Jump to content

[Modding] Motorola DEFY

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

182MB ειναι το αρχειο..κατι κανεις λαθος ....οχι δεν συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη...ακολουθεις πιστα τις οδηγιες.....ουτε συνδεσεις ουτε τιποτα.

καλημερα φιλε...το αρχειο ειναι 182μβ μεσα στο αρχειο αυτο ειναι το Nandroid backup folder MS2Ginger.Καταρχην το κατεβαζω ζιπαρισμενο.Το ξεζιπαρω η το βαζω μεσα σαν ζιπ αρχειο?Κανονικα κανω οτι μου λες αλλα μετα το "Advance Restore" φακελο που να γραφει "MS2Ginger3.0" δεν βλεπω.

Edited by papanikoos

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ξεζιπαρεις αλλά ρίχνεις μέσα στη κάρτα όλο το φάκελο ms2ginger

Το ξεζιπαρεις αλλά ρίχνεις μέσα στη κάρτα όλο το φάκελο ms2ginger

Αυτο κανω αλλα τιποτα.Στο wipe data partition η factory reset?

Edited by papanikoos

κανεις wipe data/factory reset.....Μετα wipe cache partition και μετα advanced-wipe dalvik cache.....μετα go back-back up and restore-advanced restore και επιλεγεις την ms2ginger3.0-rtm

Πιο αναλυτικα δεν μπορω να τα γραψω.....αν δεν τα καταφερεις κατι κανεις λαθος....ξαναδιαβασε λιγο και εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839

προσοχη η διαδρομη του αρχειου Ms2ginger που θα ειναι μεσα στη καρτα πρεπει να ειναι στη διαδρομη sdcard/clockworkmod/backup/

αν δεν υπαρχουν οι φακελοι δημιουργησε τους εσυ μεσα στην καρτα!

Edited by saltofx_v

:

κανεις wipe data/factory reset.....Μετα wipe cache partition και μετα advanced-wipe dalvik cache.....μετα go back-back up and restore-advanced restore και επιλεγεις την ms2ginger3.0-rtm

Πιο αναλυτικα δεν μπορω να τα γραψω.....αν δεν τα καταφερεις κατι κανεις λαθος....ξαναδιαβασε λιγο και εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839

προσοχη η διαδρομη του αρχειου Ms2ginger που θα ειναι μεσα στη καρτα πρεπει να ειναι στη διαδρομη sdcard/clockworkmod/backup/

αν δεν υπαρχουν οι φακελοι δημιουργησε τους εσυ μεσα στην καρτα!

:): Χρωσταω καφε ΤΕΛΟΣ.....ολα καλα. πρεπει να το κανω παλι ροοτ?

Οχι, είναι έτοιμο. Δες αν υπαρχει και το superuser στις εφαρμογες

ολα ενταξει μεσα ειναι.....και HD βιντεακι...Αυτο ηταν το δωρο για το Πασχα...Νασαι καλα αδελφε καλο Πασχα και καλη Ανασταση να χουμε..

Και στο δικό μου το έκανε αυτό. Απλώς έβαλα ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στην μπαταρία και στο καπάκι και από τότε είναι μια χαρά.

το στειλα πισω με γεν.ταχυδρομικη δικα τους εξοδα και απο βδομαδα που θα παραλαβουν θα μου στειλουν νεο σφραγισμενο... εμα τωρα συσκευη 2 ημερων να κανει σα σαχλοκουδουνο ..αμαρτια και λιγο αιδια.. :)

Coolpad F1 (8297W)

δηλαδη δεν σε ενοχλουσε αυτο εσενα αρκετα ωστε να το δωσεις πισω? κριμα δεν ειναι 3 ημερων κινητο να θελει χαρτακι για να δουλευει σωστα? :-/ επισης... εχω την εντυπωση οτι δν εχει κουμπωσει 100% απο κατω.. και οτι αν μπει στο νερο θα περασει απο κει μεσα..

Είναι προφανές ότι αν με ενοχλούσε τόσο πολύ θα το επέστρεφα. Είναι πολύ πιθανό, αν η Motorola είχε ακόμα service στη Θεσσαλονίκη να το πήγαινα κιόλας, αλλά να χρεωθώ ένα δεκάρικο ταχυδρομικά και να μείνω χωρίς συσκευή 3-4 ημέρες για κάτι που μπορώ να διορθώσω μόνος μου (χωρίς να πειράξω και την ισχύ της εγγύησης) με ενοχλεί περισσότερο από το θόρυβο που πλέον δεν υφίσταται.

Ίσως πλησιάζοντας προς το τέλος της εγγύησης να το ξανασκεφτώ, αλλά προς το παρόν το Defy μου δεν πάει πουθενά!

Είναι προφανές ότι αν με ενοχλούσε τόσο πολύ θα το επέστρεφα. Είναι πολύ πιθανό, αν η Motorola είχε ακόμα service στη Θεσσαλονίκη να το πήγαινα κιόλας, αλλά να χρεωθώ ένα δεκάρικο ταχυδρομικά και να μείνω χωρίς συσκευή 3-4 ημέρες για κάτι που μπορώ να διορθώσω μόνος μου (χωρίς να πειράξω και την ισχύ της εγγύησης) με ενοχλεί περισσότερο από το θόρυβο που πλέον δεν υφίσταται.

Ίσως πλησιάζοντας προς το τέλος της εγγύησης να το ξανασκεφτώ, αλλά προς το παρόν το Defy μου δεν πάει πουθενά!

εμένα ήταν ακομη 3 ημερών όπως σου ανεφερα και τις πρωτες 7 μέρες αναλαμβάνει το κατάστημα από όπου αγοράστηκε τα μεταφορικά του να σταλεί το ελλατωματικο μοντελο πίσω σε αυτούς και το νέο σφραγισμένο μοντελο πίσω σε εσενα. Δεν ξερω δεν μπορούσα να ρισκάρω να μην κάνουν απολυτως σωστη επαφή τα πράγματα στη συσκευή ποσο μαλλον οταν πρόκειται σε λίγους μήνες να το παίρνω στο βουνό και στη θάλασσα..

Και να καλό θα ταν λίγο πριν τελειώσει η εγγυηση να το στείλεις, ίσως στο αντικαταστήσουν και με καινούργιο γιατί απότι φαίνεται το συγκεκριμενο πρόβλημα ειναι εργοαστασιακό και δεν διορθώνεται με κάποιο σέρβις (λογικά)

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Παιδια καλησπερα

Εχω whats up, και για καποιο περιεργο λογο, καθε φορα που παιρνω (οχι δεχομαι. μονο οταν παιρνω) τηλεφωνο, μου ερχεται γραπτο μηνυμα απο την cosmote με το υπολοιπο του λογαριασμου μου.. ΚΑΘΕ φορα!

Ενδεχεται να φταιει και η cosmote και καποια ρυθμιση της, αλλα επειδη δεν ξερω τι μπορει να φταιει, ειπα να ποσταρω εδω. Εχετε καμια ιδεα;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Παιδια καλησπερα

Εχω whats up, και για καποιο περιεργο λογο, καθε φορα που παιρνω (οχι δεχομαι. μονο οταν παιρνω) τηλεφωνο, μου ερχεται γραπτο μηνυμα απο την cosmote με το υπολοιπο του λογαριασμου μου.. ΚΑΘΕ φορα!

Ενδεχεται να φταιει και η cosmote και καποια ρυθμιση της, αλλα επειδη δεν ξερω τι μπορει να φταιει, ειπα να ποσταρω εδω. Εχετε καμια ιδεα;

αν έχεις γερμανό ή cosmote κοντά σου ρώτα τους η ερώτηση δεν έχει να κάνει με την συσκευή αλλά με τον πάροχο

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

αν έχεις γερμανό ή cosmote κοντά σου ρώτα τους η ερώτηση δεν έχει να κάνει με την συσκευή αλλά με τον πάροχο

Τελικα εφταιγε η mywhatsup εφαρμογη.. κατι ειχε σκαλωσει

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Απο την MS2 GINGER για να βαλεις την CM 7 πρεπει να να βαλεις παλι την φρογιο πρωτα?? Edited by papanikoos

Μόλις το έβαλα και δουλεύει κανονικά....έκανες wipe cache - dalvik cache πριν και μετά;

Γυρισα απο διακοπες κα ιειπα να το δοκιμασω... αλλα ουτε με τα wipe εκανα δουλεια... παλι bootloop.. wtf again!!

2 ερωτήσεις παρακαλώ.

1) όταν εγκαθιστούμε κάποιο nightly κάνουμε πάλι battery calibration?

2)εγώ που έχω 2 OEM μπαταρίες για το κινητό και τις εναλλάσω δεν θα έχω κάποιο θέμα στο calibration? Θέλω να πω...αν έχω καταλάβει καλά...το calibration είναι ένα πρόγραμμα που τσεκάρει τα battery stats και βοηθάει στην καλύτερη χρήση της μπαταρίας (ή περίπου κάτι τέτοιο) επομένως δεν επηρεάζεται από εναλλαγή μπαταριών... :O:O:O

2 ερωτήσεις παρακαλώ.

1) όταν εγκαθιστούμε κάποιο nightly κάνουμε πάλι battery calibration?

