Jump to content

Πόσο καιρό κρατάτε ένα κινητό;

Guest steliosp
 Κοινοποίηση

Πόσο καιρό κρατάτε ένα κινητό;  

116 members have voted

1. 1. Πόσο καιρό κρατάτε ένα κινητό;

• Λιγότερο από 1 χρόνο
      45
    • 1 χρόνο
      45
    • 2 χρόνια
      17
    • 3 χρόνια
      5
    • 4 χρόνια
      4
    • Περισσότερα από 4 χρόνια
      0

Recommended Posts

και καλά κάνουν οι γονείς μας ;) Αν δεν είχαμε αυτή τη μανια για νέες συσκευές ίσως να χαμε καλύτερα δίκτυα σήμερα ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να κάνω ένα γενικό σχόλειο.

Ξέρω πολλά άτομα που αγοράζουν κινητά κάθε λίγο και λιγάκι επειδή βαρέθηκαν αυτό που έχουν και ΟΧΙ επειδή θεωρήται ξεπερασμένο.

Παράδειγμα η κοπέλα μου πήρε SX1 και το χρησιμοποιεί μόνο για τηλέφωνα και SMS δεν σας κάνω πλάκα δεν ξέρει να το χειρίζεται το ριμάδι και ούτε που την ενδιαφέρουν τα φρου φρου. Απλά η κ@υλα της αλλαγής είναι.

Το ποιο τρελό είναι κάποιος έχει ένα Νοκια 7250 και τρέχει να πάρει το 7250i... δεν κατάλαβα αυτό σημαίνει οτι παρακολουθεί την τεχνολογία; Απλά είναι η ιδεά της αλλαγής. Πιστεψτε με οι περισσότεροι δεν χρησιμοποιούν όλα τα καλούδια της τεχνολογίας, και αν το κάνουν ζωρίζονται επειδή τα έχει το τηλέφωνο.

Πιστευω οτι ένα ΚΑΛΟ κινητό κρατάει πολύ παραπάνω από 1 χρόνο για να μην τρελαθούμε δηλαδή. :wacko:

Όσο για το Νοκια 3310 που αναφέρθηκε παραπάνω, μην γελάστε πολλοί το χρησιμοποιούν και ξέρετε γιατί; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ SMS. Ναι να μην ξεχνάμε την βασική λειτουργεία του κινητού. Και με τα λεφτά που γλυτώνουν από το να αλλάζουν κινητά χωρίς νόημα κάνουν κάτι καλύτερο στην ζωή τους.

Δεν σας κάνω πλάκα οτί παρόλο που και τα δύο μου τηλέφωνα έχουν MMS ποτέ δεν μου έχει στείλει κανένας γιατί κοστίζουν πανάκριβα.

Και τι να το κάνω όταν οι περισσότεροι μου έχουν P900 καρτοκινητό; Η πλάκα είναι οτι ο "ηλίθιος" δίπλα τους με το Νοκια 3310 μπορεί να έχει ένα ωραίο συμβολαιάκι και να μιλάει με τις ώρες, ενώ αυτός με το P900 επειδή δεν έχει να μιλήσει, κάθεται στην καφετέρεια και παίζει με τα features....

Φιλικα....

Less is more...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (30 Μάρ. 2004 , 07:02)

Όσο για το Νοκια 3310 που αναφέρθηκε παραπάνω , μην γελάστε πολλοί το χρησιμοποιούν και ξέρετε γιατί; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ SMS. Ναι να μην ξεχνάμε την βασική λειτουργεία του κινητού. Και με τα λεφτά που γλυτώνουν από το να αλλάζουν κινητά χωρίς νόημα κάνουν κάτι καλύτερο στην ζωή τους.

Δεν σας κάνω πλάκα οτί παρόλο που και τα δύο μου τηλέφωνα έχουν MMS ποτέ δεν μου έχει στείλει κανένας γιατί κοστίζουν πανάκριβα.

Και τι να το κάνω όταν οι περισσότεροι μου έχουν P900 καρτοκινητό; Η πλάκα είναι οτι ο "ηλίθιος" δίπλα τους με το Νοκια 3310 μπορεί να έχει ένα ωραίο συμβολαιάκι και να μιλάει με τις ώρες, ενώ αυτός με το P900 επειδή δεν έχει να μιλήσει, κάθεται στην καφετέρεια και παίζει με τα features....

Φιλικα....

Ma den ipa pote oti den einai kalo kinito ego auto pou ipa itan oti 'oi megaliteroi' (oxi oloi) den tous endiaferi katholou i texnologia san kai emas p.x.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (30 Μάρ. 2004 , 17:29)

rigasnic & T mobile εάν όλοι αυτοί έμεναν με το 3310 τότε σίγουρα το myphone θα είχε βάλει λουκέτο! :p

Μην είσαι σίγουρος ;) Άλλωστε και αυτή η τάση με τα κινητά φαίνεται από τις συζητήσεις στο φόρουμ. Τα φόρουμ που έχουν κίνηση πλέον είναι τα φόρουμ των συσκευών ενώ παλιότερα γινόταν ο ίδιος χαμός και στα φόρουμ των δικτύων.

