Xnoudi Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Για σας παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο αλλα εχω καποιες ερωτησεις. 1. Παιζει flash? 2.Το μενου ειναι στα ελληνικα?(και ολα τα συναφη) 3.Εχει Τ9? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PA82 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 να ρωτησω το σαρ σε αυτο το κινητο ειναι 0,79 κ 0,95 βλεπω ειναι μεγαλο ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 να ρωτησω το σαρ σε αυτο το κινητο ειναι 0,79 κ 0,95 βλεπω ειναι μεγαλο ?ευχαριστω Δεν το λες και χαμηλο ,αν σκεφτείς οτι το galaxy s2 εχει 0.34 και το galaxy s 0.26 (αν δεν κανω λαθος) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigant12 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Το προβλημα που ειχα με τις επανεκκινησεις μου γινεται τωρα μονο με το που ανοιξω το wifi. 1-2 λεπτα μετα κανει επανεκκινηση και γραφει σαρωση πολυμεσων. Εχει κανεις καποια ιδεα γι αυτο η πρεπει να το στειλω παλι πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wargasm Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλησπερα σας! Εχω ενα .apk απο gps και ενω το κανει install μεταμου λεει πως απαγορευεται να τρεξει κτλ... ξερει κανεις πως μπορω να περναω εφαρμογες απο την καρτα? Πως γινετε να κανω root τη συσκευη? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo1986 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 καλησπερα παιδια...εχω κι εγω το συγκεκριμενο κηνιτο...μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βαλω ηχο κλησης?? μου εμφανιζει μονο του κηνιτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 παιδες ευκολο root εχουμε για τ5ο κινητο αυτο? επισης μπορει να παιξει την 4? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleonikaki Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους.. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι φούσκωσε η μπαταρία του κινητού μου. Το έχω 1μιση χρόνο και η εγγύηση δε το καλύπτει αλλά θέλω να ρωτήσω αν όντως ισχύει αυτό γιατί διάβασα μια ανακοίνωση της εταιρίας που έγινε τον Οκτώβριο για κάποιες ελλατωματικές μπαταρίες σε samsung κινητά και για δωρέαν αντικατάσταση τους. Βέβαια δεν έλεγε κάπου αν είναι για συγκεκριμένο μοντέλο ή όχι.. Εσείς τι γνωρίζετε? Επιπλέον, να φοβάμαι ότι μπορεί να ανατιναχτεί κανά κινητό? Και κάτι ακόμα, σε αντιπρόσωπο στην Θεσσαλονίκη κοστίζει 25 με 30e. Αν ψάξω όμως σε ελληνικά site το βρίσκω πιο φθηνά. Να το τολμήσω ή μπορεί να μου βγει καμιά μούφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Η εγγύηση για την μπαταρία είναι έξι μήνες άρα δεν θα στην αντικαταστήσουν. Αν προσέξεις να είναι γνήσια μπορείς να την πάρεις και από αλλού αν τη βρεις φθηνότερα. Προτίμησε κάποιο κατάστημα που να έχεις διαβάσει καλές κριτικές ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleonikaki Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.. :) Έκανα μια αναζήτηση στο skroutz να εμπιστευτώ τα αποτελέσματα του; Έχει αξιολογήσεις το κάθε site.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ναι, διάβασε τις αξιολογήσεις και αποφάσισε. Υπάρχουν πολλά γνωστά μαγαζιά που μπορείς να αγοράσεις. Θα καταλάβεις ποια είναι αυτά από τις αξιολογήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleonikaki Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ωραία.. Ευχαριστώ πολύ!! Καλή σου μέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolhs85 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΙΝΙΤΟ SAMSUNG GALAXY GIO!! Κ ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ!!. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??? ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ?? ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΕΒΑΙΑ!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited December 13, 2015 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts