Fotis55 Δημοσιεύτηκε January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2011 Θέλω επειγόντως κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά των sms από το htc diamond στον υπολογιστή. Για windows mobile 6.1. Και αν είναι δυνατόν να είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Για αρχή, κάνε ένα backup όλων σε μια κάρτα μνήμης ή στο pc σου, μετά δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Για αρχή, κάνε ένα backup όλων σε μια κάρτα μνήμης ή στο pc σου, μετά δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα. Μα αυτό το πρόγραμμα δεν αναφέρει συμβατότητα με windows mobile. Το έχεις δουλέψει; Επίσης κάποιος mod να μεταφέρει το παρόν θέμα στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Θέλω επειγόντως κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά των sms από το htc diamond στον υπολογιστή. Για windows mobile 6.1. Και αν είναι δυνατόν να είναι free. jeyo mobile companion(google it) κ κάνει ακριβώς αυτό που θες δεν είναι free κατέβασε το trial και αν σου κάνει... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Μα αυτό το πρόγραμμα δεν αναφέρει συμβατότητα με windows mobile. Το έχεις δουλέψει; :O Λάθος μου, συγνώμη! Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 :O Λάθος μου, συγνώμη! το my phone explorer που αναφέρεσαι είναι 1 καταπληκτικό πρόγραμμα αλλά δυστυχώς είναι μόνο για Sony ericsson κινητά και τελευταία και για android,πάντως και αυτό το δουλεύω χρόνια κ μου είναι αναντικατάστατο Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις προτάσεις. Τελικά έκανα κάτι πολύ πρωτόγονο αλλά είχε επιτυχία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Μπράβο χαίρομαι αλλά καλό είναι να μας πεις και εσυ αν θες τι έκανες τελικά μιας και κάποιοι μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στα παραπάνω εργαλεία! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Τελικά έκανα κάτι πολύ πρωτόγονο αλλά είχε επιτυχία. :) Τι έκανες δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Άμα σας πω θα γελάσετε.... :lol: Λοιπόν... για λόγους συναισθηματικούς ήθελα να κρατήσω κάποια μηνύματα τις κοπέλας μου (Όταν γνωριστήκαμε, τα πρώτα μηνυματάκια κτλ.) Αφού λοιπόν δεν έβρισκα άκρη..... έβαλα σε ένα παλιό κινητό μου (P990i) μια f2go καρτούλα και έστειλα από το διαμαντάκι που το είχα και αυτό με f2go γύρο στα 150 δωρεάν μηνύματα χρησιμοποιώντας την προσφορά της wind..... :p Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά τα έσωσα τελικά. Από τεχνολογία δεν μπορώ να πω ότι είμαι σαϊνη, αλλά από εφευρετικότητα σκίζω.... χαχαχαχαχαχαχα......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts