Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε καταληξα στο S3 μια που το βρηκα προσφορα.

Φιλε για εμενα εκανες βλακεια που πηρες το s3 ειδικα την δεδομενη στιγμη γιατι με πολυ λιγα λεφτα παραπανω επαιρνες το s4 που σαφως ειναι πολυ ανωτερο του s3.

Στο λεω εγω γιατι κι εγω ημουν στο παρα τσακ για να αγορασω το s3 αλλα μετα ειδα και τις τιμες του s4 και πηρα αυτο.

Οχι οτι το s3 δεν ειναι πολυ καλο κινητο προς θεου απλα με πολυ λιγα λεφτα παραπανω επαιρνες το καλυτερο s4.

Ενα καλο προγραμμα μεταφορας app στην καρτα μνημης sd ακομα και app συστηματος εχετε να προτεινετε?

Αυτο λεει τιποτα?

Εννοειτε οτι θα πρεπει να κανω πρωτα root το κινητο ετσι.

Edited by fits13

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Ειμαι κάτοχος ενός samsung ace GT-S5839i

Εδώ και καιρό για να μπορέσω να εγκαταστήσω μία νέα εφαρμογή αναγκάζομαι να αφαιρέσω μία άλλη λόγω περιορισμένου χώρου. Απο οσο έχω καταλάβει τις περισσότερες εφαρμογές πρέπει να τις εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο και όχι στην εξωτερική μνήμη.

Απο όσο βλέπω η μνήμη της συσκευής ειναι 200mb.

Υπάρχει κάποια λύση η απλά πρέπει να αλλάξω τηλέφωνο?

(δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα θέλω να έχω τόσες εφαρμογές στο τηλ μου και κατ επέκταση το θέμα της μνήμης να είναι τόσο σημαντικό. Φανταζόμουν πως θα μπορώ ολες τις εφαρμογές να τις εγκαθιστώ στην sd. )

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις.

Υ.Γ απο όσο είδα στις (πολλές) προηγούμενες σελίδες δέν υπάρχει κάποια λύση...παρα μόνο η αλλαγή συσκευής.

Οχι εχεις καταλαβει λαθος.

Τις περισσοτερες εφαρμογες πρεπει να τις εγκαθιστας στην καρτα sd γιατι αν γεμίσει η εσωτερικη μνημη του κινητου τοτε το κινητο σου θα σερνετε.

Edited by fits13

Παίδες εδώ μπορεί να υπάρξει κάποια βοήθεια ή να μην επιμείνω άλλο;

Ωπα σορρυ το root.zip εννοώ. Καθώς και το upd_1

Δεν ξέρω ρε παιδιά ο,τι αρχείο και να χρησιμοποιήσω τζίφος.

Κάνω κάτι λάθος;

Περνάω το αρχείο με airdroid στην sd ετσι οπως είναι ζιπαρισμένο.

Το βγαζω απο τα upload του airdroid και το μετακινω εξω στην sd για να το βρισκω πιο ευκολα.

Κλείνω το τηλ.

Ανοίγω με πατημένα τα 2 κουμπιά και μπαίνω στο system recovery.

Επιλέγω το αρχείο root στο apply update from sd card

Και πατάω reboot.

Καποια αρχεια από τα πολλά που έχω δοκιμάσει για root καναν μια μικρη προοδο στην μπάρα και κάποια καθόλου.

Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. Δεν εγινε root

Το αρχείο για να ξεζιπαριστει στο τηλ μηπως πρεπει να περασω καποιο προγραμμα για unzip;

Ειδα και αυτό κάπου στο φορουμ. Ισχύει οντως;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4066736#post4066736

Υπάρχει λύση ή να τα παρατήσω;

Thanx.

προσ ολους πιο πανω

για root εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330723

κοιταξτε πια εκδοση του ace εχετε και καταβαστε τα αναλογα αρχεια

για το 5839ι λειτουργουν μια χαρα το ιδιο εχω και εγω

αλλα αν εχετε την S5839IBOMB1 εκδοση δεν ξερω αν παιρνει ροοτ γιατι δεν το εχω δοκιμασει οι προιγουμενες μια χαρα λειτουργουν..δεν την αναβαθμιζω γιατι δεν εχει προβλημα και 99% ειναι αναβαθμισεις μονο για τα προγραμματα της cosmote

προσωπικα εχω σβησει οτι προγραμμα εχει η cosmote τα samsung apps kai facebook

αν 8ελεισ facebook μπορεισ να μπεισ κανονικα μεσω brower...αν σε βολευει...

επισεις tts gmail widgets maps uno live wallpaper εχουν φυγει

το τηλεφωνακι εχει χαμηλη μνημη ειναι γεγονος αλλα αν δεν εισαι extreme χρηστης μια χαρα παει και μπορει να αντεξει και μερικα πραγματα παραπανω

και μην ξεχατε ειναι smatphone σαν υπολογιστης θελει και αυτο μια επανεκινηση και καθαρισμο cashe μαι φορα στο τοσο

Για unroot δεν παιζει ρολο ποιο κινητο και εκδοση android εχει?

Εγω για το i5839i και android 2.3.6 το ιδιο unroot αρχειο θα χρησιμοποιησω?

Ωραια τοτε ποιο ειναι το unroot για το samsung galaxy ace gt-s5839i με android 2.3.6?

Το ροοτ αρχειο ειναι αυτο.

Το unroot αρχειο ειναι αυτο?

Και πως μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι το σωστο unroot καθε root?

προσ ολους πιο πανω

για root εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330723

κοιταξτε πια εκδοση του ace εχετε και καταβαστε τα αναλογα αρχεια

για το 5839ι λειτουργουν μια χαρα το ιδιο εχω και εγω

αλλα αν εχετε την S5839IBOMB1 εκδοση δεν ξερω αν παιρνει ροοτ γιατι δεν το εχω δοκιμασει οι προιγουμενες μια χαρα λειτουργουν..δεν την αναβαθμιζω γιατι δεν εχει προβλημα και 99% ειναι αναβαθμισεις μονο για τα προγραμματα της cosmote

προσωπικα εχω σβησει οτι προγραμμα εχει η cosmote τα samsung apps kai facebook

αν 8ελεισ facebook μπορεισ να μπεισ κανονικα μεσω brower...αν σε βολευει...

επισεις tts gmail widgets maps uno live wallpaper εχουν φυγει

το τηλεφωνακι εχει χαμηλη μνημη ειναι γεγονος αλλα αν δεν εισαι extreme χρηστης μια χαρα παει και μπορει να αντεξει και μερικα πραγματα παραπανω

και μην ξεχατε ειναι smatphone σαν υπολογιστης θελει και αυτο μια επανεκινηση και καθαρισμο cashe μαι φορα στο τοσο

δεν εχω καταλαβει τον λογο αλλα το αρχειο δεν μπορω να το βρω με την διαδιακασια π λεει!ξεζιπαρουμε τπτ?γτ λεει το βαζουμε χυμα στην sd και θα τα βρουμε!οτι ονομα και να εβαλα στον φακελο δεν το βρήκα ποτε στο μενου!

οχι δεν ξεζιπαρεις τιποτα

περνας το αρχειο root.zip στην sd βαλτο χυμα ή μεσα σε καποιο φακελο δεν εχει συμασια

μπενεισ ricovery πατασ install update from sdcard και βρισκεις το αρχειο

Edited by qsd330

τελικα ειδα βιντεο και το εκανα!ολα καλα!τι μπορω να κανω τωρα?καπου διαβασα πως διαγραφεις τις εφαρμογες τ κινητου!αληθεια πως?

υγ μου εβγαλε το εικονιδιο super user

εγκατεστισε αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org

αφαιρεσε προγραμματα συνφωνα με αυτο

σου λεει πια ειναι ασφαλη και πια οχι για απεγκατασταση και τι κανει το καθενα

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html

edit: το εικονιδιο καλα κανει και υπαρχει απο εκει 8α αλλαζεις τα access αλλα με το που τρεχει ενα προγραμμα που 8ελει access θα σου πεταει ενα μενου ...οποτε προς το παρρον καλητερα να μην το πειραξεις αν δεν υπαρχει λογος

Edited by qsd330

είσαι τεράστιος!σε ευχαριστώ πολύ!τα κατάφερα και έδιωξα οτι μ...α είχε μέσα!αλήθεια μιας και ξεκίνησα είναι δύσκολο να γίνει 4.2.2?κάπου διάβασα ότι κολλάει?άλλα δεν μπορώ να βρω οδηγό!