2)εγώ που έχω 2 OEM μπαταρίες για το κινητό και τις εναλλάσω δεν θα έχω κάποιο θέμα στο calibration? Θέλω να πω...αν έχω καταλάβει καλά...το calibration είναι ένα πρόγραμμα που τσεκάρει τα battery stats και βοηθάει στην καλύτερη χρήση της μπαταρίας (ή περίπου κάτι τέτοιο) επομένως δεν επηρεάζεται από εναλλαγή μπαταριών... :O:O:O

Για το πρώτο έχω κι εγώ την απορία και συνηθως κάνω τις περισσότερες φορές, για το δεύτερο νομίζω ότι τα battery stats σχετίζονται με τη μπαταρία οπότε κάθε φορά που αλλάζεις το κινητό μάλλον μπερδεύεται έτσι ειχα διαβάσει κάποτε αλλα ας μιλησει καποιος που να ξερει σίγουρα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

το battery calibration είναι η διεργασία που λέει στην συσκευή το πόσο χωρητικότητα και πόσο voltage(τάση) έχει η μπαταρία και σε θεωρεία συμβάλει στην βέλτιστη απόδοση της

στην θεωρεία τα αρχεία που δημιουργούνται αποθηκεύονται στην συσκευή και υπάρχουν ρομ που τα σβήνουν και άλλα που δεν τα πειράζουν καθόλου

με το battery calibration σβήνουμε χειροκίνητα τα αρχεία αυτά

αν έχετε 2 ή περισσότερες μπαταρίες ακόμα και αν είναι ίδιας μάρκας και ίδιας χωρητικότητας θα συμπεριφέρονται διαφορετικά λόγο (π.χ δεν της φορτίζουμε ακριβός την ίδια ώρα)κλπ

οπότε εάν έχετε μια και μόνη μπαταρία καλό είναι να κάνετε battery calibration κάθε φορά που αλλάζεται ρομ και με την μπαταρία στο 100% της φορτίσεις

εάν έχετε πάνω από μια μπαταρία είτε κάνετε είτε όχι είναι ακριβός το ίδιο εφόσον χρησιμοποιήστε εξωτερικό φορτιστή για της μπαταρίες σας και δεν της φορτίζετε εντός του τηλεφώνου και αφήνετε τουλάχιστον τον πρώτο καιρό την πλήρη αποφόρτιση τους

τώρα εάν έχετε 2 ή περισσότερες μπαταρίες αλλά της φορτώνεται μέσα στην συσκευή υπάρχει περίπτωση υποφόρτησης της μίας ή της άλλης θα λέει ότι είναι στο 100% ενώ δεν θα είναι

της φορτισμένες μπαταρίες της φυλάμε στο ψυγείο αν θα αργήσουμε πάνω από 2 μέρες και για μακροχρόνια αποθήκευση της φορτίζουμε στο 75% και κάθε μήνα επαναφορτίζουμε και μία φορά στο 6μηνο πλήρη αποφόρτιση ο κύκλος των μπαταριών των κινητών είναι γύρω στα 2,5 χρόνια

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

καλησπέρα παιδιά . είμαι καινούριος με android. έβαλα καινούρια rom από wiui την 2.3.30 και τις κάποιες ακόμα άλλα νο γίνετε ι αγκατασταση κανονικά μόλις κάνω επανεκινισι φτάνει στο logo και μένει εκι. δεν ανιγει . αν ξέρει καπιος ας μου πει γιατί έμεινα από κινιτο. ευχαριστώ

καλησπέρα παιδιά . είμαι καινούριος με android. έβαλα καινούρια rom από wiui την 2.3.30 και τις κάποιες ακόμα άλλα νο γίνετε ι αγκατασταση κανονικά μόλις κάνω επανεκινισι φτάνει στο logo και μένει εκι. δεν ανιγει . αν ξέρει καπιος ας μου πει γιατί έμεινα από κινιτο. ευχαριστώ

Καλώς ήρθες στην πλατφόρμα android :) Μπες cwm και κάνε wipe factory reset και λογικά όλα θα φτιάξουν.

εννοείς πριν την εγκατάσταση ? γιατί το κανω αλλα και πάλι τιπ. μπωρει να φτεει κάτι άλλο? σε ευχαριστώ παντός

εννοείς πριν την εγκατάσταση ? γιατί το κανω αλλα και πάλι τιπ. μπωρει να φτεει κάτι άλλο? σε ευχαριστώ παντός

Και πριν και μετά εφόσον έχεις περάσει την rom.Ελπίζω να'ναι αυτό το προβλήμα μόνο:confused:

το έκανα άλλα δυστιχος δεν έγινε τι. πάει να ανοίξει και μένει στο logo τις motorola. τι άλλο μπορεί να φταίει?

μήπως δεν έχεις περάσει σωστό kernel?

nandroid backup έχεις κρατήσει; αν ναι, δοκίμασε να το κάνεις restore

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ποιο κινητό έχεις; το απλό η το πλας; ποια ρομ είχες πριν περάσεις την wajkiui;