tsoump Δημοσιεύτηκε January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2011 Καλησπέρα σας. Έχω που ψάχνω εδω και πολλές ώρες μια λύση ώστε να "ξεγεννήσω" απο ένα αρχείο contact.vcf , τις επαφές μου μια-μια ξεχωριστά. Δηλαδή, είναι αποθηκευμένες 170 επαφές περίπου σε ένα αρχείο και θέλω να τις έχω μια προς μια. Ύστερα θα τις περάσω σε κινητό . Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια ! Παραθέτω δύο link - link 1 (δεν μου λειτούργησε αφού δεν εμφάνιζε αριθμούς στα ονοματα) - link 2 ( Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζομαι αλλά είναι trial ) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Εισαγωγή στο Outlook δοκίμασες; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Εισαγωγή στο Outlook δοκίμασες; Δεν έβγαλα άκρη. Επίσης , δε βρηκα καποια λειτουργιά που να κανει κατι τετοιο... Γνωρίζεις κάποια λύση; ( outlook 2007 εχω ) splitter ψαχνω γενικα... :O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Δοκίμασε στο Outlook να πας αρχείο -> Εισαγωγή και εξαγωγή. Εκεί έχει επιλογή για εισαγωγή vcf. Νομίζω ότι υποστηρίζει vcf πολλαπλών καταχωρήσεων. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts