Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://img696.imageshack.us/img696/7643/lgoptimus3d1t.jpg[/imgalign]

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Επίσημη Hard Case

Επίσημo Car Kit Holder

Επίσημo Desk Dock

Επίσημο Site

XDA (Custom Roms,Hacks etc)

- Οδηγίες για σύνδεση με το PC

- Οδηγός για Root / Custom Recovery / Custom & Stock ROMs

- Οδηγός φλασαρίσματος αρχείων kdz

* Δεν είμαι υπεύθυνος για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής σας απο λάθος χειρισμό στη διαδικάσια εγκατάστασης του οδηγού.Χρησιμοποιήστε τον οδηγό με δική σας ευθύνη.

Edited by athanaso77
Ενημέρωση

• 6 months later...
  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

LG to unveil world's first full 3D smartphone at Mobile World Congress 2011

3D Recording-Viewing-Sharing of Life’s Precious Moments Anytime, Anywhere

SEOUL, Feb. 1, 2011 –- At this year’s Mobile World Congress, LG will unveil the LG Optimus 3D, the world’s first 3D smartphone offering consumers a full 3D experience right in the palm of their hands.

The LG Optimus 3D addresses the lack of 3D content issue -- one of the biggest problems facing the 3D market -- with a complete platform for a one-of-a-kind experience on a mobile device. LG’s most advanced smartphone to date will feature a dual-lens camera for 3D recording, a glasses-free LCD panel for 3D viewing and diverse connectivity options such as HDMI and DLNA for 3D content sharing anytime, anywhere.

Further details and a live demo of the LG Optimus 3D will be offered at Booth #8B178 at MWC in Barcelona from February 14 to 17.

http://www.lgnewsroom.com/

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• 2 weeks later...

Τι να λέμε τώρα, ίσως η καλύτερη συσκευή που έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Απολυτα συμφωνος. Διπυρηνος επεξεργαστης με powervr 540. :O

Το θελω χθες!

Σίγουρη αγορά.Τελικά ρε παιδιά πόσοι μνήμη RAM έχει?άλλου 4GB άλλου 4Gb και άλλου 512MB.Τι ισχύει τελικά?

Σίγουρη αγορά.Τελικά ρε παιδιά πόσοι μνήμη RAM έχει?άλλου 4GB άλλου 4Gb και άλλου 512MB.Τι ισχύει τελικά?

Το 4gb το θεωρω τελειως γελειο. Ο ανταγωνισμος που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα θα δωσει δειγματα 1gb (atrix,sgs2) οποτε πιστευω 100% 512ram.

Ίσως απο τις καλύτερες επιλογές. Η οθόνη θα πρέπει να τα σπάει λίγο μεγαλύτερη ανάλυση να είχε. Απο μνήμη ραμ μάλλον 1 giga θα είναι.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Το 4gb το θεωρω τελειως γελειο. Ο ανταγωνισμος που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα θα δωσει δειγματα 1gb (atrix,sgs2) οποτε πιστευω 100% 512ram.

Και εγώ αυτό πιστεύω dual-channel 512 DDR2 RAM θα έχει.Δεν με χαλάει με το dual-channel καλύτερά από ''απλή'' 512 RAM.Βέβαια το ιδανικότερο θα ήταν 1GB αλλά....

• Administrators
Απο μνήμη ραμ μάλλον 1 giga θα είναι.

Το είδες κάπου αυτό ή πρόκειται για προσωπική εκτίμηση;

Η συσκευή παρουσιάστηκε επίσημα στο MWC με 512ΜΒ RAM.

Modpic.gif

Από προσωπική γι αυτο και είπα μάλλον, 512 ram για ένα τέτοιο κινητο μου φαίνεται λίγο.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Οσο περνάνε η μέρες το καλο βλέπω ένα πράγμα που με χαλάει είναι τα 5 mega pixel. Το θέμα είναι αν θα υπάρξει υποστηρίξει σε αυτο το κινητο όσο απο την ίδια την εταιρία όσο και απο τους dev όπως rom κτλ.

Η οθόνη φαίνεται να είναι καταπληκτική αλλα αυτο θα φανεί στην πορεία το πόσο 3D θα φαίνεται η όχι κάτι που με χαλάει, επειδή σε κάποια βίντεο που έχω δει στην αναπαραγωγή βιντεου δεν είδα καμία απόλυτος διαφορά σε σχέση με τα αλλα smartphone απλά σαν να λέγεται 3D δίχως κανένα αποτέλεσμα.

• Administrators
Το θέμα δεν είναι τα μεγαπίξελ αλλά η ποιότητα του φακού και κατά συνέπεια του αποτελέσματος.

Modpic.gif

Έχεις απόλυτο δίκαιο με αυτο που είπες το έχω δει και στην πράξει με διαφορα αλλα μοντέλα, το μόνο που με ανησυχεί είναι η υποστήριξη που θα έχει και το πόσο καλη θα είναι στην πράξει η οθόνη 3D που ενσωματώνει, ίσως να με πειράζει και λίγο η 512 Ram αν όντως ισχύει επειδή τα μόνο πυρήνα έχουν 512 Ram, και απο ότι είδα το Atrix έχει 1Giga Ram.

• Administrators
Αν δεν τα δούμε στην πράξη, όπου θα παίξει σημαντικό ρόλο το πως έχει προσαρμόσει η κάθε εταιρία την εκάστοτε έκδοση του android σε συνδυασμό με το hardware της συσκευής, δεν μπορούμε παρά μόνο υποθέσεις να κάνουμε.

Modpic.gif

Το θέμα δεν είναι τα μεγαπίξελ αλλά η ποιότητα του φακού και κατά συνέπεια του αποτελέσματος.

Απόλυτα λογική η παρατήρηση, έτσι ακριβώς είναι αν και προσωπικα ποτέ μου δεν έδωσα βάση σε smartphone με γνώμονα την καλή του κάμερα, αλλά με ενδιαφέρουν σε μια τέτοια αγορά

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά μήπως έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το κινητό;Νομίζω ότι κατέληξα στο επόμενο κινητό μου αλλά το θέμα είναι πότε θα καταφθάσει στην αγορά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Το λάθος που έκανε για εμένα η lg είναι να ενσωματώσει μόνο 512mb Ram, ενώ η ανταγωνιστές του έχουν 1giga Ram. Atrix, galaxy s 2

• Administrators
Παιδιά μήπως έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το κινητό;Νομίζω ότι κατέληξα στο επόμενο κινητό μου αλλά το θέμα είναι πότε θα καταφθάσει στην αγορά...

Προς τέλη Απριλίου αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Modpic.gif

Ένα πράγμα που δεν πολυ καταλαβαίνω είναι ότι λένε ότι ο επεξεργαστεις που φοράει είναι ποιο γρήγορος απο τους άλλους επεξεργαστες, καλα μέχρι εδώ αλλα πως γίνεται να είναι ποιο γρήγορος απο την στιγμή που έχει μόνο 512 Ram αντί για 1giga Ram.

Ένα πράγμα που δεν πολυ καταλαβαίνω είναι ότι λένε ότι ο επεξεργαστεις που φοράει είναι ποιο γρήγορος απο τους άλλους επεξεργαστες, καλα μέχρι εδώ αλλα πως γίνεται να είναι ποιο γρήγορος απο την στιγμή που έχει μόνο 512 Ram αντί για 1giga Ram.

Τι σχεση εχει η ποσοτητα της ram με την ταχυτητα της cpu/gpu?