Jump to content

Μεταφορά sms στο pc

Fotis55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω επειγόντως κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά των sms από το htc diamond στον υπολογιστή. Για windows mobile 6.1.

Και αν είναι δυνατόν να είναι free.

Για αρχή, κάνε ένα backup όλων σε μια κάρτα μνήμης ή στο pc σου, μετά δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα.

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

• Administrators
Για αρχή, κάνε ένα backup όλων σε μια κάρτα μνήμης ή στο pc σου, μετά δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα.

Μα αυτό το πρόγραμμα δεν αναφέρει συμβατότητα με windows mobile. Το έχεις δουλέψει;

Επίσης κάποιος mod να μεταφέρει το παρόν θέμα στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83

Modpic.gif

Θέλω επειγόντως κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά των sms από το htc diamond στον υπολογιστή. Για windows mobile 6.1.

Και αν είναι δυνατόν να είναι free.

jeyo mobile companion(google it) κ κάνει ακριβώς αυτό που θες

δεν είναι free κατέβασε το trial και αν σου κάνει...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μα αυτό το πρόγραμμα δεν αναφέρει συμβατότητα με windows mobile. Το έχεις δουλέψει;

:O Λάθος μου, συγνώμη!

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

:O Λάθος μου, συγνώμη!

το my phone explorer που αναφέρεσαι είναι 1 καταπληκτικό πρόγραμμα αλλά δυστυχώς είναι μόνο για Sony ericsson κινητά και τελευταία και για android,πάντως και αυτό το δουλεύω χρόνια κ μου είναι αναντικατάστατο

Παντα φιλικα Μανος

Μπράβο χαίρομαι αλλά καλό είναι να μας πεις και εσυ αν θες τι έκανες τελικά μιας και κάποιοι μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στα παραπάνω εργαλεία! :)

Παντα φιλικα Μανος

Άμα σας πω θα γελάσετε.... :lol:

Λοιπόν... για λόγους συναισθηματικούς ήθελα να κρατήσω κάποια μηνύματα τις κοπέλας μου (Όταν γνωριστήκαμε, τα πρώτα μηνυματάκια κτλ.)

Αφού λοιπόν δεν έβρισκα άκρη..... έβαλα σε ένα παλιό κινητό μου (P990i) μια f2go καρτούλα και έστειλα από το διαμαντάκι που το είχα και αυτό με f2go γύρο στα 150 δωρεάν μηνύματα χρησιμοποιώντας την προσφορά της wind..... :p

Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά τα έσωσα τελικά.

Από τεχνολογία δεν μπορώ να πω ότι είμαι σαϊνη, αλλά από εφευρετικότητα σκίζω.... χαχαχαχαχαχαχα......!