Σημεία των καιρών :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

στην δικη μου περιπτωση αν κλεισει εξαμηνο θεωρειται επιτυχια.... ;)

guys πιστευω εχω προβλημα :D

μου μπαινουν ιδεες παλι

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

kala nomiza mono ego eixa ton kalo na allazo kinito k i aderfi mou..agorazoume sinexos oti kainourio vgainei .. :p prin 2 mines p.x eixa agorasei to X70 k prin kamia evdomada allaksa k pira to E700 min sas po skeftomai n allakso pali.. apla einai afto pou eipe enas pio pano.. einai oti to variese k thes allagi k oxi oti thes me kaliteri texnologia.. :D apokleite na exoun perasei apo ta xeria sas osa kinita exoun perasei apo mas.. ola diladi :rolleyes:

• 1 month later...
Guest powerulez

εγώ κάθε χρόνο αλλάζω περίπου 3 κινητά... δεν αντέχω να περνώ ένα κινητό και μετά από λίγο διάστημα να πηγαίνω σε ένα cafe και να βλέπω τα μισά τραπεζάκια να έχουν το κινητό μου πανό η κάτι καλύτερο :p

ευτυχώς στην κύπρο δεν έχουν έρθει τα sharp έτσι επιτέλους δεν θα έχω αυτό το πρόβλημα :)

Καθε 4-5 μηνες αλλαζω κινητο λογω τρελας!!Α ρε μανα πλερωνε το μοναχοπαιδι σου!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Έχω το 8310 εδώ και δύο χρόνια και αυτό γιατί η επιδότηση που δίνει η Vodafone είναι λίγη και δεν με παίρνει να δίνω πολλά για κινητό.Και τώρα που θα αλλάξω πρέπει να βρώ κάτι που θα ικανοποιεί τις ανάγκες μου για άλλα δύο.

το πρώτο μου κινητό 6510 , το κράτησα μέχρι που βγήκε σε μια πολύ προσφορά του 6610 από vodafone ;) δηλαδή ένα χρόνο :whistle:

και έχω σκοπό να το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει :D

εκτός βέβαια και αν μου κάνουν δώρο ένα άλλο :whistle: :p :happy:

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

O perissoteros kairos pou exw kratisei kinito sta xeria mou; 14 mines and counting... :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

μεχρι να παρω το 6210 τοτε, αλλαζα σε λιγοτερο απο χρονο. Το 6210 το κρατησα εναμιση (μετα το εκανα μπανιο). Το 6310i δυο χρονια. Μετα αρχισε η οδυσσεια. Δωρο το gx10 που δε το βολευτηκα ποτε μου, αγορα του 7250i μετα απο λιγοτερο απο εξη μηνες, και θα το κραταγα κι αυτο καιρο γιατι και μου αρεσε και με βολεψε... αλλα βρεθηκα με ενα z600 που απλα προσπαθω να συνηθισω (αν και ωρες ωρες μου ρχεται να ξαναβγαλω το 6310 στη φορα -φυσικα και το εχω κρατησει!) Γενικα αν βολευτω κατι και μου αρεσει δεν το αλλαζω (το χαλαω ομως!)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Den thimamai an exw apadisei alla apadaw.Loipon.Eksartatai gia ti kinito milame.Ean prokeite gia kapio kalo to krataw oso borw.Na dw twra poso tha krathsw to 6600.Sorry gia ta griekliesh alla eimai apo wap. :)

gia kapoion pou karakolou8ei thn texnologia kai trexei apo pisw ths enas xronos einai kala.(me ta shmerina dedomena)

kapoios pou den ton endiaferei ayto mporei na to krathsei kai oso ante3ei,mexri na liwsei.kai kala 8a kanei.

periptoseis 3mhnou 6mhnou den 8a tis sxoliasw ,kalitera na min ginomai spasiklas. mporeite na allazete kai ka8e mera gousto sas kai kapelo sas..

aloste apo oti blepw o mpampakas sas ta skaei se polous.

kai etsi isws na min 3eroun orismenoi mikroi kuriws sthn ilikia pws bgenoun ta 400-500-600 eyro.

ephshs afto to komplex...(ntrepomai otan einai palio) den to dikaiologw ka8olou.

filika.

Guest powerulez

δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κρατάει πολλά ο μπαμπάς για να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι κινητό.... φτάνει να το θέλεις και να φερθείς έξυπνα...πχ εγώ έπαιρνα στις αρχές κινητά τον 150 ευρώ το πολύ μέχρι που να έσπαγε... τώρα τα τελευταία 2 χρονια που τα κινητά ανέπτυξαν τρομερές ανάλογος τεχνολογίες και επειδή θέλω να είμαι μέσα στην τεχνολογία με διαφορες e3ipnes κίνησης αλλάζω κάθε 3-4μήνες κινητό χάνοντας το πολύ 50-70 ευρώ από την τζέpι κάθε φορα για την αλλαγή...

απλά περνώ το κινητό μόλις αρχίσει να κυκλοφόρα και μετά όταν το χορτάσω καλά καλά βρίσκωκάποιο θύμα συνήθως που του αρέσει πολύ το κινητό και του το πασάρω στην ίδια τιμή που το αγόρασα περίπου... έτσι και εγώ είμαι ευχαριστημένος και ο πατέρας μου εδώ και 2 χρονια δεν έχει βάλει το χέρι στην τζέρι για κινητό ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 3 Ιούν. 2004 , 08:44)

Σωστος!Κι εγω αυτο κανω powerulez!! :p

Εσύ κιόλας το έδωσες το 6230...που είχες..? :cry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

to sl45 to kratisa 2,5 xronia akoma to exw kai to xrisimopio pou kai pou..

Records

768>>2xronia

3210>>1,5

6210>>4minis

t65>>2minis (poli patata kinito)

sl45i>>2.5xronia

6600>>agnosto

To Panasonic GD93 το είχα κρατήσει 2 χρόνια. Μετά πήρα ένα 3510i το οποίο κράτησα για 9-10 μήνες (δεν άντεχα περισσότερο) και τώρα το SX1 μου θα μείνει μαζί μου μέχρι να τα φτύσει. Δυο μήνες δουλειάς μου πήρε το SX1! Σιγά μην μου έδιναν οι γονείς μου 577 ευρώ για κινητό...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...