οσοι το δοκιμασαν το μπρικαραν οποτπαει το τηλεφωνακι

αν εδιωξες πραγμα εισαι οκ..... δεν 8α σου κολισει ευκολα αλλα 8α εχεις περιορισμο στις εφαρμογες μιας και πλεον οι περισσοτερες βγαινουν για 4αρη

ακομα θα σου ελεγα κοιτα πιες απο τις εφαρμογες που εγκατεστησες δεν θελουν αναβαθμισεις....πχ ενα προγραμμα φακου 'η προγραμματα που δουλευουν μια χαρα οποτε δεν χρειαζετε να κανεισ αναβα8μιση ή δεν κανεισ συχνα... πχ holo launcher που δουλευω εγω και παιρνατα στο system....

δηλαδη θα γινουν εφαρμογες συστηματος θα τρεχουν καλητερα και θα αποδεσμευσεις χωρο απο το data

για να το κανεισ αυτο ανοιγεις το system cleanup επιλεγεις την εφαρμογη και πατας

move to system + odex file

στο πανω μερος to system cleanup σου λεει ποσο χωρο εχεισ στο system και ποσο στο data

Οχι εχεις καταλαβει λαθος.

Τις περισσοτερες εφαρμογες πρεπει να τις εγκαθιστας στην καρτα sd γιατι αν γεμίσει η εσωτερικη μνημη του κινητου τοτε το κινητο σου θα σερνετε.

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Πως μπορούμε να επιλέξουμε που θα αποθηκεύονται οι εφαρμογές ; Μέχρι στιγμής οτι έχω κατεβάσει πηγαίνει κατευθείαν στο τηλέφωνο χωρίς να μου κάνει καποια ερώτηση .

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

εχω αλλαξει ηδη μια μπαταρια στο κινηο και τωρα εχω τη δευτερη που ειναι απο τον μαη λοιπον το φορτιζω ολη νυχτα και το πρωι (7:15) με το που τ ανοιγω παει στο 94% και με browsing με 3g και ενα τηλεφωνο, αυτη τη στιγμη ειναι 46% ειναι φυσιολογικο αυτο? παω για αλλη μπαταρια παλι? ή αλλο τηλεφωνο?

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Πως μπορούμε να επιλέξουμε που θα αποθηκεύονται οι εφαρμογές ; Μέχρι στιγμής οτι έχω κατεβάσει πηγαίνει κατευθείαν στο τηλέφωνο χωρίς να μου κάνει καποια ερώτηση .

Αρχικα πρεπει να κανεις ρουτ το κινητο για να αποκτήσεις δικαιωματα διαχειριστή στο κινητο ωστε να μπορεις ειτε να σβησεις, ειτε να στειλεις στην καρτα sd οποιοδηποτε προγραμμα ακομα και προγραμμα συστηματος.

Αρχικα πρεπει να κανεις ρουτ το κινητο για να αποκτήσεις δικαιωματα διαχειριστή στο κινητο ωστε να μπορεις ειτε να σβησεις, ειτε να στειλεις στην καρτα sd οποιοδηποτε προγραμμα ακομα και προγραμμα συστηματος.

Αν το κάνω "root" χάνονται οι ρυθμίσεις ,οι επαφές κλπ ή δεν τα επηρεάζει αυτά ;

Ευχαριστώ.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Γεια σας. εχω προβλημα με την καμερα του συγκεκριμενου κινητου,...οταν παω να βγαλω φωτογραφια βγαζει το ακολουθο μηνυμα: ErrrorCallback.on errror (-2147483648) ΤΟ VIDEO ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Εχω αλλάξει και καμερα(αγορασα απο ebay και την αντικατεστησα μονος μου) αλλα τιποτα.!!!... καμμια ιδεα κανεις??

Σε ευχαριστώ και πάλι .

Α.Einstein

Γεια σας. εχω προβλημα με την καμερα του συγκεκριμενου κινητου,...οταν παω να βγαλω φωτογραφια βγαζει το ακολουθο μηνυμα: ErrrorCallback.on errror (-2147483648) ΤΟ VIDEO ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Εχω αλλάξει και καμερα(αγορασα απο ebay και την αντικατεστησα μονος μου) αλλα τιποτα.!!!... καμμια ιδεα κανεις??

εχεις δοκιμασει master reset? εστω wipe cache?

με μια γρηγορη αναζητηση στο νετ λενε με απλο καθαρισμο cache θα ειναι οκ

πηγενε ρυ8μισεις προγραματα ολα

ψαηε την καμερα και πατα clear data kai clear cache

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)