έχω 2 ξαδέρφια τεχνικούς κι εγώ και έχω και καμμιά 10αριά φίλους επίσης τεχνικούς. Δε χαλάει ο δίσκος με το format, περισσότερο από όσο χαλάει με τη συνήθη χρήση. :lol::lol::lol: Αν αντιμετωπίζεις συχνά ανεξήγητα BSOD, τσέκαρε και τις θερμοκρασίες. Τον δίσκο θα τον ελέγξεις με το HD regenerator, αλλά αν είναι καινούριος σίγουρα έχει εγγύηση αντικατάστασης. Αν πάλι είναι τρομερά παλιός, θα σε αφήσει έτσι κι αλλιώς (υπάρχει πρόβλεψη στο SMART), οπότε καλύτερα να πάρεις ένα νέο. O firefox έχει καταντήσει σκέτη αηδία με τα κρασαρίσματα, καλύτερα δοκίμασε chrome ή κάτι άλλο. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Αν πρόκειται για νέο σκληρό δίσκο, πήγαινέ τον με την εγγύηση να στον αλλάξουν και ξανα δοκίμασε. Εάν τα προβλήματα συνεχίσουν τότε πέρασε κάποιο πρόγραμμα για να ελέγξεις τις θερμοκρασίες του pc. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) To ίδιο συναντησα και εγώ πέρσι με ένα μικρό multirama νετμπουκ που είχα πάρει. Μετά από αρκετό ψάξιμο, διαπιστώθηκε ότι ήταν θέμα hardware, αλλά δεν μπόρεσαν ούτε οι τεχνικοί τους να βρούν τι ακριβώς έφταιγε. Μου το αλλάξανε με ένα καινούριο acerακι και βρήκα την υγειά μου. Με άλλα λόγια, την επόμενη φορά που θα στο κάνει, πήγαινέ το πίσω. Το ίδιο να κάνεις όσες φορές και αν χρειαστεί μέχρι να διορθωθεί η να στο αλλάξουνε. Με το να φορμάρεις κάθε λίγο το δίσκο (που δεν παθαίνει και τίποτα) προφανώς δε θα λύσεις το πρόβλημα. Edited February 3, 2011 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά καλησπέρα.Έχω πάρει ενα PC εδώ και ένα μήνα,έχω κάνει 15 φορματ και ενώ τις πρωτες μέρες μετά το φορματ όλα πάνε καλά μετά αρχίζει να crashαρει και μπλε οθόνες.Έχω βάλει τους τελευταίους drivers σε όλα όσον αφορά το hardware αλλά τίποτα.Έκανα στις μνήμες τεστ με το memtest για 4 ώρες και όλα ok.Μήπως φταίει ο δίσκος?Ποιο πολύ απ όλα crashαρει ο explorer-mozilla.Καμιά ιδέα κανείς? 1) Μηπως εχεις καποιον ιο σε καποιο flashaki και μολυνεις συνεχεια το pc σου? (ετυχε προσφατα στο pc ενος φιλου μου) 2) Κανε "reset optimal defaults" απο το bios 3) Αν τιποτα απο αυτα δεν πετυχει δοκιμασε να κανεις ενα φορματ και να κανεις 2 partition στον δισκο σου, ενα μικρο 10 gb με τα windows και ενα αλλο με ολο τον υπολοιπο χωρο του δισκου σου. Οποτε αν δεις οτι δεν κρασαρει ισως να χρειαζεσαι αλλο δισκο ή να βρεις ποιο κομματι ειναι που εχει το προβλημμα και να το απομονωσεις. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. February 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Ο δίσκος είναι καινούριος 500 GB.Από κει και πέρα έχω τον intel i3, κάρτα γραφικών μια καινούρια sapphire hd(που δε θυμάμαι ακριβώς αλλά είναι 1 GB ddr3),μητρική της gigabyte και 2 dimm απο 2 Gb ddr3 μνήμες.Θα τσεκάρω φίλε με το προγραμματάκι που έστειλες το δίσκο και θα επανέλθω αν εντοπίσω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 απορώ όταν βλέπω μηνύματα τύπου οτι καταστρέφετε ο σκληρός δίσκος. Τυχαίνει να έχουν περάσει απο τα χεέρια μου ένα κάρο σκληροί δίσκοι με συνεχόμενα φορμάτ σε πολλούς ,γιατί ασχολούμε πολυ με win32.trojan και επειδή , καμιά φορά δεν το καταλαβαίνω και εγώ ό ίδιος,έχω πρόβλημα οοπότε καθε 1,1.5 μήνα τρώει φορμάτ απο Dual Boot > Triple Boot κτλ. δεν εχω παθει εως τωρα τιποτα. Μην τρελαθουμε,εαν εισαι γκαντεμης θα το παθεις με πιθανοτητα 1/100.000. Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts